Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

merhaba kızlar benim yılardır verip tekrar aldığım 10 kilo fazlam var ve diyet kesinlikle yapamıyorum. grup mu kuruyosunuz burda ne lütfen bana yardım edin acil kilo vermem lazım

menümüde yazayım
SABAH
2dilim tam tahıllı ekmek
biraz pekmek tahan
zeytin
yumurta
peynir
1elma

ÖĞLE
3kepekli galeta
1üçgen peynir
tane bisküvi

AKŞAM
1simit
greyfurt limon portakal suyu
2kuru incir

selammm

yoğun kar yağışlı 2 günden sonra tekrar spor salonuma gidebildiğim için mutluyum

bugünümü anlatıyım hemen

sabah ballı limonlu elma sirkeli çubuk tarçınlı ılık su

bitki çayı
1 haşlanmış yumurta
1 domates
3 zeytin
minik parça light beyaz peynir
1ince dilim tam buğday ekmeği

kahvaltıdan sonra spora gittim
40dk yürüyüş,15dk bisiklet,diğer aletler toplam 1.5 saat.

öğlen ; lor peynirli salata yaptım yeşillikli domatesli.

bugün temizlik günüm dü baya bi yoruldum

akşam yemeğinde; 1 tabak kıymalı karalahana sarması,2 y.k yoğurt,1 dilim ekmek

saat 9 da biraz kestane,çeyrek portakal

arada yeşil çay ve gün içinde bol su

gecmisi okuyup geliyorumm
bu arada bgn mneü yapmadım aksam biraz makarna yedim birazda salata..hem gec uyanmam nedeniyle ögün yapamadım hemde artık yapmasamda olur yarın gün var kendimi ona saklayayım barii

Iyi dinlendin mi bari canim bu aksam bisey yeme bence de yarin yersin artik

merhaba kızlar benim yılardır verip tekrar aldığım 10 kilo fazlam var ve diyet kesinlikle yapamıyorum. grup mu kuruyosunuz burda ne lütfen bana yardım edin acil kilo vermem lazım

Canim diyet gruplari var.her cuma tartilip kilolarimizi bildiriyoruz.bizim takim yeterince kalabalik.paylasim alanina yarismaya katilmak istedigini yazarsan sana davet gelecektir.kusura bakma.

Menu sahane spor daha sahane tebrikler.

Ben bugun ki menümü yazayım :)
sabah : 1 ane mutlu süt ictim ufak bir parçada arkadaşımın poacasindan aldım
Daha sonra bitki çayımı ictim kahvaltıyı öğlen yaptıgım için öğlenin yok aksam ise domates çorbası ictim daha sonra bitki çayımı ictim 1 tane de salatalık yedim bu kadar benim menüm.
Bu arada gecmisi okudum herkesin menüsü çok güzel çok güzel sporlar yapıyorsunuz cok kiskaniyorum sizleri maşallah valla hepinize darısı benim basıma artık.

Kızlar yarın 2 tane sınavım var giremeyebilirim ben şimdiden yazayım su an tartıldim 76.4 kg geldim :))

gayet iyi gidiyosun maşşallahh azimliyiiizz:))

ehh aksama kadar uyursan sabaha kadar koyun sayarsın suan oldugu gibi
kilom 55.7 kızlar 300 gram gitmis bu hafta hadi bakalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…