Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kadis'cim listeniz tamam canım hata yok. Tebrik ederim herkesi. Güzel bir yüzde olmuş. Vaktin yoksa eğer paylaşımada ekleyebilirim.

Son düzenleme:
Ben yazdım ama Kadis eklemiş zaten paylaşım alanına listeyi

inşallah canım benimmm:18:

hadi gözü aydın canım.
kaçamak fazla kalorili olmasın canım benim.

canım hayırlı olsun gözün aydın
evet kaçamak yap ama öğle yap akşama bırakma ved abartma :26:
kaçamak yapma hakkımı patates kızartmasından yana kullandım:) az bişey de lavaş yedim yanında valla bilemiyorum kalorisini ama çok zevk aldım yerken
şimdide çayımı içiyorum. kızlar bu arada ben bir de GNC den aldığım bir ilacı içiyorum ve galiba bu verdiğim kilolarda sadece benim çabalarımın ve sizin verdiğiniz moivasyonun dışında onun da etkisi var gibi geliyor bana. gidişat çok güzel çok memnunum çok mutluyum kk yı ve sizleri çook seviyorummm

evet iyiyiz ama diğer takımlarda çok iyi derce hayal oldu ya şimdiden neyse artık haftayaaaa

ya canım ben bişi soracam bu mamalar nedir? herbalife falan mı? :44:

Selam arkadaşlar.

Bu hafta sonuç listesini hazırlama sırası sizin takımda. Kadis'in haberi vardır umarım. Küçük bir hatırlatma yapayım dedim.

iyi akşamlarrrrbirinci olamamışız ama neyse ki herkes biraz da olsa fazlalıklarından kurtulmuş neyse önümüzdeki hafta kesin birinciyizzzzzz

evet menümüze gelince
sabah
kefir
1 dilim kepek ekmek
beyaz peynir
1 yumurta 3 zeytin

öğle
2 adet büyük boy köfte
1 dilim kepek ekmek

ara
1 bardak süt 1 avuç beyaz leblebi

akşam
1 tabak mantı:18:

valla yemeseydim aklımda kalacaktı aklımda kalacağına midemde kalsın dedimgün içerisinde pek bozmadığım için kurtarırmıyım acepppp:26::26:herkese sevgilerrrr

Menu sahane spor daha sahane tebrikler.

sağol canım

gayet iyi gidiyosun maşşallahh azimliyiiizz:))

gibi gibi

günaydınlar

kızlar tartıldım
veeeee

geçen hafta:62.3

bu hafta:61.4

verdim verdim sonunda oldu çok şükür

tebrikler tatlım

canım öok güzel bir menü ve spor

teşekkürler canım

tebrikler canım süpersin

teşekkür ederim canım

kızlar az önce cuma mesajı geldi
mesaj aynen şöyle
dünyada karnını tıka basa dolduranlar ahirette en çok açlık çekecek olanlardır. hadisi şerif miş

yandık desenize :18: bunu öğrendikten sonra mecburuz az yemeye ve kilo vermeye hadi bakalım her lokmada aklımıza gelsin

kazanamadık çok üzgünüm

Selam arkadaşlar.

Bu hafta sonuç listesini hazırlama sırası sizin takımda. Kadis'in haberi vardır umarım. Küçük bir hatırlatma yapayım dedim.

komsuya gidip yaparim diyodum gidemedim ben yapamayacagim lısteyi paylasima yazdim ama kimsenin yardim edecegini pek sanmam sen yapabilir misin canim zahmet olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…