yakında bulursun canım istediklerini
ben yaza pek hevesliyim gardolabım değişecek
ayyyyy
şimdiden heyecan bastıııııı
hafta sonu olunca pek gelen olmaz zannımca ptesi yine şenleniriz canımcım
ayy inşalalh yaza yeni beden yeni gardrop
bende yarın yokum bursaya gidiyoruz müstakbel gelincikimin ailesiyle tanışmayagüzel cicişler alıyım dedim olmadı artık söze bulurum inşallah
sözü de zayıflayabileyim diye 17 şubata atıcaminşallah kabul ederler en azından azimle rejm ve sporla 1 ayda biraz da zayıflar daha az şişko kaynana olurum
ayy inşalalh yaza yeni beden yeni gardrop
bende yarın yokum bursaya gidiyoruz müstakbel gelincikimin ailesiyle tanışmayagüzel cicişler alıyım dedim olmadı artık söze bulurum inşallah
sözü de zayıflayabileyim diye 17 şubata atıcaminşallah kabul ederler en azından azimle rejm ve sporla 1 ayda biraz da zayıflar daha az şişko kaynana olurum
kızlar bugün kahvaltı olayını bayaa bi abarttım görtürdüm sucuklu yumurtaları.bayaa bi şişim zaten kabızlık sorunum var çok pişmanım çok
ZAMAN
Ayşe cim çok alemsin valla tarihi uzatıyorsun diye gelin senden nefret edecek
Ama inanıyorumkisenin bu azminle Şubat 17 ye 5 kilo vererek gideceksin buna inanıyorum
:)
ALEMSİN
ama dikkat et uzattın diye gelin kızn küsmesinn
kızlar bugün kahvaltı olayını bayaa bi abarttım görtürdüm sucuklu yumurtaları.bayaa bi şişim zaten kabızlık sorunum var çok pişmanım çok
Veeee işte olan oldu kızlarrrrr
bir sepet aburcuburumla saldım bugüün evettttt dağıtttıııımmmm
:
Evet patlayana kadar yiyicem patlayana kadar
amaaaaaaaaaaaaaaa bugün
okilolar gidecek
Metabolizmayı çıldırtmak sa evet bu ama inanın psikolojim bozuldu artık((((((((((((((((((((((
ne güzel az yemissin canım :) afiyet olsun ben çok abarttım bu hafta sonu.menüm
sabah: yarım poğaca ve 1 bardak cay
öğlen 1 kase tarhana corba
ara:1 elma
aksam 4-5 kasık pilav ve türlü
1 kupa ıhlamur 2 litre su
herkese merhaba 21 yaşındayım 171 boy 66 kilodayım gruba katılmak istiyorum mümkün mü ?
herkese merhaba 21 yaşındayım 171 boy 66 kilodayım gruba katılmak istiyorum mümkün mü ?
Kızlar 2 günde 1 kilo aldımya o kadar uğraşmıştım vermeye sadece 2 gün sürdü onları geri almak adalet mı bu ya çok canım şıkkın Cook sevmiyorum hafta sonlarını
menüm
sabah: yarım poğaca ve 1 bardak cay
öğlen 1 kase tarhana corba
ara:1 elma
aksam 4-5 kasık pilav ve türlü
1 kupa ıhlamur 2 litre su
Paylasim alanina yazarsan diger takimlardan ihtiyaci olanlar seni davet edecektir canim.biz takim olarak yeterince kalabaligiz.ilgin icin tesekkurler.
merhaba kızlarr dün gece dengesiz uyudum gündüzde mesaim vardı geldim uyudum hemen valla simdide zombiliğe devamD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?