Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

yakında bulursun canım istediklerini
ben yaza pek hevesliyim gardolabım değişecek
ayyyyy
şimdiden heyecan bastıııııı

hafta sonu olunca pek gelen olmaz zannımca ptesi yine şenleniriz canımcım

ayy inşalalh yaza yeni beden yeni gardrop

bende yarın yokum bursaya gidiyoruz müstakbel gelincikimin ailesiyle tanışmaya güzel cicişler alıyım dedim olmadı artık söze bulurum inşallah
sözü de zayıflayabileyim diye 17 şubata atıcam inşallah kabul ederler en azından azimle rejm ve sporla 1 ayda biraz da zayıflar daha az şişko kaynana olurum

ZAMAN
Ayşe cim çok alemsin valla tarihi uzatıyorsun diye gelin senden nefret edecek
Ama inanıyorumkisenin bu azminle Şubat 17 ye 5 kilo vererek gideceksin buna inanıyorum

:)
ALEMSİN
ama dikkat et uzattın diye gelin kızn küsmesinn

kızlar bugün kahvaltı olayını bayaa bi abarttım görtürdüm sucuklu yumurtaları. bayaa bi şişim zaten kabızlık sorunum var çok pişmanım çok

ZAMAN

Ayşe cim çok alemsin valla tarihi uzatıyorsun diye gelin senden nefret edecek
Ama inanıyorumkisenin bu azminle Şubat 17 ye 5 kilo vererek gideceksin buna inanıyorum

O'da kayınvalidesinin güzel görünmesini ister sanırımzaten onunda, benimde, oğlanında şubatta aöf sınavlarımız var oda bahane oldu aslında sınavlar biter kaynana zayıflar söz kesilir

ay inşallah o 5 kilo gider

:)
ALEMSİN
ama dikkat et uzattın diye gelin kızn küsmesinn

küsmez küsmez yani inşallah

kızlar bugün kahvaltı olayını bayaa bi abarttım görtürdüm sucuklu yumurtaları. bayaa bi şişim zaten kabızlık sorunum var çok pişmanım çok

arada olur tatlım üzülme dengelersin

bugünü paylaşayım

sabah

ılık su ballı elma sirkeli limonlu

sabah erken spora gittim kahvaltı edemedim

toplam 2 saat spor

duş vs.eve gitmem öğleni buldu

12 de ton balıklı salata

yeşil çay

sonra bir daha dışarı çıktım bugün tüm gün koşuşturuyordum
yemek yemeye vakit bulamadım

saat 4 gibi sütlü kahve içtim dışarda

akşam eve gelince

çocuklar börek poğaça falan almışlar onlardan ufak ufak atıştırdım ,1 bardak ayran

yarım nar ,1 kaşık yoğurt,1kivi

su

merhaba kızlarr dün gece dengesiz uyudum gündüzde mesaim vardı geldim uyudum hemen valla simdide zombiliğe devamD

ee bu çıldırtmayı umarım yapmadın kuzum neyse gecmisi okurken anlayacagım

menüm
sabah: yarım poğaca ve 1 bardak cay
öğlen 1 kase tarhana corba
ara:1 elma
aksam 4-5 kasık pilav ve türlü
1 kupa ıhlamur 2 litre su

Kızlar 2 günde 1 kilo aldım ya o kadar uğraşmıştım vermeye sadece 2 gün sürdü onları geri almak adalet mı bu ya çok canım şıkkın Cook sevmiyorum hafta sonlarını

herkese merhaba 21 yaşındayım 171 boy 66 kilodayım gruba katılmak istiyorum mümkün mü ?

hoşgeldin canım
gruba katılabilmek için http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasina-katilmak-isteyenler.html
adresine yazman gerekiyor,gruplar kendi aralarında cuma yarışması düzenliyor bende katılmak istiyorum yazıp biraz kendinden bahsedersen bir gruptan davet alabilirsin
bizim grup baya bir kalabalık ,diğer gruplardan yeni üyeye ihtiyaç vardır mutlaka

Kızlar 2 günde 1 kilo aldım ya o kadar uğraşmıştım vermeye sadece 2 gün sürdü onları geri almak adalet mı bu ya çok canım şıkkın Cook sevmiyorum hafta sonlarını

canimcim keske dikkat etseydin ama o kilolarin ustune yapismamasi icin bu hafta daha dikkatli olmalisin yediklerinde.sinavlarin bitti mi

Paylasim alanina yazarsan diger takimlardan ihtiyaci olanlar seni davet edecektir canim.biz takim olarak yeterince kalabaligiz.ilgin icin tesekkurler.

kadriyecim seni görmemiştim canım bende cevap yazdım arkadaşa sorusu havada kalmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…