Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ayşe'cim beğendin mi Bursayı yediklerin için hiiiç üzülme bence çünkü bu senin normal düzenin değil ki sen hergün bu tarz şeyler yemiyorsun yol hali dünürlük vs yemişsin, şimdi dikkat edersin telafi edersin bence

Cuma gününden sonra toparlamışsın baya canım, leslie baya işe yarıyor düzenli olarak yapmak en önemlisi bence

Kızlar 2 günde 1 kilo aldım ya o kadar uğraşmıştım vermeye sadece 2 gün sürdü onları geri almak adalet mı bu ya çok canım şıkkın Cook sevmiyorum hafta sonlarını

kötü olmuş canım ya bu psikoloji çoğumuzda var malesef ben de öyleyim, haftaiçi dikkat ediyorum haftasonu cozutuyorum, bu aralar hafif beslenmeye çalış ve spor yap

kahvaltını ihaml etmemelisin bence canım metabolizmanın çalışması için de, onun dışında yoğun bir gün geçirmişsin hafif beslenmişsin

menun gayet güzel olmuş canım afiyet olsun, kıyafet bulamadığına üzülme daha çok motive etsin bunlar seni kilo vermen için, bende 65 falanken (ki bu kilo bir genç kız için fazla) mango vb yerlere gittiğimde alışveriş için hiçbir şey bana yakışmıyordu beğendiğim kıyafetleri deneyemiyordum bile mutsuz oluyordum senin gibi..şimdi Allah'a şükür dikkat ederek yaklaşık bir on kilo kadar verdim..istediğim kıyafetleri deneyebiliyorum aynaya baktığımda eskisi kadar mutsuz olmuyorum vs yani demek istediğim sen de sabırla zamanla aşacaksın bunları

Son düzenleme:
hoşgeldin canım özledik seni iyisin değil mi

100 gr da vermiş olsam saol canım

hadi bakalım bekliyoruz seni canım

yoğun bir haftasonu geçirmem yüzünden gecikmeli oldu biraz ama sonunda burdayım ve yorumlarımı yapıyorum, sizsiz olmuyor kızlar o kadar alıştım ki buraya

hoşgeldin canım kimsecikler yok malesef.cuma yarışmasında da 4.olduk

hmm anlıyorum canım, ben bu hafta daha doğrusu uzun zamandır takıma iyi bir katkı yapamıyorum zaten bir durgunluk dönemine girdim, son kilolar artık ve vericeğime az az alıyorum :S ama bundan sonrası daha iyi olucak inşallah

dağıt canım ya boşver iyi yapmışsın bence, evet ciddiyim...insanız hep düzenli gidemiyoruz ki ve çoğunlukla psikolojimiz yememize yansıyor, bu cozutmandan sonra inşallah motive olmuşsundur ama az da olsa suçluluk hissediyorsan yemen düzene girer diye düşünüyorum ben de böyleyim bazen cozutmadan toparlanamıyorum, o konsantre bozuldu mu olabiliyor böyle şeyler, ama en önemlisi lütfen şu kilo veremiyorum düşüncesini çıkart beyninden twitterda güzel bir söz okumuştum evren istediklerimizi biz beklerken veremiyor unuttuğumuz anda oluyor bazı şeyler diye gerçekten öyle o yüzden sen elinden geleni yap unut biraz tevekkül et inşallah olacak canım benim :)

Kızlar, bu arada dün 1 mil yürüdüm gecen hafta yine 3 mil yapmıştım inşallah bugün de 3 mil yapmayı düşünüyorum daha doğrusu istiyorum, yapmalıyım toparlamak için spor şart

üzülüp durma canım düşünme artık yoksa kendini daha kötü hissedersin, elinden geldiğince hafif beslen spor yap telafi edersin
demes kolay ama biri spor mu dedi yine bak tatlım spor deme buz gıbı sogurum senden
canım ya spora vaktım kalmıyor benım hem senın kgda olsam bende üzülmezdim ama kglar yapıştı kaldı gitmiyor
ya valla dışlayın beni kınayın yaa
öğle yemeğinde bugün tuttum kendımı ekmek yemedim ama yediklerim yetti zaten
3 kadın budu salata çorba 4 kasık makarna yoğurt ve çok küçük tatlı
hey maşallah bana birde utanmadan yazıyorum
yok anacım benden bi cacık olmaz

bunları okumadım sayayım
pek çıkmışsın yoldan
ama bu hafta tutarsan kendini yapışmaz üstüne

öğrenci evim ne güzel günlerdi
2 tane küçük tüpüm vardı :)
pek fakir ama pek güzel günlerdiii

Günaydııııın Güzel Bayanlaaaarrr
Hepimize bok hareketli mutlu bir hafta diliyoruuuum
Huzur bizi hiç bırakmasııınnn
saol canım sana da güzel haftalar

yani sadece bunlar mı yediklerin yoksa hatırladıkların mı
Bugün itibariye Spor salonuna gidip ağır sporlar yapmıycam
Leslieyle 5mil yapmadan okula gitmiycem
Haydi bakalım şimdilik ben kaçar
Önce kahvaltı sonra leslie

spor yaparsın dikkat edersin atarsın hafta sonu kilolarını

sende kaçamak yaptın yani
neyseeee
herkez de var sanırım hafta sonu psikolojisi

menülerin dolu dolu güzel
aralar biraz kaçamak olmuş

aynen canım ama insan daha dinç oluyorum
yanii alışıyo bünye
yoğun bir haftasonu geçirmem yüzünden gecikmeli oldu biraz ama sonunda burdayım ve yorumlarımı yapıyorum, sizsiz olmuyor kızlar o kadar alıştım ki buraya
evet bizde san aalıştık canım inan herkezin yokluğu belli oluyor kndince
bundan sonra daha az gider ama sıkılma hayatım dirençli ol

Kızlar, bu arada dün 1 mil yürüdüm gecen hafta yine 3 mil yapmıştım inşallah bugün de 3 mil yapmayı düşünüyorum daha doğrusu istiyorum, yapmalıyım toparlamak için spor şart

evet canım şart spor

sende canım akşam yemez dengelersin
haydi kızlar azıcık toparlanalım
tartıda cuma günü kim artı görmek ister
ben 200 gr eksideyim şimdiden bilginizeeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…