Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Cok ozeniyorum sana.emekli oldugumda ben de yasarim boyle degil mi?sporun da menunde pek diyet kivaminda.

canimcim keske dikkat etseydin ama o kilolarin ustune yapismamasi icin bu hafta daha dikkatli olmalisin yediklerinde.sinavlarin bitti mi
Hayır bitmedi maalesef asıl zor olanlar yarın başlıyor canım
bu hafta çok zorlu olacak benim için bugun baya Bi mekik çektim biraz ise yaradı gibi 76.9 çıkıyorum simdi sen naptin canım haftasonu?

Ben bugun cok is yaptim kızlar.aslinda isi yapan yardimci kadindi ama ben pek yoruldum.halilar camlar pek bi temiz oldu rahatladim ya.temizlik gibisi yok.dunde calistim.hic dinlenemiyorum ben.yediklerimde epey karisti.yarin daha guzel olur insallah.

bursa 2 adım yer ama git gel yordu turşu gibiyim

bugün bende menü falan da yok

sabaha su böreğiyle başlayıp:26:,bursa da köfte molasıyla devam edipüzerine gelicikimin evinde birbirinden lezzetli koca bir tabakla devam edipyetmemiş gibi dönüş yolunda da benim oğlanlara uyup hamburgeri bi güzel mideye götürmüş biri olarak bugün kendimden utanıyorum:78: :85:

ay yazdıklarımı okuyunca dehşete düştümmmm

rabbim kimseyi şaşırtmasın.amin

Ah benimde Bi el atmam lazım eve ama nerde o fırsat her yeri toz götürüyor bulaşık desen ayrı Bi konu tabi öğrenci evi olunca sıcak su falan yeterli imkanlar olmuyor bu buz gibi suyla da bulaşık yıkayasim gelmiyor.

Âmin canım bende aynı senin durumundaydim bugun kısır waffle falan kendimi kaybettim :26:

Günaydııııın Güzel Bayanlaaaarrr
Hepimize bok hareketli mutlu bir hafta diliyoruuuum
Huzur bizi hiç bırakmasııınnn

Üç günümüz öeti:
CUMA:
hepinizin bildiği gibi dağıttım gerçekten hem regl hemde kilo verememe psikolojimi bozdu
markete gidip kocaman bir poşet aburcubur aldım yiyebildiğim kadar yedim

CUMARTESİ:
1tam tahıllı sandviç
1bardak sahlep
1 avuç kadar fındık
yağsız tavada tavuk
2kaşık yoğurt

PAZAR:
2dilim tahıllı ekmek
az salam
zeytin
peynir
üzerine zeytin yağı gezdirilmiş domates
2elma
neskafe
1avuç fındık
az tavada tavuk
makarna
az kereviz salatası
az lahana salatası

Bugün itibariye Spor salonuna gidip ağır sporlar yapmıycam
Leslieyle 5mil yapmadan okula gitmiycem
Haydi bakalım şimdilik ben kaçar
Önce kahvaltı sonra leslie

günaydın herkese

her hafta aynı kısır döngü sıkıldım ya hafta iç ver hafta sonu cozut cozutabildiğin kadar

utandığımdan yazamıyorum menüleri en hafifi bir buçuk iskenderdi heralde yediğim çikolatayı yazmıyorum bile

utanıyorum kendimden nefret ediyorum yemek canavarı pis kaka olarak ilan ediyorum kendimi kınayın lütfen beni rica edyorum kınayın dışlayın

canım ya sanki benden bahsediyorsun

böyle kaçamak yapana ceza versek belki yapmaz o zaman
çok ayıp rakibem sana hiç yakıştıramadım
birdaha böyle hatalar yapma sakın

Bugün itibariye Spor salonuna gidip ağır sporlar yapmıycam
Leslieyle 5mil yapmadan okula gitmiycem
Haydi bakalım şimdilik ben kaçar
Önce kahvaltı sonra leslie

canım neden spor salonına gitmicem dedin:44::44::44:
leslie çok iyi ya aslında bu hafta hepimiz her gün en az 3 mil lesli yapasak grup olarak
kolay gelsin canımmmm

işe menülerimi paylaşarak başlamak istiyorum

**Cuma**
Sabah : 1 dilim tam buğday ekmeğinden peynirli tost üzerine az salça
öğlen : 1 biber dolması, 1 dankek ve 1 kupa çay
akşam : 1 tabak ıspanak, az biber kavurması ve 1 dilim ekmek

**Cumartesi**
Sabah : aç karna 1 bardak su, 2 dilim kızarmış çavdar ekmeği üzerine krem peynir ve salça sürdüm yanında biraz yeşil zeytin, beyaz peynir ve nutella yedim ve çay
ara: 2 böğürtlenli tofita şeker
öğlen : 1 kepçe kadar ıspanak yemeğinden ve yanına yine biraz biber kavurması, yarım dilim tam buğday ekmeği
ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay
akşam : 1 tabak hamsi kızartması yanına bol yeşil salata ve yarım dilim çavdar ekmeğinden
ara : 1 kaşık irmik helvası ve 1 dilim kesme dondurma

**Pazar**
Sabah : aç karna 1 bardak su, 1,5 dilim kızarmış köy ekmeği(annem buzluktan çıkarmış çok seviyorum) üzerine krem peynir ve salça ve yanına kahvaltılıklar ve çay
öğlen : mercimek köftesi ve marull köfteden kaç tane yedim bilemiyorum
ara : 1 bardak zero kola ve küçük canga
akşam : fırın poşetinde pişirdiğimiz 1 tavuk butu ve patates yanında biraz yoğurtlu biber kavurması
ara : dondurmalı irmik helvası
ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay

Allah yardımcın olsun Kadriye, çalışan kadının işi zor hele de evli ve çocuklu olunca düşünemiyorum...tabi ya temizlik yapınca ben de çok mutlu oluyorum yarın da benim temizlik günüm inşallah bugün daha dengeli bir gün geçirirsin yemek düzeni açısından da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…