bugünü paylaşayım
sabah
ılık su ballı elma sirkeli limonlu
sabah erken spora gittim kahvaltı edemedim
toplam 2 saat spor
duş vs.eve gitmem öğleni buldu
12 de ton balıklı salata
yeşil çay
sonra bir daha dışarı çıktım bugün tüm gün koşuşturuyordum
yemek yemeye vakit bulamadım
saat 4 gibi sütlü kahve içtim dışarda
akşam eve gelince
çocuklar börek poğaça falan almışlar onlardan ufak ufak atıştırdım ,1 bardak ayran
yarım nar ,1 kaşık yoğurt,1kivi
su
Hayır bitmedi maalesef asıl zor olanlar yarın başlıyor canımcanimcim keske dikkat etseydin ama o kilolarin ustune yapismamasi icin bu hafta daha dikkatli olmalisin yediklerinde.sinavlarin bitti mi
Cok ozeniyorum sana.emekli oldugumda ben de yasarim boyle degil mi?sporun da menunde pek diyet kivaminda.
Ah benimde Bi el atmam lazım eve ama nerde o fırsat her yeri toz götürüyor bulaşık desen ayrı Bi konu tabi öğrenci evi olunca sıcak su falan yeterli imkanlar olmuyor bu buz gibi suyla da bulaşık yıkayasim gelmiyor.Ben bugun cok is yaptim kızlar.aslinda isi yapan yardimci kadindi ama ben pek yoruldum.halilar camlar pek bi temiz oldu rahatladim ya.temizlik gibisi yok.dunde calistim.hic dinlenemiyorum ben.yediklerimde epey karisti.yarin daha guzel olur insallah.
bursa 2 adım yer ama git gel yordu turşu gibiyim
bugün bende menü falan da yok
sabaha su böreğiyle başlayıp:26:,bursa da köfte molasıyla devam edipüzerine gelicikimin evinde birbirinden lezzetli koca bir tabakla devam edip yetmemiş gibi dönüş yolunda da benim oğlanlara uyup hamburgeri bi güzel mideye götürmüş biri olarak bugün kendimden utanıyorum:78: :85:
ay yazdıklarımı okuyunca dehşete düştümmmm
rabbim kimseyi şaşırtmasın.amin
günaydın herkese
her hafta aynı kısır döngü sıkıldım ya hafta iç ver hafta sonu cozut cozutabildiğin kadar
utandığımdan yazamıyorum menüleri en hafifi bir buçuk iskenderdi heralde yediğim çikolatayı yazmıyorum bile
utanıyorum kendimden nefret ediyorum yemek canavarı pis kaka olarak ilan ediyorum kendimi kınayın lütfen beni rica edyorum kınayın dışlayın
Bugün itibariye Spor salonuna gidip ağır sporlar yapmıycam
Leslieyle 5mil yapmadan okula gitmiycem
Haydi bakalım şimdilik ben kaçar
Önce kahvaltı sonra leslie
Günaydııııın Güzel Bayanlaaaarrr
Hepimize bok hareketli mutlu bir hafta diliyoruuuum
Huzur bizi hiç bırakmasııınnn
canım ya sanki benden bahsediyorsun
böyle kaçamak yapana ceza versek belki yapmaz o zaman
çok ayıp rakibem sana hiç yakıştıramadım
birdaha böyle hatalar yapma sakın
yedim yedim şiştim nolcak bu halim yaa
Ben bugun cok is yaptim kızlar.aslinda isi yapan yardimci kadindi ama ben pek yoruldum.halilar camlar pek bi temiz oldu rahatladim ya.temizlik gibisi yok.dunde calistim.hic dinlenemiyorum ben.yediklerimde epey karisti.yarin daha guzel olur insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?