Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

yedim yedim şiştim nolcak bu halim yaa

bişey olmaz takma kafana
haftasonu bende abarttığım için bugün toparlamaya çalışıyorum
sabah nesfit yedim kuru olarak azcık
öğlede leblebi fıstık yedim incir yedim
ceza bana hafta sonu yediklerim için yamayacagim işte...

sende canım akşam yemez dengelersin
haydi kızlar azıcık toparlanalım
tartıda cuma günü kim artı görmek ister
ben 200 gr eksideyim şimdiden bilginizeeeeeeeeeeeeeeee

evet canım toparlanma zamanı artık kaçamak yok cumaya kadar
bende bu hafta kilo verecegim üzülen olmayacagım
leslie yapacagım bu hafta düzenli olarak

kızlar bakı ne dicemmm
bu hafta hepimiz en az 3 mil leslie yapalım ne dersiniz kabul edermisiniz
ceza hafta sonu azıttıgımız için ne dersiniz??????????

Kızlar, bu arada dün 1 mil yürüdüm gecen hafta yine 3 mil yapmıştım inşallah bugün de 3 mil yapmayı düşünüyorum daha doğrusu istiyorum, yapmalıyım toparlamak için spor şart

aynen canım benim spor şart
bende perşembeden beri yapmıyorum bu gün başlayacagım leslieme

sende canım akşam yemez dengelersin
haydi kızlar azıcık toparlanalım
tartıda cuma günü kim artı görmek ister
ben 200 gr eksideyim şimdiden bilginizeeeeeeeeeeeeeeee

artıyı gördüm bile ama regl olamadım onunda etkisi varmıdır bu canavar halimde

artıyı gördüm bile ama regl olamadım onunda etkisi varmıdır bu canavar halimde

seni bilmem ama ben geçen hafta regli olduğum içindir umarım aç kurt halim
her zaman öyle olsam bırak vermeyi 10 kat şierim
ama hafta sonu iyi dengeledim ben
kaptan olarak bana uyun bakalımmm
hafta sonu kaçamak yok

seni bilmem ama ben geçen hafta regli olduğum içindir umarım aç kurt halim
her zaman öyle olsam bırak vermeyi 10 kat şierim
ama hafta sonu iyi dengeledim ben
kaptan olarak bana uyun bakalımmm
hafta sonu kaçamak yok

hafta sonu gelsin istemiyorum artık cozuttukca cozutuyorum tatlı krizlerimde tutuyor sanki uyuyan dev uyanmış gibi oluyor onuda yiyeyim bunuda yiyeyim
inş uyablirz sana ben bu aksam yemek yemicem diyorum bakalım dayanabilcekmiyim

kızlar düşündüm taşındım ve bu zayıflama işinin sporsuz olmayacağına ikna oldum
:26: ve gittgidiyordan sayaçlı atlama ipi almaya karar verdim ve kendime sınır koyucam her gün 10 tane bile olsa atlaycağım
iyi olurmu sizce verirmiyim hem yatmadan önce yaparım uykuda gidiyormuş ya kg lar yardımcı olur belki

kızlar azönce çok korktum, okuldan sonra annemle alışveriş merkezine gittik neyse çıkışta ara yoldan 4 şeritli ana caddeye çıkmak gerekiyor, dikkatli de kullanmaya çalışıyorum her zaman ama nasıl olduysa yol baya boşaldı sadece bir tane araç geliyor onun arkasına yanasırım orta şerite diye düşündüm tam arabayı kaldırırken heralde motor soğuduğu için bilemiyorum araba biraz sarsıldı istop edicek gibi oldu ben de yolun ortasında kalmayalım diye doğal olarak biraz gaza asıldım o sırada o gelen arabayla tehlikeli bir yakınlık oldu neyse frene basıp yavaslayıp arkasına yanasmayı başardım ama annem de ben de cok korktuk anlatamam hiç böylesi başıma gelmemişti, Allah herkesi korusun kazalardan belalardan..

pek isterim ama evde netim yok
ben nasıl bişey yapabilirim acaba

canım 1 saat boyunca oldugun yerde koş yürü hareket yap
lesliyi netten indirip cd'ya atıp yapabilirsin yada flasha atabilirsinnn
evde pc ye takıp izleyebilirsin
ip aldım ben atlıyorum 100-200 tane ara ara hiç yoktan iyidir.

çok geçmiş olsun canım Allah kaza bela vermesin.amin.
ben neler atlattım bilsen önüme atlayan yayalar mı çocuğunun elini bırakan anneler mi ne ararsan.taksiciler,otobüs ve minibüs cüleri saymıyorum bile onlar ağa her yere atlarlar aynaya bile bakmazlar sinyal zaten o arabalarda yok dikkatli kullanmak yeterli olmuyor canım başkalarının hatalarını da sen düzeltmek durumundasın(niyeyse)
genelde soğuk havalarda o sarsılmayı yapıyor malesef çok sinir bozucu bi durum yeterli ısınmamaktan kaynaklanmış senin muhtemelen,dün oldu banada baya bi sarsdı deli etti beni
bende benzin çeyrek depoya düşünce çok yapıyor.tekrar geçmiş olsun canımcım

cok sağol Ayşe'cim Allah hepimizi korusun...dediklerin cok doğru canım kendimizin dikkat etmesi yetmiyor gerçekten başkalarını da kolluyoruz malesef hele de bayan diye sollanmayı hazmedemeyip yol vermeyenler ısıklarda öküz gibi bakanlar ve sonra önüne kıranlar vs muhtemelen yeterli ısınmamaktan oldu bence de bundan sonra bu havalarda kalkmadan önce 5 dk falan gaza bascam durduğum yerde cuma günü de yapmıştı aynı sarsıntıyı yine ışıklarda kalkarken ama bugün cok kötü oldu gerçekten

selam kızlar dün aksam nöbetciydim gelemedim ancak geldim simdi.nasılsınızz
belimde agrı vardı 10gündür falan mr cektirmistim gecen nöbette bgn hocaya gösterdim disk kayması varmıs ilac verdi birkac tane uff gecer insallah..öyle ters birsey falanda yapmadım ama neden oldu anlamadım..

ya evet temizlik gibisi yok..evet kuzum sende yogun calısıyorsun haftasonu falannda oluyo genelde sanırım

önemli olan günün güzel gectimi aileler kaynastınızmııı..kiloyu halledeceksin nasılsaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…