yedim yedim şiştim nolcak bu halim yaa
sende canım akşam yemez dengelersin
haydi kızlar azıcık toparlanalım
tartıda cuma günü kim artı görmek ister
ben 200 gr eksideyim şimdiden bilginizeeeeeeeeeeeeeeee
Kızlar, bu arada dün 1 mil yürüdüm gecen hafta yine 3 mil yapmıştım inşallah bugün de 3 mil yapmayı düşünüyorum daha doğrusu istiyorum, yapmalıyımtoparlamak için spor şart
sende canım akşam yemez dengelersin
haydi kızlar azıcık toparlanalım
tartıda cuma günü kim artı görmek ister
ben 200 gr eksideyim şimdiden bilginizeeeeeeeeeeeeeeee
kızlarbakı ne dicemmm
bu hafta hepimiz en az 3 mil leslie yapalım ne dersiniz kabul edermisiniz
ceza hafta sonu azıttıgımız için ne dersiniz??????????
artıyı gördüm bile ama regl olamadım onunda etkisi varmıdır bu canavar halimde
seni bilmem ama ben geçen hafta regli olduğum içindir umarım aç kurt halim
her zaman öyle olsam bırak vermeyi 10 kat şierim
ama hafta sonu iyi dengeledim ben
kaptan olarak bana uyun bakalımmm
hafta sonu kaçamak yok
kızlarbakı ne dicemmm
bu hafta hepimiz en az 3 mil leslie yapalım ne dersiniz kabul edermisiniz
ceza hafta sonu azıttıgımız için ne dersiniz??????????
pek isterim ama evde netim yok
ben nasıl bişey yapabilirim acaba
kızlar azönce çok korktum, okuldan sonra annemle alışveriş merkezine gittik neyse çıkışta ara yoldan 4 şeritli ana caddeye çıkmak gerekiyor, dikkatli de kullanmaya çalışıyorum her zaman ama nasıl olduysa yol baya boşaldı sadece bir tane araç geliyor onun arkasına yanasırım orta şerite diye düşündüm tam arabayı kaldırırken heralde motor soğuduğu için bilemiyorum araba biraz sarsıldı istop edicek gibi oldu ben de yolun ortasında kalmayalım diye doğal olarak biraz gaza asıldım o sırada o gelen arabayla tehlikeli bir yakınlık oldu neyse frene basıp yavaslayıp arkasına yanasmayı başardım ama annem de ben de cok korktuk anlatamam hiç böylesi başıma gelmemişti, Allah herkesi korusun kazalardan belalardan..
çok geçmiş olsun canım Allah kaza bela vermesin.amin.
ben neler atlattım bilsen önüme atlayan yayalar mı çocuğunun elini bırakan anneler mi ne ararsan.taksiciler,otobüs ve minibüs cüleri saymıyorum bile onlar ağaher yere atlarlar aynaya bile bakmazlar sinyal zaten o arabalarda yok dikkatli kullanmak yeterli olmuyor canım başkalarının hatalarını da sen düzeltmek durumundasın(niyeyse)
genelde soğuk havalarda o sarsılmayı yapıyor malesef çok sinir bozucu bi durumyeterli ısınmamaktan kaynaklanmış senin muhtemelen,dün oldu banada baya bi sarsdı deli etti beni
bende benzin çeyrek depoya düşünce çok yapıyor.tekrar geçmiş olsun canımcım
Allah yardimcin olsun canim nobet tutmak pek zor hayatin degisik oluyor.
Ben bugun cok is yaptim kızlar.aslinda isi yapan yardimci kadindi ama ben pek yoruldum.halilar camlar pek bi temiz oldu rahatladim ya.temizlik gibisi yok.dunde calistim.hic dinlenemiyorum ben.yediklerimde epey karisti.yarin daha guzel olur insallah.
bursa 2 adım yer ama git gel yordu turşu gibiyim
bugün bende menü falan da yok
sabaha su böreğiyle başlayıp:26:,bursa da köfte molasıyla devam edipüzerine gelicikimin evinde birbirinden lezzetli koca bir tabakla devam edip yetmemiş gibi dönüş yolunda da benim oğlanlara uyup hamburgeri bi güzel mideye götürmüş biri olarak bugün kendimden utanıyorum:78: :85:
ay yazdıklarımı okuyunca dehşete düştümmmm
rabbim kimseyi şaşırtmasın.amin
Bugün itibariye Spor salonuna gidip ağır sporlar yapmıycam
Leslieyle 5mil yapmadan okula gitmiycem
Haydi bakalım şimdilik ben kaçar
Önce kahvaltı sonra leslie
canım neden spor salonına gitmicem dedin:44::44::44:
leslie çok iyi ya aslında bu hafta hepimiz her gün en az 3 mil lesli yapasak grup olarak
kolay gelsin canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?