Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

öğrenci evim ne güzel günlerdi
2 tane küçük tüpüm vardı :)
pek fakir ama pek güzel günlerdiii

ahh ahh evett benimde ögrenci evim..ama biz biraz burjuvaydık eşya yönünden 2 arkadas ev birlestirmistik ikimizede eski arkadaslarımız full esyalarını bırakmıstı D

allah esirgesinn insallah kazalardan belalardan hepimizi

erkek soforlerde gercekten sinyal alıskanlıgı yok sanki araabanın arkasında saga yada sola dönecek yazıyoo
erzurumdada dolmuslar otobüsler bayansan bilerek üstüne sürerler solundan gececeksen sola yanasırlar sen gecmeye calısırken kaza bela umurlarında degildir.onlara beles hayat sankii

kuzum benim arabada genelde yapıyor onu malum erzurumda soguk fazla oldugu için vitesi boşa al 5 dk flan ısınmasını bekle gaza basmana gerek yok ozaman bogabilirsinde arabayı ben o şekilde yapıyorum hep ısınmazsa genelde kışın yapıyor arabalar bu sorunu

evet canım tahmin edebiliyorum baya soğuk oluyordur orası, gaza basma muhabbetini espri olsun diye şeyetmiştim ben 5 dk basmam tabi ama bundan sonra daha dikkat edicem ısınması için önerilerin için sağol kuzum...

canım benim kızma o kadar kendine inan hepimiz cozutuyoruz haftasonundatartılır tartılmaz hemeeeen bi yemekler saldırmaama hemen toparlan tatlııım önümüzde beş gün vaaar hafta sonu geçti gittti şimdi onu telafi etme zamanı tatlııım

canım neden spor salonına gitmicem dedin:44::44::44:
leslie çok iyi ya aslında bu hafta hepimiz her gün en az 3 mil lesli yapasak grup olarak
kolay gelsin canımmmm

Tatlım spor salonuna gidip deliler gibi çalışıyorum kendimi kaybediyorum sonra sanırım çok yükleniyorum bi şişiyorum
spor salonu üyeliğimde sanırım bu ay bitiyo bir süre evede spor yapıcam abartmadan
rşimdi hergün leslie yapıcam iyice zayıflayınca spor salonuna üyelik yaptırıcam kaslarımı güçlendirmek için

Besteciiiim bu kış gününde ne işi var bu dondurmanın menünün içindeee:))
tatlımcım hafta sonuna göre hiiiiç de cozutmamışsın inan birarççık kaçamaklar olr tabi biraçççık olsun

Oy oy oyyyy,Güzel kayınvalidemiz yola çıkmak zaten abartmak demek benim için ne var o yollarda bilmem mutlaka benimde bir düzenim şaşar Ama sen bi güncüüük kayınvalideliğe adım atman şerefine abartabilirsin tabi canımyabi spor salonuna gidersinn bi on onbeş dakika fazladan ter atarsııııın bu haftayı dengelersin Canımmm

Besteciiiim bu kış gününde ne işi var bu dondurmanın menünün içindeee:))
tatlımcım hafta sonuna göre hiiiiç de cozutmamışsın inan birarççık kaçamaklar olr tabi biraçççık olsun

kuzum benim buz dolabı dondurma dolu dermişim bir iki paket alıp koyarım helvanın yanına seviyorum

ahhh tatlım inan bana on çeşit bisküviyicipsi koydum önüme haydi ye dedim çatlayana kadar ye ama ina varya öyle kaldı çoğu ama nefsimi doyurdum ya yetttiçok ihtiyacım vardı bu sapıtmaya hatta okadar çok su içtimki beynimde hala çok cozutmamalıyım sinyalleri olduğu için gece yediklerimle birleşince uyuyaadıııımmevet kesinlikle katılıyorum kuantum okumuştum bende şimdi sabah kalkıp off ya belim inceliyor ya falan diyorum Allaha şükrediyorum artık sağlıklıyım hemde sağlıkla negüzel zayıflıyorum diyorum bakalım bu sefer olucak çok inanıyoruuum

bugünkü menum

sabah : aç karna yarım lt su, 2 dilim kızarmış köy ekmeği üzerine krem peynir ve salça, biraz yeşil zeytin ve beyaz peynir accık nutella ve çay
öğlen : 1 peynirli börek, 5-6 tane mercimek köftesi ve marul
ara : Mc Donalds tan vişneli pie (alışverişe gittik demiştim ya hani)
akşam : 1 tabak barbunya arkasından biraz sarma 2 kaşık yoğurt ve az çiğköfte
ara : 1 fincan sütlü türk kahvesi

bol su

of offfff bu hafta sonları mahvediyor bizi ya

seni bilmem ama ben geçen hafta regli olduğum içindir umarım aç kurt halim
her zaman öyle olsam bırak vermeyi 10 kat şierim
ama hafta sonu iyi dengeledim ben
kaptan olarak bana uyun bakalımmm
hafta sonu kaçamak yok

Haydi bakalım kaptanım kaptanııım bu hafta regl de bitti bakalım umarım güzel kilolar vericeeeez

pek isterim ama evde netim yok
ben nasıl bişey yapabilirim acaba

tatlım tvnde usb girişi varsa flaşa atarsın leslieyi tv den yapabilirsiiiin

Tatlım ip atlamayı bende çok istemiştiiim de alt katındakiler ne diyecek budurumaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…