yoğun bir haftasonu geçirmem yüzünden gecikmeli oldu biraz ama sonunda burdayım ve yorumlarımı yapıyorum, sizsiz olmuyor kızlar o kadar alıştım ki buraya
öğrenci evim ne güzel günlerdi
2 tane küçük tüpüm vardı :)
pek fakir ama pek güzel günlerdiii
kızlar azönce çok korktum, okuldan sonra annemle alışveriş merkezine gittik neyse çıkışta ara yoldan 4 şeritli ana caddeye çıkmak gerekiyor, dikkatli de kullanmaya çalışıyorum her zaman ama nasıl olduysa yol baya boşaldı sadece bir tane araç geliyor onun arkasına yanasırım orta şerite diye düşündüm tam arabayı kaldırırken heralde motor soğuduğu için bilemiyorum araba biraz sarsıldı istop edicek gibi oldu ben de yolun ortasında kalmayalım diye doğal olarak biraz gaza asıldım o sırada o gelen arabayla tehlikeli bir yakınlık oldu neyse frene basıp yavaslayıp arkasına yanasmayı başardım ama annem de ben de cok korktuk anlatamam hiç böylesi başıma gelmemişti, Allah herkesi korusun kazalardan belalardan..
çok geçmiş olsun canım Allah kaza bela vermesin.amin.
ben neler atlattım bilsen önüme atlayan yayalar mı çocuğunun elini bırakan anneler mi ne ararsan.taksiciler,otobüs ve minibüs cüleri saymıyorum bile onlar ağaher yere atlarlar aynaya bile bakmazlar sinyal zaten o arabalarda yok dikkatli kullanmak yeterli olmuyor canım başkalarının hatalarını da sen düzeltmek durumundasın(niyeyse)
genelde soğuk havalarda o sarsılmayı yapıyor malesef çok sinir bozucu bi durumyeterli ısınmamaktan kaynaklanmış senin muhtemelen,dün oldu banada baya bi sarsdı deli etti beni
bende benzin çeyrek depoya düşünce çok yapıyor.tekrar geçmiş olsun canımcım
cok sağol Ayşe'cim Allah hepimizi korusun...dediklerin cok doğru canım kendimizin dikkat etmesi yetmiyor gerçekten başkalarını da kolluyoruz malesef hele de bayan diye sollanmayı hazmedemeyip yol vermeyenler ısıklarda öküz gibi bakanlar ve sonra önüne kıranlar vsmuhtemelen yeterli ısınmamaktan oldu bence de bundan sonra bu havalarda kalkmadan önce 5 dk falan gaza bascam durduğum yerde cuma günü de yapmıştı aynı sarsıntıyı yine ışıklarda kalkarken ama bugün cok kötü oldu gerçekten
kuzum benim arabada genelde yapıyor onu malum erzurumda soguk fazla oldugu için vitesi boşa al 5 dk flan ısınmasını bekle gaza basmana gerek yok ozaman bogabilirsinde arabayı ben o şekilde yapıyorum hep ısınmazsa genelde kışın yapıyor arabalar bu sorunu
günaydın herkese
her hafta aynı kısır döngü sıkıldım ya hafta iç ver hafta sonu cozut cozutabildiğin kadar
utandığımdan yazamıyorum menüleri en hafifi bir buçuk iskenderdi heralde yediğim çikolatayı yazmıyorum bile
utanıyorum kendimden nefret ediyorum yemek canavarı pis kaka olarak ilan ediyorum kendimi kınayın lütfen beni rica edyorum kınayın dışlayın
canım neden spor salonına gitmicem dedin:44::44::44:
leslie çok iyi ya aslında bu hafta hepimiz her gün en az 3 mil lesli yapasak grup olarak
kolay gelsin canımmmm
işe menülerimi paylaşarak başlamak istiyorum
**Cuma**
Sabah : 1 dilim tam buğday ekmeğinden peynirli tost üzerine az salça
öğlen : 1 biber dolması, 1 dankek ve 1 kupa çay
akşam : 1 tabak ıspanak, az biber kavurması ve 1 dilim ekmek
**Cumartesi**
Sabah : aç karna 1 bardak su, 2 dilim kızarmış çavdar ekmeği üzerine krem peynir ve salça sürdüm yanında biraz yeşil zeytin, beyaz peynir ve nutella yedim ve çay
ara: 2 böğürtlenli tofita şeker
öğlen : 1 kepçe kadar ıspanak yemeğinden ve yanına yine biraz biber kavurması, yarım dilim tam buğday ekmeği
ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay
akşam : 1 tabak hamsi kızartması yanına bol yeşil salata ve yarım dilim çavdar ekmeğinden
ara : 1 kaşık irmik helvası ve 1 dilim kesme dondurma
**Pazar**
Sabah : aç karna 1 bardak su, 1,5 dilim kızarmış köy ekmeği(annem buzluktan çıkarmış çok seviyorum) üzerine krem peynir ve salça ve yanına kahvaltılıklar ve çay
öğlen : mercimek köftesi ve marull köfteden kaç tane yedim bilemiyorum
ara : 1 bardak zero kola ve küçük canga
akşam : fırın poşetinde pişirdiğimiz 1 tavuk butu ve patates yanında biraz yoğurtlu biber kavurması
ara : dondurmalı irmik helvası
ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay
bursa 2 adım yer ama git gel yordu turşu gibiyim
bugün bende menü falan da yok
sabaha su böreğiyle başlayıp:26:,bursa da köfte molasıyla devam edipüzerine gelicikimin evinde birbirinden lezzetli koca bir tabakla devam edip yetmemiş gibi dönüş yolunda da benim oğlanlara uyup hamburgeri bi güzel mideye götürmüş biri olarak bugün kendimden utanıyorum:78: :85:
ay yazdıklarımı okuyunca dehşete düştümmmm
rabbim kimseyi şaşırtmasın.amin
Cuma gününden sonra toparlamışsın baya canım, leslie baya işe yarıyor düzenli olarak yapmak en önemlisi bence
Besteciiiim bu kış gününde ne işi var bu dondurmanın menünün içindeee:))
tatlımcım hafta sonuna göre hiiiiç de cozutmamışsın inan birarççık kaçamaklar olr tabi biraçççık olsun
dağıt canım ya boşver iyi yapmışsın bence, evet ciddiyim...insanız hep düzenli gidemiyoruz ki ve çoğunlukla psikolojimiz yememize yansıyor, bu cozutmandan sonra inşallah motive olmuşsundur ama az da olsa suçluluk hissediyorsan yemen düzene girer diye düşünüyorumben de böyleyim bazen cozutmadan toparlanamıyorum, o konsantre bozuldu mu olabiliyor böyle şeyler, ama en önemlisi lütfen şu kilo veremiyorum düşüncesini çıkart beyninden twitterda güzel bir söz okumuştum evren istediklerimizi biz beklerken veremiyor unuttuğumuz anda oluyor bazı şeyler diye gerçekten öyle o yüzden sen elinden geleni yap unut biraz tevekkül et inşallah olacak canım benim :)
yani sadece bunlar mı yediklerin yoksa hatırladıkların mı
bişey olmaz takma kafana
haftasonu bende abarttığım için bugün toparlamaya çalışıyorum
sabah nesfit yedim kuru olarak azcık
öğlede leblebi fıstık yedim incir yedim
ceza banahafta sonu yediklerim için yamayacagim işte...
kızlarbakı ne dicemmm
bu hafta hepimiz en az 3 mil leslie yapalım ne dersiniz kabul edermisiniz
ceza hafta sonu azıttıgımız için ne dersiniz??????????
seni bilmem ama ben geçen hafta regli olduğum içindir umarım aç kurt halim
her zaman öyle olsam bırak vermeyi 10 kat şierim
ama hafta sonu iyi dengeledim ben
kaptan olarak bana uyun bakalımmm
hafta sonu kaçamak yok
pek isterim ama evde netim yok
ben nasıl bişey yapabilirim acaba
Tatlım ip atlamayı bende çok istemiştiiim de alt katındakiler ne diyecek budurumaaakızlar düşündüm taşındım ve bu zayıflama işinin sporsuz olmayacağına ikna oldum
:26: ve gittgidiyordan sayaçlı atlama ipi almaya karar verdim ve kendime sınır koyucam her gün 10 tane bile olsa atlaycağım
iyi olurmu sizce verirmiyim hem yatmadan önce yaparım uykuda gidiyormuş ya kg lar yardımcı olur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?