Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

senin menüde hafif ya ben öğlen işyerinde tutamayıp yiyorum sankim
ipi sipariş verdim bugün gelir büyük ihtimalle

canım iş yerine yemek götür
şu çabuk çorbalar varya onda içerbilirsin ,kepekl tost yapıp götürebilirsin ,yemek hanede çok yiyor insan biliyorum

ya bilmem tempolu sayılır gibi
leslie alıştım 50 dak yürüyorum leslie ile tabi hem sabah hem akşam çok iyi oluyor aslında...

canım iş yerine yemek götür
şu çabuk çorbalar varya onda içerbilirsin ,kepekl tost yapıp götürebilirsin ,yemek hanede çok yiyor insan biliyorum
işyerinde diyet yapmam dalga konusu oluyor birde öyle yaparsam dillerinden kurtulamam onlar zayıf oldugumu düşünüyorlar

işyerinde diyet yapmam dalga konusu oluyor birde öyle yaparsam dillerinden kurtulamam onlar zayıf oldugumu düşünüyorlar

canım aynen benimde iş yerinde herkes zaten zayıfsın diyor çocugun var senin nolcak diyorlar ama pes etmek yok
ya pirinç lapası diyeti gördüm baksana sende bi denesekmi diyorum 2 gün yapılıyormuş 2 kilo gidiyormuş
pirinç lapası ve salata yiyormuşsun 2 gün boyunca vücuttan ödem atıyormuş
işe götürüp yiyebilirsin hemde yemek hanede yememiş olursun
diyet yöntemleri ve deneyimlerimiz kısmunda var baksana canım konuşalım

bir bakayım ama çok sağlıksız beslenmeye başladık diş etlerim yara oldu sanırım vitaminsizlikten
ama dayanırım heralde

aynen tatlım normal düzen değil normal şeyler de değil hayatımda kaç kere dünürlüğe gittimki di mi bursayı severim zaten feribotla yalova ordan 30dk da bursaya geçtik sağol canımcım

biraz sabretmem gerekiyor sonra her şey güzel olacak

bunları okumadım sayayım
pek çıkmışsın yoldan
ama bu hafta tutarsan kendini yapışmaz üstüne

aynen canım ya pek çıkmışım yoldan yazarken dehşete düşmüştüm zaten

geçmiş olsun canım,oluyo arada sebepsiz ağrılar benimde sırtım tutuldu dünden beri

önemli olan günün güzel gectimi aileler kaynastınızmııı..kiloyu halledeceksin nasılsaa

evet canım güzel geçti bu haftada onlar bize gelecek

aynen tatlım bide bizi beğenmezler

zaten yoldan çıkmaya meyilliyiz ama dediğin gibi telafi edicem ay kayınvalide de oldum ya süpürgem nerde benim heh

pazar günkü yemek faciasından sonra toparlamaya çalışıyorum

dünüm

sabah ballı sirkeli limonlu ılık su
1 haşlanmış yumurtalı lor peynirli salata

sonra spora gittim,40 dk yürüme toplam 1.5 saat spor.

öğlen 12 gibi ton balıklı salata

arada yarım nar,1kaşık yoğurt

akşam

3 ızgara köfte
1 tabak makarna
1 bardak ayran

günü böyle bitiricem diyordum akşam misafirim geldi,elticim çok güzel börek yapıp getirmiş

1 tane gül böreği ıspanaklı
2 adet diyet bisküvi
6 tane kestane
bi kaç tanede kabuklu fıstık yedim

menün hafif olmuş afiyet olsun
yürüyüş d evar daha ne olsun

bence de zayıfsın ama işte herkezin kendini görmek istediği kilo farklı
ben 65 olayım tamam diyodum
ama 59 olduğumda da pek güzeldi herşey 38 beden giyiyordum çok başka bir duyguydu
ama yüzüm geçmişti çirkinleştin dedielr bende aldıkalrımı önemsemedim
ama 65 i görürsem hedefim daha altlara inmek
ama 55 ister misin derseniz
asla derim
58 en son ineceğim nokta olur sanırım

lapayı çok yapmış biri olarak tavsiyem şu
mesela perşembe günü yapıp cuma günü az kiloda çıkmak isteyenler için diyeyim
çünkü giden su olduğundan ertesi gün hepsi tartıda geri geliyor
tarif de vereyim
3 çay bardağı suya bir çay bardağı pirinci koyup haşlıyosunuz
ve sabah öğle akşam yoğurtlu naneli biberi yiyosunuz
bsşka bişey yok
ertesi gün kesin 1 kilo gidiyo

hatta bu perşembe yapmak isteyenlerle yapabilirim ben
ama ben yalancı kilo diyorum giden kilolara:44:

günün güzel geçmiş
misafirin gelmiş börek getirmiş
ohhh olsada yesek
ben pek üşengeç oldum yapamıyorum börek falan
onu yedin afiyet olsun
o diyet bisküvi nerden çıktı canım
o fazla olmuş diyim sana

başka brşey yemiyormuyuz

kızlar atlama ipim geldi ilk gün 100 tane atlıcam sonra yavas yavas arttırayım diyorum
aranızda deneyen varmı böyle zayıflamayı

elticim sağolsun çok da güzel yapmıştı
aynen canım ne gerek varsa bide 2 bisküviye,tabak hazırlarken koymuştum öyle arada kaynadıAllahtan diyet

kızlar atlama ipim geldi ilk gün 100 tane atlıcam sonra yavas yavas arttırayım diyorum
aranızda deneyen varmı böyle zayıflamayı

hayırlı olsun tatlım ben denemedim de uzun yıllardır bilirim ip atlamanın zayıflattığını ben terzi hesabı kendi söküğümü dikemem yıllardır o kadar okudum tv den izledim doktorları dinledim ki tüm gruptaki arkadaşları zayıflatabilirim ama hepimiz bilmiyormuyuz zaten konu kendimiz olunca kalakalıyoruz

valla doğru söylüyorsun tatlım inşallah ben sürekli yapabilirim

ya bende inceledim canım çok hoşuma gitti aslında yapılabilir ama annem akşam yemek yemedimmi kızıyor
akşama kadar yaparım sorun değil ama akşam yapamam o zamanda diyetin bir anlamı kalmaz malesef annem olmadıgı bir gün deneyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…