senin menüde hafif ya ben öğlen işyerinde tutamayıp yiyorum sankim
ipi sipariş verdim bugün gelir büyük ihtimalle
tempolumu yürüyorsun eğer öyleyse iyi
leslieyi alıştıysan bırakma derim
ay keşke bende yürüsem ama servise 3 dk yürüyorum akşamda kapımın önunde iniyorum anlayacağın hareket sıfır bende
işyerinde diyet yapmam dalga konusu oluyor birde öyle yaparsam dillerinden kurtulamam onlar zayıf oldugumu düşünüyorlarcanım iş yerine yemek götür
şu çabuk çorbalar varya onda içerbilirsin ,kepekl tost yapıp götürebilirsin ,yemek hanede çok yiyor insan biliyorum
işyerinde diyet yapmam dalga konusu oluyor birde öyle yaparsam dillerinden kurtulamam onlar zayıf oldugumu düşünüyorlar
canım aynen benimde iş yerinde herkes zaten zayıfsın diyor çocugun var senin nolcak diyorlar ama pes etmek yok
ya pirinç lapası diyeti gördüm baksana sende bi denesekmi diyorum 2 gün yapılıyormuş 2 kilo gidiyormuş
pirinç lapası ve salata yiyormuşsun 2 gün boyunca vücuttan ödem atıyormuş
işe götürüp yiyebilirsin hemde yemek hanede yememiş olursun
diyet yöntemleri ve deneyimlerimiz kısmunda var baksana canım konuşalım
Ayşe'cim beğendin mi Bursayıyediklerin için hiiiç üzülme bence çünkü bu senin normal düzenin değil ki sen hergün bu tarz şeyler yemiyorsun yol hali dünürlük vs yemişsin, şimdi dikkat edersin telafi edersin bence
menun gayet güzel olmuş canım afiyet olsun, kıyafet bulamadığına üzülme daha çok motive etsin bunlar seni kilo vermen için, bende 65 falanken (ki bu kilo bir genç kız için fazla) mango vb yerlere gittiğimde alışveriş için hiçbir şey bana yakışmıyordu beğendiğim kıyafetleri deneyemiyordum bile mutsuz oluyordum senin gibi..şimdi Allah'a şükür dikkat ederek yaklaşık bir on kilo kadar verdim..istediğim kıyafetleri deneyebiliyorum aynaya baktığımda eskisi kadar mutsuz olmuyorum vs yani demek istediğim sen de sabırla zamanla aşacaksın bunları
bunları okumadım sayayım
pek çıkmışsın yoldan
ama bu hafta tutarsan kendini yapışmaz üstüne
selam kızlar dün aksam nöbetciydim gelemedim ancak geldim simdi.nasılsınızz
belimde agrı vardı 10gündür falan mr cektirmistim gecen nöbette bgn hocaya gösterdim disk kayması varmıs ilac verdi birkac tane uff gecer insallah..öyle ters birsey falanda yapmadım ama neden oldu anlamadım..
önemli olan günün güzel gectimi aileler kaynastınızmııı..kiloyu halledeceksin nasılsaa
aynen tatlım bide bizi beğenmezlererkek soforlerde gercekten sinyal alıskanlıgı yok sanki araabanın arkasında saga yada sola dönecek yazıyoo
erzurumdada dolmuslar otobüsler bayansan bilerek üstüne sürerler solundan gececeksen sola yanasırlar sen gecmeye calısırken kaza bela umurlarında degildir.onlara beles hayat sankii
Oy oy oyyyy,Güzel kayınvalidemiz yola çıkmak zaten abartmak demek benim için ne var o yollarda bilmem mutlaka benimde bir düzenim şaşarAma sen bi güncüüük kayınvalideliğe adım atman şerefine abartabilirsin tabi canımya bi spor salonuna gidersinn bi on onbeş dakika fazladan ter atarsııııın bu haftayı dengelersin Canımmm
dünkü menüm
sabah:biraz kuru nesfit
ara:leblebi
öğle:4 tane incir, biraz leblebi fıstık, 1 lokma simit, bir bardak çay
ara:1 küçük dilim pasta, 1 bardak meyve suyu
akşam:1 tabak nohut yemeği, birkaç kaşık yogurtlu makarna, birkaç kaşık patates salatası.
spor:yarım saat yürüyüş, :26::26::26::26:
işyerinde diyet yapmam dalga konusu oluyor birde öyle yaparsam dillerinden kurtulamam onlar zayıf oldugumu düşünüyorlar
canım aynen benimde iş yerinde herkes zaten zayıfsın diyor çocugun var senin nolcak diyorlar ama pes etmek yok
ya pirinç lapası diyeti gördüm baksana sende bi denesekmi diyorum 2 gün yapılıyormuş 2 kilo gidiyormuş
pirinç lapası ve salata yiyormuşsun 2 gün boyunca vücuttan ödem atıyormuş
işe götürüp yiyebilirsin hemde yemek hanede yememiş olursun
diyet yöntemleri ve deneyimlerimiz kısmunda var baksana canım konuşalım
günün güzel geçmiş
pazar günkü yemek faciasından sonra toparlamaya çalışıyorum
dünüm
sabah ballı sirkeli limonlu ılık su
1 haşlanmış yumurtalı lor peynirli salata
sonra spora gittim,40 dk yürüme toplam 1.5 saat spor.
öğlen 12 gibi ton balıklı salata
arada yarım nar,1kaşık yoğurt
akşam
3 ızgara köfte
1 tabak makarna
1 bardak ayran
günü böyle bitiricem diyordum akşam misafirim geldi,elticim çok güzel börek yapıp getirmiş
1 tane gül böreği ıspanaklı
2 adet diyet bisküvi
6 tane kestane
bi kaç tanede kabuklu fıstık yedim
lapayı çok yapmış biri olarak tavsiyem şu
mesela perşembe günü yapıp cuma günü az kiloda çıkmak isteyenler için diyeyim
çünkü giden su olduğundan ertesi gün hepsi tartıda geri geliyor
tarif de vereyim
3 çay bardağı suya bir çay bardağı pirinci koyup haşlıyosunuz
ve sabah öğle akşam yoğurtlu naneli biberi yiyosunuz
bsşka bişey yok
ertesi gün kesin 1 kilo gidiyo
hatta bu perşembe yapmak isteyenlerle yapabilirim ben
ama ben yalancı kilo diyorum giden kilolara:44:
günün güzel geçmiş
misafirin gelmiş börek getirmiş
ohhh olsada yesek
ben pek üşengeç oldum yapamıyorum börek falan
onu yedin afiyet olsun
o diyet bisküvi nerden çıktı canım
o fazla olmuş diyim sana
kızlar atlama ipim geldi ilk gün 100 tane atlıcam sonra yavas yavas arttırayım diyorum
aranızda deneyen varmı böyle zayıflamayı
elticim sağolsun çok da güzel yapmıştı
aynen canım ne gerek varsa bide 2 bisküviye,tabak hazırlarken koymuştum öyle arada kaynadıAllahtan diyet
hayırlı olsun tatlımben denemedim de uzun yıllardır bilirim ip atlamanın zayıflattığını ben terzi hesabı kendi söküğümü dikemem yıllardır o kadar okudum tv den izledim doktorları dinledim ki tüm gruptaki arkadaşları zayıflatabilirim ama hepimiz bilmiyormuyuz zaten konu kendimiz olunca kalakalıyoruz
valla doğru söylüyorsun tatlım inşallah ben sürekli yapabilirim
baktım bende gittigidiyora hangisinden aldın canım,denedinmi nasıl memnun kaldınmı ?
başka brşey yemiyormuyuz
gittigidiyordan aldım sayaçlı olandan daha yeni elime geldi işyerinde olduğumdan deneyemyorum artık eve gidince denicem
lapayı çok yapmış biri olarak tavsiyem şu
mesela perşembe günü yapıp cuma günü az kiloda çıkmak isteyenler için diyeyim
çünkü giden su olduğundan ertesi gün hepsi tartıda geri geliyor
tarif de vereyim
3 çay bardağı suya bir çay bardağı pirinci koyup haşlıyosunuz
ve sabah öğle akşam yoğurtlu naneli biberi yiyosunuz
bsşka bişey yok
ertesi gün kesin 1 kilo gidiyo
hatta bu perşembe yapmak isteyenlerle yapabilirim ben
ama ben yalancı kilo diyorum giden kilolara:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?