canım öğünleri atlamamlısın metebolizman düzenli çalışmaz o zaman
tabi kebepı az yemen harika bir durum saygıyla eğiliyorum
spor yokmu spor
denedim tatlım acayip yoruldum terledim 100 tanede
ya çocukken nasıl atlıyorduk acaba:44: :44:
yoğun bir hafta olacak benim için bu pazar dünürcüklerimbize geliyorlar ben haftaya demiştim işleri varmış sanırım isteme sözü de bi sonraki hafta yapıcaz iki ayağım bi papuçta yani aman Allah böyle telaş versin eskiden olsa hayatta kabul etmezdim her şeyi ayarlamak isterdim artık boş veriyorum mevlam yardım ediyor su yolunu bulur nasıl olsa uzun yaşamak için biraz geniş olmak lazım galiba ben 40 dan sonra öğrendim
dünkü menümü de yazıyım
dün spora gidemedim sırtım tutulmuştu daha fena olmıyım diye evde bişiler yaptım
ballı limonlu sirkeli ılık su
bitki çayı (rejimde normal çay kansızlık yapıyor,hergüne değişik bitki çayı içmek çok faydalı)
ayy unuttum ne yediğimi
b12 eksikliğim var galiba ciddi ciddi unuttum şaka gibi :44:
vitaminlerime ve demirime baktırmam lazım acil
baya bi düşündüm :44:
1 haşlanmış yumurta
domates
light beyaz peynir
2 zeytin
1 ince dilim kepekli ekmek
arada yarım nar,1 kaşık yoğurt
öğle
3 ızgara köfte,bir tabak makarna.1 bardak ayran (etin yanında ayran içilmiyormuş bu sabah öğrendim demiri alıyormuş,salata ve limon tüketilmeliymiş etle)
yeşil çay
akşam
1 tabak zeytinyağlı ıspanak yemeği,1 kaşık yoğurt
2 dilim kepekli ekmek(çok acıkmıştım)
yeşil çay
ya ah o çocukluk ne enerji varmış o zamanlar ya
iyi işte şekerim bir yerden başladın spora çok farkeder canım göreceksin bak
dediğin gibi Allah böyle telaş versin ne güzel
yoğun bir hafta olacak benim için bu pazar dünürcüklerimbize geliyorlar ben haftaya demiştim işleri varmış sanırım isteme sözü de bi sonraki hafta yapıcaz iki ayağım bi papuçta yani aman Allah böyle telaş versin eskiden olsa hayatta kabul etmezdim her şeyi ayarlamak isterdim artık boş veriyorum mevlam yardım ediyor su yolunu bulur nasıl olsa uzun yaşamak için biraz geniş olmak lazım galiba ben 40 dan sonra öğrendim
dünkü menümü de yazıyım
dün spora gidemedim sırtım tutulmuştu daha fena olmıyım diye evde bişiler yaptım
ballı limonlu sirkeli ılık su
bitki çayı (rejimde normal çay kansızlık yapıyor,hergüne değişik bitki çayı içmek çok faydalı)
ayy unuttum ne yediğimi
b12 eksikliğim var galiba ciddi ciddi unuttum şaka gibi :44:
vitaminlerime ve demirime baktırmam lazım acil
baya bi düşündüm :44:
1 haşlanmış yumurta
domates
light beyaz peynir
2 zeytin
1 ince dilim kepekli ekmek
arada yarım nar,1 kaşık yoğurt
öğle
3 ızgara köfte,bir tabak makarna.1 bardak ayran (etin yanında ayran içilmiyormuş bu sabah öğrendim demiri alıyormuş,salata ve limon tüketilmeliymiş etle)
yeşil çay
akşam
1 tabak zeytinyağlı ıspanak yemeği,1 kaşık yoğurt
2 dilim kepekli ekmek(çok acıkmıştım)
yeşil çay
kızlar bugün ki menümü yazayım sabah bir meyve suyu ve sucuklu yumurta yedim yanında da biraz ekmek öğlen içinde çayımı içtim sadece akşama da daha bir planım yok ama büyük bir ihtimal bir şey yemem kilo almışım çünkübide tuvalet sorunum var üstüne karnım davul gibi oldu
KIZLAR PEK YOGUNUM GELEMEDİM BUGÜN HİÇ
BEN
idare edin artık
yarında toplantım var
tabii canım allah böyle güzel şeyler için koşturmak nasip etsin her zaman
ne hoş bişey gelinin gelecek vay be biz o günleri görebilecekmiyiz acaba:44::44::44::44:
menün de bazı kaçaklar olmuş ama az olmuş bişey demiyorum ama bidaha olmasın söze az kalmış bak sayın kayın valide
dediğin gibi Allah böyle telaş versin ne güzel
koşturmacada verirsn biraz iyi olur
Ya onu denemiştim daha önce Bi etkisi olmadı ilaç aldım bugun gene o iyi geliyor valla yatmadan önce icecem sabaha Bi sorunun kalmaz :)canım dikkat et cumaya az kaldı
tuvalet sorunu bendede var malesef canım
akşamdan 2 kayısıyı bir su bardağı suyun içine koy sabah hem kayısıyı ye hem suyu iç iyi geliyor
selam bayanlar nasılsınız?
e okula not girmem lazım kızlar tekrardan uğramaya çalışacağım bu gecelik affedin beni...
selam tatlım iyiyiz sen nasılsın
kimsecikler yok zaten.kolay gelsin
aynen xay kımse yok sanırım aslında hep brda yazı yazsak bsey yememıze bıle gerek kalmaz vakıt gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?