Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım öğünleri atlamamlısın metebolizman düzenli çalışmaz o zaman
tabi kebepı az yemen harika bir durum saygıyla eğiliyorum
spor yokmu spor

hayır canım spor yok maalesef. bugün tartıldım da kilo almışım ya çok canım sıkkın sınav haftam diye iki gündür düzgün yemek yiyeyim dedim gitti gene ah ne olacak benim bu hali çayları falanda aksattım bi düzene girmem gerek acilen

kızlar bugün ki menümü yazayım sabah bir meyve suyu ve sucuklu yumurta yedim yanında da biraz ekmek öğlen içinde çayımı içtim sadece akşama da daha bir planım yok ama büyük bir ihtimal bir şey yemem kilo almışım çünkü bide tuvalet sorunum var üstüne karnım davul gibi oldu

yoğun bir hafta olacak benim için bu pazar dünürcüklerim bize geliyorlar ben haftaya demiştim işleri varmış sanırım isteme sözü de bi sonraki hafta yapıcaz iki ayağım bi papuçta yani aman Allah böyle telaş versin eskiden olsa hayatta kabul etmezdim her şeyi ayarlamak isterdim artık boş veriyorum mevlam yardım ediyor su yolunu bulur nasıl olsa uzun yaşamak için biraz geniş olmak lazım galiba ben 40 dan sonra öğrendim

dünkü menümü de yazıyım
dün spora gidemedim sırtım tutulmuştu daha fena olmıyım diye evde bişiler yaptım

ballı limonlu sirkeli ılık su
bitki çayı (rejimde normal çay kansızlık yapıyor,hergüne değişik bitki çayı içmek çok faydalı)

ayy unuttum ne yediğimi
b12 eksikliğim var galiba ciddi ciddi unuttum şaka gibi :44:
vitaminlerime ve demirime baktırmam lazım acil
baya bi düşündüm :44:

1 haşlanmış yumurta
domates
light beyaz peynir
2 zeytin
1 ince dilim kepekli ekmek

arada yarım nar,1 kaşık yoğurt

öğle

3 ızgara köfte,bir tabak makarna.1 bardak ayran (etin yanında ayran içilmiyormuş bu sabah öğrendim demiri alıyormuş,salata ve limon tüketilmeliymiş etle)

yeşil çay

akşam

1 tabak zeytinyağlı ıspanak yemeği,1 kaşık yoğurt
2 dilim kepekli ekmek(çok acıkmıştım )

yeşil çay

tabii canım allah böyle güzel şeyler için koşturmak nasip etsin her zaman
ne hoş bişey gelinin gelecek vay be biz o günleri görebilecekmiyiz acaba:44::44::44::44:
menün de bazı kaçaklar olmuş ama az olmuş bişey demiyorum ama bidaha olmasın söze az kalmış bak sayın kayın valide

dediğin gibi Allah böyle telaş versin ne güzel
koşturmacada verirsn biraz iyi olur

canım dikkat et cumaya az kaldı
tuvalet sorunu bendede var malesef canım
akşamdan 2 kayısıyı bir su bardağı suyun içine koy sabah hem kayısıyı ye hem suyu iç iyi geliyor

aynen tatlım telaşın böylesini Rabbim herkese nasip etsin göreceksiniz tabii canımcım Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.amin.

tamam bida olmucak

dediğin gibi Allah böyle telaş versin ne güzel
koşturmacada verirsn biraz iyi olur

amin tatlım telaşlarımız hep tatlı olsun bende öyle umut ediyorum inşallah

canım dikkat et cumaya az kaldı
tuvalet sorunu bendede var malesef canım
akşamdan 2 kayısıyı bir su bardağı suyun içine koy sabah hem kayısıyı ye hem suyu iç iyi geliyor
Ya onu denemiştim daha önce Bi etkisi olmadı ilaç aldım bugun gene o iyi geliyor valla yatmadan önce icecem sabaha Bi sorunun kalmaz :)

bugünkü menum

sabah : aç karna 1 bardak su, 1,5 dilim kızarmış çavdar ekmeği üzerine krem peynir ve salça sürdüm yanına biraz peynir yeşil zeytin ve ıhlamur
öğlen : 1 ince dilim patlıcanlı börek 3 mercimek köfte, 4-5 sarma az yeşil zeytin ve çayy keyfi anneciğimle
akşam : 1 tabak barbunya, 1,5 közlenmiş biber ve 1 dilim ekmek
ara : mısır patlattım biraz :)

bol su içiyorum ve inanılmaz yorucu bir gündü dünden beri çok ev işi yapıyoruz...

e okula not girmem lazım kızlar tekrardan uğramaya çalışacağım bu gecelik affedin beni...

SELAMKIZLAAAR
İNT.GİDİYOR SÜÜREKLİ
ÖNCE MENÜMÜ YAZAYIM
SABAH:
2dilimtahıllı ekmek
az lor,az domates
zeytin
az tereyağ ve bal

ÖĞLE
çiğ köfte
yanına lavaş boooool yeşillik
ayran az fındık

AKŞAM
tavuklu salata
kuru üzüm ceviz

SPOR:bugün nöbetçiyidim klesliyi bilerek yapmadımhiçoturamadııım

günaydın kızlar

dünkü menüm gayet iyiydi
sabah: 5 adet form bisküvi şekersiz çay
ara: yeşil çay
öğle: corba cacık bulgur pilavı 1 dilim kepek ekmek
ara: yeşil çay
akşam: 4 kaşık pırasa 10 adet sarma (çok güzel yapmış anacım dayanamadım) 1 dlim çavdar ekmek
spor yok çok halsizdim ip atlayamadım
bugün sabah hani diyorlar ya vücudunuzu şaşırtın kahvaltıda 2 poğaca yedim çok şaşırttım metabolizma çok hızlı çalışmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…