Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kızlar bugün çok utanıyorum

menümü yazayım

sabah:mamamı yedim

ara:galeta yedim, çay içtim

öğle:galeta yedim yine

ara:galeta yedim

akşam:1 kepçe mercimek çorbası, 2,5 dilim ıspanaklı börek,3 dilim patates, ve kabak tatlısı malesef

spor:sabah işe yarım saat yürüdüm,akşam evi süpürdüm sildim hiç oturmadım ,

gün içinde 2,5 litre su, akaşm 1 litre bitki çayı

çok pişmanım yediklrim için ama çok güzeldi börek dayanamadım tatlıyıda çok severim yedim ya bugün artık telafi etmeye çalışacagım

ya kızlar bana kızın ya çok abartıyorum 2 gündür.bugün yapabilirsem akşam yemek yemeyecegim ancak dengelerim :26::26::26:

kızın banada akşama yemek yemeyeyim dışlayın beni grpun yüz karası özlemmm

günaydın canımcım
bencede menün hafif geçmiş tebrikler ben dün çok yedim sen maşallah kuş kadar yemişsin böylede az yenmezki canım ne böyle
bişey değil beni geçeceksin ona yanıyorum :18::18::18:

canım çok hoş bir meniü valla
imrendim sana şimdi bak
bu hafat kilo verirsin artık bu yemeyle

canım kolay gelsin sana hem az yemişsin hemde temizlik yapmışsın maşallah gitti kaloriler

tatlım neresi kuş kadar ben dana gibi yedim diyorum sen ne dyorsun
tıka basa yiyorum valla dururamıyorumki kendimi benim avantajım fazla tatlı aramıyorum tabi gördümü dayanamıyropum o ayrı bir konu
ben senin yediklerini yese ve senin gibi leslimi ne ondan yapsam varya süper olacak ama nerde bende o azim en fazla br gün sürüyor

kızlar merhaba..dün aksam misafirim vardı gelemedim bir önceki gecede nöbetteydim...
yediklerimi hiç yazmayayım en iyisii bu aksam yine olamam cünkü nöbetteyim sonrada sınavalrım varya pazr o nedenle pazartesiye kadar muaf edin siz beni olurmu...
öpüyorum herkesi yarın güzel bir gün olsun insallahhhh

nutella candır yemek lazım gitmistir kalmamıstır o

simit sabah olsa daha iyiydi sankii kuzum ya

neyse bakalım sınav haftası olur kacamaklar ama dikkat etmeye calıs.

evet inan geniş olmak lazım uzun yasamanın sırrı bu..ama seninkilerde hızlı cıktılar sanki kız evi naz evidir derler hemen söz yapacaksınız 1 ay sonra dügün oluyo demenden korkmaya basladım..

ayy sarmalarrr begendim menün güzel bence.

kızlar ben kacayım nöbete gidcem önce azcık derslere bakayım pazartesiye kadar gelemem büyük ihtimalle o nedenle kilomu bgn bildircem bilginiz olsun.
hep,n,ze güzel cuma ve haftasonları diliyorum..
öpüldünüz

55.700 kadriyecim kiilom.suan zaten yeni kalkmıs moddayım ve kahvaltı yapmadım henüz...
kendinize iyi davranın

iyi yapmışın tatlım vücudunu şaşırtmakla bende seni örnek aldım bu öğlen bende şaşırttım sarmaları götürdüm valla pişmanımm demeyi çokk isterdim de iyiki yemişim

afiyet olsun şekerim bende sarmaları götürdüm az önce olur arada sıkma canını

evet inan geniş olmak lazım uzun yasamanın sırrı bu..ama seninkilerde hızlı cıktılar sanki kız evi naz evidir derler hemen söz yapacaksınız 1 ay sonra dügün oluyo demenden korkmaya basladım..

hızlılar baya artık büyük konuşmucam akışına bırakıyorum

şaşırt tabi sarma dedimi akan sular duruyor sankimm
ne demiş atalarımız yaşadığın hiçbir şeyden pişmanlık duyma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…