Ya onu denemiştim daha önce Bi etkisi olmadı ilaç aldım bugun gene o iyi geliyor valla yatmadan önce icecem sabaha Bi sorunun kalmaz :)
günaydın kızlar
dünkü menüm gayet iyiydi
sabah: 5 adet form bisküvi şekersiz çay
ara: yeşil çay
öğle: corba cacık bulgur pilavı 1 dilim kepek ekmek
akşam: 4 kaşık pırasa 10 adet sarma (çok güzel yapmış anacım dayanamadım) 1 dlim çavdar ekmek
spor yok çok halsizdim ip atlayamadım
bugün sabah hani diyorlar ya vücudunuzu şaşırtın kahvaltıda 2 poğaca yedim çok şaşırttım metabolizma çok hızlı çalışmaya başladı
SELAMKIZLAAAR
İNT.GİDİYOR SÜÜREKLİ
ÖNCE MENÜMÜ YAZAYIM
SABAH:
2dilimtahıllı ekmek
az lor,az domates
zeytin
az tereyağ ve bal
ÖĞLE
çiğ köfte
yanına lavaş boooool yeşillik
ayran az fındık
AKŞAM
tavuklu salata
kuru üzüm ceviz
SPOR:bugün nöbetçiyidim klesliyi bilerek yapmadımhiçoturamadııım
bugünkü menum
sabah : aç karna 1 bardak su, 1,5 dilim kızarmış çavdar ekmeği üzerine krem peynir ve salça sürdüm yanına biraz peynir yeşil zeytin ve ıhlamur
öğlen : 1 ince dilim patlıcanlı börek 3 mercimek köfte, 4-5 sarma az yeşil zeytin ve çayy keyfi anneciğimle
akşam : 1 tabak barbunya, 1,5 közlenmiş biber ve 1 dilim ekmek
ara : mısır patlattım biraz :)
bol su içiyorum ve inanılmaz yorucu bir gündü dünden beri çok ev işi yapıyoruz...
günaydın canımcım
bencede menün hafif geçmiş tebrikler ben dün çok yedim sen maşallah kuş kadar yemişsin böylede az yenmezki canım ne böyle
bişey değil beni geçeceksin ona yanıyorum :18::18::18:
Bekunis diye bir ilaç gece yatmadan önce 2 tane iç sabaha hiç birşeyin kalmazcanım ilaçın adı ne acaba??*
selam bayanlar menumu paylaşarak başlayayım
sabah : yarım dilim köy ekmeğinin üzerine nutella sürerek yedim yanına bir bardak çay (nutella yemek istemezdim ama sabah erken hiç iştahım yoktu birtek onu yiyebiliyorum zaten çok erken yediğim için eritmişimdir üzerine 4 saat derse girdim)
öğlen : yarım su bardağından az fazla erişte
ara : 1 kupa limonlu yeşil çay yarım pop kek 1 ceviz 2 badem
akşam : 1 tabak köy ekmekli tarhana çorbası yanında biraz peynir ve yeşil zeytin
ara : 3 kestane
ara : 1 kupa ıhlamur içmeyi düşünüyorum
selam kızlaaaaar:)
İŞTE MENÜÜÜM:
SABAH:
2dilim tam tahıllı ekmak
1avuç lor
5zeytin
üzerine zeytinyağı gezdirilmiş domtes
yarım elma
ÖĞLE:
1simit
portakal suyu
az fındık
1elma
AKŞAM:
yoğurtlu kuru patlıcan
salata
tatlı kabak diyeyim:))yada atmasyon kabak:)))
SPOR:leslie ile 4mil :)
denedim tatlım acayip yoruldum terledim 100 tanede
ya çocukken nasıl atlıyorduk acaba:44: :44:
hayır canım spor yok maalesef. bugün tartıldım da kilo almışım ya çok canım sıkkın sınav haftam diye iki gündür düzgün yemek yiyeyim dedim gitti geneah ne olacak benim bu hali çayları falanda aksattım bi düzene girmem gerek acilen
yoğun bir hafta olacak benim için bu pazar dünürcüklerimbize geliyorlar ben haftaya demiştim işleri varmış sanırım isteme sözü de bi sonraki hafta yapıcaz iki ayağım bi papuçta yani aman Allah böyle telaş versin eskiden olsa hayatta kabul etmezdim her şeyi ayarlamak isterdim artık boş veriyorum mevlam yardım ediyor su yolunu bulur nasıl olsa uzun yaşamak için biraz geniş olmak lazım galiba ben 40 dan sonra öğrendim
dünkü menümü de yazıyım
dün spora gidemedim sırtım tutulmuştu daha fena olmıyım diye evde bişiler yaptım
ballı limonlu sirkeli ılık su
bitki çayı (rejimde normal çay kansızlık yapıyor,hergüne değişik bitki çayı içmek çok faydalı)
ayy unuttum ne yediğimi
b12 eksikliğim var galiba ciddi ciddi unuttum şaka gibi :44:
vitaminlerime ve demirime baktırmam lazım acil
baya bi düşündüm :44:
1 haşlanmış yumurta
domates
light beyaz peynir
2 zeytin
1 ince dilim kepekli ekmek
arada yarım nar,1 kaşık yoğurt
öğle
3 ızgara köfte,bir tabak makarna.1 bardak ayran (etin yanında ayran içilmiyormuş bu sabah öğrendim demiri alıyormuş,salata ve limon tüketilmeliymiş etle)
yeşil çay
akşam
1 tabak zeytinyağlı ıspanak yemeği,1 kaşık yoğurt
2 dilim kepekli ekmek(çok acıkmıştım)
yeşil çay
günaydın kızlar
dünkü menüm gayet iyiydi
akşam: 4 kaşık pırasa 10 adet sarma (çok güzel yapmış anacım dayanamadım) 1 dlim çavdar ekmek
bugün sabah hani diyorlar ya vücudunuzu şaşırtın kahvaltıda 2 poğaca yedim çok şaşırttım metabolizma çok hızlı çalışmaya başladı
günaydın kızlar
dünkü menüm gayet iyiydi
günaydın kızlar bugün çok utanıyorum
menümü yazayım
sabah:mamamı yedim
ara:galeta yedim, çay içtim
öğle:galeta yedim yine
ara:galeta yedim
akşam:1 kepçe mercimek çorbası, 2,5 dilim ıspanaklı börek,3 dilim patates, ve kabak tatlısı malesef
spor:sabah işe yarım saat yürüdüm,akşam evi süpürdüm sildim hiç oturmadım ,
gün içinde 2,5 litre su, akaşm 1 litre bitki çayı
çok pişmanım yediklrim için ama çok güzeldi börek dayanamadım tatlıyıda çok severim yedimya bugün artık telafi etmeye çalışacagım
ya kızlar bana kızın ya çok abartıyorum 2 gündür.bugün yapabilirsem akşam yemek yemeyecegim ancak dengelerim :26::26::26:
kızın banada akşama yemek yemeyeyim dışlayın beni grpun yüz karası özlemmm
evet inan geniş olmak lazım uzun yasamanın sırrı bu..ama seninkilerde hızlı cıktılar sanki kız evi naz evidir derler hemen söz yapacaksınız 1 ay sonra dügün oluyo demenden korkmaya basladım..
yavas yavas alısacaksın...ip ile kiloların gidecek insallah düzene bindirisen.
iyi yapmışın tatlım vücudunu şaşırtmaklabende seni örnek aldım bu öğlen bende şaşırttım sarmaları götürdüm valla pişmanımm demeyi çokk isterdim de iyiki yemişim
afiyet olsun şekerim bende sarmaları götürdüm az önceolur arada sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?