Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selamlar

dünümü anlatıyım unutmadan

sabah

ballı sirkeli limonlu ılık su

ada çayı
2 zeytin
1 haşlanmış yumurta
light beyaz peynir
domates
1 ince dilim salam

ara yapmadım spordaydım gelene kadar öğlen oldu

spor 60 dk

öğlen

bir tabak ıspanak
1.5 dilim kepekli ekmek

arada 1 kivi yarım çay bardağı süt(light)

akşam

1 tabak karnıbahar
1 dilim kepekli ekmek

ara yarım nar,yarım çay bardağı süt(light)

gün içinde yeşil çay ve bol su

Son düzenleme:
ayy keşke bende spora vakit ayırablsem

bence sen diyete ara vermelisin bu neyaaa dalga geçiyorsun bizimle kg 55 ya Allahım ya ben bu rakamı görebilecekmiyim acaba

evet bencede ara vermeli hatta hayatı boyunca bir daha diyet yapmamalı

50 yi en son evlendiğim zaman görmüştüm tartıda kız pinibo sinirimi bozdunnn

canım benim dün yediklerimin yanında seninki kuş gibiydi
canım dün eve gittim annem tatlı yapmış hemde kabak çok severim az yiyim dedim bir baktım bayaa yedim...
canım ben geçen senelede böyle az yesem ve sporumu yapsam hemen veriyordum şimdi zorlanıyorum yaş 26 olunca metebolizmam yavaşladı heralde aetık zorlanıyorum malesef

hımmmm bayıldım menüne canım ya
azar azar bu hafta sana ne çıkar

sen böyle diyorsan ben çatlayıp öleyim bari yaş oldu 30

Son düzenleme:
sen böyle diyorsan ben çatlayıp öleyim bari yaş oldu 30

canım ne bileyim kilo veremememi yaşa bağlıyorum artık düşündüm düşündüm onu buldumm:26::26::26:
arkadaşlarda diyorlar biz sen gibi tyesek erirdik şimdiye kadar diye bende üzüm üzüm üzülüyorum

bende bazen öyle dyorum ama kendimi kandırıyorum galiba
valla bana zayıfsın ne diyet yapıyosun dıyolar ama bana fazla geliyor işte

bende bazen öyle dyorum ama kendimi kandırıyorum galiba
valla bana zayıfsın ne diyet yapıyosun dıyolar ama bana fazla geliyor işte

ikinizde bi güzel dayak istiyosunuz aslında dertlerine bak
sizin vermeniz gereken minik kilolar yavaş yavaş da verseniz göze batmaz zatn güzelsiniz şekerler

2 GÜNLÜK KÜRDÜR
YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZAT DENENMISTIR...)

1. ve 2. gün kahvaltı aynı sekıldedır.

sabah saat 09-10 kahvaltı:

1 dilim kepek ekmek,1 haşlanmış yumurta,az mıktarda beyaz peynır,ve domates,salatalık,yeşıllık. (çiğ sebzeler bolca yenebılır)

gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....

yarım yağlı yoğurttan yapılmış toplamda 1.5 lıtre yarım yağlı yoğurttan yapılmış ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez...bu karışım sadece bir günlüktür ertesi gün tekrar aynı ölçüde yapıcaksınız. ayran toplamda 1.5 lt olucak kıvamı size bağlı...

yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...

kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız
fazla kg su olmayanlar yani bizim gibi olanlar ayda bir kez 2 gün üst üste yapmalıymış

ikinizde bi güzel dayak istiyosunuz aslında dertlerine bak
sizin vermeniz gereken minik kilolar yavaş yavaş da verseniz göze batmaz zatn güzelsiniz şekerler

sen belki kg kolay veriyorsun ama o bizim minik kg yapıştı gitmiyor metabolizma yavaş anacım yok yok

merhaba bayanlar nasilsiniz ne yaptiniz.eve yeni geldim yogun bir toplanti gunuydu.eve geldim halim yok.yatacagim bugun erkenden .

guzel tarif yapilabilir aslinda .haftaya bunu denemek isterim.metobolizmam icin biseyler yapmam lazim.

merhaba bayanlar nasilsiniz ne yaptiniz.eve yeni geldim yogun bir toplanti gunuydu.eve geldim halim yok.yatacagim bugun erkenden .

iyiyiz kadis cim sen nasılsın bizim mesai bitti sana devredip gidiyoruz iyi akşamlar tatlım yarın eksilerle görüşmek üzere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…