Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sen böyle diyorsan ben çatlayıp öleyim bari yaş oldu 30

Aynen bende oleyim 30 yasindayim dogum yapali yaklasik 10 ay oldu 15 kilo almistim ikisı hala bende bundan 5 sene once ilk dogumda ekstra 10 kilo daha vermistim ama bunda zor gibi.yas ilerledikce vermek zor ama yasimiz daha pek kucuk 50 yaşinda falan daha zor olacak bu durum.

menun gayet güzel olmuş canım ve günün yoğunluğuna göre sporunu ayarlaman da iyi ben de öyle yapıyorum çoğu zaman gün yorucu geçtiği zaman spor yapacak halim de kalmıyor, bu arada ben de yarın nöbetçiyim

dünkü menun gayet iyi olmuş, ama metabolizmanı bir poğaçayla da şaşırtabilir miydin acaba

canım bu kadar abartma bence hareketli bir gün geçirerek telafi etmişsindir eminim bitki çayları da var ama benim yine dikkatimi çeken şey sabah ve öğlen fazlasıyla hafif beslenip akşam fazla kaçırman bu mamalar yeterince doyurmuyor mu seni acaba?

selam kızlaaar
Notlarla boğuşuyorum
hemen menümü yazayım
SABAH:
2dilim tam tahıllı ekmek
1yumurta
zeytin biraz lor
domates

ÖĞLE:
3kepekli galeta
1üçgen peynir

AKŞAM:
tavuklu salata
1elma

Son düzenleme:
leslie ile 4 mil yaptım bugün
yazmayı unuttum menüme
Notlarımı bitirip yorumlara gelicem inşallahhh

örnek bir menu olmuş Ayşe'cim afiyet olsun :)

bugünkü icraatım

sabah : aç karna 1 bardak su, 1,5 dilim kızarmış ekmek üzerine yine krem peynir ve salça sürdüm yanına yeşil zeytin, peynir ve çay
öğlen : 1,5 dilim patlıcanlı börek yanına biraz yeşil zeytin
ara : 1 kupa yeşil çay ve yarım dankek
akşam : 1 tabak kuskus ve yanına beyaz peynir, çayy
ara : belki 4 kestane yerim
ara : 1 kupa daha tarçınlı yeşil çay içmeyi düşünüyorum

bol su

Kızlar bu aRalar herkes baya meşgul galiba Benim de sınav haftam boğulsun dürüyorum arada kacamaklarim oluyor ama napayim çikolata yemezsem çalışmıyor kafam :)) gelelim bugun ki menüme
sabah herzaman ki gibi ilacımı ictim ve yarım poaça yedim daha sonra ise bitki çayımı ictim okulum 15 Dk. Mesafede okula yürüdüm ( Buda bir spor sayılır demi ama ? ) öğlen ise makarna yedim birazcık daha sonra gene çay ictim sonra ara da 1 ceviz yedim ilac ictim tekrar aksam ise bir sey yemedim portakal suyu ictim çayımı ictim tekrar. Su an ise çubuk kraker yiyorum :)

örnek bir menu olmuş Ayşe'cim afiyet olsun :)

menülerim güzel de kilo gerektiği kadar gitmiyor o enteresan:44:

seninde gayet güzel tatlım

sınavlarında başarılar tatlım benimde ders çalışmaya başlamam gerekiyor bir an önce yine sıkışacak yoksa:44: birinin dürtmesi gerekiyo sanırım

Kadriye'cim yarın yine gelemeyeceğim için kilo bildirimimi şimdiden yapıyorum geçen hafta 56,3 tü şimdi 56,2 100 gr kayıp var, herkese iyi geceler...

Pek bisey yememissin bence aksam yemeden zihnin acilmaz hem.

Afiyet olsun canim menun guzel olmus aksam hafif guzel

günaydın kızlar
bu hafta ya regliden yada gerçekten almışım 60.7 çıktım
dünkü menüm
sabah: 2 poğaça demiştim şaşırtmak içindi baya şaşmış görünüyor
öğle: bir kepçe çorba 2 dilim ekmek ve yoğurt
akşam: enginar dolması 1 dilim çavdar ekmeği ve yoğurt
misafirlkte çok az mısır yedim
gece 60 ip atladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…