Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

evet tüm hafta tek bir kaçamak bile yapmadım
akşam yemekten sonra tek bişey yemedim
her gün düzenli sporumu yaptım
ÖDÜLÜM
600gr almışııım((((
sinirlerim bozuldu artık(((
69.600

canım hemen bozma moralini ama demek ki bir yerde hata yapıyorsun veya oturmayan bir şeyler var bazen o kadar çabuk verilemeyebiliyor kilo, kendine biraz daha zaman tanımalısın

sporun güzel ama bence sağlıksız bir menu olmuş, tüm gün galeta yiyerek vücudun için gerekli olan vitamin mineralleri nerden alıcaksın, ben gün içinde yeşillik, süt ürünleri ve karbonhidrat almaya dikkat ediyorum...

sporun harika canım maşallah

menun gayet güzel olmuş canım afiyet olsun :)

öncelikle kaptanımız olduğun ve takımımıza verdiğin emekler için çok sağol Kadriye'cim, dediklerine katılıyorum dediğin gibi 100 gr bile önemli olmalı bizim için inşallah haftaya katlarıyla kurtulucaz kilolarımızdan

spora olan bağlılığın gerçekten örnek canım menun de cok iyi, telaşen var Allah kolaylık versin yarın için inşallah çok iyi geçer :)

dünkü menum

sabah : aç karna 1 bardak su, peynirli tost üzerine krem peynir ve salça
öğlen : ızgara balık bir buzlu balığın çeyreği kadar yanına 1,5 dilim ekmek
ara : 1 bardak zero kola ve 1 küçük canga
akşam : 1,5 parça şnitzel, 1 kepçe pilav ve 1 bardak ayran
ara : 1 kupa muzlu süt

kg vercem diye sağlığımdan olcam ya
sabahtan beri belm ve bacağımın ağrısından duramıyorum kasgevşeticiyle duruyorum brde regl hç durmuyor sürekli geliyor bakalım yarına kadar geçer inş

aman diyim canım sağlığına dikkat et,bende çok yoruldum bugün hayırlısıyla yarını da atlatabilseydim off daha ders çalışmam da lazım şöyle camı açıp imdattt diye bağırasım var

Ayşe'cim harikasın kaybın çok iyi bu hafta, böyle giderse biran önce amacına ulaşacaksın gibi duruyor

o kadar yorgunumki bilmiyorum hayırlısı strese girip pes mi ederim naparım şöyle gözümü kapatıp bide şubatın sonunda açmak istiyorum söz möz bitmiş yarın atlatılmış sınavlarıım bitmiş olurdu oyyy

Evet kızlar bugün ki menümü yazayım sabah kahvaltıda corn flex yedim sonra çayımı sonra 50 tane mekik ip atlama yaptım daha sonra 1 saat falan yürüdüm kollarımda sorun olduğu için sınav çektmesin ama müzik çalıp dans ettim :)) aksam yemeğinde ise birazcık pilav yedim o kadr sonra gene çayımı ictim öyle iste :)) kusura bakmayın giremiyorum çok su haftayı da atlatayım her gün buradayım :))

Oh ne güzel ben böyle seyler yiyince hemen kilo alıyorum (

Gecmis olsun guzelim regliyken yapmak biraz sikinti dinlen canim

kara lahanayi nasil yapiyosunuz menu guzel aralarda guzel ve kacamaksiz.

Rica ederim hayatim pek bisey yaptigim yok sizin paylasimlar harika.

Menun pek guzel canim afiyet olsun.

Hepsi gecer hayatim dun yurttan oda arkadasima yazdigim mektubu buldum tarih 2003.simdi olmus 2013 hersey daha dun gibi.zaman su misali geciyo.

Sinavlarin hala suruyo ama az kaldi sanirim.ceza hareketlerini sanirim bir sen yaptin tesekkur ederim.

Dun calistim bugun tek tatil gunum ama benim iki afacan 6.30 da uyandi.mecburen bende.onlarin tatilde uyku kavrami yok malesef.dun benim icin hafif bir gundu.sabah bir yumurta bir dilim ekmek bi catal bal tereyag.oglen bir kase corba ara bi portakal aksam 3 catal pirasa cayla yarim paket haylayf.

pazar kahvaltim pek fazla oldu ama neyse belki gun boyu yemem bir daha.hafta sonu kizkardesim gelecek tatilde bizimle pek sevincliyim.eylulden beri gormuyorum.bugun ful temizlik beni bekler.

o kadar yorgunumki bilmiyorum hayırlısı strese girip pes mi ederim naparım şöyle gözümü kapatıp bide şubatın sonunda açmak istiyorum söz möz bitmiş yarın atlatılmış sınavlarıım bitmiş olurdu oyyy[/QUOTE]

pet etmek yok bikere duymayayım bir daha, sen her şeyi halledersin bence sınavlarda geçecek söz de olacak, ama en önemlisi Allah hayırlı geçim versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…