Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

pazar kahvaltim pek fazla oldu ama neyse belki gun boyu yemem bir daha.hafta sonu kizkardesim gelecek tatilde bizimle pek sevincliyim.eylulden beri gormuyorum.bugun ful temizlik beni bekler.

gözün aydın olur inşallah tatlım yalnız dikkat et kardesin gelmişken kaçabilir diyetin ucundann heleki kardeşinde zayıf ve yemeye düşkünse

Günaydınlaaaarrr
Kabus gibi bir hafta sonu geçirdim kızlar
hiç uğrayamadım yanınıza
açıklise sınavı vardı tümgün okulda görevliydiiiiimmm

Asıl kabusumda var tabi
cumartesi haydi kilo veremiyorum hayatıma bir renk gelsin İzmire değişiklik lsun diye kuaförüme gidip saçlarımı boyatmaya karar verdim:26::26:
saçlarım aşırı derecede seyrek ve sürekli toparlanması için çalışıyorumgittim kuaföre kızıl istediğimi söyledim tamam dedi önce kahve saçımı açtı bembeyaz oldu sonra boyadı oda neeeeeesaçlarım pembe oldusonra tekrar tekra tam üçkez daha boyadı ve bir türlü pembelik geçmedi ben çıldırdım deli gibi ağlamaya başladım sinirlerim bouldu zaten saçım az temelli gittiiiçok çok üzüldüm sabaha kadar uyumadım dün o pembe saçla okula gittim kabus gibiokul çıkışı çok sevdiğim bir arkadaşımın tavsiyesiyle başka bir kuaföre gittim şükürler olsun saçlarım istediğim renk oldu tabi beşinci işlemden sonraçok çok üzüldüm sürekli bakım papıcam artık
Neye üzüleceğimi şaşırdım inanın giden saçımamı,onca paramamı,
o stresten yediğim abua cuburamıokdara öğretmenin içine pembe saçla çıkışımamı oooooooooooooooooooooooooofffff hafta sonu gitsin ve bir daha geri gelmesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Ve menülerim kızlar hafta sonunda tümgün okulda olduğum için sabah simit öğle simit akşamda öyle bişeyler atıştırmak zorunda kaldım cuma-cumartesi-pazar üç gündede evden çıktığımda saat 8 di eve geldiğimde gece 11-12 resemen bittim hafta sonunda onbeştatilin gelmesini iple çekiyorum artıııııkkkkçok yoruldum çok beynim bedenim ruhuuuuumm çok yorulduuuuson 5gün inşallah İzmir bana doping olucak:)

Şimdi okul için hazırlık vakti
Akşama menülerinizz itinayla tek tek incelenecekiiiiiiiirrr güzellleeerr

çok üzüldüm canım ya keşke kızıl boyatmasaydın ben boyattım çok pşmanım şimdi sarı istiyorum herkes çok zor diyorlar yakmamak adına bekliyorum. izmirde mi yaşıyorsun bende izmirdeyim
saçın için çok güzel bir önerim var cevizin yeşil kabuğunun kurusu aktarlarda satılıyor onu kaynat kahverengi suyu çıkıyor o suyla kınayı karıştır saçına uygula boyanın yaptığı tahribatı 1 seferde kapatıyor çok güzel oluyor saçlar hemde kına reng olmuyor kızıl varya sende yine kızıl kalır normal saçlarda kahverengi oluyor denemni tavsiye ederim bizzat kendim denedim

selam kızlar

nasılsınız pek uğrayamadım bugün çok yoğunum işte
hafta sonu abarttığım için yazmaya utanıyotum yine yine
sizler naptınız nasıl geçti hafta sonunuz

bemimde kardeşim geldi o lunca geziyoruz yiyoruz
benim diyetin ucu kaçtı kızlar ya malesef

çiğköfteler çok fazla olmadıysa sorun yok bence

börekler öğlen olsa iyi olurmuş

bende o kglara düşecekmiyim nasıl başardın ya yardımcı olurmusun bana

tabi düşersin canım niye düşmeyesin ki, öncelikle bunu zamana yaymalısın, sabırla azimle porsiyonlarını küçülterek ve spor yaparak (yürüyüşün ideal olduğunu düşünüyorum çok ağır sporlara gerek yok onlar daha çok sıkılaşmaya yarıyor galiba) ilerlemelisin canının istediği şeyler olursa kendini tamamen kısıtlama ye az bir miktar ama

valla doyurucu menüde o kola nerden çıktı yav

biz ara sıra yemekten sonra kola partisi yapıyoruz yanlış ama o da bir keyif işte

ah canım benim ya keşke aceleye getirmeseydin izmire dönünce tatilde boyatsaydın, zaten bir şeyi aceleye getirince sonu hayır olmuyor bazen..neyse düzeldiğine sevindim canım bir dahakine daha dikkatli olursun moralinin bozukluğu da zamanla geçer inşallah...

bugünkü menum

sabah : aç karna 1 bardak su, 1,5 dilim kızarmış köy ekmeği, üzerine krem peynir salça yanına zeytin peynir, az nutella ve çay
öğlen : 1 zeytinli poğaça, yarım dilim kek ve çay
ara : 1 kupa tarçınlı limonlu yeşil çay
akşam : 5-6 tane lahana sarması yanına yoğurt yarım dilim köy ekmeği ve 6-7 tane acı biberlerden
ara : 1 kase sütlaç yerim

bol su

merhaba kizlar gununuz nasil gecti.benim her zaman ki gibi yogun gecti.diyet bakimindan eh ıste.gunduz iyi benhm sikinti aksamlari yemek oncesi iste.

Atlama zaten canim ip.once saglik.menunde guzel oglen olsaxdi belki daha iyi olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…