Gecmis olsun guzelim regliyken yapmak biraz sikinti dinlen canim
pazar kahvaltim pek fazla oldu ama neyse belki gun boyu yemem bir daha.hafta sonu kizkardesim gelecek tatilde bizimle pek sevincliyim.eylulden beri gormuyorum.bugun ful temizlik beni bekler.
Asıl kabusumda var tabi
cumartesi haydi kilo veremiyorum hayatıma bir renk gelsin İzmire değişiklik lsun diye kuaförüme gidip saçlarımı boyatmaya karar verdim:26::26:
saçlarım aşırı derecede seyrek ve sürekli toparlanması için çalışıyorumgittim kuaföre kızıl istediğimi söyledim tamam dedi önce kahve saçımı açtı bembeyaz oldu sonra boyadı oda neeeeee saçlarım pembe oldu sonra tekrar tekra tam üçkez daha boyadı ve bir türlü pembelik geçmedi ben çıldırdım deli gibi ağlamaya başladım sinirlerim bouldu zaten saçım az temelli gittiii çok çok üzüldüm sabaha kadar uyumadım dün o pembe saçla okula gittim kabus gibi okul çıkışı çok sevdiğim bir arkadaşımın tavsiyesiyle başka bir kuaföre gittim şükürler olsun saçlarım istediğim renk oldu tabi beşinci işlemden sonra çok çok üzüldüm sürekli bakım papıcam artık
Neye üzüleceğimi şaşırdım inanın giden saçımamı,onca paramamı,
o stresten yediğim abua cuburamıokdara öğretmenin içine pembe saçla çıkışımamı oooooooooooooooooooooooooofffff hafta sonu gitsin ve bir daha geri gelmesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
ooo tatlım beni yarı yolda bırakma vericez kglarımızı söz verdik ama unutmabemimde kardeşim geldi o lunca geziyoruz yiyoruz
benim diyetin ucu kaçtı kızlar ya malesef
Zeronun yanina canga eklendi.afiyet olsun canim.biberler sanirim pek aci degildi.
selamlar kızlar
yoğun ve yorucu 2 gün...
dünü özetliyim
dün sabah
ballı sirkeli limonlu ılık su
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
domates
1 dilim kepekli ekmek
beyaz peynir
öğlen
domatesli makarna
arada bir kaç tane kuruyemiş
akşam
1 dilim kepekli ekmek
1 tabak k.lahana yemeği
baya bi çiğköfte lavaşla
1 bardak ayran
gün içinde su
yeşil çay içtimmi hatırlamıyorum
spora gidemedim vaktim yoktu.dip bucak temizlikle baya bir spor yapmış oldum
Sabah epey yedim.iki tane cukulata ve cekirdek yedim.aksam bi tabak patates yemegi 2 dilim ekmek en sonda bi bardak salep.kahvalti haric guzeldi diyebilirim gun benim icin.
günaydın kızçeler
sanırım herkes uyuyor daha
hala belimi doğrultamadım düzelene kadar ip atlamak yok bana
dünkü menüm
sabah peynirli tost ve çay
öğle yok
akşam 1 kepçe çorba az biber kavurma 2 dilim börek
su çok az içtim yeşil çay içemedim
bende o kglara düşecekmiyimnasıl başardın ya yardımcı olurmusun bana
valla doyurucu menüde o kola nerden çıktı yav
Asıl kabusumda var tabi
cumartesi haydi kilo veremiyorum hayatıma bir renk gelsin İzmire değişiklik lsun diye kuaförüme gidip saçlarımı boyatmaya karar verdim:26::26:
saçlarım aşırı derecede seyrek ve sürekli toparlanması için çalışıyorumgittim kuaföre kızıl istediğimi söyledim tamam dedi önce kahve saçımı açtı bembeyaz oldu sonra boyadı oda neeeeee saçlarım pembe oldu sonra tekrar tekra tam üçkez daha boyadı ve bir türlü pembelik geçmedi ben çıldırdım deli gibi ağlamaya başladım sinirlerim bouldu zaten saçım az temelli gittiii çok çok üzüldüm sabaha kadar uyumadım dün o pembe saçla okula gittim kabus gibi okul çıkışı çok sevdiğim bir arkadaşımın tavsiyesiyle başka bir kuaföre gittim şükürler olsun saçlarım istediğim renk oldu tabi beşinci işlemden sonra çok çok üzüldüm sürekli bakım papıcam artık
Neye üzüleceğimi şaşırdım inanın giden saçımamı,onca paramamı,
o stresten yediğim abua cuburamıokdara öğretmenin içine pembe saçla çıkışımamı oooooooooooooooooooooooooofffff hafta sonu gitsin ve bir daha geri gelmesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
günaydın kızçeler
sanırım herkes uyuyor daha
hala belimi doğrultamadım düzelene kadar ip atlamak yok bana
dünkü menüm
sabah peynirli tost ve çay
öğle yok
akşam 1 kepçe çorba az biber kavurma 2 dilim börek
su çok az içtim yeşil çay içemedim
gözün aydın olur inşallah tatlım yalnız dikkat et kardesin gelmişken kaçabilir diyetin ucundann heleki kardeşinde zayıf ve yemeye düşkünse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?