Evet kızlar bugün ki menümü yazayım sabah kahvaltıda corn flex yedim sonra çayımı sonra 50 tane mekik ip atlama yaptım daha sonra 1 saat falan yürüdüm kollarımda sorun olduğu için sınav çektmesin ama müzik çalıp dans ettim :)) aksam yemeğinde ise birazcık pilav yedim o kadr sonra gene çayımı ictim öyle iste :)) kusura bakmayın giremiyorum çok su haftayı da atlatayım her gün buradayım :))
Oh ne güzel ben böyle seyler yiyince hemen kilo alıyorum(
Dun calistim bugun tek tatil gunum ama benim iki afacan 6.30 da uyandi.mecburen bende.onlarin tatilde uyku kavrami yok malesef.dun benim icin hafif bir gundu.sabah bir yumurta bir dilim ekmek bi catal bal tereyag.oglen bir kase corba ara bi portakal aksam 3 catal pirasa cayla yarim paket haylayf.
Hayır canım öğlen yemedim ya aksam ya öğlen yiyorum genelde öğlen yediğim zaman aksam aksam yediğim zaman ise öğlen yemiyorum :)sporun çok iyi olmuş canım bu arada dans etmek iyi fikir bende yaparım arada çok etkiliöğlen bir şey yemedin mi peki?
bişi deil cnm kendimiz için yapıyoruz zaten:) bugünde yaptım hareketlerimi iyi oluyor bu hafta kilo verecem çok kararlıyım bu haftaSinavlarin hala suruyo ama az kaldi sanirim.ceza hareketlerini sanirim bir sen yaptin tesekkur ederim.
selam arkadaşlar kusura bakmayın bu hafta hiç uğrayamadım benim için çok kötü bir hafta idiortanca oğlumla uğraştım lise 1 e gidiyor 2.ci senesi ben her gün onu özenle okula gönderdiğimi zannederken o okul yerine dışarda vakit geçirmeğe çalışıyormuş okula bir gittimki devamsızlık almış başını gitmiş 20 günü doldurmuşuz anlayacağınız tabiii ben delirdim neden bana telefon edilmiyor 20 gün dolduktan sonra bana haber vermişiniz neye yarar bizimkide tutturmuş ben okumayacağım gitmeyeceğim neler yaptım bütün müdür müdür muavini kim varsa hergün kapılarında yalvar yakar devamsızlığını geri çekelim diye ama derslerde bir o kadar kötü hala okula gönderemiyorum yani şimdiden sınıfta kaldı napıcam bilemiyorum şimdi babasıyla beraber hergün mutlu mutlu işe gidiyor hiç değilse şu liseyi bitirsydi yaaaaa çok üzülüyrummmm
o yüzden ne bilgisayara girmek nede rejim yapmak içimden geldi depresyona girdim tam anlamıylaaa
eğer devam edebilme hakkım varsa yarın menülerimi yazmaya devam ederim
kara lahanayi nasil yapiyosunuz menu guzel aralarda guzel ve kacamaksiz.
Hepsi gecer hayatim dun yurttan oda arkadasima yazdigim mektubu buldum tarih 2003.simdi olmus 2013 hersey daha dun gibi.zaman su misali geciyo.
canım çok da sıkma kendini gönül isterki inşallah okusun,okumak istemessede akşam lisesine yazdırabilirsin yada açıktan liseyi bitirebilir.hakkınızda hayırlısını versin rabbim.selam arkadaşlar kusura bakmayın bu hafta hiç uğrayamadım benim için çok kötü bir hafta idiortanca oğlumla uğraştım lise 1 e gidiyor 2.ci senesi ben her gün onu özenle okula gönderdiğimi zannederken o okul yerine dışarda vakit geçirmeğe çalışıyormuş okula bir gittimki devamsızlık almış başını gitmiş 20 günü doldurmuşuz anlayacağınız tabiii ben delirdim neden bana telefon edilmiyor 20 gün dolduktan sonra bana haber vermişiniz neye yarar bizimkide tutturmuş ben okumayacağım gitmeyeceğim neler yaptım bütün müdür müdür muavini kim varsa hergün kapılarında yalvar yakar devamsızlığını geri çekelim diye ama derslerde bir o kadar kötü hala okula gönderemiyorum yani şimdiden sınıfta kaldı napıcam bilemiyorum şimdi babasıyla beraber hergün mutlu mutlu işe gidiyor hiç değilse şu liseyi bitirsydi yaaaaa çok üzülüyrummmm
o yüzden ne bilgisayara girmek nede rejim yapmak içimden geldi depresyona girdim tam anlamıylaaa
eğer devam edebilme hakkım varsa yarın menülerimi yazmaya devam ederim
pet etmek yok bikereduymayayım bir daha, sen her şeyi halledersin bence sınavlarda geçecek söz de olacak, ama en önemlisi Allah hayırlı geçim versin
umarım herkes keyifli bir pazar geçiriyordur şimdilik evdeyim çalışmaktayım belki birazdan dışarı çıkarım ben de...
Pazar menüm
sabah : aç karna 1 bardak su 1,5 dilim kızarmış tam buğday ekmeği üzerine krem peynir ve salça sürdüm yanına biraz peynir ve ekmeğin az bir kısmına da nutella sürdüm yanına çayy
ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay
öğlen : 1,5 parça şnitzel yanına 1 kepçe makarna
ara : 1 bardak zero kola ve 1 küçük canga
akşam : 1 tabak taze fasülye yanına yaklaşık 15-20 tane küçük yuvarlak acı biberler oluyor ya onların konservesinden yedim metabolizmayı şaşırtmak böyle bir şey olsa gerek acıya epey dayanıklıyım sanırım1,5 dilim tam buğday ekmeği
ara : 3-4 kaşıklık sütlaç
ara : üzerinde çalıştığım bir çalışma var uyumamak için belki sütlü kahve yaparım kendime
bol su
selamlar kızlar
yoğun ve yorucu 2 gün...
dünü özetliyim
dün sabah
ballı sirkeli limonlu ılık su
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
domates
1 dilim kepekli ekmek
beyaz peynir
öğlen
domatesli makarna
arada bir kaç tane kuruyemiş
akşam
1 dilim kepekli ekmek
1 tabak k.lahana yemeği
baya bi çiğköfte lavaşla
1 bardak ayran
gün içinde su
yeşil çay içtimmi hatırlamıyorum
spora gidemedim vaktim yoktu.dip bucak temizlikle baya bir spor yapmış oldum
canım olur mu öyle şey sen de benim kiloma ulaştığında daha da vermek isteyebilirsin herkesin vücut yapısı ve hayali farklı oluyor ben de 65ten geldim buralara zaman ve azimle...
dünkü menum
sabah : aç karna 1 bardak su, peynirli tost üzerine krem peynir ve salça
öğlen : ızgara balık bir buzlu balığın çeyreği kadar yanına 1,5 dilim ekmek
ara : 1 bardak zero kola ve 1 küçük canga
akşam : 1,5 parça şnitzel, 1 kepçe pilav ve 1 bardak ayran
ara : 1 kupa muzlu süt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?