Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sporun çok iyi olmuş canım bu arada dans etmek iyi fikir bende yaparım arada çok etkili öğlen bir şey yemedin mi peki?

Oh ne güzel ben böyle seyler yiyince hemen kilo alıyorum (

canım düzenini oturttuktan sonra miktarı abartmadığın sürece kilo almadan yiyebilirsin ki, çikolatayı mecburen yedim çünkü balık anca üzerine tatlı yiyince ölürmüş söylentiye göre tüm gün evde olsam veya daha rahat bir yaşamım olsa o menu fazla olurdu birgün için ama benim cumalarım çok yoğun geçiyor nöbetçiyim sürekli hareket halindeyim evime dönüyorum falan yakıyorum yani...

menun gayet hafif ve sağlıklı olmuş bence afiyet olsun, ben uyanınca annem de uyansın isterdim hep çocuklar böyle =)

umarım herkes keyifli bir pazar geçiriyordur şimdilik evdeyim çalışmaktayım belki birazdan dışarı çıkarım ben de...

sporun çok iyi olmuş canım bu arada dans etmek iyi fikir bende yaparım arada çok etkili öğlen bir şey yemedin mi peki?
Hayır canım öğlen yemedim ya aksam ya öğlen yiyorum genelde öğlen yediğim zaman aksam aksam yediğim zaman ise öğlen yemiyorum :)

Sinavlarin hala suruyo ama az kaldi sanirim.ceza hareketlerini sanirim bir sen yaptin tesekkur ederim.
bişi deil cnm kendimiz için yapıyoruz zaten:) bugünde yaptım hareketlerimi iyi oluyor bu hafta kilo verecem çok kararlıyım bu hafta

selam arkadaşlar kusura bakmayın bu hafta hiç uğrayamadım benim için çok kötü bir hafta idi ortanca oğlumla uğraştım lise 1 e gidiyor 2.ci senesi ben her gün onu özenle okula gönderdiğimi zannederken o okul yerine dışarda vakit geçirmeğe çalışıyormuş okula bir gittimki devamsızlık almış başını gitmiş 20 günü doldurmuşuz anlayacağınız tabiii ben delirdim neden bana telefon edilmiyor 20 gün dolduktan sonra bana haber vermişiniz neye yarar bizimkide tutturmuş ben okumayacağım gitmeyeceğim neler yaptım bütün müdür müdür muavini kim varsa hergün kapılarında yalvar yakar devamsızlığını geri çekelim diye ama derslerde bir o kadar kötü hala okula gönderemiyorum yani şimdiden sınıfta kaldı napıcam bilemiyorum şimdi babasıyla beraber hergün mutlu mutlu işe gidiyor hiç değilse şu liseyi bitirsydi yaaaaa çok üzülüyrummmm

o yüzden ne bilgisayara girmek nede rejim yapmak içimden geldi depresyona girdim tam anlamıylaaa
eğer devam edebilme hakkım varsa yarın menülerimi yazmaya devam ederim

Cok uzuldum oglun icin ama sen elinden geleni yapmissin uzulme canim.o bir gun degerini anlayacaktir senin.takima devam edebilirsin ama bize gelemeyecegini bildirirsen bi dahakine daha iyi olur.

Pazar menüm

sabah : aç karna 1 bardak su 1,5 dilim kızarmış tam buğday ekmeği üzerine krem peynir ve salça sürdüm yanına biraz peynir ve ekmeğin az bir kısmına da nutella sürdüm yanına çayy
ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay
öğlen : 1,5 parça şnitzel yanına 1 kepçe makarna
ara : 1 bardak zero kola ve 1 küçük canga
akşam : 1 tabak taze fasülye yanına yaklaşık 15-20 tane küçük yuvarlak acı biberler oluyor ya onların konservesinden yedim metabolizmayı şaşırtmak böyle bir şey olsa gerek acıya epey dayanıklıyım sanırım 1,5 dilim tam buğday ekmeği
ara : 3-4 kaşıklık sütlaç
ara : üzerinde çalıştığım bir çalışma var uyumamak için belki sütlü kahve yaparım kendime

bol su

Son düzenleme:
Bugün ki menüm hiç yok denecek kadar az sabah kahvaltıda süt ictim daha sonra çay ilaç falan sonra yürüyüş yaptım daha 2 tane ceviz yedim aksama doğru ose sigara böreği yedim 5 tane sonra tekrar çayımı ictim daha da bişey yemedim.

kara lahanayi nasil yapiyosunuz menu guzel aralarda guzel ve kacamaksiz.

Hepsi gecer hayatim dun yurttan oda arkadasima yazdigim mektubu buldum tarih 2003.simdi olmus 2013 hersey daha dun gibi.zaman su misali geciyo.

canım biraz değişik bizim tarif kayınvalidem böyle yapardı rahmetli ,bende çok pratik ve seviyoruz diye yapıorum.kara lahanayı iri iri doğrayıp kaynar suda acı suyu çıkana kadar pişiriyorum 1,2 dk,sonra tekrar kaynayan suyun içine lahanayı varsa bir demet pazıyı,2 patetes,250gr kadar taze fasulye(barbunyada olur),bulgur birazda mısırunu,biraz zeytinyağ ve tuz ile pişiriyorum düdüklüde 40dk kadar.pişince bir kaba suyunu süzüp, lahanayı irice bir tahta kaşıkla dövüyorumsarımsak ekliyip,kızdırılmış kırmızı biberli tereyağını ekliyorum,sonrada süzdüğüm suyunu ekliyorum çorba kıvamından daha katı oluyor ama çok sulu olmuyor.böyle garip bi tarif fakat seviyorum yanında mısır ekmeği ,yoğurt ve turşu güzel gidiyor.evet canım aynen yıllar su gibi akıyor,rabbim her şeyin hayırlısını versin

canım çok da sıkma kendini gönül isterki inşallah okusun,okumak istemessede akşam lisesine yazdırabilirsin yada açıktan liseyi bitirebilir.hakkınızda hayırlısını versin rabbim.

pet etmek yok bikere duymayayım bir daha, sen her şeyi halledersin bence sınavlarda geçecek söz de olacak, ama en önemlisi Allah hayırlı geçim versin

amin canım sağolasın,evet en önemlisi hayırlı geçim,rabbim cümlemizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın

umarım herkes keyifli bir pazar geçiriyordur şimdilik evdeyim çalışmaktayım belki birazdan dışarı çıkarım ben de...

ogleden sonra cocuklari aldim bi arkadasla parka gittim epey kaldik.yemek camasir cocuklari yika derken yeni oturuyorum daha birazdan da yatarim artik.

Zeronun yanina canga eklendi.afiyet olsun canim.biberler sanirim pek aci degildi.

selamlar kızlar

yoğun ve yorucu 2 gün...

dünü özetliyim

dün sabah

ballı sirkeli limonlu ılık su

1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
domates
1 dilim kepekli ekmek
beyaz peynir

öğlen

domatesli makarna

arada bir kaç tane kuruyemiş

akşam
1 dilim kepekli ekmek
1 tabak k.lahana yemeği
baya bi çiğköfte lavaşla
1 bardak ayran

gün içinde su
yeşil çay içtimmi hatırlamıyorum

spora gidemedim vaktim yoktu.dip bucak temizlikle baya bir spor yapmış oldum

Son düzenleme:
Sabah epey yedim.iki tane cukulata ve cekirdek yedim.aksam bi tabak patates yemegi 2 dilim ekmek en sonda bi bardak salep.kahvalti haric guzeldi diyebilirim gun benim icin.

Menun guzelde aksam gozume carpti bayagi bi cig kofte demissin.aksam yemende bulguru sikinti. neyse ablacim yarin telafi edersin.

günaydın kızçeler
sanırım herkes uyuyor daha
hala belimi doğrultamadım düzelene kadar ip atlamak yok bana
dünkü menüm
sabah peynirli tost ve çay
öğle yok
akşam 1 kepçe çorba az biber kavurma 2 dilim börek
su çok az içtim yeşil çay içemedim

canım olur mu öyle şey sen de benim kiloma ulaştığında daha da vermek isteyebilirsin herkesin vücut yapısı ve hayali farklı oluyor ben de 65ten geldim buralara zaman ve azimle...

bende o kglara düşecekmiyim nasıl başardın ya yardımcı olurmusun bana

valla doyurucu menüde o kola nerden çıktı yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…