Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Saka degil mi tum bu yazdiklarin.gecmis olsun ilk kuafore para vermedin demi

Neyse tatile az kaldi.bol bol gezersin artik izmirde.hafta sonu menulerin hafif gibı.

Ogle dısardaydin sanirhm.aksam sutlaci fazla kacirma.gunduz yersin.

selam

yoğun bir hafta yoğun bir gün

hafta sonu spora gidememiştim malum telaşlardan bugün erkenden gittim

60 dk spor.

dünü hatırlamaya çalışıyım:44:

ballı sirkeli limonlu ılık su

sabah

1 dilim kepekli ekmek
2 zeytin
1 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
domates

yeşil çay

arada 1 lokum

öğle yemeği yok

2 tane baklava (misafirime eşlik etmiştim)

misafirlerime geldiklerinde kahvaltı hazırlamıştım sonrada dışarıya çıktık alışverişe geç yedik

akşam saat 6 da (alışveriş dönüşü dışarıda yedik)

yarım kase çorba
ızgara köfte
nar suyu (yarım bardak içtim)
salata
2 tane z.sarma
biraz pide(yemeğin yanında sade)

8 gibi acıktım
1 dilim ekmek 2 zeytin bi minik kaşar peynir yedim

gün içinde su
misafir dolayısıyla bu şekilde oldu telafi edicem cumaya kadar

Saka degil mi tum bu yazdiklarin.gecmis olsun ilk kuafore para vermedin demi

Ah kadriyecim ah inan bana gece uyurken Rabbim ne olur kabus olsun bu diye dua ettim ((aslında vericektim bugün ama arkadaşlarda vermemem gertiği konusunda hemfikir olunca vermedimmkaş falan aldırmıştım onu vrdim hakkına girmeyeyim diye saçımıda öbür dünyada hesplaşırız dedim((

Ayşecim tamam baklavalar batıyo göze zaten bu konuda hemfikirizama şu sporu görüyorumya inan ki çok mutlu oluyoruuuumtebrikler canım

ay Bestecim ya bu tez canlılığımdan nefreeeet ediyoruuum((inşşalllah saçlarım biraz toparlasın çoook daha mutlu olacağım inşalllah

Besteciğimin iştahı açılmııııışşş:)

canım benim keşke izmirde yaşasam İzmirliyim İstanbulda yaşıyorum (((canım kızıl çooook seviyorum akıyo biliyorum ama çoook seviyorum iyice yaşlanmadan bir denemek istedim :))tatlım şimdi sçımı boyattım ya yinede kına yakabilirmiyim saçıma olursa süper oluuur hemen deneriiiim::))

yorumlar bittti:)
menüüüm
SABAH:
2dilim ekmek
1avuç lor
5zeytin
domates

ÖĞLE:
1lokma ekmek peynir
elma
süt
bir parça çikolata

AKŞAM:
çiğ köfte
yarım lavaş
booooooooooooooool yeşillik

spora vakit ayirmis olabilmen bile bu yogunlukta iyi olmus.ogle yemeyince diger ogunler kacmis gibi.ama bu hafta yine takim 1.sensin galiba.ben spor yapamiyorum ve bu yuzden veremiyorum sanirim.

Neyse artik olan olmus uzulme.ben de boyatmadim ama istiyorum.korkuyorum ya yanarsa ya begenmezsem diye.evde ben boyasam diyorum ona da cesaret edemiyorum.beklemedeyim bakalim.

yorumlar bittti:)
menüüüm
SABAH:
2dilim ekmek
1avuç lor
5zeytin
domates

ÖĞLE:
1lokma ekmek peynir
elma
süt
bir parça çikolata

AKŞAM:
çiğ köfte
yarım lavaş
booooooooooooooool yeşillik

Bol yesillik pek kotu olmus desem.cig kofteyi kim yemisti ayse abla mi bi de.ben de hafta sonu yiyeyim bari.

Bende menumu yazayim.sabah bir yumurta pekmez bal bi dilim ekmek.ara nescafe.oglen bi kase yuzuk corbasi.ara cukulata malesef.aksam bi tabak patates kofte 3 kasik bulgur pilavi.ara biraz fistik.tek utancim cukulata malesef.

günaydın kızlar
kimse yok sanırım yine benden başka
dünkü menümü yazayım bari
sabah:kalkar kalkmaz tarçınlı limonlu kür içtim 5 form bisküvi şekersiz çay
ara: yeşil çay
öğle: bir porsyon nohut bir porsyon pilav yoğurt çok ince 2 dilim ekmek
ara: 5 form bisküvi yeşil çay
akşam: 1 tane patates haşlaması üstüne ketçap sıktım tuzsuz yedim 2dilim armut ve ufak bir parça çikolata yatarken tarçınlı limonlu kürü içtim
spor: 10 dk merak ettiğim için leslie yaptım 60 ip atladım 25 mekik çektim bacak ve bel çalıştım birazda
2 lt su içtim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…