Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

tatlım ya yaşlanınca zaten boyayacaksın bende bir heves boyamıştım. yapablirsin saçının rengi değişmez bakım yapar sadece buda yeterli sanırım senin için.birde rengini akıtmak içn kepekli saçlar için şampuan ve beyaz sabun kullanıyorum çok güzel akıtıyor ama krem kullanmayı ihmal etme çünkü beyaz sabun keçe yapıyor saçı krem sürünce bu sorun ortadan kalkıyor inş istediğin saçlara kavuşursun canım

yorumlar bittti:)
menüüüm
SABAH:
2dilim ekmek
1avuç lor
5zeytin
domates

ÖĞLE:
1lokma ekmek peynir
elma
süt
bir parça çikolata

AKŞAM:
çiğ köfte
yarım lavaş
booooooooooooooool yeşillik

ayyyyy çiğ köfte dayanamıyorum bende görünce olsada yesem ay nasıl canım çekti sabah sabah

güzel menü de canım ya ballı sirkeliyi nasıl içiyorsun ben içemedim bir gün denedim sadece Allah yardımcın olsun

günaydın canım
nasıl leslieyi beğendinmi canım?bende 1 haftadır leslie yapamıyorum ve maşallah bayada yiyorum kız kardeşim geldi onuml yiyoruz neyse artık o gidince toparlayacagım
hatta ölüm orucuna gireceğim

Bende menumu yazayim.sabah bir yumurta pekmez bal bi dilim ekmek.ara nescafe.oglen bi kase yuzuk corbasi.ara cukulata malesef.aksam bi tabak patates kofte 3 kasik bulgur pilavi.ara biraz fistik.tek utancim cukulata malesef.

o kadarcık kaçamağa can kurban canım olsun artık o kadar

yorumlar bittti:)
menüüüm
SABAH:
2dilim ekmek
1avuç lor
5zeytin
domates

ÖĞLE:
1lokma ekmek peynir
elma
süt
bir parça çikolata

AKŞAM:
çiğ köfte
yarım lavaş
booooooooooooooool yeşillik

canım çok güzel menü ya sevdim onu çiğ köftede günün kaçamagı olmuş olsun canım nolcak

beğendim canım çok kolay ama hızlı işe yarayacağını düşünmüyorum ben öylesine actım youtubeden sırf bacak kasları çalışıyor gibi geldi bana sen hangisini yapıyorsun linkin atarmısın. birde mekik dene derim acayip yakıyor canın yanıyor yaparken

canım kaçamak olsada spor varya o açığı kapatıyor bence tebrik ediyorummm

çocugun için cok üzüldüm.. allah hayırlısını versin bu durumun..

kızlar merhabalar finalleri hallettim geldim büte kalmam insallah bir dersim sınırda cünkü..sizler nasılsınız görüsmeyeli..dünde gelemedim ama nöbetciydim cünkü..
bu arada bende graamlar gitmeye basladı neden bilmiyorum ama cumaya hazırlıklı olunn

keşke izmirde o degisikliği yapsaydın ..ama insllh sonrasında gönlünce olur

bu arada arkadaslar tefal actfry kullanan varmıydı aranızda..varsa eger muska böregi denedimi hiç onda nasıl oluyor fikir verirmisiniz bana deneyen varsa..

Gunaydin kızlar dün canım çok sıkkındı o yüzden giremedim Sınavımın saati degisimis sınavdan bir gün önce bende hiç kontrol etmedim eski saatte gittim bir de ne göreyim sınav olmuş bitmiş tabi telasli telasli hocayı aradım kadını görünce ağladım birden gicik oldum kendime Kadına anlattım bute girersin dedi ben ne güzel memlekete gidecektim bir de but çıktı o da taa 12 Şubat'ta Tabi bunun üzerine bir çikolata yedim Öyle iste kızlar bugun ki menümü yazayım diyecem de daha bir sey düşünmedim yeni uyandım.

afiyet olsun
menün güzel hayatım
sporda pek güzel cumaya bakalım ne olacak

canım ya şanssızlık gerçekten ama vardır bundada bir hayır üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…