canım benim keşke izmirde yaşasam İzmirliyim İstanbulda yaşıyorum(((canım kızıl çooook seviyorum akıyo biliyorum ama çoook seviyorum iyice yaşlanmadan bir denemek istedim :))tatlım şimdi sçımı boyattım ya yinede kına yakabilirmiyim saçıma olursa süper oluuur hemen deneriiiim::))
yorumlar bittti:)
menüüüm
SABAH:
2dilim ekmek
1avuç lor
5zeytin
domates
ÖĞLE:
1lokma ekmek peynir
elma
süt
bir parça çikolata
AKŞAM:
çiğ köfte
yarım lavaş
booooooooooooooool yeşillik
güzel menü de canım ya ballı sirkeliyi nasıl içiyorsun ben içemedim bir gün denedim sadece Allah yardımcın olsunselam
yoğun bir hafta yoğun bir gün
hafta sonu spora gidememiştim malum telaşlardan bugün erkenden gittim
60 dk spor.
dünü hatırlamaya çalışıyım:44:
ballı sirkeli limonlu ılık su
sabah
1 dilim kepekli ekmek
2 zeytin
1 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
domates
yeşil çay
arada 1 lokum
öğle yemeği yok
2 tane baklava (misafirime eşlik etmiştim)
misafirlerime geldiklerinde kahvaltı hazırlamıştım sonrada dışarıya çıktık alışverişe geç yedik
akşamsaat 6 da (alışveriş dönüşü dışarıda yedik)
yarım kase çorba
ızgara köfte
nar suyu (yarım bardak içtim)
salata
2 tane z.sarma
biraz pide(yemeğin yanında sade)
8 gibi acıktım
1 dilim ekmek 2 zeytin bi minik kaşar peynir yedim
gün içinde su
misafir dolayısıyla bu şekilde oldu telafi edicem cumaya kadar
günaydın kızlar
kimse yok sanırım yine benden başka
dünkü menümü yazayım bari
sabah:kalkar kalkmaz tarçınlı limonlu kür içtim 5 form bisküvi şekersiz çay
ara: yeşil çay
öğle: bir porsyon nohut bir porsyon pilav yoğurt çok ince 2 dilim ekmek
ara: 5 form bisküvi yeşil çay
akşam: 1 tane patates haşlaması üstüne ketçap sıktım tuzsuz yedim 2dilim armut ve ufak bir parça çikolata yatarken tarçınlı limonlu kürü içtim
spor: 10 dk merak ettiğim için leslie yaptım 60 ip atladım 25 mekik çektim bacak ve bel çalıştım birazda
2 lt su içtim
Bende menumu yazayim.sabah bir yumurta pekmez bal bi dilim ekmek.ara nescafe.oglen bi kase yuzuk corbasi.ara cukulata malesef.aksam bi tabak patates kofte 3 kasik bulgur pilavi.ara biraz fistik.tek utancim cukulata malesef.
yorumlar bittti:)
menüüüm
SABAH:
2dilim ekmek
1avuç lor
5zeytin
domates
ÖĞLE:
1lokma ekmek peynir
elma
süt
bir parça çikolata
AKŞAM:
çiğ köfte
yarım lavaş
booooooooooooooool yeşillik
Arkadaslar yarın ameliyata giriyorum bu haftada ben giremem herhalde bilginiz olsun dualarınız benimle olsun....
günaydın canım
nasıl leslieyi beğendinmi canım?bende 1 haftadır leslie yapamıyorum ve maşallah bayada yiyorum kız kardeşim geldi onuml yiyoruz neyse artık o gidince toparlayacagım
hatta ölüm orucuna gireceğim
selam
yoğun bir hafta yoğun bir gün
hafta sonu spora gidememiştim malum telaşlardan bugün erkenden gittim
60 dk spor.
dünü hatırlamaya çalışıyım:44:
ballı sirkeli limonlu ılık su
sabah
1 dilim kepekli ekmek
2 zeytin
1 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
domates
yeşil çay
arada 1 lokum
öğle yemeği yok
2 tane baklava (misafirime eşlik etmiştim)
misafirlerime geldiklerinde kahvaltı hazırlamıştım sonrada dışarıya çıktık alışverişe geç yedik
akşamsaat 6 da (alışveriş dönüşü dışarıda yedik)
yarım kase çorba
ızgara köfte
nar suyu (yarım bardak içtim)
salata
2 tane z.sarma
biraz pide(yemeğin yanında sade)
8 gibi acıktım
1 dilim ekmek 2 zeytin bi minik kaşar peynir yedim
gün içinde su
misafir dolayısıyla bu şekilde oldu telafi edicem cumaya kadar
selam arkadaşlar kusura bakmayın bu hafta hiç uğrayamadım benim için çok kötü bir hafta idiortanca oğlumla uğraştım lise 1 e gidiyor 2.ci senesi ben her gün onu özenle okula gönderdiğimi zannederken o okul yerine dışarda vakit geçirmeğe çalışıyormuş okula bir gittimki devamsızlık almış başını gitmiş 20 günü doldurmuşuz anlayacağınız tabiii ben delirdim neden bana telefon edilmiyor 20 gün dolduktan sonra bana haber vermişiniz neye yarar bizimkide tutturmuş ben okumayacağım gitmeyeceğim neler yaptım bütün müdür müdür muavini kim varsa hergün kapılarında yalvar yakar devamsızlığını geri çekelim diye ama derslerde bir o kadar kötü hala okula gönderemiyorum yani şimdiden sınıfta kaldı napıcam bilemiyorum şimdi babasıyla beraber hergün mutlu mutlu işe gidiyor hiç değilse şu liseyi bitirsydi yaaaaa çok üzülüyrummmm
o yüzden ne bilgisayara girmek nede rejim yapmak içimden geldi depresyona girdim tam anlamıylaaa
eğer devam edebilme hakkım varsa yarın menülerimi yazmaya devam ederim
Asıl kabusumda var tabi
cumartesi haydi kilo veremiyorum hayatıma bir renk gelsin İzmire değişiklik lsun diye kuaförüme gidip saçlarımı boyatmaya karar verdim:26::26:
saçlarım aşırı derecede seyrek ve sürekli toparlanması için çalışıyorumgittim kuaföre kızıl istediğimi söyledim tamam dedi önce kahve saçımı açtı bembeyaz oldu sonra boyadı oda neeeeee saçlarım pembe oldu sonra tekrar tekra tam üçkez daha boyadı ve bir türlü pembelik geçmedi ben çıldırdım deli gibi ağlamaya başladım sinirlerim bouldu zaten saçım az temelli gittiii çok çok üzüldüm sabaha kadar uyumadım dün o pembe saçla okula gittim kabus gibi okul çıkışı çok sevdiğim bir arkadaşımın tavsiyesiyle başka bir kuaföre gittim şükürler olsun saçlarım istediğim renk oldu tabi beşinci işlemden sonra çok çok üzüldüm sürekli bakım papıcam artık
Neye üzüleceğimi şaşırdım inanın giden saçımamı,onca paramamı,
o stresten yediğim abua cuburamıokdara öğretmenin içine pembe saçla çıkışımamı oooooooooooooooooooooooooofffff hafta sonu gitsin ve bir daha geri gelmesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
Arkadaslar yarın ameliyata giriyorum bu haftada ben giremem herhalde bilginiz olsun dualarınız benimle olsun....
nöbetten geldim ya uyuyayım birazz öpüldünüzzz..
günaydın kızlar
kimse yok sanırım yine benden başka
dünkü menümü yazayım bari
sabah:kalkar kalkmaz tarçınlı limonlu kür içtim 5 form bisküvi şekersiz çay
ara: yeşil çay
öğle: bir porsyon nohut bir porsyon pilav yoğurt çok ince 2 dilim ekmek
ara: 5 form bisküvi yeşil çay
akşam: 1 tane patates haşlaması üstüne ketçap sıktım tuzsuz yedim 2dilim armut ve ufak bir parça çikolata yatarken tarçınlı limonlu kürü içtim
spor: 10 dk merak ettiğim için leslie yaptım 60 ip atladım 25 mekik çektim bacak ve bel çalıştım birazda
2 lt su içtim
Gunaydin kızlar dün canım çok sıkkındı o yüzden giremedim Sınavımın saati degisimis sınavdan bir gün önce bende hiç kontrol etmedim eski saatte gittim bir de ne göreyim sınav olmuş bitmiş tabi telasli telasli hocayı aradım kadını görünce ağladım birden gicik oldum kendimeKadına anlattım bute girersin dedi ben ne güzel memlekete gidecektim bir de but çıktı o da taa 12 Şubat'ta Tabi bunun üzerine bir çikolata yedim Öyle iste kızlar bugun ki menümü yazayım diyecem de daha bir sey düşünmedim yeni uyandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?