Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Umarım kalamazsın canım ben bir dersten kesin kaldım

bütlere kalmazsın inşallah
bizler iyiyiz uğraşıyoruz işte iş güç ev derken vakit geçiyor
hadiii bi süprizde senden mi gelecek acabaaaa

yapma ya kötü olmuş üzüldüm adına
eee 12 şubata kadar orda mı bekliyeceksin
neyse canım üzülme

kadriyecim
canım ben yarın giremeyeciğim haber vermek istedim kız kardeşim gidiyorda yarın onu bindireceğim koşuşturma filan
çok öpüyorum

Arkadaslar yarın ameliyata giriyorum bu haftada ben giremem herhalde bilginiz olsun dualarınız benimle olsun....

Allah kolaylık versin.çok geçmiş olsun canım.hayırlısıyla geçer biter sağlığına kavuşursun inşallah

Ayşecim tamam baklavalar batıyo göze zaten bu konuda hemfikirizama şu sporu görüyorumya inan ki çok mutlu oluyoruuuumtebrikler canım

sağol canım benim o baklavayı da canım çekti diye yemedim hatta çok gariptirki canım hiç tatlı çekmiyor yani böyle bir şeyin olması mümkün değil aslında misafirimle mecburiyetten yedim garip bi durum çözmeye çalışma tam bir tatlı ve çikolata canavarıyım normalde dolapta 1 paket bitter çikolatam gözümün önünde 1 aydır duruyor insanın hiç mi canı çekmez anlamadımki o orda 2 saat duramaz normalde

spor her sabah gidiyorum bu hafta 15 er dakikada saunaya giricem bakalım cumartesi söze kadar ne kadar incelsem kardır şişko kaynana olarak görünmiyim millete

ay ne güzel keşke bende tatlı görünce dayanbilsem örneğin bugün yemekte şekerpare çıktı 2 tane götürdüm
tatlım bence bu haftada 1 kg vermiş olacaksın sen biz ise gram oynamıcaz gibime geliyor

ay ne güzel keşke bende tatlı görünce dayanbilsem örneğin bugün yemekte şekerpare çıktı 2 tane götürdüm
tatlım bence bu haftada 1 kg vermiş olacaksın sen biz ise gram oynamıcaz gibime geliyor

ayy inşallahh

gerçi bu hafta hep dışarıdayım söz bohçasını nihayet tamamladım 2 gündür full yürüyorum canım çıktı e artık gitsin azcık grmcıklar

daha kendime kıyafet için 2 tam gün yürürüm heralde giy çıkar belkim azcık daha yağ gider şişko halimle ne bulup alacaksam artık

kız ne güzel bana kaynanam olasıca bohça felan hazırlamadı ne ciciler hazırladın gelinine
tatlım boyun kaç senin bence okadarda şşko değilsin hem gözümde canlandırıyorum hayel ettiğim kadarıyla çok tatlı bir kaynanasın ben gelinin olsam yanaklarını sıka sıka bitirirdim

ay canım benim teşekkür ederim

boy da yok 1.57 falanım .. aslında doğru kıyafetle kamufle edebiliyorum bazen aa ne kadar zayıflamışsınnn diyolar kıyafet doğru olunca hele geçen sene 16 kilo verip 89 a düştüğümde küçüldün bittin yeter diyen bile oldu millet o kadar alışmışki beni tontiş görmeye

2 gündür koşturuyorum bohça diye bi parfümü bide süslemesi kaldı
gelinden çok bizim taraf merak ediyor eşimin yeğeni dün diyoki 'yenge millet bohça görcek sayende ' artık nasıl bi izlenim bıraktıysam milletde tabi eltilerime gelinleri için bi taraflarımı yırtmıştım zamanında da bi söz bohçası hazırlatamamıştım ondan heralde millet beni bekliyo

şu kaynanaları anlamıyorum zaten ben ne rahmetli kayınvalidemden kaynanalık (nur içinde yatsın)nede kendi annemdem gelinlerine karşı kaynanalık görmediğim için bana tuhaf geliyor..ne diyim Allah ıslah etsin

demekki bell olmuyor okdar kglaların
benım anacım da nasıl bohça hazırladı çok güzel di özendim kıskandım ama gelinimizi çok sevıyorum inş senin gelininde öyle olur

waaw sözünüz cumartesi mi bir şey kalmamış bohçalar falan da yapılıyormuş galiba, tatlı kayınvalide Ayşe

selam bayanlar ben geldim nasılsınız? Nasıl geçti gününüz

hoşgeldin tatlım kendi adıma iyi ve yorgunum

sen nasılsın canım

demekki bell olmuyor okdar kglaların
benım anacım da nasıl bohça hazırladı çok güzel di özendim kıskandım ama gelinimizi çok sevıyorum inş senin gelininde öyle olur

aminn inşallah canımcım,rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın cümlemizi.. benim annem de öyle, parayı verir ablamla bana yaptırtır,kendi hiç karışmaz ne istiyolarsa onu alsınlar yapsınlar der sağolsun bizim de gelinlerimiz yidirler sağolsunlar ,inşallah benim gelinimle de çok iyi anlaşırız,zaten kızım yok, zaman gösterecek artık ben elimden geleni yapayım da

evet bişeycik kalmadı bohçalar tamam bi parfüm kaldı bide süslemesi

ayy şımarcammm

şımar tatlım cadı kaynana olmada hatalarını görmezden gel hep empati kurmaya çalış ben kaynanamla iyi geçinmemi buna bağlıorum empati yapınca herşey yoluna giriyor ama bazen çığırdan çıkarmıyor değil

canım kötü olmuş ya üzüldüm senin için, ama yapacak bir şey yok bundan sonrasına bakacaksın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…