o kadarcık kaçamağa can kurban canım olsun artık o kadar
canım ya şanssızlık gerçekten ama vardır bundada bir hayır üzülme
kızlar merhabalar finalleri hallettim geldim büte kalmam insallah bir dersim sınırda cünkü..sizler nasılsınız görüsmeyeli..dünde gelemedim ama nöbetciydim cünkü..
bu arada bende graamlar gitmeye basladı neden bilmiyorum ama cumaya hazırlıklı olunn
kızlar merhabalar finalleri hallettim geldim büte kalmam insallah bir dersim sınırda cünkü..sizler nasılsınız görüsmeyeli..dünde gelemedim ama nöbetciydim cünkü..
bu arada bende graamlar gitmeye basladı neden bilmiyorum ama cumaya hazırlıklı olunn
bu arada arkadaslar tefal actfry kullanan varmıydı aranızda..varsa eger muska böregi denedimi hiç onda nasıl oluyor fikir verirmisiniz bana deneyen varsa..
Gunaydin kızlar dün canım çok sıkkındı o yüzden giremedim Sınavımın saati degisimis sınavdan bir gün önce bende hiç kontrol etmedim eski saatte gittim bir de ne göreyim sınav olmuş bitmiş tabi telasli telasli hocayı aradım kadını görünce ağladım birden gicik oldum kendimeKadına anlattım bute girersin dedi ben ne güzel memlekete gidecektim bir de but çıktı o da taa 12 Şubat'ta Tabi bunun üzerine bir çikolata yedim Öyle iste kızlar bugun ki menümü yazayım diyecem de daha bir sey düşünmedim yeni uyandım.
Arkadaslar yarın ameliyata giriyorum bu haftada ben giremem herhalde bilginiz olsun dualarınız benimle olsun....
Ayşecim tamam baklavalar batıyo göze zaten bu konuda hemfikirizama şu sporu görüyorumya inan ki çok mutlu oluyoruuuum tebrikler canım
Allah kolaylık versin.çok geçmiş olsun canım.hayırlısıyla geçer biter sağlığına kavuşursun inşallah
sağol canım benimo baklavayı da canım çekti diye yemedim hatta çok gariptirki canım hiç tatlı çekmiyor yani böyle bir şeyin olması mümkün değil aslında misafirimle mecburiyetten yedim garip bi durum çözmeye çalışma tam bir tatlı ve çikolata canavarıyım normalde dolapta 1 paket bitter çikolatam gözümün önünde 1 aydır duruyor insanın hiç mi canı çekmez anlamadımki o orda 2 saat duramaz normalde
spor her sabah gidiyorum bu hafta 15 er dakikada saunaya giricem bakalım cumartesi söze kadar ne kadar incelsem kardırşişko kaynana olarak görünmiyim millete
ay ne güzel keşke bende tatlı görünce dayanbilsem örneğin bugün yemekte şekerpare çıktı 2 tane götürdüm
tatlım bence bu haftada 1 kg vermiş olacaksın sen biz ise gram oynamıcaz gibime geliyor
kız ne güzel bana kaynanam olasıca bohça felan hazırlamadı ne ciciler hazırladın gelinineayy inşallahh
gerçi bu hafta hep dışarıdayım söz bohçasını nihayet tamamladım2 gündür full yürüyorum canım çıktı e artık gitsin azcık grmcıklar
daha kendime kıyafet için 2 tam gün yürürüm heraldegiy çıkar belkim azcık daha yağ gider şişko halimle ne bulup alacaksam artık
kız ne güzel bana kaynanam olasıca bohça felan hazırlamadı ne ciciler hazırladın gelinine
tatlım boyun kaç senin bence okadarda şşko değilsin hem gözümde canlandırıyorum hayel ettiğim kadarıyla çok tatlı bir kaynanasın ben gelinin olsam yanaklarını sıka sıka bitirirdim
demekki bell olmuyor okdar kglalarınay canım benimteşekkür ederim
boy da yok 1.57 falanım .. aslında doğru kıyafetle kamufle edebiliyorum bazen aa ne kadar zayıflamışsınnn diyolar kıyafet doğru oluncahele geçen sene 16 kilo verip 89 a düştüğümde küçüldün bittin yeter diyen bile oldu millet o kadar alışmışki beni tontiş görmeye
2 gündür koşturuyorum bohça diye bi parfümü bide süslemesi kaldı
gelinden çok bizim taraf merak ediyoreşimin yeğeni dün diyoki 'yenge millet bohça görcek sayende ' artık nasıl bi izlenim bıraktıysam milletde tabi eltilerime gelinleri için bi taraflarımı yırtmıştım zamanında da bi söz bohçası hazırlatamamıştım ondan heralde millet beni bekliyo
şu kaynanaları anlamıyorum zatenben ne rahmetli kayınvalidemden kaynanalık (nur içinde yatsın)nede kendi annemdem gelinlerine karşı kaynanalık görmediğim için bana tuhaf geliyor..ne diyim Allah ıslah etsin
Allah kolaylık versin.çok geçmiş olsun canım.hayırlısıyla geçer biter sağlığına kavuşursun inşallah
sağol canım benimo baklavayı da canım çekti diye yemedim hatta çok gariptirki canım hiç tatlı çekmiyor yani böyle bir şeyin olması mümkün değil aslında misafirimle mecburiyetten yedim garip bi durum çözmeye çalışma tam bir tatlı ve çikolata canavarıyım normalde dolapta 1 paket bitter çikolatam gözümün önünde 1 aydır duruyor insanın hiç mi canı çekmez anlamadımki o orda 2 saat duramaz normalde
spor her sabah gidiyorum bu hafta 15 er dakikada saunaya giricem bakalım cumartesi söze kadar ne kadar incelsem kardırşişko kaynana olarak görünmiyim millete
selam bayanlar ben geldim nasılsınız? Nasıl geçti gününüz
selam bayanlar ben geldim nasılsınız? Nasıl geçti gününüz
demekki bell olmuyor okdar kglaların
benım anacım da nasıl bohça hazırladı çok güzel di özendim kıskandım ama gelinimizi çok sevıyorum inş senin gelininde öyle olur
waaw sözünüz cumartesi mibir şey kalmamış bohçalar falan da yapılıyormuş galiba, tatlı kayınvalide Ayşe
evet bişeycik kalmadıbohçalar tamam bi parfüm kaldı bide süslemesi
ayy şımarcammm
Gunaydin kızlar dün canım çok sıkkındı o yüzden giremedim Sınavımın saati degisimis sınavdan bir gün önce bende hiç kontrol etmedim eski saatte gittim bir de ne göreyim sınav olmuş bitmiş tabi telasli telasli hocayı aradım kadını görünce ağladım birden gicik oldum kendimeKadına anlattım bute girersin dedi ben ne güzel memlekete gidecektim bir de but çıktı o da taa 12 Şubat'ta Tabi bunun üzerine bir çikolata yedim Öyle iste kızlar bugun ki menümü yazayım diyecem de daha bir sey düşünmedim yeni uyandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?