Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ay Bestecim ya bu tez canlılığımdan nefreeeet ediyoruuum((inşşalllah saçlarım biraz toparlasın çoook daha mutlu olacağım inşalllah

ah ah o tezcanlılık bende de var malesef bazen ben de acele kararlar veriyorum ama dizginlemeye uğraşıyorum kendimi, yoparlanır inşallah

bugünkü menum

sabah : yarım dilim kızarmış köy ekmeği üzerine biraz krem peynir ve salça sürdüm 2 bardak çayy
ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay
öğlen : 7-8 tane lahana sarması yanına az yoğurt ve salata
ara : yarım muz
ara : 1 kupa yeşil çay + nutellalı ceviz
akşam : fırında patates köfte yemeğinden bir tabak, 1 kaşık yoğurt, 4 tane falan acı biber, 1 dilim tam buğday ekmeği

bol su

Bende menumu yazayim.sabah bir yumurta pekmez bal bi dilim ekmek.ara nescafe.oglen bi kase yuzuk corbasi.ara cukulata malesef.aksam bi tabak patates kofte 3 kasik bulgur pilavi.ara biraz fistik.tek utancim cukulata malesef.

çikolata haricinde menun güzel kaptan ama arada oluyor zaten hareketlisin yakarsın

sporun cok güzel ama öğlen hem pilav hem de ekmek yemişsin ince dilim bile olsa, keşke sabah kahvaltıda yeseydin onları

2 tanecik baklavadan bir şey olmaz gezerken yakmışsındır onları zaten, sporunun olması çok iyi zaten :)

meraba Pınar'cım :) geçmiş olsun bitirmişsin finallerini...ben de iyiyim tatil öncesi son haftadayız onun mutluluğu var biraz

ay nasıl olalım canım ya nefsimizle uğraşıp duruyoruz koca boğazımız durmuyordki

bu ara al benden de o kadar canım ama pes etmek yok birgün kendimizi tutamayıp yesek bile diğer gün onu telafi edicez başka yolu yok

Menümü yazayım dizimi izledikten sonra yorumlara geliceeem
SABAH:
1yumurta
5 zeytin
2dilim tamm tahıllı ekmek
domates
1avuç lor
yarım elma

ÖĞLE
3kepekli galeta
1muzlu süt
1elma

AKŞAM
kocamaaaan bir kase salata
2kaşık yoğurrt
neskafe yanına bi parça çikolata

yapma ya kötü olmuş üzüldüm adına
eee 12 şubata kadar orda mı bekliyeceksin
neyse canım üzülme

Ya bilmiyorum bekleyecek büyük bir ihtimal İzmir'deyim simdi memleket Gazıantep mesafe çok yol gözüme geliyor e tarih çok yakın uçak biletleri de fazla pahalı beklerim büyük bir ihtimal.

menun gayet güzel olmuş böyle giderse tartıda en yakın zamanda eksileri göreceksin gibi geliyor kuzum :)

evet insan ne yaparsa karsılıgını alıyor iyilikse iyilik kötülükse kötülük kazanıyor..bende kaynanamdan kaynanalık görmedim ki cekinir benden yapamaz ama 2 oglu var benimkininde ben kendimi hiçbir zaman o evin kızı gibi hissetmedim hissettirmiyorlarda..sonuctaa insan benimsiyor işte kaynana diye..
insallah güzel anlasırsınız gelininle sanşlı senin gibi şeker kayınvalidesi oldugu için baksana onun için ugrasıp duruyorsun..

şu an şehirler farklı çok fazla görüşemiyoruz zaten düğünden sonra asıl belli olur cadılık yaparmıyım yapmazmıyım
3 tane yengem var 2 abimin 1 kardeşimin eşleri onlara görümcelik yapmadım nasıl bir şeydir bilmiyorum bile:44: kızım da yok inşallah anne kız yada abla kardeş olabiliriz zaman gösterecek,hereşyin hayırlısını versin rabbim.aminn

2 tanecik baklavadan bir şey olmaz gezerken yakmışsındır onları zaten, sporunun olması çok iyi zaten :)

şu 2 günde gezdiğimi bir ay da gezmiyorum inşallah yakmışımdır

tatil iyidir.candır

2 oğlum var zaten özeniyorum ister istemez diğeri zaten ben evlenmicem abimde al hevesini diyo buda gelinime yarıyo tabi özen özen hep ona
pozitif düşün öyle olsun,eminim oda senin gibi şekercik olacak

özendim bakalım Allah herkes için hayırlı eder inşallah
dediğin gibi kişi ne yaparsa kendine o beni benimserse bir annesi daha olur ki anneciği zaten bursa da biz istanbul dayız,ben onu benimsersem bir kız evladım olur

günaydın kızlar
nasılsınız
akşam gelemedim kaldığım yerden devam edelim

kadriyecim
canım ben yarın giremeyeciğim haber vermek istedim kız kardeşim gidiyorda yarın onu bindireceğim koşuşturma filan
çok öpüyorum

tamam canım
kız kardeşinin gitmesi kötü olmuş ama hasret gidermişsindir
benimki de cuma günü geliyo bide 3 yaşında kızı var asıl onu özledim bitanem benim o yaaa
gözlerim doluyor

bende senin gibi kaynana istiyommmm
bohça istiyom ama artık zorrrrr

ben olurum inşallah güzel bir kaynana 2 oğlum var ikisine de çok güzel şeyler yapmak istiyorum
bakalım zaman ne gösterecek

menü tam kıvamında
zero yok ya :)

sana özendim acı biber yedim
akşam lavabo da mahvoldum
daha yememmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…