ay Bestecim ya bu tez canlılığımdan nefreeeet ediyoruuum((inşşalllah saçlarım biraz toparlasın çoook daha mutlu olacağım inşalllah
Besteciğimin iştahı açılmııııışşş:)
yorumlar bittti:)
menüüüm
SABAH:
2dilim ekmek
1avuç lor
5zeytin
domates
ÖĞLE:
1lokma ekmek peynir
elma
süt
bir parça çikolata
AKŞAM:
çiğ köfte
yarım lavaş
booooooooooooooool yeşillik
Bende menumu yazayim.sabah bir yumurta pekmez bal bi dilim ekmek.ara nescafe.oglen bi kase yuzuk corbasi.ara cukulata malesef.aksam bi tabak patates kofte 3 kasik bulgur pilavi.ara biraz fistik.tek utancim cukulata malesef.
günaydın kızlar
kimse yok sanırım yine benden başka
dünkü menümü yazayım bari
sabah:kalkar kalkmaz tarçınlı limonlu kür içtim 5 form bisküvi şekersiz çay
ara: yeşil çay
öğle: bir porsyon nohut bir porsyon pilav yoğurt çok ince 2 dilim ekmek
ara: 5 form bisküvi yeşil çay
akşam: 1 tane patates haşlaması üstüne ketçap sıktım tuzsuz yedim 2dilim armut ve ufak bir parça çikolata yatarken tarçınlı limonlu kürü içtim
spor: 10 dk merak ettiğim için leslie yaptım 60 ip atladım 25 mekik çektim bacak ve bel çalıştım birazda
2 lt su içtim
selam
yoğun bir hafta yoğun bir gün
hafta sonu spora gidememiştim malum telaşlardan bugün erkenden gittim
60 dk spor.
dünü hatırlamaya çalışıyım:44:
ballı sirkeli limonlu ılık su
sabah
1 dilim kepekli ekmek
2 zeytin
1 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
domates
yeşil çay
arada 1 lokum
öğle yemeği yok
2 tane baklava (misafirime eşlik etmiştim)
misafirlerime geldiklerinde kahvaltı hazırlamıştım sonrada dışarıya çıktık alışverişe geç yedik
akşamsaat 6 da (alışveriş dönüşü dışarıda yedik)
yarım kase çorba
ızgara köfte
nar suyu (yarım bardak içtim)
salata
2 tane z.sarma
biraz pide(yemeğin yanında sade)
8 gibi acıktım
1 dilim ekmek 2 zeytin bi minik kaşar peynir yedim
gün içinde su
misafir dolayısıyla bu şekilde oldu telafi edicem cumaya kadar
kızlar merhabalar finalleri hallettim geldim büte kalmam insallah bir dersim sınırda cünkü..sizler nasılsınız görüsmeyeli..dünde gelemedim ama nöbetciydim cünkü..
bu arada bende graamlar gitmeye basladı neden bilmiyorum ama cumaya hazırlıklı olunn
ay nasıl olalım canım ya nefsimizle uğraşıp duruyoruz koca boğazımız durmuyordki
hoşgeldin tatlımkendi adıma iyi ve yorgunum
sen nasılsın canım
hoşbuldm canımiyi olduğuna sevindim ben de iyiyim tatilim yaklaşıyor ona seviniyorum kendi çapımda
evet bişeycik kalmadıbohçalar tamam bi parfüm kaldı bide süslemesi
ayy şımarcammm
hallolur onlar da ne kadar ince düşünüyorsun özenle yapıyorsun her şeyi :) arada düşünmeden edemiyorum benim kaynanam nasıl biri olur acaba yaaa :44:
yapma ya kötü olmuş üzüldüm adına
eee 12 şubata kadar orda mı bekliyeceksin
neyse canım üzülme
Menümü yazayım dizimi izledikten sonra yorumlara geliceeem
SABAH:
1yumurta
5 zeytin
2dilim tamm tahıllı ekmek
domates
1avuç lor
yarım elma
ÖĞLE
3kepekli galeta
1muzlu süt
1elma
AKŞAM
kocamaaaan bir kase salata
2kaşık yoğurrt
neskafe yanına bi parça çikolata
meraba Pınar'cım :) geçmiş olsun bitirmişsin finallerini...ben de iyiyim tatil öncesi son haftadayız onun mutluluğu var biraz
ay canım benimteşekkür ederim
boy da yok 1.57 falanım .. aslında doğru kıyafetle kamufle edebiliyorum bazen aa ne kadar zayıflamışsınnn diyolar kıyafet doğru oluncahele geçen sene 16 kilo verip 89 a düştüğümde küçüldün bittin yeter diyen bile oldu millet o kadar alışmışki beni tontiş görmeye
2 gündür koşturuyorum bohça diye bi parfümü bide süslemesi kaldı
gelinden çok bizim taraf merak ediyoreşimin yeğeni dün diyoki 'yenge millet bohça görcek sayende ' artık nasıl bi izlenim bıraktıysam milletde tabi eltilerime gelinleri için bi taraflarımı yırtmıştım zamanında da bi söz bohçası hazırlatamamıştım ondan heralde millet beni bekliyo
şu kaynanaları anlamıyorum zatenben ne rahmetli kayınvalidemden kaynanalık (nur içinde yatsın)nede kendi annemdem gelinlerine karşı kaynanalık görmediğim için bana tuhaf geliyor..ne diyim Allah ıslah etsin
yapma ya kötü olmuş üzüldüm adına
eee 12 şubata kadar orda mı bekliyeceksin
neyse canım üzülme
şımar tatlım cadı kaynana olmada hatalarını görmezden gel hep empati kurmaya çalış ben kaynanamla iyi geçinmemi buna bağlıorum empati yapınca herşey yoluna giriyor ama bazen çığırdan çıkarmıyor değil
2 tanecik baklavadan bir şey olmaz gezerken yakmışsındır onları zaten, sporunun olması çok iyi zaten :)
tatil iyidir.candırhoşbuldm canımiyi olduğuna sevindim ben de iyiyim tatilim yaklaşıyor ona seviniyorum kendi çapımda
hallolur onlar da ne kadar ince düşünüyorsun özenle yapıyorsun her şeyi :) arada düşünmeden edemiyorum benim kaynanam nasıl biri olur acaba yaaa :44:
evet insan ne yaparsa karsılıgını alıyor iyilikse iyilik kötülükse kötülük kazanıyor..bende kaynanamdan kaynanalık görmedim ki cekinir benden yapamaz ama 2 oglu var benimkininde ben kendimi hiçbir zaman o evin kızı gibi hissetmedim hissettirmiyorlarda..sonuctaa insan benimsiyor işte kaynana diye..
insallah güzel anlasırsınız gelininle sanşlı senin gibi şeker kayınvalidesi oldugu için baksana onun için ugrasıp duruyorsun..
kadriyecim
canım ben yarın giremeyeciğim haber vermek istedim kız kardeşim gidiyorda yarın onu bindireceğim koşuşturma filan
çok öpüyorum
ay canım benimteşekkür ederim
boy da yok 1.57 falanım .. aslında doğru kıyafetle kamufle edebiliyorum bazen aa ne kadar zayıflamışsınnn diyolar kıyafet doğru oluncahele geçen sene 16 kilo verip 89 a düştüğümde küçüldün bittin yeter diyen bile oldu millet o kadar alışmışki beni tontiş görmeye
2 gündür koşturuyorum bohça diye bi parfümü bide süslemesi kaldı
gelinden çok bizim taraf merak ediyoreşimin yeğeni dün diyoki 'yenge millet bohça görcek sayende ' artık nasıl bi izlenim bıraktıysam milletde tabi eltilerime gelinleri için bi taraflarımı yırtmıştım zamanında da bi söz bohçası hazırlatamamıştım ondan heralde millet beni bekliyo
şu kaynanaları anlamıyorum zatenben ne rahmetli kayınvalidemden kaynanalık (nur içinde yatsın)nede kendi annemdem gelinlerine karşı kaynanalık görmediğim için bana tuhaf geliyor..ne diyim Allah ıslah etsin
bugünkü menum
sabah : yarım dilim kızarmış köy ekmeği üzerine biraz krem peynir ve salça sürdüm 2 bardak çayy
ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay
öğlen : 7-8 tane lahana sarması yanına az yoğurt ve salata
ara : yarım muz
ara : 1 kupa yeşil çay + nutellalı ceviz
akşam : fırında patates köfte yemeğinden bir tabak, 1 kaşık yoğurt, 4 tane falan acı biber, 1 dilim tam buğday ekmeği
bol su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?