Menümü yazayım dizimi izledikten sonra yorumlara geliceeem
SABAH:
1yumurta
5 zeytin
2dilim tamm tahıllı ekmek
domates
1avuç lor
yarım elma
ÖĞLE
3kepekli galeta
1muzlu süt
1elma
AKŞAM
kocamaaaan bir kase salata
2kaşık yoğurrt
neskafe yanına bi parça çikolata
Ya bilmiyorum bekleyecek büyük bir ihtimal İzmir'deyim simdi memleket Gazıantep mesafe çok yol gözüme geliyor e tarih çok yakın uçak biletleri de fazla pahalı beklerim büyük bir ihtimal.
aynen öyle canım benimsersen kzın olurşu an şehirler farklı çok fazla görüşemiyoruz zaten düğünden sonra asıl belli olur cadılık yaparmıyım yapmazmıyım
3 tane yengem var 2 abimin 1 kardeşimin eşleri onlara görümcelik yapmadım nasıl bir şeydir bilmiyorum bile:44: kızım da yok inşallah anne kız yada abla kardeş olabiliriz zaman gösterecek,hereşyin hayırlısını versin rabbim.aminn
şu 2 günde gezdiğimi bir ay da gezmiyorum inşallah yakmışımdır
tatil iyidir.candır
2 oğlum var zaten özeniyorum ister istemezdiğeri zaten ben evlenmicem abimde al hevesini diyo buda gelinime yarıyo tabi özen özen hep ona
pozitif düşün öyle olsun,eminim oda senin gibi şekercik olacak
özendim bakalım Allah herkes için hayırlı eder inşallah
dediğin gibi kişi ne yaparsa kendine o beni benimserse bir annesi daha olur ki anneciği zaten bursa da biz istanbul dayız,ben onu benimsersem bir kız evladım olur
bende senin gibi kaynana istiyommmm
bohça istiyom ama artık zorrrrr
ben olurum inşallah güzel bir kaynana 2 oğlum var ikisine de çok güzel şeyler yapmak istiyorum
bakalım zaman ne gösterecek
aynen öyle canım benimsersen kzın olur
ne güzel
darısı bana artık
bu arada unuttum hepinizin mübarek mevlid kandilini kutluyorum.Rabbim yardımcımız olsun
Günaydın kızlaaaarrr
Hepinize hayırlı kandiller,
Rabbim bu mübarek günde o ana açılan ellerimizi boş çevirmesin,hayırlısı ile gönlümüzden geçen tüm güzellikleri nasip eylesiin
günaydın kızlar
dünkü kaçırdığım menümü yazayım
sabah: 5 form şekersz çay
ara: 5 form yeşil çay
öğle: 1 kase çorba 2ince dilim ekmek yoğurt 2 şekerpare
ara: yarım elma
akşam üstü 5 gibi dürüm çiğköfte yedim
evde 2 poğaça biraz salata
spor 15 dk leslie 60 ip atladım mekik felan çekicektim ama kızım durmadı onunla ilgilendim
çok kızıyorum kendime ama size söz veriyorum öğlen ekmek yok pilav varsa yemekte onuda yemicem çok hafif yicem[/QUOTE
bu menuyle akşamı kaçırman normal olmuş bence çünkü sabah cok yetersiz, hiç 5 form bisküviyle kahvaltı olur mu canım ya,öğlen güzel aralar güzel dürüm de bir derece ama keşke poğaçalar olmasaydı...umarım telafi edersin
menü tam kıvamında
zero yok ya :)
sana özendim acı biber yedim
akşam lavabo da mahvoldum
daha yememmmmmmmmmmmmmmm
selamlar şekerler
mevlid kandiliniz mübarek olsun,tüm islam alemi için hayırlara vesile olur inşallah.aminn...
benim koşuşturma bitmedi henüz,hayırlısıyla kendime de bir şeyler bulursam süper olacak ,en son da bohçayı ve çikolatayı süslücem
geçen 2 günümü menü olarak yazmıcam.arada ufak tefek kaçamaklar haricinde fena değildi.
1 dilim ekmekle standart kahvaltılarımı ettim,dün öğlen ızgara köfte yedim , bunlar gibi rejimi aksatmayan şeyler .gün içinde yeşil çay ve su.
pazartesi salı çarşamba 3 gündede sporumu ihmal etmedim mutlaka gittim 1er saat yaptım,zaten tüm gün dışarıdayım full yürüyorum koşturuyorum
birazdan da tuhafiyeleri gezicem süsleme için kurdele,tül gibi şeyler bakıcamdualarınıza ihtiyacım var kızlar
ay seninde kaynanan olurum ayol hatta tüm topikin
hayalim tüylü terlikdi niye almamışım bunca sene bilmem,şimdi özendim şu telaşlarım bitsin alırım belkim kendime
kendine yap şekerim bohçanı hem ne istiyorsan onu alırsın ben bile düşünüyorum
insanın gönlü zengin olsun yeterki her şey olur canımcımaminn tatlım..rabbim tüm evlatlarımıza hayırlı kısmetler nasip etsin ,iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah,bizlerde şeker kayınvalideler olalım
aminn canım,seninde kandilin mübarek olsun
aminn canımcım,seninde kandilin mübarek olsun
kızlar bu ara iştahım çok açık kendimi dizginlemeye çalışıyorum canım sürekli bir şeyler yemek istiyor azönce öğlen yemeğimi yedim dayanamadım üzerine bir cevizi nutellaya banarak yedim, neyse ki azdı şimdi üzerine yeşil çay içicem kendime böyle bir yöntem buldum canım kaçamak yapmak isteyince yeşil çay içicem dün de öyle yaptım
canım poğacayı kız kardeşim yapmış abla nolur tadına bak dedi ilk defa mutfakta böyle şeyler yaptığından heveslenmiş bende kırmamak için yedim ama küçüktü poğaçalar ayyy nasılda kendimi aklamaya çalışıyorumgünaydın kızlar
dünkü kaçırdığım menümü yazayım
sabah: 5 form şekersz çay
ara: 5 form yeşil çay
öğle: 1 kase çorba 2ince dilim ekmek yoğurt 2 şekerpare
ara: yarım elma
akşam üstü 5 gibi dürüm çiğköfte yedim
evde 2 poğaça biraz salata
spor 15 dk leslie 60 ip atladım mekik felan çekicektim ama kızım durmadı onunla ilgilendim
çok kızıyorum kendime ama size söz veriyorum öğlen ekmek yok pilav varsa yemekte onuda yemicem çok hafif yicem[/QUOTE
bu menuyle akşamı kaçırman normal olmuş bence çünkü sabah cok yetersiz, hiç 5 form bisküviyle kahvaltı olur mu canım ya,öğlen güzel aralar güzel dürüm de bir derece ama keşke poğaçalar olmasaydı...umarım telafi edersin
selamlar şekerler
mevlid kandiliniz mübarek olsun,tüm islam alemi için hayırlara vesile olur inşallah.aminn...
benim koşuşturma bitmedi henüz,hayırlısıyla kendime de bir şeyler bulursam süper olacak ,en son da bohçayı ve çikolatayı süslücem
geçen 2 günümü menü olarak yazmıcam.arada ufak tefek kaçamaklar haricinde fena değildi.
1 dilim ekmekle standart kahvaltılarımı ettim,dün öğlen ızgara köfte yedim , bunlar gibi rejimi aksatmayan şeyler .gün içinde yeşil çay ve su.
pazartesi salı çarşamba 3 gündede sporumu ihmal etmedim mutlaka gittim 1er saat yaptım,zaten tüm gün dışarıdayım full yürüyorum koşturuyorum
birazdan da tuhafiyeleri gezicem süsleme için kurdele,tül gibi şeyler bakıcamdualarınıza ihtiyacım var kızlar
ay seninde kaynanan olurum ayol hatta tüm topikin
hayalim tüylü terlikdi niye almamışım bunca sene bilmem,şimdi özendim şu telaşlarım bitsin alırım belkim kendime
kendine yap şekerim bohçanı hem ne istiyorsan onu alırsın ben bile düşünüyorum
insanın gönlü zengin olsun yeterki her şey olur canımcımaminn tatlım..rabbim tüm evlatlarımıza hayırlı kısmetler nasip etsin ,iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah,bizlerde şeker kayınvalideler olalım
aminn canım,seninde kandilin mübarek olsun
aminn canımcım,seninde kandilin mübarek olsun
canım ya bende öyle iştahım açıkki ama tuttum kendmii yeni yedm yemeğimi ekmek yemedim pilavıda yemedim çorba cacık ve patates köfte yedm
çok iyi yapmışsın canım tut kendini, aslında bu zamanlar geçici kendimizi tutabilirsek bu iştah azalacak yavaş yavaş....ben de tutuyorum ve akşama da sporumu da yapmayı düşünüyorum
bu arada unuttum hepinizin mübarek mevlid kandilini kutluyorum.Rabbim yardımcımız olsun
aman ben akmıyayım aslınd apek severim de dün pek fena yaptıevet ara verdim zeroya :) hadi ya dokunmuş alışkın değilsin demek ki, ben bu akşam da acının hayalini kuruyorum
cevizli nutella mı denemek lazımkızlar bu ara iştahım çok açık kendimi dizginlemeye çalışıyorum canım sürekli bir şeyler yemek istiyor azönce öğlen yemeğimi yedim dayanamadım üzerine bir cevizi nutellaya banarak yedim, neyse ki azdı şimdi üzerine yeşil çay içicem kendime böyle bir yöntem buldum canım kaçamak yapmak isteyince yeşil çay içicem dün de öyle yaptım
tatlım menü ve spor süper hayranım koşturmana
tüylü terlk benımde içimde kaldı almadı kaynanam ayyyy benım neyım tam olduki
ben kaynana olamıcam kızım var benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?