Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

vay avy az yemişsin öğlen galeta akşam salata ohhh mis gibi

Ya bilmiyorum bekleyecek büyük bir ihtimal İzmir'deyim simdi memleket Gazıantep mesafe çok yol gözüme geliyor e tarih çok yakın uçak biletleri de fazla pahalı beklerim büyük bir ihtimal.

tadını çıkar öğrenciliğin gez canım gez
biz çok sıkıydık ya şimdi siz gençler pekrahatsınız
benim sınavlar bittiği akşam ototbuse binmeliydim
bir de bilet bulamzadım hele birinde artık annemlerin ısrarlarına dayaamadım
deidm aktarmalı gideyim
akıl işte
ne korkardık ya

aynen öyle canım benimsersen kzın olur
ne güzel
darısı bana artık

günaydın kızlar
dünkü kaçırdığım menümü yazayım
sabah: 5 form şekersz çay
ara: 5 form yeşil çay
öğle: 1 kase çorba 2ince dilim ekmek yoğurt 2 şekerpare
ara: yarım elma
akşam üstü 5 gibi dürüm çiğköfte yedim
evde 2 poğaça biraz salata
spor 15 dk leslie 60 ip atladım mekik felan çekicektim ama kızım durmadı onunla ilgilendim
çok kızıyorum kendime ama size söz veriyorum öğlen ekmek yok pilav varsa yemekte onuda yemicem çok hafif yicem

Günaydın kızlaaaarrr
Hepinize hayırlı kandiller,
Rabbim bu mübarek günde o ana açılan ellerimizi boş çevirmesin,hayırlısı ile gönlümüzden geçen tüm güzellikleri nasip eylesiin

selamlar şekerler

mevlid kandiliniz mübarek olsun,tüm islam alemi için hayırlara vesile olur inşallah.aminn...

benim koşuşturma bitmedi henüz,hayırlısıyla kendime de bir şeyler bulursam süper olacak ,en son da bohçayı ve çikolatayı süslücem

geçen 2 günümü menü olarak yazmıcam.arada ufak tefek kaçamaklar haricinde fena değildi.
1 dilim ekmekle standart kahvaltılarımı ettim,dün öğlen ızgara köfte yedim , bunlar gibi rejimi aksatmayan şeyler .gün içinde yeşil çay ve su.

pazartesi salı çarşamba 3 gündede sporumu ihmal etmedim mutlaka gittim 1er saat yaptım,zaten tüm gün dışarıdayım full yürüyorum koşturuyorum

birazdan da tuhafiyeleri gezicem süsleme için kurdele,tül gibi şeyler bakıcam dualarınıza ihtiyacım var kızlar

bende senin gibi kaynana istiyommmm
bohça istiyom ama artık zorrrrr

ben olurum inşallah güzel bir kaynana 2 oğlum var ikisine de çok güzel şeyler yapmak istiyorum
bakalım zaman ne gösterecek

ay seninde kaynanan olurum ayol hatta tüm topikin
hayalim tüylü terlikdi niye almamışım bunca sene bilmem,şimdi özendim şu telaşlarım bitsin alırım belkim kendime
kendine yap şekerim bohçanı hem ne istiyorsan onu alırsın ben bile düşünüyorum

aynen öyle canım benimsersen kzın olur
ne güzel
darısı bana artık

insanın gönlü zengin olsun yeterki her şey olur canımcım aminn tatlım..rabbim tüm evlatlarımıza hayırlı kısmetler nasip etsin ,iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah,bizlerde şeker kayınvalideler olalım

bu arada unuttum hepinizin mübarek mevlid kandilini kutluyorum.Rabbim yardımcımız olsun

aminn canım,seninde kandilin mübarek olsun

Günaydın kızlaaaarrr
Hepinize hayırlı kandiller,
Rabbim bu mübarek günde o ana açılan ellerimizi boş çevirmesin,hayırlısı ile gönlümüzden geçen tüm güzellikleri nasip eylesiin

aminn canımcım,seninde kandilin mübarek olsun

menü tam kıvamında
zero yok ya :)

sana özendim acı biber yedim
akşam lavabo da mahvoldum
daha yememmmmmmmmmmmmmmm

evet ara verdim zeroya :) hadi ya dokunmuş alışkın değilsin demek ki, ben bu akşam da acının hayalini kuruyorum

menulerinin iyi olduğuna sevindim canım kolay gelsin bugün için sana inşallah güzel şeyler bulursun :)

herkesin mevlid kandili mübarek olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah :)

kızlar bu ara iştahım çok açık kendimi dizginlemeye çalışıyorum canım sürekli bir şeyler yemek istiyor azönce öğlen yemeğimi yedim dayanamadım üzerine bir cevizi nutellaya banarak yedim, neyse ki azdı şimdi üzerine yeşil çay içicem kendime böyle bir yöntem buldum canım kaçamak yapmak isteyince yeşil çay içicem dün de öyle yaptım

canım ya bende öyle iştahım açıkki ama tuttum kendmii yeni yedm yemeğimi ekmek yemedim pilavıda yemedim çorba cacık ve patates köfte yedm

tatlım menü ve spor süper hayranım koşturmana
tüylü terlk benımde içimde kaldı almadı kaynanam ayyyy benım neyım tam olduki
ben kaynana olamıcam kızım var benim

canım ya bende öyle iştahım açıkki ama tuttum kendmii yeni yedm yemeğimi ekmek yemedim pilavıda yemedim çorba cacık ve patates köfte yedm

çok iyi yapmışsın canım tut kendini, aslında bu zamanlar geçici kendimizi tutabilirsek bu iştah azalacak yavaş yavaş....ben de tutuyorum ve akşama da sporumu da yapmayı düşünüyorum

çok iyi yapmışsın canım tut kendini, aslında bu zamanlar geçici kendimizi tutabilirsek bu iştah azalacak yavaş yavaş....ben de tutuyorum ve akşama da sporumu da yapmayı düşünüyorum

bende öyle tatlım akşamda patates haşlaması yemeyi düşünüyorum sporuda yapacağım inşallah hadi bakalım zafer bizim olacakmı yoksa nefsmizinmi olacak

evet ara verdim zeroya :) hadi ya dokunmuş alışkın değilsin demek ki, ben bu akşam da acının hayalini kuruyorum
aman ben akmıyayım aslınd apek severim de dün pek fena yaptı
cevizli nutella mı denemek lazım
afiyet olsun yeşil çayın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…