aaa
kaç çocuk var ki
bir de oğlun olur belki canım
herkesin mevlid kandili mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah :)
kızlar bu ara iştahım çok açık kendimi dizginlemeye çalışıyorum canım sürekli bir şeyler yemek istiyor azönce öğlen yemeğimi yedim dayanamadım üzerine bir cevizi nutellaya banarak yedim, neyse ki azdı şimdi üzerine yeşil çay içicem kendime böyle bir yöntem buldum canım kaçamak yapmak isteyince yeşil çay içicem dün de öyle yaptım
Offfffffffffffffffff çok yorulduuuuummm
Bitsin artık şu okul yaa((
menulerinin iyi olduğuna sevindim canım kolay gelsin bugün için sana inşallah güzel şeyler bulursun :)
herkesin mevlid kandili mübarek olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah :)
tatlım menü ve spor süper hayranım koşturmana
tüylü terlk benımde içimde kaldı almadı kaynanam ayyyy benım neyım tam olduki
ben kaynana olamıcam kızım var benim
saol senin ve tüm takım arkadaşlarımın kandilini bende kutluyorum
hayırlı kandiller olsun
duanızda beni de unutmayın
1 tane kızım var 4 yaşında görsen teyzesi bir zilli
teşekkür ederim tatlımBugün spordan geldikten sonra öğlen salatamı yiyip bi uzanmışım 2 saat uyumuşum Sanırım vücüd artık alarm verdi bi otur kadın evinde diye
çok iyi geldi vallaHaliyle dışarıya çıkamadım bugün yarın spordan sonra artık bakıcam bişeyler inşallah bulurum
aminn canım seninde kandilin mübarek olsun
bi zayiflıyım şöyle 60 olayım kendime nişan bohçası yapıcam tüylü müylü
Oğlun da olur tatlım neden kaynana olamayasın hem ayrıca damadın olacak yine kaynana olacaksın
Bu arada lazca da kaynana=iyi anne demek kay=iyi nana=anne
hepimize allah kay nana olabilmeyi nasip etsin inşallah ve tabi kaynusa lar nasip etsin kay:iyi nusa:gelin
bugünlük lazca dersimiz bu kadar
hayırlı kandiller tatlım
maşallah allah bağışlasın canım,iyi insanlarla karşılaştırsın mevlam
işim o kadar yoğun ki
sabah girdim 5 dk bir de şimdi
ve acil çıkmam laızm
nefes bile alamıyorum
hatta wcye bile gidemiyorum ya
yeter yaaaaaaaaaaaaa
al benden de o kadar canım ya yok kulüp raporuydu yok şudu derken kapanışlar zor oluyor ben de yoruldumm ama sabır son 2 gün
menumu paylaşayım
sabah : aç karna 1 bardak su, 1 kupa yeşil çay ve 1 dilim tam buğday ekmeğinden tost üzerine az krem peynir ve salça
öğlen : 6-7 tane lahana sarması, 1 kaşık yoğurt ve biber
ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay
ara : yarım muz
akşam : 1 tabak kepekli makarna, 1 kepçe fırında köfteli patates yemeğinden 1 kaşık yoğurt ve 3 acı biber
ara : yemeğin arkasından nefsime hakim olamayıp 1 küçük şişe zero kola ve 1 dankek yedim :18:(midemde en ufak bir yer kalmadı sanırım)
bol su içiyorum, of nedendir bilmiyorum kızlar ya durduramadım valla kendimi ya güya kaçamak yapmayacaktımkızın bana of
tadını çıkar öğrenciliğin gez canım gez
biz çok sıkıydık ya şimdi siz gençler pekrahatsınız
benim sınavlar bittiği akşam ototbuse binmeliydim
bir de bilet bulamzadım hele birinde artık annemlerin ısrarlarına dayaamadım
deidm aktarmalı gideyim
akıl işte
ne korkardık ya
bu arada unuttum hepinizin mübarek mevlid kandilini kutluyorum.Rabbim yardımcımız olsun
Günaydın kızlaaaarrr
Hepinize hayırlı kandiller,
Rabbim bu mübarek günde o ana açılan ellerimizi boş çevirmesin,hayırlısı ile gönlümüzden geçen tüm güzellikleri nasip eylesiin
herkesin mevlid kandili mübarek olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah :)
kızlar bu ara iştahım çok açık kendimi dizginlemeye çalışıyorum canım sürekli bir şeyler yemek istiyor azönce öğlen yemeğimi yedim dayanamadım üzerine bir cevizi nutellaya banarak yedim, neyse ki azdı şimdi üzerine yeşil çay içicem kendime böyle bir yöntem buldum canım kaçamak yapmak isteyince yeşil çay içicem dün de öyle yaptım
işim o kadar yoğun ki
sabah girdim 5 dk bir de şimdi
ve acil çıkmam laızm
nefes bile alamıyorum
hatta wcye bile gidemiyorum ya
yeter yaaaaaaaaaaaaa
süpersiiiiiin tatlııııımmm:)amaaan tüm aburcuburlardan uzakdur olur mubende dışarıda yemek zorundayım bugün umarım hafif atlatırııım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?