Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

işim o kadar yoğun ki
sabah girdim 5 dk bir de şimdi
ve acil çıkmam laızm
nefes bile alamıyorum
hatta wcye bile gidemiyorum ya
yeter yaaaaaaaaaaaaa

süpersiiiiiin tatlııııımmm:)amaaan tüm aburcuburlardan uzakdur olur mubende dışarıda yemek zorundayım bugün umarım hafif atlatırııım:26:

menumu paylaşayım

sabah : aç karna 1 bardak su, 1 kupa yeşil çay ve 1 dilim tam buğday ekmeğinden tost üzerine az krem peynir ve salça
öğlen : 6-7 tane lahana sarması, 1 kaşık yoğurt ve biber
ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay
ara : yarım muz
akşam : 1 tabak kepekli makarna, 1 kepçe fırında köfteli patates yemeğinden 1 kaşık yoğurt ve 3 acı biber
ara : yemeğin arkasından nefsime hakim olamayıp 1 küçük şişe zero kola ve 1 dankek yedim :18: (midemde en ufak bir yer kalmadı sanırım)

bol su içiyorum, of nedendir bilmiyorum kızlar ya durduramadım valla kendimi ya güya kaçamak yapmayacaktım kızın bana of

menulerinin iyi olduğuna sevindim canım kolay gelsin bugün için sana inşallah güzel şeyler bulursun :)

teşekkür ederim tatlım bugün spordan geldikten sonra öğlen salatamı yiyip bi uzanmışım 2 saat uyumuşum sanırım vücüd artık alarm verdi bi otur kadın evinde diye

çok iyi geldi valla haliyle dışarıya çıkamadım bugün yarın spordan sonra artık bakıcam bişeyler inşallah bulurum

herkesin mevlid kandili mübarek olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah :)

aminn canım seninde kandilin mübarek olsun

tatlım menü ve spor süper hayranım koşturmana
tüylü terlk benımde içimde kaldı almadı kaynanam ayyyy benım neyım tam olduki
ben kaynana olamıcam kızım var benim

bi zayiflıyım şöyle 60 olayım kendime nişan bohçası yapıcam tüylü müylü

oğlun da olur tatlım neden kaynana olamayasın hem ayrıca damadın olacak yine kaynana olacaksın

bu arada lazca da kaynana=iyi anne demek kay=iyi nana=anne

hepimize allah kay nana olabilmeyi nasip etsin inşallah ve tabi kaynusa lar nasip etsin kay:iyi nusa:gelin
bugünlük lazca dersimiz bu kadar

saol senin ve tüm takım arkadaşlarımın kandilini bende kutluyorum
hayırlı kandiller olsun
duanızda beni de unutmayın

hayırlı kandiller tatlım

1 tane kızım var 4 yaşında görsen teyzesi bir zilli

maşallah Allah bağışlasın canım,iyi insanlarla karşılaştırsın mevlam

MENÜM:
sabah:
2DİLİM EKMEK
1YUMURTA
5ZEYTİN ZEYTİNYAĞLI DOMATES
LOR
TAHİN PEKMEZ
MUZ

ÖĞLE:
4 TATLI BİSKÜVİ
Bİ MİNİ HOBİ(KANDİL İÇİN MÜDÜRÜM VERDİ:)

AKŞAM:
PİLAV
KÖFTE
DİYET KOLA

1SAAT YÜRÜDÜM

bende senin gibi sıcacıııık bi kaynana istiyorum canııııım :)

Bestecim ben şunu anladım tatlı gerçekten bağımlılık yapıyor yemeye başladın mı birtürlü bırakam.:ıyorsun dikkat ettim sendede birkaçgündür var sanırsam ((bıraksak hiçde fena olmıycak şu tatlıyı canımcım

günaydın kızlar..dün aksam gelemedim misafirlkteydim..bu arada canım sıkkın 2 dersten büte kalmısımmm...haftaya cumartesi bütler var offf offf

yaa evet dimi tatilmi başladıı hadii hooop eve

bu arada unuttum hepinizin mübarek mevlid kandilini kutluyorum.Rabbim yardımcımız olsun

Günaydın kızlaaaarrr
Hepinize hayırlı kandiller,
Rabbim bu mübarek günde o ana açılan ellerimizi boş çevirmesin,hayırlısı ile gönlümüzden geçen tüm güzellikleri nasip eylesiin

herkesin mevlid kandili mübarek olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah :)

hayırlı kandiller herkese gecti ama kusura bakmayın...
cevizli nutella süper olur sanrım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…