Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kaçırmışmıyım ya inan açtım akşam çikolatayı görünce ufak kareden birşey olmaz dedim yedim ama üstüne sporumu yaptım
yani sen ne çok yemişim deyince öyle yazdım ben yoksa bi minik kare kaçırmak sayılmaz
ama belki sana göre öyledir yaniii
özel olmazsa sorabilirmiyim neyle tehdit ettin hani belki banada lazım olur diye soruyorum

taşınırım dedim
lojmanda beldedeydik ev alır ilçeye gderim dedim :)

o istemiyodu o zmaan hoş hamile kaldım 4 ay sonrada ev aldık çok şükür
ama hamile kalana kadar 9 ay geçtiiiiiii

Allah kavuştursun canım
zor duygu bilirm onu
yarın inşallah kavuşacam bende ayrılığı düşünmek istemiyorum ben yaaaaaaaaa

kaldığın yerden devam o zaman hafta sonu dikkate t kaçamak yapma bir haftada toplarsın canım

yokya benimkine kesmez öyle şeyler zaten kendi evimiz. bana göre dün güzeldi çikolata dünün kaçamağıydı olcak dimi öyle
bugün yemekte kızartma varmış ben ne yapcam onu düşünüyorum birde makarna açda duramam az yesem olurmuki

senin isteğin üzerine kızıyorum sana
ben zero yok diyorum sen hala zero yazıyosun
zeroyu her eline aldığında beni düşünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sonuna kadar haklısın zaten kızmakta sonra eğer içecek olursam aklıma sen geleceksin kaptann

saol tatlım

benimde var 3 yaşında bir kız yiğenim pek tatlı
aynı benim kuzum gibi hiç farkı yok
yarın gelecekelr inşallah eylül1den beri görmüyorum çok özledim çokkk

yaaa evet cok bal oluyo yegenler...bende eylülde gördüm enson ama en azından bak yarın var ben nezaman görürüm henüz belli degil..

vallaa sen anlatırken yoruldum ben yaşanmasını düşünemiyorum

allah kavustursun...kardes candan öte candır burkulmazmı içi insanın..

allah kavustursun...kardes candan öte candır burkulmazmı içi insanın..

ya canım evet sorma aramızda 5 yaş var hem arkadaşım hem kardeşim herşeyim ya çok iyi anlaşıyoruz hep birlikteydik işe bile yanımda götürdüm gidincede işte böyle viraneye döndüm

Kızlar merhaba giremiyorum 2 gündür yarın son sınav ama :) gerçi bute kalacam 3 dersten
Kadiş cidden cok yorulmussun senin iyi bir tatile ihtiyacın var cocuğun da bronsitmis çok gecmis olsun çok zor insanın oksure oksure ici dışına çıkıyor.
Pinipo sende bendenin butler bizi bekler :)

hadi gozun aydin en azindan butler arka arkaya olmaz da rahat edersin saol hayatim bronsiti bir omur cekmek pek can sikici.ama deniz iyi geliyor gecen sene gitmedik durum ortada

bugünkü menum

sabah : aç karna 1 bardak su, 1 dilim tam buğday ekmeğinden peynirli tost üzerine az krem peynir ve salça, 1 kupa yeşil çay
ara : 3-4 tane kuru pasta
öğlen : 1 tabak kepekli makarna ve 1 kaşık yoğurt
ara : 1 kupa yeşil çay 1 çokoprens
akşam : 1 kepçe fırında köfteli patates yemeğinden 1 kepçe kepekli makarnamdan bolca pul biber ile

bol su

selam şekerler

o kadar yorgunumki yarında aynı koşuşturmaca devam edecek
sanırım pilim bitmek üzere artık cumartesi günü benden selam söylerler dünürlere bu halde nasıl gideceksem:44:

günümü özetliyim

sabah ılık suyum malum

1 dilim light denge ekmek
1 yumurta
2 zeytin
domates
çok minik kaşar peynir

sonra spora gittim 60 dk spor
eve geldim hazırlanıp çıktım

öğlende saat 12 gibi
1 bardak çay
1 gözleme ıspanaklı(gemideydim çok da büyük değildi gözleme)

ara yok

eve akşam 9 da geldim

1 kase çorba
1 dilim denge light ekmek
2 kaşık yoğurt
1 kandil simiti

ve tüm gün yürüdüm,malum şişko olunca üste başa hiç bir şey bulunmuyor

birazdan da uyurum artık

bende senin gibi sıcacıııık bi kaynana istiyorum canııııım :)

ayy teşekkür ederim Allah gönlüne göre versin tatlım

Allah kolaylık versin.yavrunada çok geçmiş olsun canım

Son düzenleme:
hadi gozun aydin en azindan butler arka arkaya olmaz da rahat edersin saol hayatim bronsiti bir omur cekmek pek can sikici.ama deniz iyi geliyor gecen sene gitmedik durum ortada

Evet en azından arka arkaya olmazlar
Ah bilirim o bronsiti baya zor yani. Odasına buhar makinası falan koysaydınız iyi gelir.

waaw harika bir menu olmuş tebrikler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…