Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım sen akşam yemeklerini baya erken yiyorsun ya çok iyi farkı görürsün artık bu hafta sporda var ooooooo harika
hanım beni yine geçecek gibi

yok be tatlım dun öyle yedim bide hafta sonları öyle denk geliyor ay inşallah görürüm faydasını çünkü gerçekten sıkılmaya başladım bu kglardan kesip atasım geliyor göbeğimi okadar sinir oluyorum yani

Kadriye'cim senin bu temponu görünce imreniyorum sana inşallah ileride ben de senin kadar azimli ve çalışkan bir anne, iş ve ev kadını olabilirim maşallah

saol canım benim
tempo ne kadar artarsa sen o kadar ayak uyduruyosun
tempo demişken dünümü yazayım size de şaşın bakalımmmm

sabah iş öğlen 12 de çıktım 45 dk yol gittim 30 dk gezdim 2 çocuk kardeşim perde baktım
onları arabayla eve yolladım 30 dk yürüyerek banka postane market işini hlledip dolmuşla eve döndüm 15 dk daha yürüdüm dolmuş en yakın istikamette bıraktı saolsun
eve gittim 3 gibi epey yemek yaptım saat 4 gibi misafirler geldi
6 aile toplam 19 kişiyidik
5-6 çeit yemek salata
5 de yedik sonra kahve yaptım
ardına çay tatlı pasta
kuruyemiş
mewyve
saat 11 gibi misafirler gitti evde kaldık 10 kişi yatakları ayarla yat ortalığı topla saat 1
sabah 6 da kalk gel

bu arada benim minik bebeiğim ayrı ilgi ister düşünün artık
ve ben yıkılmadım ayaktayımmmm

doğur tatlım ya devlette çocuk yapana teşcik verecekmiş hem 3 çocuk peşinde koşturmaktan kg verirsin belki bendemi yapsam acaba

dünkü menüm
sabah:1 pohaça, 1 bardak çay, 1 kurabiye
öğle:1 tavuk burger menü light kola
akşam :yarım ekmek arası hamsi 1.5 bardak kola
spor:1 saat yürüyüş 2,5 litre su
arkadaşalr çok utanıyorum ya malesef yedim şimdi çok pişmanım
batırdım bugün kınayın beni kızın bana dışlayın ceza verin :26::26::26:

minik bebek eşinmi oluyor eğer oysa o minik devden bendede var bitane

vuuuuuu canım okurken ben yoruldum inanırmısın
allak kolaylık versin ya maşallah diyelim sana nazar değmesin

verirsin sen merak etme bak sporada başladın şekerim

sen ye ye sonra utanıyorum de yerken hiç utanmadın ama demi o kola ne bide utanmadan light yazıyor hem öğlen hem akşam kola ohhh yarasın kızıma löp löp et olsun
ceza sana bugün öğlen ekmek yok pilav makarna türü yok az çorba ve sebze yiyebilirsin

dün abarttığım için bugün kendime ceza vereceğim su leblebi ve meyve ile akşamı edeceğim allahın izniyle :26::26::26:

ohhh ne güzle değil mi çocuklara bişeyler almak n egüzel değil mi
hafta sonu da ben yiğenime alışveriş yapacağım
al benden de o kadar canım ya spora başlamak istiyorum artık gezmekten spora başlayamadım

ayyy bende ama nisan gibi kesin spor salonuna başlıyacağım
çocukları eşime bırakırım bir saat gider gelriim günlerde uzar oh mis gibi

ben de menü yemek istiyorum yaaaaa
şalgamın şekerlisi de mi var yaaaa
bir adanalı olarak merak ettim şimdiii

aaaa
ben seni takdir ederken sınav haftası bile yemedi derken sen şimdi yemeyemi başladın bakalım hımmmm

yok benim minik bebeğim var 10 aylık onu emzirmem üstünü değiştirmem yemeği
kucağma alamam vs
eşimde vardı tabi dün gece mesaimde :)
o ayır onu yazmıyayım dedimm

ayyy maşallah Allah bağışlasın ne tatludur şimdi o sevdikçe sevdirir kendini

O ac kurtu bir durdurabilsem bende deneyeyim bakm bu taktiği bakarsın ise yarar :)

aman canım sakın yapma yazık etme bunca verdiğin emeğe dur yeme
sonra bir bakarsın başladığın kilona geri dönmüşsün ve büyük bir pişmanlık yaşarsın
hakim ol kendine yavrum

Ya zaten en çok o korkutuyor beni daha yolun başındayim başladığım kiloya dönmek istemiyorum.

Canim valla nazar değmesin sana ven o kadar isin üstüne bir de yemek yapamazdim. Maşallah valla tebrik ettim seni :)
aaaa
ben seni takdir ederken sınav haftası bile yemedi derken sen şimdi yemeyemi başladın bakalım hımmmm
ya hiç sorma sınav haftası bile yemedik simdi başladım ama dikkat ederim ve cumaya kadar kilo vermi olacam bugun sadece sıvı seyler tüketeceğim hem tuvalet sorunum hallolur hem de ceza olur bana.

selam şekerler

sabah sporuma gittim nihayet kaç gündür gidememiştim artık her sabah devam
regl den sanırım kiloda veremedim arada kaçamaklar da olmuştu tabii
talihsiz bir hafta diyelim sanırım tartıda fazla çıkıcam bu hafta haliyle
şu on gün yoğun olarak sınavlarıma çalışmam lazım şunlarıda bi atlatayım da rahat nefes alıyım

ya görürüz tabi
kzıın yeri farklı
benim 2 oğlum var ve onlarla 18 yaşında nasıl bir aktivite yapabilirim kiiiii
ben kendi başıma takılırım artık hep
3..... doğurmak lazım galibaaaa

kadriyecim benimde 2 oğlum var kızım yok ama inan hiç bir zaman kız evlat aramadım.ben oğullarımla arkadaş olduğumdan her yere birlikte gidebiliyoruz.seninkiler küçük olduğundan büyüdüklerin de beraber yapacak bir şey bulamayız sanıyorsun.biz alışverişe,sinemaya,tatile her yere beraber gidip eğlenebiliyoruz,küçük oğlum yelken ve snowboard yapıyor onunla her aktivitesinde neredeyse yanındayım sadece zevkler ve dünyaya bakış aynı olması yetiyor.kilolu olmasam neler yapıcam da kayak yapmayı çok istemişimdir oğlumdan heves ediyorum bi zayıflayamadım inşallah ideal kiloma ulaştığımda onu da yapıcam benim kafa dengim dediğim arkadaşım da yok onun bile eksikliğini aramıyorum

maşallah ablama ya enerji süper

yok benim minik bebeğim var 10 aylık onu emzirmem üstünü değiştirmem yemeği
kucağma alamam vs
eşimde vardı tabi dün gece mesaimde :)
o ayır onu yazmıyayım dedimm

canımm alllah bağışlasın benimde 4 yaşında 1 oğlum var şimdi 2. yi düşünüyorum mayıs gibi
seneye bu aylarda olsun istiyorum allah izin verirse bakalım
zayıflasamda öyle hamile kalsam 55 le filan :26:
inşallah inşallah inşallah

sana tüü tüü diyorum ya maşallahın var zayıflarsın sen merak etme sende bu istek olduktan sonra bu enerji ya harikasın sen yürü be kim tutar seni beeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…