Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

tamam porsiyonları küçültelim iyi bir kural
akşam ekmek te yok tamamı yemeklerden yenecek azcık çnkü bugün perşembe
sporu hergün demeyelim haftanın 4 günü desek nasılolur

tamam porsiyonları küçültelim iyi bir kural
akşam ekmek te yok tamamı yemeklerden yenecek azcık çnkü bugün perşembe
sporu hergün demeyelim haftanın 4 günü desek nasılolur
tamam canım akşam ekmek yok yemekde az mümkün olursa erken yemeye çalışacağım bugün spor yapabilirim yarın kg almış olarak çıkabilirim karşına öyle zannediyorum çünkü fazla kaçırdım sanki sporda çok yapamadım geri aldım gibi

SAOLcanım
dostlar saolsun
çok üzüldüm ama onun adına sevindim kanserdi çok çekiyodu
sağlık çok öenmli kızlar
Allah rahmet eylesin tatlım
sıkıntılı dönemlerde kg alman normal Rabbim sıkıntılarını en kısa zamanda gidersin inşallah
saol canım benim
saol güzelim her gecenin sabahı sözünü ben hep hayatımda yaşadım
yani her sıkıntıda bunu hatırladım çok güzel bir söz senden duymakda pek güzel geldi

günaydılar nasılsınız bakaılm bugün tartıya bir gün kala :
ah ah ahhhh
yani tartılmak bile canım istemiyo ne yapacağım bakalım yarın
akşam bişey yemeden mi yatsam acaba

canım umarım kilo amazsınya
aslına bakarsan ben bu hafta çok az yedim kaçamak olmadı diyebilirim ama spor yapmadım sadece işe gelip giderken yürüdüm.ama
hala kilom aynı hiç inmiyor ya üzülüyorum yemiyorum neden düşmüyor anlamıyorum

tatlım metabolizmamız yavaş çalışmıyor anacım bide işte harekette yok akşama kadar masa başı olunca kg vermek çok zor oluyor

böyle yaparak kendimizi kandırırız akşam yeme sonra yıne devam yalancı kg ölçümü olur
valla benım evdeki tartıda bozuldu işyerindeki ne kadar doğru tartacak bılemıyorum tartı en sonunda isyan etti ve bozuk göstermeye basladı cıkıyorum 53 kg gösteriyorrrr beni mutlu etmeye çalışıyor sanırım

tatlım metabolizmamız yavaş çalışmıyor anacım bide işte harekette yok akşama kadar masa başı olunca kg vermek çok zor oluyor

ya bilmiyorum daha ne yapmamız gerekiyor ya az yiyorum artık ekmek yok
eğer diyette olmasam bu yediklerimin kaç katını yerim de neyse
kendimi tutuyorum ya anlmıyor benim midem heralde

sevgililer günü ya bugün eşim yemeğe gidelimmi dedi ben olmaz dedi diyet bozulur dedim
halbuki yemeğe götürür diye bugün işe gelirken çok hoş giyimdim süslendim saçlarımı yaptım
kızlar görüyormusunuz halimi yemeğe hayır dedim ama bide içime sorun ahh ahh

ya bilmiyorum daha ne yapmamız gerekiyor ya az yiyorum artık ekmek yok
eğer diyette olmasam bu yediklerimin kaç katını yerim de neyse
kendimi tutuyorum ya anlmıyor benim midem heralde

ah tatlım benim midemde öyle doyduğunu anlamıyormu ne bütün yiyecekler gözümün önünde dönüyor sanki

kıyamam yaaaa eşin ne dedi peki bu duruma benimki olsa yemişim diyeti der hadi gidelim boşver diyeti derdi

Kadisim başın sağolsun tatlım..mekanı cennet olsun..
Bu arada Sevgililer Günü'nü önemseyen herkesin günü kutlu olsun:)

Kadisim ben yarın diyete başlıyorum eşimle beraber, tekrar gruba gelme şansım var mı..

Saol canim.diyete baslamana sevindim.seni burda gormeyi bende pek isterim canim hic bi sıkinti olmaz haftaya listeye dahil olursun canim.kilo durumu nasil.esin nasil oldu?

ah canım ya baya fazla kaçırmışsın hem pilav mantı ve yanına ekmek, neyse ki leslie yapmışsın

öğlen hafif olmuş canım ve mama dediğin nasıl bişey sabah yeterince doyurucu oluyor mu?

bugünkü menum

sabah : aç karna 1 bardak su ve 1 kaşık pekmez, biraz ıspanaklı börek ve ballı ıhlamur
ara : 2 baklava
öğle : 2 köfte (fırında) ve 1 kepçe biber kavurması ve yoğurt ve yarım dilim tam buğday ekmeği
ara : 1 bardak ıhlamur, 2 kayısı
akşam : 2 köfte ve 1 tabak ıspanak yemeği ve 1 dilim tam buğday ekmeği

Ah canım yaa valla bişey olmazdı ya bir günden :) valla biz gittik yemege erkek arkadaşımla bozdun bugun yarın tartıda fazla çıkabilirim valla son 2-3 gündür çok boşaldım diyeti

Kızlar dayanamadım pazarı bekleyenlerin bugun bitti sınavlarım ve hemen uçak bileti aldım havaalanindayim suan anneme sürpriz yapacagım :))) çok mutluyum ya...

günaydın kızlar
cozutuk koyun adımı nolur doymak bilmiyorum bu ara
dunku menümü yazayım menü demeye bin şahit menüler diyim artık
sabah: 2 poğaca çay
ara: yeşil çay
öğle: 1 tabak ıspanak çorba yoğurt ve 1 dilim ekmek
ara: yarım elma
buraya kadar iyi görünebilir
akşam: 1 tabak pırasa 5 6 çatal makarna 1 dilim ekmek
çayın yanında bir avuç çerez ve bir HALLEY
ondan sonra baktım sapıtmışım yine
kaltım 40 dk leslie yaptım ve 150 bel çalıştım 1e kadar evi toparladım çamaşır katladım hep ayaktaydım

sabah evde tartıldım ama elektronikte değil diğerinde sanırım 59.5 yine öğlen burda tartılıcam kıyafetle nasıl farkedecek bakalım

Kızlar dayanamadım pazarı bekleyenlerin bugun bitti sınavlarım ve hemen uçak bileti aldım havaalanindayim suan anneme sürpriz yapacagım :))) çok mutluyum ya...

ohhh mis gibi anne kokusu geliyor iyi yapmışsın tatlım anneler başkadır başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…