abartmak yok tamam ama 4 mil kuralı biraz zor vaktim olmuyor benım herzaman
bende şunu düşündüm mesela benım bugün işyerinde yemek olarak ıspanak çorba makarna ve yoğurt var yemek sınırlaması getirebiliriz
ben kendıme makarnayı yasaklıyorum ve 1 dilim ekmek yicem fazlası yok aksamda aynı sekılde prosyonları kuculterek başarabiliriz diye düşünüyorum ne dersin ?
tamam canım akşam ekmek yok yemekde az mümkün olursa erken yemeye çalışacağım bugün spor yapabilirim yarın kg almış olarak çıkabilirim karşına öyle zannediyorum çünkü fazla kaçırdım sanki sporda çok yapamadım geri aldım gibitamam porsiyonları küçültelim iyi bir kural
akşam ekmek te yok tamamı yemeklerden yenecek azcık çnkü bugün perşembe
sporu hergün demeyelim haftanın 4 günü desek nasılolur
SAOLcanımaynen öyle tatlım bir öğünü atladığın zaman diğer öğüne çok aç başladığın için böyle oluyor.mutlaka farkedecek
anneciğin gelmiş hadi gözün aydın,sıkıntılarınız için de rabbim kolaylıklar versin.
anneanneniz içinde başınız sağolsun kadriyecim.
düzene girer merak etme
saol canım benimAllah rahmet eylesin tatlım
sıkıntılı dönemlerde kg alman normal Rabbim sıkıntılarını en kısa zamanda gidersin inşallah
saol güzelim her gecenin sabahı sözünü ben hep hayatımda yaşadımcanım allah rahmet eylesin başınız sağolsun üzüldüm
insanın böyle zamanları olur canım allahım sabır versin geçer merak etme her gecenin bir sabahı vardır mutlaka
kiloyuda dert etme sağlık olsun verirsin
ah ah ahhhhgünaydılar nasılsınız bakaılm bugün tartıya bir gün kala:
tamam canım akşam ekmek yok yemekde az mümkün olursa erken yemeye çalışacağım bugün spor yapabilirim yarın kg almış olarak çıkabilirim karşına öyle zannediyorum çünkü fazla kaçırdım sanki sporda çok yapamadım geri aldım gibi
canım umarım kilo amazsınya
aslına bakarsan ben bu hafta çok az yedim kaçamak olmadı diyebilirim ama spor yapmadım sadece işe gelip giderken yürüdüm.ama
hala kilom aynı hiç inmiyor ya üzülüyorum yemiyorum neden düşmüyor anlamıyorum
SAOLcanım
dostlar saolsun
çok üzüldüm ama onun adına sevindim kanserdi çok çekiyodu
sağlık çok öenmli kızlar
saol canım benim
saol güzelim her gecenin sabahı sözünü ben hep hayatımda yaşadım
yani her sıkıntıda bunu hatırladım çok güzel bir söz senden duymakda pek güzel geldi
ah ah ahhhh
yani tartılmak bile canım istemiyo ne yapacağım bakalım yarın
akşam bişey yemeden mi yatsam acaba
tatlım metabolizmamız yavaş çalışmıyor anacım bide işte harekette yok akşama kadar masa başı olunca kg vermek çok zor oluyor
ya bilmiyorum daha ne yapmamız gerekiyor ya az yiyorum artık ekmek yok
eğer diyette olmasam bu yediklerimin kaç katını yerim de neyse
kendimi tutuyorum ya anlmıyor benim midem heralde
sevgililer günü ya bugün eşim yemeğe gidelimmi dedi ben olmaz dedi diyet bozulur dedim
halbuki yemeğe götürür diye bugün işe gelirken çok hoş giyimdim süslendim saçlarımı yaptım
kızlar görüyormusunuz halimi yemeğe hayır dedim ama bide içime sorun ahh ahh
kıyamam yaaaa eşin ne dedi peki bu duruma benimki olsa yemişim diyeti der hadi gidelim boşver diyeti derdi
Kadisim başın sağolsun tatlım..mekanı cennet olsun..
Bu arada Sevgililer Günü'nü önemseyen herkesin günü kutlu olsun:)
Kadisim ben yarın diyete başlıyorum eşimle beraber, tekrar gruba gelme şansım var mı..
günaydın kızlar
size dünkü cozuttugum menümü yazacağım ama utanıyorum
sabah: 5 form çay ve 3 kayısı
ara: yeşil çay
öğle: veeee başlıyorum cozutmaya 1 tabak patatesli köfte 1 kase çorba pilav ve 1 dilim kepekli ekmek
ara: hopppppp 3 tane baklava karsı koyamazdım cunku en cok sevdıgım tatlıcıdandı
akşam: tavuk patates yoğurtlu boş mantı ve 1 dilim çavdar ekmeği
saat 10 30 gibi bir elma yedim
spor ev temizliği yaptım 1 saat kadar 15 dk kadar leslie yaptım
utanarak söylüyorum gece 1de kalktım kendımı buzdolabının basında buldum ufak bir parça ekmeğin içine peynir koydum yedim
dünkü menümü paylaşayım
sabah:mamamı yedim
ara:1 portakal, 2 bardak çay biraz leblebi
öğle:2 kurabiye,1-2 çatal revani
ara:mamamı yedim
akşam:1 kase tarhana çorbası ,1 tabak hamsi buğulama,1 dilim ekmek,salata,yarım bardak fanta
sabah işe gelirken yarım saat yürüdüm
2 litre su içtim
Ah canım yaa valla bişey olmazdı ya bir günden :) valla biz gittik yemege erkek arkadaşımla bozdun bugun yarın tartıda fazla çıkabilirim valla son 2-3 gündür çok boşaldım diyetisevgililer günü ya bugün eşim yemeğe gidelimmi dedi ben olmaz dedi diyet bozulur dedim
halbuki yemeğe götürür diye bugün işe gelirken çok hoş giyimdim süslendim saçlarımı yaptım
kızlar görüyormusunuz halimi yemeğe hayır dedim ama bide içime sorun ahh ahh
Kızlar dayanamadım pazarı bekleyenlerin bugun bitti sınavlarım ve hemen uçak bileti aldım havaalanindayim suan anneme sürpriz yapacagım :))) çok mutluyum ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?