günaydınlar
sabah:mamamı yedim
ara:1 elma
öğle:1 dilim kek,1 bardak çay
ara:1 dilim saray helvası
akşam:1 kase yoğurt çorbası, köfteli patates yemeği vardı,sadece patatesinden 5 elma dilim patates yedim, yoğurrt 1-2 kaşık
spor olarak sabah akşam işe gelip giderken 1 saat yürüdümmmm
1.5 litre su içtimmm
kadiscim ikiye bölünmek nasıl bişey iyimi kötümü ben anlamadım
ya kızlarneden hiç kilo veremedim galiba ya menülerimide yazıyorum görüyorsunuz kaçamak yok bu kadarda olmazki hiç düşmüyor bu kilo sinir oluyotum
sabrımın sonuna gelmek üzereyim isyanlardayım neredeyse
ne olur bişey söyleyin az yediğim halde böyleyse demekki normal yesem 70 kiloya kadar çıkacagım
nedendir kızlar acaba verememem hafta sonu kaçırdığım içinmi acaba nedennnnnnnnn
Offff kabus gibi bir hafta
69 olmuşum kızlar
abarttım bu hafta zaten belliydi resmen cılkı çıktı beslenmemin
netede giremeyince herşey allakbullak oldu
arada olur kaçamaklar üzülme onları da yapmasak rejimin sürekliliğini sürdüremeyiz
benimde çok minik kilomu etkilemeyecek kaçamaklarım vardı ama kilo verememişim üstüne de + gösteriyor tartı ama ben geçen haftadan beri baya inceldiğimi görüyorum bu nasıl oluyor ben çözemedim tartım su yağ kas da ölçüyor bakıyorum yağ acayip düşük görünüyor su da çok abartı fazla mümkün değil böyle olması.sanırım ödem yaptı bir şeyler bende.sende de bu tür bir şeyler oldu muhtemelen.geçen hafta zor kapattığım kıyafetlerim bu hafta çok rahat oluyor ama kilo almış görünüyorum gel de çıldırma
Kızlar dayanamadım pazarı bekleyenlerin bugun bitti sınavlarım ve hemen uçak bileti aldım havaalanindayim suan anneme sürpriz yapacagım :))) çok mutluyum ya...
Saol canim.diyete baslamana sevindim.seni burda gormeyi bende pek isterim canim hic bi sıkinti olmaz haftaya listeye dahil olursun canim.kilo durumu nasil.esin nasil oldu?
Kadis'cim listenizi paylaştım canım. :26:
selam kızlar
bugünki tartı hezimetinden sonra işi daha sıkıya alıyorum
menülerimi gün bitiminde paylaşıcam
ve sadece hafta da 2 minik kaçamak hakkı tanıcam mesela;bir minik parça çikolata gibi
1 ay bu şekilde denicem inşallah başarabilirim
hemen bugünkü menümü paylaşıyım
sabah
ballı ılık su.
kahvaltı
1 bardak ıhlamur çayı
3 zeytin
domates
maydanoz,dere otu
1 dilim kepekli ekmek arası kaşarlı tost(yağsız,mikrodalgada)
ara
1 kivi
2ceviz
1kaşık yoğurt
öğlen
ton balıklı salata(1 zeytin,limonlu,yağsız)
çeyrek simit
ara
2 ceviz
2 kuru kayısı
akşam
7 kaşık ıspanak
yarım bardak yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
ara
9 gibi
1 bardak light süt içicem
1 meyve yicem muhtemelen armut
2.5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)
70 dakika spor
tamamdır, ben bugünden başlarım yazmaya mönülerimi..
eşim oldukça toparladı, bel ağrıları geçti, ama kilo vermeye devam ediyor, 7 kg falan verdi..
biz Efe'yle devamlı hastaydık, yeni yeni toparlıyoruz
bu sabah tartıldım 59.3 çıktım (ancak tuvalete çıkmamıştım) sanırım 59 civarıyım..ben yine de 59.3 ten saymak istiyorum kendimi..
aslında bu hafta regl de olacağım, ama diyete başlamak için bahaneler tükenmiyor, yaz yaklaşıyor, bir an önce istediğim kiloya kavuşmam lazım...hırs yaptım.
Menude sporda guzel tatlim.spor salonuna gidiyo mvsun
esi epey kilo vermis.efe daha iyıdir umarim.sen de almamissin korumussun ne guzel tatlim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?