Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

senin menü iyiymiş tatlım ya rayına oturtmuşsun

***8. takım 296. etap***

eloisee( 57/// %)
kadis( 76.8 /78.9/-2,1/%-2,73 )
umutlayasasen (68,4///%)
nice15 ( 61,5/ / / % )
ceylin3566 (59,5///%) kilosu 2 ye bölündü
doge ( 73,8///%)
xay (94,6///%)

8. Takım Ortalaması : %

günaydınlar

sabah:mamamı yedim
ara:1 elma
öğle:1 dilim kek,1 bardak çay
ara:1 dilim saray helvası
akşam:1 kase yoğurt çorbası, köfteli patates yemeği vardı,sadece patatesinden 5 elma dilim patates yedim, yoğurrt 1-2 kaşık
spor olarak sabah akşam işe gelip giderken 1 saat yürüdümmmm
1.5 litre su içtimmm

kadiscim ikiye bölünmek nasıl bişey iyimi kötümü ben anlamadım

ya kızlarneden hiç kilo veremedim galiba ya menülerimide yazıyorum görüyorsunuz kaçamak yok bu kadarda olmazki hiç düşmüyor bu kilo sinir oluyotum
sabrımın sonuna gelmek üzereyim isyanlardayım neredeyse
ne olur bişey söyleyin az yediğim halde böyleyse demekki normal yesem 70 kiloya kadar çıkacagım
nedendir kızlar acaba verememem hafta sonu kaçırdığım içinmi acaba nedennnnnnnnn

canımmm sen naptın
nerde aldığımız kararlar nerde o sözler
kuralları çiğnemek olurmu hiç naptın sen olmaz ama böyle ceza veereceğim sana :26:
bak ne güzel 59 ları görmüşken yapılacak işmi bu hemde her öğünde böyle
bir daha olmasın tamamı

Kızlar dayanamadım pazarı bekleyenlerin bugun bitti sınavlarım ve hemen uçak bileti aldım havaalanindayim suan anneme sürpriz yapacagım :))) çok mutluyum ya...

canımmm hayırlı yolculuklar
ne güzel annen çok sevinecek şimdi
bir anne olarak takdir ettim seni

oooo menüler güzel gidiyor canım

Offff kabus gibi bir hafta
69 olmuşum kızlar
abarttım bu hafta zaten belliydi resmen cılkı çıktı beslenmemin
netede giremeyince herşey allakbullak oldu

çok utanıyorum tatlım inanki öyle açmış gibiydimki anlatamam lesliyi yaparken kızdım kendıme sen aklıma geldin
yerkende aklımdaydı ama açlık hissi çok kötü bişey ayyyyyyy bende şekermi var yoksa

canım zaten insanın yedikçe yiyesi geliyor o yüzden lütfen abartmayalım canımcım
biride bir binide bir demişler atalrımız
hele o halley akşam akşam
ceza sana 4 mil yürüyeceksin bugün kurtuluşun yok zamanım yok deme zaman yarart yarın tatil geç yat ama yürü

tamam canımm muhakkak yapıcam leslie
nasılda lezzetliydi halley
canım bugün işyerindeki menümü yazayım sen bana yemekte salata çorba bulgur pilavı ve etli patates varmış hangisinden nekadar yiyeyim sen söylermisin

ohhh mis gibi anne kokusu geliyor iyi yapmışsın tatlım anneler başkadır başka
Öyle tabiki çok baskalar geldim beni karşısında görünce çok şaşırdı ağlaştık Bi iyi ki gelmişim :)
Canım bir yerden sonra kilo verme yavaşlıyor sen her zaman yaptığının dışında bir seyler yapmalisin artık 5 kasık degil de 3 max. 4 kasık yemelisin mesela.
canımmm hayırlı yolculuklar
ne güzel annen çok sevinecek şimdi
bir anne olarak takdir ettim seni
Evet gercekten çok mutlu oldu :) Z
aynen canım hep moraller bozuk
telafi ederiz artık
ceza getirelim bence bu haftadan itibaren
Bence de ceza olmalı!!

arada olur kaçamaklar üzülme onları da yapmasak rejimin sürekliliğini sürdüremeyiz

benimde çok minik kilomu etkilemeyecek kaçamaklarım vardı ama kilo verememişim üstüne de + gösteriyor tartı ama ben geçen haftadan beri baya inceldiğimi görüyorum bu nasıl oluyor ben çözemedim tartım su yağ kas da ölçüyor bakıyorum yağ acayip düşük görünüyor su da çok abartı fazla mümkün değil böyle olması.sanırım ödem yaptı bir şeyler bende.sende de bu tür bir şeyler oldu muhtemelen.geçen hafta zor kapattığım kıyafetlerim bu hafta çok rahat oluyor ama kilo almış görünüyorum gel de çıldırma

kilo bildirimimi de yapayım bari aslında su ve ödem bildirimi olmalı adı

ben şu anki tartıya göre bu hafta 5 kilo yağdan verip 7 kilo sudan almışım ahaha ayy

kilo bildirimim :96

geçen hafta :94.6
aradaki fark : +1.4

spor :260 dk

***8. takım 296. etap***

eloisee( 57/// %)
kadis( 76.8 /78.9/-2,1/%-2,73 )
umutlayasasen (68,4/69/-0,6/%-0,88)
nice15 ( 61,5/61,5 /0 / % 0)sabit
ceylin3566 (59,5/59,5/0/%0)
doge ( 73,8/74,2/-0,4/%-0,54)
xay (94,6/96/-1,4/%-1,46)

8. Takım Ortalaması : %

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…