ah canım ya baya fazla kaçırmışsın hem pilav mantı ve yanına ekmek, neyse ki leslie yapmışsın
bugünkü menum
sabah : aç karna 1 bardak su ve 1 kaşık pekmez, biraz ıspanaklı börek ve ballı ıhlamur
ara : 2 baklava
öğle : 2 köfte (fırında) ve 1 kepçe biber kavurması ve yoğurt ve yarım dilim tam buğday ekmeği
ara : 1 bardak ıhlamur, 2 kayısı
akşam : 2 köfte ve 1 tabak ıspanak yemeği ve 1 dilim tam buğday ekmeği
***8. takım 296. etap***
eloisee( 57/// %)
kadis( 76.8 /78.9/-2,1/%-2,73 )
umutlayasasen (68,4///%)
nice15 ( 61,5/ / / % )
ceylin3566 (59,5///%) kilosu 2 ye bölündü
doge ( 73,8///%)
xay (94,6///%)
8. Takım Ortalaması : %
canımmm sen naptıngünaydın kızlar
cozutuk koyun adımı nolur doymak bilmiyorum bu ara
dunku menümü yazayım menü demeye bin şahit menüler diyim artık
sabah: 2 poğaca çay
ara: yeşil çay
öğle: 1 tabak ıspanak çorba yoğurt ve 1 dilim ekmek
ara: yarım elma
buraya kadar iyi görünebilir
akşam: 1 tabak pırasa 5 6 çatal makarna 1 dilim ekmek
çayın yanında bir avuç çerez ve bir HALLEY
ondan sonra baktım sapıtmışım yine
kaltım 40 dk leslie yaptım ve 150 bel çalıştım 1e kadar evi toparladım çamaşır katladım hep ayaktaydım
sabah evde tartıldım ama elektronikte değil diğerinde sanırım 59.5 yine öğlen burda tartılıcam kıyafetle nasıl farkedecek bakalım
Kızlar dayanamadım pazarı bekleyenlerin bugun bitti sınavlarım ve hemen uçak bileti aldım havaalanindayim suan anneme sürpriz yapacagım :))) çok mutluyum ya...
bugünkü menum
sabah : aç karna 1 bardak su ve 1 kaşık pekmez, biraz ıspanaklı börek ve ballı ıhlamur
ara : 2 baklava
öğle : 2 köfte (fırında) ve 1 kepçe biber kavurması ve yoğurt ve yarım dilim tam buğday ekmeği
ara : 1 bardak ıhlamur, 2 kayısı
akşam : 2 köfte ve 1 tabak ıspanak yemeği ve 1 dilim tam buğday ekmeği
canımmm sen naptın
nerde aldığımız kararlar nerde o sözler
kuralları çiğnemek olurmu hiç naptın sen olmaz ama böyle ceza veereceğim sana :26:
bak ne güzel 59 ları görmüşken yapılacak işmi bu hemde her öğünde böyle
bir daha olmasın tamamı
Offff kabus gibi bir hafta
69 olmuşum kızlar
abarttım bu hafta zaten belliydi resmen cılkı çıktı beslenmemin
netede giremeyince herşey allakbullak oldu
çok utanıyorum tatlım inanki öyle açmış gibiydimki anlatamam lesliyi yaparken kızdım kendıme sen aklıma geldin
yerkende aklımdaydı ama açlık hissi çok kötü bişey ayyyyyyy bende şekermi var yoksa
canım zaten insanın yedikçe yiyesi geliyor o yüzden lütfen abartmayalım canımcım
biride bir binide bir demişler atalrımız
hele o halley akşam akşam
ceza sana 4 mil yürüyeceksin bugün kurtuluşun yok zamanım yok deme zaman yarart yarın tatil geç yat ama yürü
Öyle tabiki çok baskalar geldim beni karşısında görünce çok şaşırdı ağlaştık Bi iyi ki gelmişim :)ohhh mis gibi anne kokusu geliyor iyi yapmışsın tatlım anneler başkadır başka
Canım bir yerden sonra kilo verme yavaşlıyor sen her zaman yaptığının dışında bir seyler yapmalisin artık 5 kasık degil de 3 max. 4 kasık yemelisin mesela.ya kızlarneden hiç kilo veremedim galiba ya menülerimide yazıyorum görüyorsunuz kaçamak yok bu kadarda olmazki hiç düşmüyor bu kilo sinir oluyotum
sabrımın sonuna gelmek üzereyim isyanlardayım neredeyse
ne olur bişey söyleyin az yediğim halde böyleyse demekki normal yesem 70 kiloya kadar çıkacagım
nedendir kızlar acaba verememem hafta sonu kaçırdığım içinmi acaba nedennnnnnnnn
Evet gercekten çok mutlu oldu :) Zcanımmm hayırlı yolculuklar
ne güzel annen çok sevinecek şimdi
bir anne olarak takdir ettim seni
Bence de ceza olmalı!!aynen canım hep moraller bozuk
telafi ederiz artık
ceza getirelim bence bu haftadan itibaren
günaydın kızlar
size dünkü cozuttugum menümü yazacağım ama utanıyorum
sabah: 5 form çay ve 3 kayısı
ara: yeşil çay
öğle: veeee başlıyorum cozutmaya 1 tabak patatesli köfte 1 kase çorba pilav ve 1 dilim kepekli ekmek
ara: hopppppp 3 tane baklava karsı koyamazdım cunku en cok sevdıgım tatlıcıdandı
akşam: tavuk patates yoğurtlu boş mantı ve 1 dilim çavdar ekmeği
saat 10 30 gibi bir elma yedim
spor ev temizliği yaptım 1 saat kadar 15 dk kadar leslie yaptım
utanarak söylüyorum gece 1de kalktım kendımı buzdolabının basında buldum ufak bir parça ekmeğin içine peynir koydum yedim
ya kızlarneden hiç kilo veremedim galiba ya menülerimide yazıyorum görüyorsunuz kaçamak yok bu kadarda olmazki hiç düşmüyor bu kilo sinir oluyotum
sabrımın sonuna gelmek üzereyim isyanlardayım neredeyse
ne olur bişey söyleyin az yediğim halde böyleyse demekki normal yesem 70 kiloya kadar çıkacagım
nedendir kızlar acaba verememem hafta sonu kaçırdığım içinmi acaba nedennnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?