Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar bugünkü mönüm

sabah
1 bardak light kefir
1 orta boy elma
1 çay kaşığı toz tarçın
hepsini blendırdan geçirip içtim
1 kuru kayısı+1 fincan yeşil çay (şekersiz)

ara 1
3 dilim mısır patlağı

öğlen
sabahki kahvaltının aynısı

ara 2
3 dilim mısır patlağı

ara 3
3 dilim mısır patlağı
1 tatlı kaşığı light labne

akşam
2 kutu prebiotik yoğurt
1 yemek kaşığı haşlanmış nohut
4 yemek kaşığı haşlanmış kepekli pirinç
nane, dereotu, semizotu
1 çimdik tuz+1 çay kaşığı karabiber
hepsini karıştırıp salata yaptım

ara 4
1 dilim ananas
1 küçük boy kivi
1 çay bardağı light kefir

Gün boyunca yaklaşık 2,5-3 lt (aradaki şekersiz bitki çaylarıyla beraber/ yeşil çay dışında da bitki çaysız duramıyorum) su tükettim.
Bugün salonda kardiyo vardı, oldukça ağır geçirtiyor hocamız, bu haftaki diyet reçetem ağır olduğu için ilk gün bilhassa spor yapmadım, yarın hava güzel olursa yürüyeceğim açık havada.

sevgiler

Canim misır patlagi nasîl bisey ve kac kalori bugun hep patlak yemıssin sabah yaptigin karısim degısikmis metabolızma hizlansin diye mi yapiyosun?

Canim misır patlagi nasîl bisey ve kac kalori bugun hep patlak yemıssin sabah yaptigin karısim degısikmis metabolızma hizlansin diye mi yapiyosun?

kadisim günaydın,

bu hastalıklar başlamadan önce Taylan Kümeli ve kızının "eski kiloma dönüyorum" bloguna kayıt olmuştum, diyete başlayacaktım..
nitekim 4 gün yaptım da ama sonra malum aksilikler başladı
4 günde bile kilo verdim, aklımda kaldı bu listeleri uygulamak..üstelik Taylan Hanım da kızı da çok ilgili ve pozitifler, mutlaka yardımcı oluyorlar aklına takılan şeylerde..

Mısır patlağı da şimdi marka adı vermek gibi olmasın, bu form bisküvilerinin mısır patlağı da var, yağsız (üstelik çok lezzetli) onlardan alıyorum, 10 luk paketler halinde 1 tl ya satılıyor marketlerde..

şimdiii, ben bu listeyi bir hafta boyunca yapacağım, haftaya başka reçete var.
bu ilk reçete su/ödem/toksin atma amaçlı...bir nevi detoks gibi düşün..
haftaya Su atıcı-hızlandırıcı-yağyakıcı diyet verecek, bir hafta içinde 3 ayrı diyet uygulayacağım.
sonraki haftalarda yağ yakıcı olarak devam edecek..
bir de direnç kilolarıyla ilgili 1 günlük bir reçete var, onu hemen uygulamayın diyorlar. Belki benim uygulamama bile gerek kalmayacak.

yani bir hafta böyle beslenmeye devam..sadece sabah ve öğlenki kefirden midem bulandı, bunun yerine 2 kutu sade prebiotik yoğurt yiyebiliyormuşuz, yoğurtla devam edicem..sadece gece 1 çay bardağı kefiri dikicez artık kafaya

günaydın
canım bu listeler nasıl liste anlamadım banada yardmcı olurmusn
sabah yaptığın karışımı pek anlayamadım açıkça nasıl yaptığını yazarmısın ay çok sevınırım valla yapıştı kglar

dünkü menümü paylaşayım
sabah:2 milföyde paçanga böreği
ara: yeşil çay
öğle:1 kase çorba az etli patates salata yoğurt ve hiç ekmek yemedim :)
ara: türk kahvesi ve nescafe
akşam: akşam dediğim saat 5:30 dürüm çiğköfte yedim
sonramı sonra hiç birşey yemedim yatana kadarda yemedim kendime söz verdim ve yemedim
kayınvalidemde yemekteydık ama yemedim çayında bisküvi felan vardı bir tane bile almadım yemiceksin dedim tut kendini dedim ve yemedim çok mutluyum yemediğim için
eve geç gittimiz için ve kasık ağrım olduğu için spor yapmadm

selam,

canım aynen yukarıda belirttiğim gibi,
1 bardak light kefir+1 orta boy elma+1 çay kaşığı toz tarçın
bunları blendırdan geçirip içtim. blendır yoksa rondoya koy.o da yoksa, kefire tarçını serp iç, yanında da elma ye, aynı şey.

yemekten sonra da 1 kuru kayısı ile bir fincan yeşil çay tükettim. Her ana öğünden sonra 1 kuru kayısı+1 fincan yeşil çay tüketiyorsun.

sevgiler

çok karbonhidrat almışsın, böyle diyet olmaz canım ya..
börek zaten ofsayt, patates karbonhidrat, dürüm de karbonhidrat..çiğköftede bulgur var, o da karbonhidrat..
spor yaptığın günler karbonhidrat tamam da, yapmadığın günler bu kadar karbonhidrat fazla..

merhabalr kızlar nasılsınız
dünkü menüm
sabah:kahvaltı yapmadım
öğle:tavuk döner ekmek arası,light kola 1 bardak
ara:eti cin yedim yarım paket.1 bardak çay
akşam:yarım porsiyon kuru fasülye,biraz makarna
yemekten sonra yarım portakal,biraz kabak çekirdeği

Kadis ya ben simdi memleketteyim o yüzden çok giremiyorum sorun olacaksa eğer beni 1 hafta izinli yazar mısın ? Yoksa da sadece cuma girip kilo paylaşımı yapayım ?

selam kızlar ben geldim

Dün gelemedim bunun için çok üzgünüm perşembeden beri internete yeni girebiliyorum, ama bir de iyi haberim var sabah tartıldım 55,5 olmuşum tekrardan çok mutlu oldum tatilde 57 yi görmüştüm çünkü...artık bu kilo değişimini bu hafta cuma paylaşırım di mi kaptanım ?

senin menü iyiymiş tatlım ya rayına oturtmuşsun

evet canım ya çok şükür bu hafta rayına girdi gerçekten tatilde çok cozutmuştum ben de, ama düzene girince hemen farketti bide cok spor yaptım bu ara kilolar kalıcı olmasın diye hep 3 mil şeklinde yaptım onların da katkısı oldu

akşam çok güzel kekle helva bir arada olmasa iyiymiş sanki

selam kızlar
bugünkü menümü de yazayım

sabah

ballı ılık su

kahvaltı

1 bardak ıhlamur çayı
3 zeytin
domates
maydanoz,dere otu
kepekli ekmekle tost(yağsız sadece peynirli)

ara
light sütlü çok minik esmer şekerli türk kahvesi
2 tam ceviz

öğlen
tavuklu salata

ara

2 kuru kayısı

akşam
6.30 da yedim akşam yemeğini
2 kaşık ıspanak
yarım bardak yoğurt
3 ızgara köfte
1 çay kaşığı pilav(eşim yapmış tadına bakmasam olmazdı)
1 tane patetes kızartması(tek ve minik boy)(yine eşimin yapmış olduğu tadına baktım sadece)

ara
9 gibi
yarım su bardağı light süt içicem
1 meyve yicem muhtemelen armut

2.5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

spor 60 dk yürüyüş

eşinin iyi olduğuna sevindim canım geçmiş olsun, Efeyle sana da geçmiş olsun :) evet havalar anlamadan ısınacak o yüzden işimizi sıkı tutmalıyız

menun çok iyi olmuş ablacım afiyet olsun

Ayşe'cim gayet hafif bir menu olmuş

çok iyi canım tutmuşsun kendini yememişsin hem insan daha iyi hissediyor kendini :)

canım kahvaltını yapsan iyi olurdu çünkü geçen bir arkadaşım söyledi ne kadar doğru bilmiyorum ama vücut ilk yenen öğünü depoluyormuş illa ki depolama ihtiyacı duyuyormuş ve eğer kahvaltı yapmazsak öğleni depoluyormuş

dünkü menum

sabah : aç karna 1 kaşık pekmez, 1 dilim tam buğday ekmeğinden peynirli tost üzerine krem peynir
öğlen : 2 dilim ekmek arası peynir
ara : 1 bardak zero kola ve 1 küçük canga
ara : 1 avuç leblebi
akşam : 1 tabak kuru fasülye ve 1 kepçe bulgur pilavı
ara : 1 kupa limonlu yeşil çay

bugünkü menum

sabah : aç karna 1 bardak su, 1 büyük dilim kızarmış köy ekmeği, üzerinbe krem peynir salça, zeytin peynir ve çay
öğlen : 1 dilim kuşbaşılı kaşarlı pide
ara : 1 bardak çay
ara : 2 tulumba, 1 bardak zero kola
akşam : 1 tabak kuru fasülye, 1 kepçe pilav, 2 çatal yoğurtlu biber ve 3 çiğköfte

Tamam bi kere yemistim bu patlaktan.tadini hatirlamiyorum ama sekerlıydi sanki.aslinda ben diyet urunleri tuketmiyorum bunu fark ettim atistirmalik olarak kullanmaliyim bunu yazdim defterime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…