Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kadis ya ben simdi memleketteyim o yüzden çok giremiyorum sorun olacaksa eğer beni 1 hafta izinli yazar mısın ? Yoksa da sadece cuma girip kilo paylaşımı yapayım ?

Bi kirmizi kart yedim puskutten zaten ceylini bu hafta listeye almamam lazimdi izin 2 haftadan az olamiyor karar senin.bir hafta yeter dersen idare edelim ama bi iki mesaj yazman lazim canim.

Cuma gunu bildirecegin kilo ikiye bolunecek canim.

Eslerin yemek yapmasi diyet yaparken iyi olsa gerek .aç kalma ihtimalleri olmaz.menunde gozume batan bisey olmadi tebrikler tatlim.

Bi kirmizi kart yedim puskutten zaten ceylini bu hafta listeye almamam lazimdi izin 2 haftadan az olamiyor karar senin.bir hafta yeter dersen idare edelim ama bi iki mesaj yazman lazim canim.
1 hafta yeterli canım tamam arada girer yazarım :)

merhaba kizlar .yarin mesai yapacaklar da utu telasi var mi?bende var da.aksama kadar temizlik yaptim sonrasinda mısafir agirladim yoruldum bittim ama is bitmedi dolaplar duzeltilecek utu yapilacak.ama ben daha dinlenmeden tatil bıtti ya.ve yarin buyuk gun ben kaldigim yerdén devam ediyorum diyetime.

kolay gelsin akdriyecim baya yorulmuşsun,bu yoğunlukla diyete devam edebilmende güzel

selam kızlar

sabah

ballı ılık su

kahvaltı

1 bardak ıhlamur çayı
3 zeytin
domates
kepekli ekmekle beyaz peynirli domatesli yağsız tost

ara
2 kuru kayısı

öğlen
salata ve ızgara et

ara

2 ceviz

akşam

salata ve ızgara et öğlenden kalanlar

ara

1 bardak light süt
2 ceviz

2.5 litre su
yeşil çay içmeye vakit bulamadım bugün

spor 30dk yürüyüş

Izgarayi ekmeksiz yiyebilmekte buyuk basari menun guzel canim aralarda iyi olmus

Yarin benim icin buyuk gun diyetime verdigim ara bitiyor.spor ayakkabisina ihtiyacim var.hafta sonlari yuruyus icin.beynime komut yollayamiyordum ne zamandir ama sanirim artik degisecek

Bestecim afiyet olsun..
Pazar günü cozutmuşsun sanki biraz
eh o da kilo verme şerefine olsun

Tamam bi kere yemistim bu patlaktan.tadini hatirlamiyorum ama sekerlıydi sanki.aslinda ben diyet urunleri tuketmiyorum bunu fark ettim atistirmalik olarak kullanmaliyim bunu yazdim defterime.

yok canım şekerli değil benimki çok az tuz var..
üzerinde "yağ ve şeker ilavesiz" yazıyor, yeşil bir paket
ama evet kesinlikle al, çünkü aralarda 3 tane yiyorum ben, tok tutuyor

güzel olmuş, afiyet olsun ..

Yarin benim icin buyuk gun diyetime verdigim ara bitiyor.spor ayakkabisina ihtiyacim var.hafta sonlari yuruyus icin.beynime komut yollayamiyordum ne zamandir ama sanirim artik degisecek

canım aslında hazır olmak önemli galiba..zihnen..
ben bu yüzden ara vermiştim buraya, çünkü o zamanlar diyet yapabilecek durumda değilim..
ve eminim bu sefer çabuk mezun olacağım, çünkü kafmda bitirdim..
yürüyüşlere bir an önce başla, sonra o kadar alışacaksın ki yürümediğin günler kötü hissedeceksin

kızlar selam,

girip yazamadım cts günü, özür dilerim..

yediklerim

sabah
2 kase prebiotik yoğurt
1 elma
1 çay kaşığı tarçın

1 kayısı+1 fincan yeşil çay

ara1
3 adet mısır patlağı

öğlen
kahvaltının aynısı

ara2
3 adet mısır patlağı

ara3
3 adet mısır patlağı
1 tatlı kaşığı light labne,

akşam
nane+dereotu+sem,zotu salata (yağsız, sossuz)
üzerine 2 kutu prebiotik yoğurt
1 kaşık haşlanmış nohut
3 kaşık haşlanmış kepekli pirinç

ara4
1 dilim ananas
1 küçük kivi
1 çay bardağı light kefir

40 dakika yürüyüş
2,5 lt kadar su

bu arada ben bu sabah bir halt yedim..
diyet yapmaya cuma günü başladım ama bu sabah (pazar) aç karnına tuvalete çıkınca dayanamayıp tartıldım

59.3 idim sabah 58.2 ye düşmüşüm
henüz 4 dolu günüm daha var
ben cuma günü listeye girecek miyim Kadriyecim, belki size yararım dokunur...sanırım önümüzdeki cumaya kadar biraz daha kilo veririm..

tebrik ediyorum tatlım süper gidiyorsun

symrne cim sen benim önceden yediklerimi görsen kuş kadar yemişsin dersin cozutuk cozutuk geziyordum içimdeki canavarı durduramıyordum şimdi daha iyiyim

tatlım şu zero kola ne oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…