Kadis ya ben simdi memleketteyim o yüzden çok giremiyorum sorun olacaksa eğer beni 1 hafta izinli yazar mısın ? Yoksa da sadece cuma girip kilo paylaşımı yapayım ?
selam kızlar ben geldim
Dün gelemedim bunun için çok üzgünüm perşembeden beri internete yeni girebiliyorum, ama bir de iyi haberim var sabah tartıldım 55,5 olmuşum tekrardan çok mutlu oldumtatilde 57 yi görmüştüm çünkü...artık bu kilo değişimini bu hafta cuma paylaşırım di mi kaptanım ?
selam kızlar
bugünkü menümü de yazayım
sabah
ballı ılık su
kahvaltı
1 bardak ıhlamur çayı
3 zeytin
domates
maydanoz,dere otu
kepekli ekmekle tost(yağsız sadece peynirli)
ara
light sütlü çok minik esmer şekerli türk kahvesi
2 tam ceviz
öğlen
tavuklu salata
ara
2 kuru kayısı
akşam
6.30 da yedim akşam yemeğini
2 kaşık ıspanak
yarım bardak yoğurt
3 ızgara köfte
1 çay kaşığı pilav(eşim yapmış tadına bakmasam olmazdı)
1 tane patetes kızartması(tek ve minik boy)(yine eşimin yapmış olduğu tadına baktım sadece)
ara
9 gibi
yarım su bardağı light süt içicem
1 meyve yicem muhtemelen armut
2.5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)
spor 60 dk yürüyüş
1 hafta yeterli canım tamam arada girer yazarım :)Bi kirmizi kart yedim puskutten zaten ceylini bu hafta listeye almamam lazimdi izin 2 haftadan az olamiyor karar senin.bir hafta yeter dersen idare edelim ama bi iki mesaj yazman lazim canim.
merhaba kizlar .yarin mesai yapacaklar da utu telasi var mi?bende var da.aksama kadar temizlik yaptim sonrasinda mısafir agirladim yoruldum bittim ama is bitmedi dolaplar duzeltilecek utu yapilacak.ama ben daha dinlenmeden tatil bıtti ya.ve yarin buyuk gun ben kaldigim yerdén devam ediyorum diyetime.
selam kızlar
sabah
ballı ılık su
kahvaltı
1 bardak ıhlamur çayı
3 zeytin
domates
kepekli ekmekle beyaz peynirli domatesli yağsız tost
ara
2 kuru kayısı
öğlen
salata ve ızgara et
ara
2 ceviz
akşam
salata ve ızgara et öğlenden kalanlar
ara
1 bardak light süt
2 ceviz
2.5 litre su
yeşil çay içmeye vakit bulamadım bugün
spor 30dk yürüyüş
eşinin iyi olduğuna sevindim canım geçmiş olsun, Efeyle sana da geçmiş olsun :) evet havalar anlamadan ısınacak o yüzden işimizi sıkı tutmalıyız
dünkü menum
sabah : aç karna 1 kaşık pekmez, 1 dilim tam buğday ekmeğinden peynirli tost üzerine krem peynir
öğlen : 2 dilim ekmek arası peynir
ara : 1 bardak zero kola ve 1 küçük canga
ara : 1 avuç leblebi
akşam : 1 tabak kuru fasülye ve 1 kepçe bulgur pilavı
ara : 1 kupa limonlu yeşil çay
bugünkü menum
sabah : aç karna 1 bardak su, 1 büyük dilim kızarmış köy ekmeği, üzerinbe krem peynir salça, zeytin peynir ve çay
öğlen : 1 dilim kuşbaşılı kaşarlı pide
ara : 1 bardak çay
ara : 2 tulumba, 1 bardak zero kola
akşam : 1 tabak kuru fasülye, 1 kepçe pilav, 2 çatal yoğurtlu biber ve 3 çiğköfte
Tamam bi kere yemistim bu patlaktan.tadini hatirlamiyorum ama sekerlıydi sanki.aslinda ben diyet urunleri tuketmiyorum bunu fark ettim atistirmalik olarak kullanmaliyim bunu yazdim defterime.
selam kızlar
sabah
ballı ılık su
kahvaltı
1 bardak ıhlamur çayı
3 zeytin
domates
kepekli ekmekle beyaz peynirli domatesli yağsız tost
ara
2 kuru kayısı
öğlen
salata ve ızgara et
ara
2 ceviz
akşam
salata ve ızgara et öğlenden kalanlar
ara
1 bardak light süt
2 ceviz
2.5 litre su
yeşil çay içmeye vakit bulamadım bugün
spor 30dk yürüyüş
Yarin benim icin buyuk gun diyetime verdigim ara bitiyor.spor ayakkabisina ihtiyacim var.hafta sonlari yuruyus icin.beynime komut yollayamiyordum ne zamandir ama sanirim artik degisecek
selam kızlar ben geldim
Dün gelemedim bunun için çok üzgünüm perşembeden beri internete yeni girebiliyorum, ama bir de iyi haberim var sabah tartıldım 55,5 olmuşum tekrardan çok mutlu oldumtatilde 57 yi görmüştüm çünkü...artık bu kilo değişimini bu hafta cuma paylaşırım di mi kaptanım ?
çok karbonhidrat almışsın, böyle diyet olmaz canım ya..
börek zaten ofsayt, patates karbonhidrat, dürüm de karbonhidrat..çiğköftede bulgur var, o da karbonhidrat..
spor yaptığın günler karbonhidrat tamam da, yapmadığın günler bu kadar karbonhidrat fazla..
dünkü menum
sabah : aç karna 1 kaşık pekmez, 1 dilim tam buğday ekmeğinden peynirli tost üzerine krem peynir
öğlen : 2 dilim ekmek arası peynir
ara : 1 bardak zero kola ve 1 küçük canga
ara : 1 avuç leblebi
akşam : 1 tabak kuru fasülye ve 1 kepçe bulgur pilavı
ara : 1 kupa limonlu yeşil çay
bugünkü menum
sabah : aç karna 1 bardak su, 1 büyük dilim kızarmış köy ekmeği, üzerinbe krem peynir salça, zeytin peynir ve çay
öğlen : 1 dilim kuşbaşılı kaşarlı pide
ara : 1 bardak çay
ara : 2 tulumba, 1 bardak zero kola
akşam : 1 tabak kuru fasülye, 1 kepçe pilav, 2 çatal yoğurtlu biber ve 3 çiğköfte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?