Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kızlar

sabah spora gidip geldim baktım neler yapmışsınız neler yemişsiniz

oh oh iyi cozutmalar tatlım bende çok cozuttuğumu düşündüğümden ve utandığımdan yazmıyorum menümü kekler çörekler kısırlar artık sen düşün
nice ve ceylin canımcımlar baya çözütmüşsünüz ama moralinizi bozmayın henüz pazartesi cumaya kadar dikkat ederseniz telafi edersiniz,kadis de farkettim dedi bende sanırım birazcık farkedicem sizlerde dikkat ederseniz takımımız bu hafta birinci bile olabilir
size güveniyorum kızlar

çok utanıyorum yaaa sanırım bizden başka yüz karası yok takımda

üzgünüm çok üzgünüm
ben ne yaptım allahım
1600 kalori ne demek ya böyle yenirmi ne biçim bi mide var bende allahım
:26:

bence bana güvenme
hafta içi toparlayıp hafta sonu böyle ssapıtan birine güven olmaz bence
güveninizi hak etmiyorum

pazar günlerini bir hikmeti mi bu acaba
bir kaçamak yapma aezusu var hapimizde heralde ama olsun seninki benimkinin yanında iyi canımmmm

Bugunku menumu yazayim sabah bir dilim beyaz ekmek bir yumurta bi zeytin bi catal tereyag bal bi tane ucgen peynir ara nescafe oglen tavuk izgara bol salata bir dilim pide ara bi kase sutlac aksam 5 tane sarma 2 patlıcan dolma yogurt bi dilim ekmek sonrasinda turk kahvesi az oncede bi kivi bi muz 2 dilim armut elma bugunluk bu kadar artik sadece su.

selam kızlar
menümü yazayım gidip yeşil çay yapıp karadayıyı izlicem 11gibi de uyurum artıkın.hayırlı geceler

sabah

ballı ılık su

kahvaltı

1 bardak ıhlamur çayı
3 zeytin
domates
dere otu.maydanoz
yağsız beyaz peynir ve domatesli kepekli tost

ara
2 ceviz

öğlen
ton balıklı salata

ara

yarım nar
yarım bardak yoğurt

akşam
7 de yedim akşam yemeğini
1 tabak pırasa yemeği limonlu
yarım bardak yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

ara
9 gibi
1 bardak light süt içicem

2.5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

spor : 70dk

Bende karadayi izliyorum ya.cok sevdim ben bu diziyı.menun guzel ayse abla.sporda var ne guzel.

bugünkü menum

sabah : aç karna 1 bardak su, 2 dilim kızarmış köy ekmeği üzerine krem peynir ve salça ve diğer kahvaltılıklar, çay
öğlen : 1 parça börek yanına çay ve 2 zeytin
ara : 1 dilim bisküvili pasta kola ile
akşam : 1 tabak makarna üzerine tavuk sos ve yoğurt

menun gayet gzel olmuş ablacım afiyet olsun

akşam ekmek olmasa iyiymiş afiyet olsun kaptanım

tatlım şu zero kola ne oluyor

kızlar ben 2 aydır gazlı içecek içmiyorum
şekerli olanları zaten hamile kaldığımdan beri içmiyorum ama zero içerdim sık sık birara..
2 ayı geçti, içmiyorum, hiç te aramıyorum..
geçenlerde gittiğimiz bir yerde içtim, tadı rezil geldi, şimdi elimi bile sürmüyorum..
gazlı içecek isterse canım, sade soda içiyorum bir şişe..tavsiye ederim..

hoş güzelde bu nasıl bir menüdür ortada menü göremedim ben süper birşey ya keşke bende yapabilsem

canım eğer misafirliğe gidersen bozuluyor bu mönü..
bugün benim başıma da bu geldi..
ama ara öğünlerin hiçbirini yapmadım, o şekilde dengeleyebildim..
ve orada da neredeyse yemedim, sadece ayıp olmasın diye tattım..
çok samimi aile dostlarına yemeklerimle gidiyorum ama başka yerlerde olmuyor tabii, ayıp toplumumuzda..o da ayrı bir saçmalık..

bu akşam diyet alışverişi yapılacak :)
dediğin bloga bir baktım baya güzel
listeler falan var
denemek istiyorum bakalım
vakit bulabilirsem şayet

canım benim bu hafta yaptığım reçetede sadece ilk gün zorlanıyorsun, sonrasında çok açlık olmuyor..alışıyorsun..
zaten en zor program bu ilk hafta olanmış, sonraki haftalar çok daha kolay..
işyeri için yanına mısır patlağı, form bisküvisi, birkaç ceviz, kuru meyve, meyve..gibi şeyler götür

yoğurt yerine sabah/öğle yemeklerinde kefir tüketebiliyorsun ama ben sevmediğimden, yoğurt tüketebileceğimiz yazılmış..zaten Taylan Hanım'ın facebooktaki sayfasında da aynı açıklama var..
ooo ben izine gireli çok uzun zaman oldu :/

canım bu çok kalorili ya :/
bütün haftaki çaba gitmiş, geçmişler olsun

keşke öğlen pilavı yemeyip sadece kuru fasülye+çiğköfte yapsaydın..
tatlılara birşey diyemeyeceğim
makarna, çiğköfte, pilav, bisküvili pasta, tulumba...hepsinde karbonhidrat var (şekeri, makarna sosunu saymıyorum) biraz fazla kalorili olmuş galiba Beste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…