Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

eh bir pazar günü için fazla cozutmamışsın yine
benden sana bir tavsiye: rejim yaptığın zamanlar bilhassa, havuç tüketimini mümkün olduğunca azaltmaya çalış, zira oldukça şeker içeriyor :/

kızlar ekmeği kesmek ciddi işe yarıyor..
benim ekmeksiz 5. günüm neredeyse 1,5 kiloya yakın verdim, ki eğer takvimim bana ihanet etmezse yarın regl olacağım, büyük ihtimal 500gr/1 kg arası regl sebebiyle şişlik var vücutta..buna rağmen kilo verdim..
bilhassa akşam yenen ekmeğin telafisi yok biz diyetten sonra da sadece kahvaltıda ekmek yemeyi düşünüyoruz bundan sonra, çok farkediyor çünkü..
ben normal zamanlarda -bu ara herşey üstüste geldi- haftanın 3-4 günü spor salonuna gidiyorum, karbonhidrat tüketmem gerekiyor, ekmek yerine 1 tabak makarna (yağsız, domates ve sarmısak soslu) tüketiyorum, çok seviyorum..bazı zamanlar da esmer ekmek -2 dilim- tüketiyorum.
ekmeği azaltın, bilhassa akşamları, inanın faydasını göreceksiniz..
ha bu arada yoğun spor yapıyorsanız kesinlikle karbonhidratı birden kesmeyin.

ooo bu habere çok sevindim pirinç lapasınıda yaparsan baya baya inersin canım inşallah
bendemi yapsam acaba pirinç lapası:44::44::44::44:

selam şekerler
spordan geldim bakınıyım bi napıyonuz

Bende karadayi izliyorum ya.cok sevdim ben bu diziyı.menun guzel ayse abla.sporda var ne guzel.

bende beğendim şu an izlediğim tek dizi .yediklerime şu bir ay çok dikkat edicem bakalım sonuç nasıl olacak hergün düzenli gitmeye çalışıyorum spora.

Takim arkadaslarim gunluk en az 5 mesaj yazma zorunlugumuz var.herhangi bir mazureti olan bildirmeli.

bu iyi olmuş topikde okunmamış sayfaları görünce şaşırdım bazen hayalet topik oluyordu çünkü

süper kadriyecim inşallah bu hafta bende güzel kilo veririm,geçen hafta ne oldu anlamadım ödem yaptı galiba şiştim di :44:

menün gayet iyi sadece şu koladan vazgeçmeniz lazım kızlar gereksiz şeker alınıyor onunla

menun gayet gzel olmuş ablacım afiyet olsun
teşekkür ederim canımcım artık daha bi dikat etmek istiyorum bakalım nolcak

çok güzel olmuş, ben çok sevdim.
çok tebrik ederim...
bu benim 24 kg verdiğim bir diyet vardı doğumdan sonra, ona benziyor..
afiyet olsun..
sağol tatlım inşallah bende verebilirim

menün gayet güzel canım.yeşil çayıda normal çay gibi gıdalarla tüketmemk gerekiyormuş vücuddan demiri aldığı için

canımcım menün iyi görünüyor sadece akşam yemeğinin saati baya gecikmiş 7 yi geçirmemek gerekiyormuş hele 9 dan sonra yenen hiç bir şeyi vücud yakmıyormuş

işte bu ya kaynana dediğin böyle azimli olur tebrik ediyorum tatlım ya menülerine ve sporuna hayranım

teşekkür ederim tatlım

menün iyi görünüyor sporun harika

bu sabah kahvaltımı çavdar ekmeği tost yaptım 1 yumurta bugün başladık eşimle bakalım nasıl olucak

öğlen sadece yoğurt elma tarçınmı yicez anamm benım ıcımdeki canavar dururmuki

ah tatlım ya o saatte eve gidiyorum ben ne yapayım

kör olmayasıca midem ekmek yemeden doymuyor mübarek ama yemiyorum artık

DÜNKÜ MENÜM :
SABAH.
meyve salatası
yarım elma
yarım portakal
1 muz
üzerine keten tohumu

ÖĞLE:
kaşarlı tost
ayran

AKŞAM
balık salata
kuru üzüm

Tebrikler canım harikasııııın
tüm gün sadece pirinç lapasımı yiyiyorsun tatlım?

ah tatlım şu sporu bir oturtamadım gitti bende kafamda mı oturmuyor kışınmı olmuyor anlayamıyorum(((((((((

menün gayet güzel canım.yeşil çayıda normal çay gibi gıdalarla tüketmemk gerekiyormuş vücuddan demiri aldığı için

evet evet ben de yemekle tüketmiyorum, yemek sonrası tüketiyorum.
ama ara öğünle karışmasın diye yemeklerin altına not aldım.

Ayşeciiiiim hoşgeldin aramıza tekrar tatlım:)
Menüne bayıldııııım tatlımmm

öğlen sadece yoğurt elma tarçınmı yicez anamm benım ıcımdeki canavar dururmuki

valla ben de öyle sanıyordum ama birkaç gün sonra alışıyorsun..
bir de yoğurt şişlik veriyor.
ve en önemlisi: sürekli yemekle ilgili şeyler düşünme...moda bloglarına, daracık kıyafetlere, yaklaşan yaz resimlerine bak..nasıl iştahın kapanıyor

DÜNKÜ MENÜM :
SABAH.
meyve salatası
yarım elma
yarım portakal
1 muz
üzerine keten tohumu

ÖĞLE:
kaşarlı tost
ayran

AKŞAM
balık salata
kuru üzüm

Sudecim aralarda da birşey tüketsen..yanına badem, fındık gibi şeyler al..10 fındık ya da 5 badem, 2 ceviz gibi..daha iyi olur bence

Ayşeciiiiiim harikasın tatlım ya,inan böyle giderse kesin dereceye girirsin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…