Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ayşecim menünü incelediğimde şu kocamaaaan 4 aralık menüde aslında sadece sağlık olduğunu görüyorum :)çok güzel tatlım

Ayşeciiiiim sporunla birlikte menün HARİKA olmuuuuş
hele o pırasa yokmu uffff ağzım sulşandı resmeeen

MENÜM:
SABAH:
1yumurta
5zeytin
peynir
1dilim tam tahıllı ekmek

ÖĞLE:
kepekli ekmekten peynirli tost
ayraan
taze sıkılmış meyve suyu

AKŞAM:
1kasa tarhana çorbası
1dilim ekmek
1dilim peynir
booool salata
kocamaaaan bir elma

SPOR yapamıyorum bir türlü ama okulda hiç oturmuyorum 4-5saat fuul ayaktayım bu aralar

selam kızlar yoğun bir günden sonra tekrar burdayım

sabah : aç karna 1 bardak su, 1 dilim kızarmış köy ekmeği üzerine krem peynir ve salça sürdüm çok az da nutella ve çay
ara : dankek
öğlen : 1 dilim börek ve çay
akşam : 1 kase çorba, 1 kepçe ıspanak 3 kaşık yoğurt ve 4 kaşık makarna
ara : sütlü kahve

Besteciiiiim şu dankek olmasaymış tamda kararında olacakmış sanırım tatlımama akşam çok sağlıklı olmuş dengelenmiş canııım

menun çok sağlıklı olmuş canım afiyet olsun, spor yapamıyorum diye üzülme ben de 9dan 3e kadar ful hareket halindeyim haftaiçi sporun yerini tutuyor zaten haftasonları yaparsın

örnek menuler paylaşıyorsun bu aralar canım maşallah spor da var

kızlar bazı sebeplerden dolayı yarın bilgisayarım yanımda olmayacak yani buraya gelemeyeceğim perşembe akşamı da belli değil ama cuma burdayım, bu iki günde beni idare edebilir misiniz?

evet benim içnde keyifli geçiyor aç kalmadan dengeli
spor çok önemli tatlım mutlaka devam et

ben bi yemek göremedim ortada ama heralde kaçırdım belli bir diyet yapıyorsundur.

Ayşeciiiiim sporunla birlikte menün HARİKA olmuuuuş
hele o pırasa yokmu uffff ağzım sulşandı resmeeen

sağol tatlım pırasaya bende bayılırım dededen arnavutluk var ondan galiba

menün gayet güzel görünüyor

GÜNAYDIN kızlar nasılsınız bu sabah ben düne göre 200 gr vermişim pek sevinçliyim
bugun daha dikaktli olacağım ve de yarın
hedefim 600 gr daha vermek ama 2 günde
olur mu olurrrrrr

menü ve spor 10 numara
kilo verme ne alemde ablacığım
tarçınlı sütü tadı nasıl
denemem lazım sanırım

süpermiş
ben ne kadar vereceğim bakalım
eminim eşin bu duruma bişey demiyecektir
bilakis mutlu olacaktır
yaaaa
deli oluyorum senin listeyi görünce neyse son 2 gün bende yapacağım
yalnız şimdi bu kutu olarak yogurdu tüketmesem evde kendm yapsam mayasını prebiotik yoğurttan koysam
olmaz mı acaba
bunu soran olmuş mu bloglarında canım

kızlar bazı sebeplerden dolayı yarın bilgisayarım yanımda olmayacak yani buraya gelemeyeceğim perşembe akşamı da belli değil ama cuma burdayım, bu iki günde beni idare edebilir misiniz?

canım idare ederim ama cuma günü geç kalma lütfen
öğlen 2 gibi listeyi paylaşmak zorundayım listeyi
ama sizlerden istegim
nasılsa sabah tartılıyosunuz sabah kilo bildirimlerinizi yapıverin gariiiii

menün güzel kaçamak yok tebrik ederim canım
böyle devam

canım öğle hamburger ekmeğine bir kaşarlı tost
akşam 1 tane uskumru boool salata

afiyet olsun tatlım

Sudecim günaydın,
Kahvaltıda peynir, zeytin ya da yumurta...birinden feragat et, üçü de yağ..ben diyetisyene giderken yumurta ve peynir yemişsem zeytin yemiyordum ya da başka türlü varyasyon..üçü birarada olmamasına özen göster
öğlen de aynı şekilde...ayran ve meyve suyu arasında tercih yap..taze sıkılmış meyve suları da kalorili..(mesela tek portakal 60/70 kalori ise biz ona en az 2 portakal sıkıyoruz
akşam gayet güzel.
afiyet olsun

Bestecim günaydın,
Arada dankek yiyeceğine keşke çantanda form bisküvisi taşısan..daha iyi olurdu..
afiyet olsun canım

evet benim içnde keyifli geçiyor aç kalmadan dengeli
spor çok önemli tatlım mutlaka devam et

ben bi yemek göremedim ortada ama heralde kaçırdım belli bir diyet yapıyorsundur.

Evet evet spora başlayacağım yeniden, bu ara herşey üstüste geldi..
Çok zor günler geçirdik, Kadis biliyor, hepsi üstüste geçince 59,3 e kadar çıkmışım, yoksa pek kilo problemim yoktu son zamanlarda...çok kilo verdim bir önceki sene, o halime geri dönmek istemiyorum, o yüzden sıkı bir diyete girdim.
Bu hafta böyle devam edecek, yarın bu reçetede son günüm, perşemden sonraki hafta daha mantıklı bir liste uygulayacağım, ama sıraya uymam gerekiyormuş :)

GÜNAYDIN kızlar nasılsınız bu sabah ben düne göre 200 gr vermişim pek sevinçliyim
bugun daha dikaktli olacağım ve de yarın
hedefim 600 gr daha vermek ama 2 günde
olur mu olurrrrrr

Günaydın canımmm
Neden olmasın belki verilir 600 gr daha
sen bugün ekmeği iyice azalt :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…