Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugunku menumu paylasayim sabah yarim dilim ekmek bi yumurta bi kaşik bal oglen 3 tane lahmacun 2 bardak ayran salata aksam 3 catal mantar sote yarim kase corba daha sonra bi orta dilim pasta cay.Yarin sabah vermış olacagima inaniyorum ben.

inşallah tatlım güne kilolaraını vermiş olarak devam edersiin :)

Çikolatalı popkeeeek bayılırım tatlım bende tambir aburcubur canavarıyım
ama keşfettim ki bende aburcubur bağımlılık yapıyor ve sürekli tüketme ihtiyacı hissediyorum
menün çokda güzel olmuş bende özelkle akşam çok sağlıklı

menüm
SABAH:
1dilim tamtahılı ekmek
1etimek
peynir
5zeytin
yeşiillik,domates
küçük bir muz
ÖĞLE:
1simit
1ayran
5fındık
AKŞAM:
1yağsız but
yarımtabak ıspanak yemeği
2kaşık yoğurt
3incir
1ceviz
1elma

SPOR:Ebru Şallı ile 40dk pilates

günaydın kızlar
dünkü menümü paylaşayım
sabah:limonlu su 1 bardakta ılık su
salçalı tost 1 yumurta

ara: 2 hurma yeşil çay

öğle: dalyan köfte avuç içinden biraz küçük salata yoğurt 1 dilim kepekli ekmek

ara: 4 form bisküvi yarım elma

akşam:2 kaşık bamya 4kaşık pilav 1 lokma ekmek

ara: 8 fındık bir çatal tatlı ve birlokma börek annem çok ısrar ettiği için tadına baktım
biberiyeli çay

spor: 15 dk leslie 100 mekik ve 50 ip atladım

canım harika olmuş menun sporun da öyle maşallah

daha iyi olabilir inş bundan sonra hırs yaptım iyice
dün akşam hayret ettim kendime tuttum kendimi yemedim tatlıları sadece tadı için bir çatal onuda almıcaktım annemi kırmak istemedim çünkü kızıyor diyet yapmama

menün güzel tatlım kaçamak yok spor güzel bravo

ayşem ayşem güzel ayşem menüne hayranım hele sporuna bayılıyorum
herkesın hayatına güzellik katan bir ayşesi vardır benım ikinci ayşe sensin diğeri kuzenim

tatlım az yiyorsunda şu kola yerine soda içsen daha hoş olurdu

günaydınlarrr hemen menümü paylaşayım
sabah:mamamı yedim
ara:1 portakal
öğle:mamamı yedim
ara:1 elma, 3 lokma tuzlu dereotlu peynirli kek:26:
akşam:1 tabak nohut yemeği,3 kaşık makarna, boll yeşillik
spor:iş çıkışı yarım saat yürüdüm hafif tempo
evde 4 mil leslie yaptım
yatmadan önce 1 bardak yeşil çay
2,5 litre su gün içinde

günaydın canımm
canımmm bakıyorum iyi gidiyorsun maşallah diyelim nazar değmesin spor da tam kıvamında

ooo hayatım güzel bir menü
platesin faydasını görüyormusun???

canımm güzel gidiyorsun tebrikler

menün güzel tatlım spor dahada güzel benim vaktim olmuyor tatlım spora yapabildiğim bukadar erkende kalkıyorum sabah 6 30 da ayaktayım

Bugunku menumu paylasayim sabah yarim dilim ekmek bi yumurta bi kaşik bal oglen 3 tane lahmacun 2 bardak ayran salata aksam 3 catal mantar sote yarim kase corba daha sonra bi orta dilim pasta cay.Yarin sabah vermış olacagima inaniyorum ben..

canım lahmacun olmamış 1 tane yexeydin keşke 1 lahmacun 250 lkalori
toparlamaya çalış acilen tatlım

yani canım farkında olmadan yiyoruz kalorisi kaç haberimiz yok
dün hohut yemeği yedim baktım 250 kaloriymş ya nohut dersin nolcak dersin yandık kızım biz yandıkkk

tatlım ben bundan sonra kalori hesabı yicem bakalım nasıl olcak dünkü almış olduğum ve harcamış olduğum kalorinin toplamı 1125 kalori normalde almam gereken kalori 1600 müş iyi gibi ama hedefim için günlük almam gereken kalori 786 kalori :26::26::26::26:

menün güzel tatlım spor dahada güzel benim vaktim olmuyor tatlım spora yapabildiğim bukadar erkende kalkıyorum sabah 6 30 da ayaktayım

canım seni en iyi ben anlıyorum
işe git çalış eve gel ymek bulaşık coçuk evi toparla al sana akşam bittti
7.15 d3e evde oluyorum yemek ye bulaşık yıka 8.15 sonra çay faslı işte 9.15 gibi spora başlıyorum 10^da spor bitiriyorum duş al çocuğu yedir uyut evi toparla saat 11.30 oluyor uyu sabah tekrar 7 de kalk
çaloşan olmak çok zor anne olmak çok zor

canım diyet arkasaşım diye bir site var
yediklerini yazıyorsun sana kaç kalori olduğunu gösteriyor
sporunu yazıyorsun kaç kalori yaktığını gösteriyor
günde kaç kalori alırsan ayda ne keder zayıflaycagını gösteriyor
hemen üye ol bence çok işe yarıyor
mesela ben dün bişey yemedim gibi inanırmısın 844 kalorilik yemişim akşama kadar mama yedi meyve filan akşam sadece nohut yemeği ve ayran yeşillik yedim
düşün artık farkında olabiliyorum artık birde hergün yazıyorsun ya hergünün kaydını tutuyor geçen hafat ne yedimde veremedim dersen açıp bakabiliyorsun be 12 gündür oraya yediklerimi yazıyorum bana 12 günde 2.13 kilo verdiniz diye profilimde yazıyor
bir bak memnun kalırsın canmmm

Öncelikle, dengeli bir beslenme programı uygulayarak vücudunuzdaki her yarım kilo için 10 kalori almalısınız. Buna, günlük aktivite durumunuza göre, 400-700 kalori daha eklemelisiniz. Sözgelimi 65 kiloda aktif bir kadının günlük alması gerekli kalori miktarı 2000 civarındadır ve bu kişinin, haftada bir kilo vermek istediğinde, günlük kalori miktarından 500 kalori daha az beslenmesi yeterlidir. Eğer siz daha kalıcı çözümler istiyorsanız, diyetiniz boyunca günlük kalori miktarından 250 kalori indirin ve 250 kaloriyi yaktıracak kadar da egzersiz(ALINTIDIR)

BİR YERDE GÖRDÜM HOŞUMA GİTİİ YAZI OKUYALIM FAYDALANALIMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…