Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Meraba Ayşe'cim, evet haklısın aslında ama ben okul ortamımda diyet yapıyo tavrında olmaktan hoşlanmıyorum pek o yüzden o tür ürünleri tercih etmiyorum ama zaten o kadar hareketli oluyorum ki yakıyorum

anladım Bestecim..işin zor o zaman..kolay gelsin canım..

canım,
eğer günlük 786 kalori alırsan, zayıfladıktan sonra ne yersen ye, hemen tekrar kilo almaya başlarsın..
yaşını bilmiyorum ama senin alacağın kalori miktarı 1300/1400 civarı olmalı günlük..ve hergün 40 dk/1 saat yürüyüş.
ben 37 yaşındayım, bir önceki sene diyetisyenim bana 1300 kalorilik bir diyet vermişti, hatta eski kızlar hatırlar, uzun süre burada onu uyguladım ben..sonuç ta başarılı oldu, 82 den 56 ya indim. Ancak sonrasında hiç çok kilo almadım, eğer 700 civarı bir kalori almış olsaydım, vücut fazla yemek vermeyeceğimi düşünerek herşeyi diyet sonrası yağ olarak depolayacaktı
O yüzden 786 çok az, bilgin olsun.
Sevgiler

hayırrrr meyveli soda olmaz, üzerlerini okumuyor musunuz, meyveli soda ile normal kola arasında hiç fark yok, kalorisi aynı..sakın..
normal sodayı da günde 1 den fazla tüketmeyin diyetteyken, ödem yapıyor bilginiz olsun

canım meyvelide sadece ananaslı olana izin veriyor, haberin olsun..diğerlerini yemeyin demiş..sanırım şeker içeriyorlar..

ah tatlım içimde kayısı ağacı cıkacak kayısı yemkten ama banamısın demiyor bende dönüşümlü kullanıyorum kiviyle
çok zor kabızlık sürekli şiş durumda olmak

o zaman yeşil çay ve bitki çayı (form, rezene,vs.) iç gün içinde..
ben hamilelik öncesi çok çektim..ne zamanki hamilelikten sonra bol su ve şekersiz bitki çayları tüketmeye başladım, sorunum bitti..

valla canım ben bilgisayrın yalancısıyım o öyle diyor ama zaten okadar az yiyemem bende
canım ben 30 yaşındayım kg 59.5 bir kızım var 4 yaşında oturarak çalışıyorum fazla hareket yok oyüzden vermekte zorlanıyorum

ne çok geçmiş birikmiş yaaa, ancak bitirebildim
kızlar dğn akşam regl oldum, çok ağrım vardı, dün akşam yediklerimi yazamadım..

dün yediklerim:

sabah
2 kutu prebiotik yoğurt
yarım elma+yarım nar
1 çay kaşığı tarçın

yemekten sonra 1 kayısı+1 fincan yeşil çay

ara1
3 adet mısır patlağı

öğlen
2 kutu prebiotik yoğurt
1 elma
1 çay kaşığı tarçın

ara2
3 adet mısır patlağı

ara3
3 adet mısır patlağı
1 tatlı kaşığı labne peyniri

akşam
nane+semizotu+dereotu
2 kutu prebiotik yoğurt
3 yemek kaşığı haşlanmış kepekli pirinç
1 yemek kaşığı haşlanmış nohut

ara4
1 kivi
1 dilim ananas
1 çay bardağı light kefir

gece
regl olduğumdan tatlı krizim tuttu, 2 kuru kayısı yedim

1 saat spor var dün

sen boşver bilgisayarı 786 kalori çok saçma bir rakam, sağlığını bozarsın, sakın..
canım bak bu benim blogum, bu da 56 kiloya düştüğüm diyet..bunu uygulamanı tavsiye ederim, üstelik çok ta dengeli beslenirsin

Smyrnetalya: Henüz yaz bitmedi!

umarım işine yarar

kızlar bugün fena bir acıkma hissi..ben regl iken hep böyle oluyor
ama bugün bu reçetede son günüm, inat ettim bozmayacağım diyetimi, harfiyen devam..
yarın bir ara vereceğim fazla cozutmadan, cumartesi günü de sonraki reçeteye başlıyorum, kararlıyım..
sevgiler

bloguna göz atıyorum şimdi tatlım
menüne ve sabrına hayranım

kızlar benim hassas tartım bozuldu normal tartıda tarılacağım yarın regl oldum bugün 2 günüm
ben 2 gündür çok acıkmıyorum yemek hissi olmuyor neden anlamadım içtiğim biberiye çayının etkisi varmı acaba

ayşem ayşem güzel ayşem menüne hayranım hele sporuna bayılıyorum
herkesın hayatına güzellik katan bir ayşesi vardır benım ikinci ayşe sensin diğeri kuzenim

canım benim o senin güzel yüreğinden kaynaklanıyor,sizlerde benim kardeşim oldunuz burada iyiki varsınız

güzel güzel

bende üye olayım bari

canım senin cocuga kım bakıyor aksam yemeği ne ara yapıyorsun benım yetişmiyor hep sallama yemek yada annecim sağolsun

benim oğluma kayınvalidem bakıyor canım
yemeklerimide yapıyor allah razı olsun ben eve gidip hazır sofraya oturuyorum
onlarda yemek yiyip eve geçiyoruz aynı sitede oturuyoruzda yan apartman
ben yemekten sonta mutfagı toparla bulaşıkları yıka o şlere bakıyorum

umarım faydası oluyordur biberiyenin canım
bende 5'1 bir yerde içyorum onun içindede var biberiye
bakalım bendede başalasa iştahsızlık :26::26::26:

canım sakın bozma sen bizim imrenerek takip ettiğimizsin
seni idol olarak belirledik
kararlılığına hayranım zaten maşallah

ooo maşallah
o kadar kilo verdin ha ne diyeyim tebrik ederim

5-6 yemek kaşığı dolusu mu 300 kalori canım??
yoğutla yendiğinde mi kalorisi artıyor

benim kızıma annem bakıyor ama biz genelde evimizde yemeyi tercih ediyoruz tabi annemde yediğimizde rahat oluyor ama ne yapalım
benım evımde yakın anneme 5 dk sürmüyor ayyyy annem olmasa ben ne yapardım ya anaların hakkı ödenmez valla hiç gözüm arkada kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…