Meraba Ayşe'cim, evet haklısın aslında ama ben okul ortamımda diyet yapıyo tavrında olmaktan hoşlanmıyorum pek o yüzden o tür ürünleri tercih etmiyorum ama zaten o kadar hareketli oluyorum ki yakıyorum
tatlım ben bundan sonra kalori hesabı yicem bakalım nasıl olcak dünkü almış olduğum ve harcamış olduğum kalorinin toplamı 1125 kalori normalde almam gereken kalori 1600 müş iyi gibi ama hedefim için günlük almam gereken kalori 786 kalori :26::26::26::26:
popkekle öğle yemeği olmaz
çalışınca zor evet ama
ben ne yapacağım yarından itibaren biliyomusun
diyet bisküvi ve yoğurt getireceğim işe
bir de elma portakal tamam
belki fikir olur sana
zeroooooooooooooooooooooooooooo
bu akşam bir değişiklik yap
ve meyveli soda al eve
:26:
bende de kabızlık sorunu vardı
bende sabah uyanır uyanmaz 2 bardak su içerek ve wc ye gidip oturarak ilk hamileliğimde çözdüm bu sorunu
ama ben kabızlığı önemsemezken bağırsak kanserinin nedeni olduğunu öğrenince artık korkar oldum
lütfen bu sorunu olanlar ihmal etmesin
ayşecim ben dün yoğurt aldım activianın ama meyvelisi
sen düzünü mü kullanıyosun
meyveli olmasının bir mahsuru var mı
ah tatlım içimde kayısı ağacı cıkacak kayısı yemkten ama banamısın demiyor bende dönüşümlü kullanıyorum kiviyle
çok zor kabızlık sürekli şiş durumda olmak
canım,
eğer günlük 786 kalori alırsan, zayıfladıktan sonra ne yersen ye, hemen tekrar kilo almaya başlarsın..
yaşını bilmiyorum ama senin alacağın kalori miktarı 1300/1400 civarı olmalı günlük..ve hergün 40 dk/1 saat yürüyüş.
ben 37 yaşındayım, bir önceki sene diyetisyenim bana 1300 kalorilik bir diyet vermişti, hatta eski kızlar hatırlar, uzun süre burada onu uyguladım ben..sonuç ta başarılı oldu, 82 den 56 ya indim. Ancak sonrasında hiç çok kilo almadım, eğer 700 civarı bir kalori almış olsaydım, vücut fazla yemek vermeyeceğimi düşünerek herşeyi diyet sonrası yağ olarak depolayacaktı
O yüzden 786 çok az, bilgin olsun.
Sevgiler
valla canım ben bilgisayrın yalancısıyımo öyle diyor ama zaten okadar az yiyemem bende
canım ben 30 yaşındayım kg 59.5 bir kızım var 4 yaşında oturarak çalışıyorum fazla hareket yok oyüzden vermekte zorlanıyorum
sen boşver bilgisayarı 786 kalori çok saçma bir rakam, sağlığını bozarsın, sakın..
canım bak bu benim blogum, bu da 56 kiloya düştüğüm diyet..bunu uygulamanı tavsiye ederim, üstelik çok ta dengeli beslenirsin
Smyrnetalya: Henüz yaz bitmedi!
umarım işine yarar
ayşem ayşem güzel ayşem menüne hayranım hele sporuna bayılıyorum
herkesın hayatına güzellik katan bir ayşesi vardır benım ikinci ayşe sensin diğeri kuzenim
güzel güzelgünaydınlarrr hemen menümü paylaşayım
sabah:mamamı yedim
ara:1 portakal
öğle:mamamı yedim
ara:1 elma, 3 lokma tuzlu dereotlu peynirli kek:26:
akşam:1 tabak nohut yemeği,3 kaşık makarna, boll yeşillik
spor:iş çıkışı yarım saat yürüdüm hafif tempo
evde 4 mil leslie yaptım
yatmadan önce 1 bardak yeşil çay
2,5 litre su gün içinde
bende üye olayım baricanım diyet arkasaşım diye bir site var
yediklerini yazıyorsun sana kaç kalori olduğunu gösteriyor
sporunu yazıyorsun kaç kalori yaktığını gösteriyor
günde kaç kalori alırsan ayda ne keder zayıflaycagını gösteriyor
hemen üye ol bence çok işe yarıyor
mesela ben dün bişey yemedim gibi inanırmısın 844 kalorilik yemişim akşama kadar mama yedi meyve filan akşam sadece nohut yemeği ve ayran yeşillik yedim
düşün artık farkında olabiliyorum artık birde hergün yazıyorsun ya hergünün kaydını tutuyor geçen hafat ne yedimde veremedim dersen açıp bakabiliyorsun be 12 gündür oraya yediklerimi yazıyorum bana 12 günde 2.13 kilo verdiniz diye profilimde yazıyor
bir bak memnun kalırsın canmmm
canım senin cocuga kım bakıyor aksam yemeği ne ara yapıyorsun benım yetişmiyor hep sallama yemek yada annecim sağolsun
canım benim o senin güzel yüreğinden kaynaklanıyor,sizlerde benim kardeşim oldunuz burada iyiki varsınız
güzel güzel
bende üye olayım bari
kızlar benim hassas tartım bozuldu normal tartıda tarılacağım yarın regl oldum bugün 2 günüm
ben 2 gündür çok acıkmıyorum yemek hissi olmuyor neden anlamadım içtiğim biberiye çayının etkisi varmı acaba
kızlar bugün fena bir acıkma hissi..ben regl iken hep böyle oluyor
ama bugün bu reçetede son günüm, inat ettim bozmayacağım diyetimi, harfiyen devam..
yarın bir ara vereceğim fazla cozutmadan, cumartesi günü de sonraki reçeteye başlıyorum, kararlıyım..
sevgiler
canım,
eğer günlük 786 kalori alırsan, zayıfladıktan sonra ne yersen ye, hemen tekrar kilo almaya başlarsın..
yaşını bilmiyorum ama senin alacağın kalori miktarı 1300/1400 civarı olmalı günlük..ve hergün 40 dk/1 saat yürüyüş.
ben 37 yaşındayım, bir önceki sene diyetisyenim bana 1300 kalorilik bir diyet vermişti, hatta eski kızlar hatırlar, uzun süre burada onu uyguladım ben..sonuç ta başarılı oldu, 82 den 56 ya indim. Ancak sonrasında hiç çok kilo almadım, eğer 700 civarı bir kalori almış olsaydım, vücut fazla yemek vermeyeceğimi düşünerek herşeyi diyet sonrası yağ olarak depolayacaktı
O yüzden 786 çok az, bilgin olsun.
Sevgiler
ol canım ol çok faydasını gördüm ben
canım makarnayla ilgili:
-yemek istediğin zaman hşladıktan sonra süz, tencereye birkaç domates rendele, seviyorsan birkaç diş sarmısak, sevdiğin baharatları da ekle sos yap...kesinlikle yağ yok..makarnayı da içine koy..o zaman kalorisi 300 civarına düşüyor (5-6 yemek kaşığı dolusu), bilgin olsun
-makarnayı kesinlikle yoğurtla yeme, yağsız salatayla ye, ne kadar tok tuttuğuna kendin bile inanamayacaksın
-ve son birşey: sakın akşamları makarna yeme, öğlenleri tercih et
sevgiler
benim oğluma kayınvalidem bakıyor canım
yemeklerimide yapıyor allah razı olsun ben eve gidip hazır sofraya oturuyorum
onlarda yemek yiyip eve geçiyoruz aynı sitede oturuyoruzda yan apartman
ben yemekten sonta mutfagı toparla bulaşıkları yıka o şlere bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?