Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

saol tatlım
ben geçen hafta 2.2 kilo almıştım bi önceki haftada 1 kilo almıştım toplam 3.2 kilo bunun 2.9 gitti kaldı 300 grmı
bu 2 hafta iş yoğunluğundan diyetten kopmuştum
ama bu hafta dedim geri dön kadis
böyle oldu
bakalım haftaya nasıl olacak
yoğurtu malesef 8 tane meyveli aldım
pazar günüde misafirim var
onlar yerken ben yemeden nasıl yaparım bilmiyorum ama dikkat edeceğim
neyse
ben zate diyet listelerine hiç uyamam ki yaaaa

öncelikle tüm bunları yaptın ve kilo almadın bu güzel
ayrıca sürekli spor yaparak bazen kilodan gitmez ama ölçülerin azalır
bence sen yarın sabah ölçülerini al
bir de hafta cuma al bakalım değişen ne olacak

8. takım 297. etap***

eloisee( 57/56/0,5/ %0,88)Kilosu ikiye bölündü
kadis( 78,9 /76,0/2,9/%3,68 )
umutlayasasen (69/68,1/0,9/%1,30)
nice15 ( 61,5/61,3 /0,2/ % 0,33)
ceylin3566 (59,5/59/0,17/%0,29)295. etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 3 e bölündü
doge ( 74,2///%)kilo bildirimde bulunmadı
xay (96/93,9/2,1/%2,19)
symrne( 58.3 /58,2/0,1 / %0,01 ) 282.etapta izne ayrılan üye geri döndü verilen kilo 15 e bölündü
8. Takım Ortalaması :%1,085

listeyi son haliyle paylaşıyorum kızlar

8. takım 297. etap***

eloisee( 57/56/0,5/ %0,88)Kilosu ikiye bölündü
kadis( 78,9 /76,0/2,9/%3,68 )
umutlayasasen (69/68,1/0,9/%1,30)
nice15 ( 61,5/61,3 /0,2/ % 0,33)
ceylin3566 (59,5/59/0,17/%0,28)295. etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 3 e bölündü
doge ( 74,2///%)kilo bildirimde bulunmadı
xay (96/93,9/2,1/%2,19)
symrne( 58.3 /58,2/0,1 / %0,01 ) 282.etapta izne ayrılan üye geri döndü verilen kilo 15 e bölündü
8. Takım Ortalaması :%1,083

kizlar sonuc bu olacak,benim hesabimla
ceylin kilosu düzelttim ve ortalamayi düzelttim,sizde yeniden bakin isterseniz,ona göre güncelleyelim

Nerdesiniz ya 1.olmusuz hani zafer cigliklari.ben bireysel de 1. ayse abla 3. tebrikler ablacigim.herkezi tebrin ediyorum.darisi gelecek haftalara.

canım menun fazlasıyla hafif özel bir diyet uyguluyorsun sanırım bu şekilde kilo vermemen şaşırtıcı olur diye düşünüyorum

canım hemen bozma moralini bazen duraklama zamanları oluyor böyle, belki de bir yerde hata da yapıyor olabilirsin daha doğal daha dengeli beslensen iyi olur diye düşünüyorum kahvaltı çok önemli mesela

mama dışında gayet iyi görünüyor canım spor da var

Nerdesiniz ya 1.olmusuz hani zafer cigliklari.ben bireysel de 1. ayse abla 3. tebrikler ablacigim.herkezi tebrin ediyorum.darisi gelecek haftalara.

aaaaaa birincimi olmuşuzzzzz ayy süperrr oleyyyyy
kadriyecim dereceyemi girmişizzzz ayy ben yoktum bugün az önce geldim eve şimdi yazını görünce direk cevaplıyım dedim bi bakayım bakayım şu listeye tekrar tebrik ederim bizi

amaninn sevindirik oldummmm
birinci olmuşuzzzz kızlarrr herkezi tek tek tebrik ediyurm canlarım benim ben inanıyodum bu hafta 1. olacağımıza
kadriyecimmm seni çok çok tebrik ediyorum canımcım bireysel 1.liğini kutluyorum:
ayy kendimice tebrik ediyim bireyselde 3.olmuşum
bu bize iyi bir gaz oldu bundan sonra önce kendimiz için sonra takımımız içn çok çok dikkat edip hep birinci olucaz inşallahhh aminnn

:13::124:
:119:

Evet tam gaz devam hafta sonu kacamak yok lutfen kizlar kaciran ertesi gun bisey yemiyecek ona gore

evett şimdi gelelim bugün benim çozutmama
tartıda bol eksiler, spor desen süper, derkennnn bugün eltime gittik sabahın köründe kahvaltı ettiğim için çokk acıktımyol uzundu ara öğün yapamadım yolda sıkışmıyım diye suyu da kısıtlı içtim:26:
bünyede alışmış 1 de yemek yemeye saat 3 de anca oturduk yemeğe ve ben 2 aydır da diyette olunca görmemişin yemeği olmuş hesabıı her bişiden yedim
bu arada menüyü okurken olsun araları yememişsin akşam yemeği bile yememişsin demeyin kızlar onları kendimi cezalandırmak için yememezlik etmedim o kadar yemişimki acıkmadımmm

ayyyyy bidee yarında diğer eltime gidiyomuşuzzzzzzzzzz imdatttt polisssssss

buda menüm

sabah

ballı ılık su

kahvaltı

1 bardak ıhlamur çayı
3 zeytin
domates

kepekli ekmekle yağsız tost

ara
yok

öğlen
miktar yazmıyorum ben de takip edemedim
börek
poğaça
kurabiye
kısır
makarna salatası
kek üzeri pudingli
şekersiz çay

ara

yok

akşam
yok

ara
yok

2.5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

spor : yok:26:

yarın için söz veremiyorum ama pazar gününden itibaren 0 kaçamak ve sporuda arttırıyorum salon harici evde de leslie yapıcam inşallah cuma tartıda telafi edicem Allah hastalık vermes ve nasip ederse ...iyi geceler uyuyayım ben

şekerim zaten bu 2,9 kiloyu listelere uymadan verdiysen bence listeye falan uyma, sen yine verirsin!
olsun meyveli olsun, sen düzenli yapmaya çalış..
misafir varken çok zor canım ya, bugün misafirim vardı, akşam çok kaçtı..yarın kesinlikle spor yapmalıyım..

canım menun fazlasıyla hafif özel bir diyet uyguluyorsun sanırım bu şekilde kilo vermemen şaşırtıcı olur diye düşünüyorum

evet Bestecim 2 gün önce regl olmama rağmen 1,1 kg vermişim :)
sanırım regl bittikten sonra bir 500 gr daha gider
bir de spor yapsam daha iyi olacaktı ama ilk günler oğlum hastaydı, sonra da regl oldum, reglin ilk günlerinde spor yapamıyorum ben, belim ve kasıklarım çok ağrıyor..
yarın reçetem değişecek, tam gaz devam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…