günaydın canımmm
nasıl yani bir haftada mı 2,9
süpersin süpersin...çok tebrik ederim!
ya ne yaptın da verdin ya, bana da öğret
hayır hayır mutlaka 2 yemen gerekiyor! 220 gr yoğurt+1 elma/armut/nar/kivi/ya da ananas+1 çay kaşığı tarçın.
öpüyorum
günaydın kızlar kilo bildirimimi yapayım
geçen hafta:61,5
bu hafta:61.3
ya kızlar çok bozuğum ya düz bile 61.2 çıkmıştım bugün 100 gr artıda çıktın düne göre
ya çok dikkatliyim sizlerde görüyorsunuz menülerimi, az az yiyorum günlük kalori miktarım 900-800 gibi çok kalori almıyorum spor desen 4 mil leslie yaptım hergün işe gelip giderken yürüdüm daha ne yapayım ya çok çok üzgünüm 200 gr içinmi çabaladın bütün bir hafta ya olacak iş değil
diyet yapamasaydım kilo bile almazdım bu hafta ama sıkayım sıkayım vere vere 200 gr ya haksızlık ya
napsam bana bişeyler söyleyin ne olur ya
ne çok geçmiş birikmiş yaaa, ancak bitirebildim
kızlar dğn akşam regl oldum, çok ağrım vardı, dün akşam yediklerimi yazamadım..
dün yediklerim:
sabah
2 kutu prebiotik yoğurt
yarım elma+yarım nar
1 çay kaşığı tarçın
yemekten sonra 1 kayısı+1 fincan yeşil çay
ara1
3 adet mısır patlağı
öğlen
2 kutu prebiotik yoğurt
1 elma
1 çay kaşığı tarçın
ara2
3 adet mısır patlağı
ara3
3 adet mısır patlağı
1 tatlı kaşığı labne peyniri
akşam
nane+semizotu+dereotu
2 kutu prebiotik yoğurt
3 yemek kaşığı haşlanmış kepekli pirinç
1 yemek kaşığı haşlanmış nohut
ara4
1 kivi
1 dilim ananas
1 çay bardağı light kefir
gece
regl olduğumdan tatlı krizim tuttu, 2 kuru kayısı yedim
1 saat spor var dün
Nerdesiniz ya 1.olmusuz hani zafer cigliklari.ben bireysel de 1. ayse abla 3. tebrikler ablacigim.herkezi tebrin ediyorum.darisi gelecek haftalara.
günaydın kızlar kilo bildirimimi yapayım
geçen hafta:61,5
bu hafta:61.3
ya kızlar çok bozuğum ya düz bile 61.2 çıkmıştım bugün 100 gr artıda çıktın düne göre
ya çok dikkatliyim sizlerde görüyorsunuz menülerimi, az az yiyorum günlük kalori miktarım 900-800 gibi çok kalori almıyorum spor desen 4 mil leslie yaptım hergün işe gelip giderken yürüdüm daha ne yapayım ya çok çok üzgünüm 200 gr içinmi çabaladın bütün bir hafta ya olacak iş değil
diyet yapamasaydım kilo bile almazdım bu hafta ama sıkayım sıkayım vere vere 200 gr ya haksızlık ya
napsam bana bişeyler söyleyin ne olur ya
dünkü menüm efendim
sabah:mamamı yedim
ara:1 muz, 1 elma
öğle:4 kremalı bisküvi ,bir kaç susumlı çubuk çeyrek portakal (bunları yediğim için öğle yemeği yemedim )
ara:1 bardak form çay
akşam :4 dilim fırın mücver,az yoğurt ve salata
spor:45 dak yürüyüş
akşam evde 4 mil leslie (akaşam evde hiç oturmadım iş yaptım )
gün içinde 2,5 litre su, 2 su bardağı 5'i bir arada çay
işte menüm bu ve bu menüyle 200 gr verdim vere vere çok üzgünüm kızlar
çok iyi tatlım ya bende göreceğim inşallah o kglaları
Nerdesiniz ya 1.olmusuz hani zafer cigliklari.ben bireysel de 1. ayse abla 3. tebrikler ablacigim.herkezi tebrin ediyorum.darisi gelecek haftalara.
amaninn sevindirik oldummmm
birinci olmuşuzzzz kızlarrr herkezi tek tek tebrik ediyurm canlarım benim ben inanıyodum bu hafta 1. olacağımıza
kadriyecimmm seni çok çok tebrik ediyorum canımcım bireysel 1.liğini kutluyorum:
ayy kendimice tebrik ediyim bireyselde 3.olmuşum
bu bize iyi bir gaz oldu bundan sonra önce kendimiz için sonra takımımız içn çok çok dikkat edip hep birinci olucaz inşallahhh aminnn
:13: :124:
:119:
ahh ahhhhhhEvet tam gaz devam hafta sonu kacamak yok lutfen kizlar kaciran ertesi gun bisey yemiyecek ona gore
saol tatlım
ben geçen hafta 2.2 kilo almıştım bi önceki haftada 1 kilo almıştım toplam 3.2 kilo bunun 2.9 gitti kaldı 300 grmı
bu 2 hafta iş yoğunluğundan diyetten kopmuştum
ama bu hafta dedim geri dön kadis
böyle oldu
bakalım haftaya nasıl olacak
yoğurtu malesef 8 tane meyveli aldım
pazar günüde misafirim var
onlar yerken ben yemeden nasıl yaparım bilmiyorum ama dikkat edeceğim
neyse
ben zate diyet listelerine hiç uyamam ki yaaaa
canım menun fazlasıyla hafif özel bir diyet uyguluyorsun sanırım bu şekilde kilo vermemen şaşırtıcı olur diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?