öğlen yemeğin gözüme çarptı ekmek biraz fazla olmuş sankim,bide şu kemalpaşalar:44:
olsun tatlım moralini bozma dediğin yakmışsındır
mecburen yedim canım ya çünkü okul gezisindeydik ve başka seçeneğim yoktu ama o kadar çok yürüdüm ki yaktığıma eminim çocuklar cok yoruyor insanı
teşekkür ediyorum tatlımtebrik ediyorum Ayşe ablacım harika bir sonuç almışsın, en kısa zamanda istediğin kilolara düşeceksin yehu
günaydın kızlar
evet işte süprizim
2.9 kilo gitti benden
dün eklenen 600 grmın 600 ünü hatta ekstra 400 ünü vermişim
bu hafta hedefim olan 75.8 e 200 gr kaldı
olsun
benim için aldıklarımı vermek çok güzel oldu
bu hafta ayşeciğim diyet listesine başladım
sabah 1 paket yoğurt yedim ama 2. yemek imkansız sabah sabah
saat 10 gibi yesem ne olur acaba
hadi kızlar bu hafta derece bizdeeeee
dünkü menümüde yazayım
sabah 2 lokma ekmek bir yumurta
öğlen bi elma bi portakal
ara bi elma bi portakal
akşam salata 3-5 çatal makarna
türk kahvesi
ve bi saat yürüyüşşş
bunun faydası oldu sanırım
ben anlamadım
yani 55.5 demişssin
altta farklı yazmışsın
ben 56 olarak yazıyorum tatlım
eğer liste yayınlanmadan önce gelirsen bana hatırlat
günaydın kızlar
dünkü menümü paylaşıp ardından kilo bildirimi yapayım
sabah: limonlu su 2 kayısı
salçalı çavdar ekmeğine tost
ara:yeşil çay
öğle: ezogelin çorba yoğurt turşu 1 ad hurma 1 dilim kepek ekmek
ara:yeşil çay ve biberiye çayı akşam üzeri sabahki tostumdan az kalmıştı 2 lokma onu yedim
akşam:mercimek çorba salata yarım dilim çavdar ekmek 3 acı biber
2 adet çam fıstığı
yatmadan biberiye çayı
spor: 3 mil leslie
şiddetle tavsiye ederim canım.vallahamı bende yiyeyim bari
saol canımkızlarr merhaba:) birinci olmuşuz herkesi tebrik ediyorumben kilo bildirimimi biraz geç yaptım galiba ama aynı kalmıştım. herkese iyi haftasonları diliyorum:)
saol canım benimKadişcim seni de tebrik ediyorum harika sonuçlar olmuş bu hafta işte bize yakışan da bu
neyseki ben doğru yapmışımcanım pardon ya hatalı yazmışım 56 doğru olan...
bir günaydın demeden yorumlara başladımkocaman bir günaydın herkese iyi haftasonları
dünkü menumu paylaşayım
sabah : yarım dilim kızarmış tam buğday ekmeği üzerine krem peynir ve salça sürdüm yanına 1 bardak çay
ara : 1 adet burçak bisküvi
öğlen : ekmek arası biraz manyas peyniri
ara : 1 avuç çerez
akşam : 1 tabak et sote ve 1 kepçe pilav
ara : 2 kemalpaşa kaymak ile
yine bol hareketli bir gündü cumaları hep öyle oluyor zaten yine kemalpaşalar göz tırmalıyor biliyorum ama yapılmışken yiyorum her zaman yapılmıyor çünkü
dünkü menumu paylaşayım
sabah : yarım dilim kızarmış tam buğday ekmeği üzerine krem peynir ve salça sürdüm yanına 1 bardak çay
ara : 1 adet burçak bisküvi
öğlen : ekmek arası biraz manyas peyniri
ara : 1 avuç çerez
akşam : 1 tabak et sote ve 1 kepçe pilav
ara : 2 kemalpaşa kaymak ile
yine bol hareketli bir gündü cumaları hep öyle oluyor zaten yine kemalpaşalar göz tırmalıyor biliyorum ama yapılmışken yiyorum her zaman yapılmıyor çünkü
şiddetle tavsiye ederim canım.
saol canım benim
aynen öyle
başladık bi heves takılmıyalım artık kızlar
gitsin bu kilolar yaza ne kaldı şunun şurasında
neyseki ben doğru yapmışım
sanada iyi hafat sonları canım
ben mesaideyim
ama pek iş yok
selam kızlar ben eski üyelerdenim diyetime ara verdim yapamıyorum artık diye bestecim sana birşey sormak istiyorum geçmişi okuyordum eski üyeler napıyor diye pinibonun yazdıklarını gördüm aylarca bayan sandığımız şahış demiş kim o yoksa zazaa erkek miymiş inanmıyorum yok artık
inanamıyorum ya eline ne geçti acaba sinirlerim bozuldu neyse bırakalım şunuselam Melikecim hoşgeldin, evet canım Naz diye bildiğimiz zazaa erkekmiş malesef canım, Pınar da ayrıldı aramızdan malesef
inanamıyorum ya eline ne geçti acaba sinirlerim bozuldu neyse bırakalım şunu
sen napıyorsun beste nasıl gidiyor diyet ben burayı bıraktığımdan beri 1-2 kilo aldım dönmek istiyorum ama mayısa doğru heralde dönerim okul çok vaktimi alıyor şimdilik
iyiyim canım ne olsun okula gidip geliyorum ben de..evet okulun yoğun olduğu için gelemiyorsun biliyorum, kilo almana üzüldüm dikkat edemiyor musun? dönmeni çok isterim inşallah döndüğün zaman yine paylaşımlarımıza devam ederiz
dikkat etmeye çalışıyorum ama her zaman olmuyor 3-4 aydır sporu bıraktım haliyle geri dönüyor kilolar şu tezi yazıp mezun olayım sonra bakacağım işte beste birlikte devam ederiz diyetimize inşallah tabi sen ben gelene kadar mezun olursan bilemem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?