Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kadişcim seni de tebrik ediyorum harika sonuçlar olmuş bu hafta işte bize yakışan da bu

fazlasıyla hafif ve besleyici bir menu olmuş canım :)

harika bir menu ve spor

bir günaydın demeden yorumlara başladım kocaman bir günaydın herkese iyi haftasonları

dünkü menumu paylaşayım

sabah : yarım dilim kızarmış tam buğday ekmeği üzerine krem peynir ve salça sürdüm yanına 1 bardak çay
ara : 1 adet burçak bisküvi
öğlen : ekmek arası biraz manyas peyniri
ara : 1 avuç çerez
akşam : 1 tabak et sote ve 1 kepçe pilav
ara : 2 kemalpaşa kaymak ile

yine bol hareketli bir gündü cumaları hep öyle oluyor zaten yine kemalpaşalar göz tırmalıyor biliyorum ama yapılmışken yiyorum her zaman yapılmıyor çünkü

vallahamı bende yiyeyim bari
şiddetle tavsiye ederim canım.
kızlarr merhaba:) birinci olmuşuz herkesi tebrik ediyorum ben kilo bildirimimi biraz geç yaptım galiba ama aynı kalmıştım. herkese iyi haftasonları diliyorum:)
saol canım
evet geç kalmıştın
artık haftaya vereceğin kilocukları 2 ye böleriz
evindesin değil mi hala dönüş ne zaman
Kadişcim seni de tebrik ediyorum harika sonuçlar olmuş bu hafta işte bize yakışan da bu
saol canım benim
aynen öyle
başladık bi heves takılmıyalım artık kızlar
gitsin bu kilolar yaza ne kaldı şunun şurasında
canım pardon ya hatalı yazmışım 56 doğru olan...
neyseki ben doğru yapmışım

bir günaydın demeden yorumlara başladım kocaman bir günaydın herkese iyi haftasonları

sanada iyi hafat sonları canım
ben mesaideyim
ama pek iş yok

tatlım menün güzel kemalpaşalarda güzel afiyet olsun fazla kg yok oyuzden sorunda yok

diğer öğünlerin hafif olmuş canım

çok doğru söyledin canım şubat da bitiyor anlamadan yaz gelicek hepimiz hedef kilolarımızla incecik girsek ne güzel olur ah ah, olacak inşallah inanıyorum kendi adıma çok yol katettim bu yolda bu yaz bitişi görmek istiyorum artık şöyle incecik bir kız olarak giydiğim kotlar çok yakışsın istiyorum çünkü yıllarca tombik bacaklarımla gezdim hep...sana da kolay gelsin canım olsun dinlenirsin işte iş yoğun değilse

selam kızlar ben eski üyelerdenim diyetime ara verdim yapamıyorum artık diye bestecim sana birşey sormak istiyorum geçmişi okuyordum eski üyeler napıyor diye pinibonun yazdıklarını gördüm aylarca bayan sandığımız şahış demiş kim o yoksa zazaa erkek miymiş inanmıyorum yok artık

selam Melikecim hoşgeldin, evet canım Naz diye bildiğimiz zazaa erkekmiş malesef canım, Pınar da ayrıldı aramızdan malesef

selam Melikecim hoşgeldin, evet canım Naz diye bildiğimiz zazaa erkekmiş malesef canım, Pınar da ayrıldı aramızdan malesef
inanamıyorum ya eline ne geçti acaba sinirlerim bozuldu neyse bırakalım şunu
sen napıyorsun beste nasıl gidiyor diyet ben burayı bıraktığımdan beri 1-2 kilo aldım dönmek istiyorum ama mayısa doğru heralde dönerim okul çok vaktimi alıyor şimdilik

iyiyim canım ne olsun okula gidip geliyorum ben de..evet okulun yoğun olduğu için gelemiyorsun biliyorum, kilo almana üzüldüm dikkat edemiyor musun? dönmeni çok isterim inşallah döndüğün zaman yine paylaşımlarımıza devam ederiz

dikkat etmeye çalışıyorum ama her zaman olmuyor 3-4 aydır sporu bıraktım haliyle geri dönüyor kilolar şu tezi yazıp mezun olayım sonra bakacağım işte beste birlikte devam ederiz diyetimize inşallah tabi sen ben gelene kadar mezun olursan bilemem :)

anlıyorum canım yoğun olunca insan fazla dikkat edemiyor şu tezini bitir de inşallah istediğin kiloya ulaşacaksın, 4 kilom kaldı mezun olmaya yazın istiyorum artık mezun olmak ama bakalım :)

arkadaşlar bugün bir tartılayım dedim birde ne göreyim 60.9 çıktık dün 61.3 gösteriyordu çok seindim ya nasıl oldu anlamadım ama oldu işte
mutluyum mutluyum çooook mutluyummm

bugünkü menum

sabah : aç karna 1 bardak su, 1,5 dilim kızarmış tam buğday ekmeği üzerine krem peynir ve salça yanında peynir, zeytin, az ceviz ve nutella çayy
ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay
öğlen : 1 tabak erişte ve biraz peynir
ara : 1 avuç çerez
ara : 1 kemalpaşa
akşam : 1 tabak tazze fasülye
ara : 1 kemalpaşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…