- 8 Şubat 2012
- 2.165
- 449
- 163
kızlar okadaryorgunumki sabah 9 da okulda kursum vardı sonra halkoyunlarıkursu ancak eve gelebildim
geçmişi okudum;ama yorumyapamadım menümü yazayım yorumlaryarına
SABAH:
kepek ekmeğe peyniri tost
bıcık çikolata
ÖĞLE:
simit peynir
bıcık çkolata
AKŞAM:
salata
profiterol
(biliyorum çok tatlılı bir gün gibi gözüküyor ama tüm gün oturmayınca enerjiiz tükenip gidiyor(
SPOR:4 saat halkoyunları durduraksız zıplamaca
iyi akşamlar
bugünde akraba ziyareti ve yine kaçamak...
dün de dediğim gibi bugünden itibaren en azından bu hafta bir daha asla kaçamak olmucak.özel 2 gündü ve sadece o iki güne özel oldu bu kaçamaklar .
menüm
sabah
ballı ılık su
kahvaltı
1 bardak ıhlamur çayı
3 zeytin
domates
kepekli ekmekle yağsız tost
ara
yok
öğlen
1 tabak taze bakla yemeği
yarım bardak yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
ara
bir tabak börek çörek
şekersiz çay
şekersiz sütsüz türk kahvesi
akşam
yok
ara
yok
2.5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)
spor : yok
Evet canım evdeyim hala bakalım haftaya kilo verebilecek miyim çünkü burada diyet falan yapamıyorumsaol canım
evet geç kalmıştın
artık haftaya vereceğin kilocukları 2 ye böleriz
evindesin değil mi hala
Gözün Aydin canım hadi bakalım az kaldı 50 li kilolara :))arkadaşlar bugün bir tartılayım dedim birde ne göreyim 60.9 çıktık dün 61.3 gösteriyordu çok seindim ya nasıl oldu anlamadım ama oldu işte
mutluyum mutluyum çooook mutluyummm
arkadaşlar bugün bir tartılayım dedim birde ne göreyim 60.9 çıktık dün 61.3 gösteriyordu çok seindim ya nasıl oldu anlamadım ama oldu işte
mutluyum mutluyum çooook mutluyummm
kızlar okadaryorgunumki sabah 9 da okulda kursum vardı sonra halkoyunlarıkursu ancak eve gelebildim
geçmişi okudum;ama yorumyapamadım menümü yazayım yorumlaryarına
SABAH:
kepek ekmeğe peyniri tost
bıcık çikolata
ÖĞLE:
simit peynir
bıcık çkolata
AKŞAM:
salata
profiterol
(biliyorum çok tatlılı bir gün gibi gözüküyor ama tüm gün oturmayınca enerjiiz tükenip gidiyor(
SPOR:4 saat halkoyunları durduraksız zıplamaca
iyi akşamlar
bugünde akraba ziyareti ve yine kaçamak...
dün de dediğim gibi bugünden itibaren en azından bu hafta bir daha asla kaçamak olmucak.özel 2 gündü ve sadece o iki güne özel oldu bu kaçamaklar .
menüm
sabah
ballı ılık su
kahvaltı
1 bardak ıhlamur çayı
3 zeytin
domates
kepekli ekmekle yağsız tost
ara
yok
öğlen
1 tabak taze bakla yemeği
yarım bardak yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
ara
bir tabak börek çörek
şekersiz çay
şekersiz sütsüz türk kahvesi
akşam
yok
ara
yok
2.5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)
spor : yok
Cok sevindim tatlim.kilo bazen durur bazen hizla gider canim bugunu kacamaksiz atlattin mi bu hafta gider kilolar canim
Kızlar memleket hiç yaramadı bana diyet falan kalmadıhaftasonu icinde hataya gittik ablamın yanına iyice bozuldu diyet ama yarın tekrar başlayacağım böyle olmaz çünkü göbeğim çıktı hissediyorum (
Evet ya bn de onu düşünüyordum yarın başlayacağım. Valla annem diyet miyet anlamıyor :)evde anacigin yedirmek ister herseyi tabi ki.yuruyus yap yemekten kısamiyosan.
Çok güzel bence gayet hafif bir menü.Dunku menumu yazayim sabah bir dilim ekmek bi yumurta oglen bi tane yogurt bi elma aksam 6 kasik bulgur pilavi et haslama salata turk kahvesi ve yarim saat yuruyus
bu hafta yürüyüş yapacağım canım
hedefim 1 saat
ama varya yoğurt beni wcye pek alıştırdı ya
sen her öğün 2 kutu yediğine göre acıdım sana ya
sende durum neydi
benim yok tatlım
ama ctesi ve pazar kızlar lütfen kaçamak yapmayın lütfennnnnnnnnnnnnnn
her listeden sonra böyle bir hak var mı canım
yoksa sen mi felekten bi gün çaldın
ve tartıl bakalım kilon ne
eee bir hafta yoğurt yoğurt nereye kadar değil mi
selam kızlar ben eski üyelerdenim diyetime ara verdim yapamıyorum artık diye bestecim sana birşey sormak istiyorum geçmişi okuyordum eski üyeler napıyor diye pinibonun yazdıklarını gördüm aylarca bayan sandığımız şahış demiş kim o yoksa zazaa erkek miymiş inanmıyorum yok artık
canımcım geçen haftalar da bir gün buraya gelip boy boy resimlerini paylaşıp itiraf etti .Melikecimmmm selamm
Ben geldim tekrar canımmm, buralardayım
Nasıl yani naz erkek miymiş :/
yuh yaaa nasıl anlaşıldı ki..
çok hafif ve güzel bir menü olmuş kadriyecimDunku menumu yazayim sabah bir dilim ekmek bi yumurta oglen bi tane yogurt bi elma aksam 6 kasik bulgur pilavi et haslama salata turk kahvesi ve yarim saat yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?