Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar okadaryorgunumki sabah 9 da okulda kursum vardı sonra halkoyunlarıkursu ancak eve gelebildim
geçmişi okudum;ama yorumyapamadım menümü yazayım yorumlaryarına
SABAH:
kepek ekmeğe peyniri tost
bıcık çikolata

ÖĞLE:
simit peynir
bıcık çkolata

AKŞAM:
salata
profiterol

(biliyorum çok tatlılı bir gün gibi gözüküyor ama tüm gün oturmayınca enerjiiz tükenip gidiyor (
SPOR:4 saat halkoyunları durduraksız zıplamaca

iyi akşamlar
bugünde akraba ziyareti ve yine kaçamak...
dün de dediğim gibi bugünden itibaren en azından bu hafta bir daha asla kaçamak olmucak.özel 2 gündü ve sadece o iki güne özel oldu bu kaçamaklar .
menüm

sabah

ballı ılık su

kahvaltı

1 bardak ıhlamur çayı
3 zeytin
domates
kepekli ekmekle yağsız tost

ara
yok

öğlen
1 tabak taze bakla yemeği
yarım bardak yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

ara
bir tabak börek çörek
şekersiz çay

şekersiz sütsüz türk kahvesi

akşam
yok

ara
yok

2.5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

spor : yok

bu kadar harekete az bile yemişsin canım halk oyunları çok yaktırır tahmin edebiliyorum

kaçamaklar olmuş ama akşam yememişsin telafi etmişsin bence Ayşe ablacım diğer öğünler de gayet iyi

saol canım
evet geç kalmıştın
artık haftaya vereceğin kilocukları 2 ye böleriz
evindesin değil mi hala
Evet canım evdeyim hala bakalım haftaya kilo verebilecek miyim çünkü burada diyet falan yapamıyorum elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama bakalım ne olacak bir de burda ki tartıda farklı tam anlayamıyorum.
arkadaşlar bugün bir tartılayım dedim birde ne göreyim 60.9 çıktık dün 61.3 gösteriyordu çok seindim ya nasıl oldu anlamadım ama oldu işte
mutluyum mutluyum çooook mutluyummm
Gözün Aydin canım hadi bakalım az kaldı 50 li kilolara :))

Kızlar memleket hiç yaramadı bana diyet falan kalmadı haftasonu icinde hataya gittik ablamın yanına iyice bozuldu diyet ama yarın tekrar başlayacağım böyle olmaz çünkü göbeğim çıktı hissediyorum (

arkadaşlar bugün bir tartılayım dedim birde ne göreyim 60.9 çıktık dün 61.3 gösteriyordu çok seindim ya nasıl oldu anlamadım ama oldu işte
mutluyum mutluyum çooook mutluyummm

Cok sevindim tatlim.kilo bazen durur bazen hizla gider canim bugunu kacamaksiz atlattin mi bu hafta gider kilolar canim

4 saat mi epey yorulmussun canim.menu de ki cikolata nasil bisey onu merak ettim.

Olur o kadar ablacigim se dikkat edersin artik

evde anacigin yedirmek ister herseyi tabi ki.yuruyus yap yemekten kısamiyosan.

Dunku menumu yazayim sabah bir dilim ekmek bi yumurta oglen bi tane yogurt bi elma aksam 6 kasik bulgur pilavi et haslama salata turk kahvesi ve yarim saat yuruyus

ya demek ki senin metabolizman iyi çalışıyor, en günde bir defa çıkabiliyordum tuvalete
felekten demek yanlış olur, misafir günü diyelim ve gerçekten sonrasında kendimi kötü hissettim
hem cumartesi hem pazar 1 saat tempolu yürüyüş yaptım :)
malzemelerim eksik olduğu için diğer listeye de bugün başlayabildim

Melikecimmmm selamm
Ben geldim tekrar canımmm, buralardayım
Nasıl yani naz erkek miymiş :/
yuh yaaa nasıl anlaşıldı ki..

hayırlı geceler kızlar
malum haftasonu giremedim bugünü 0 kaçamaksız atlattım çok şükür,sabah da regl oldum inşallah bu hafta şişmem.

bugünkü menüm;

sabah

ballı ılık su

kahvaltı

1 bardak ıhlamur çayı
3 zeytin
domates
kepekli ekmekle yağsız tost

ara
light sütlü şekersiz türk kahvesi

öğlen
kara lahana yemeği
yarım bardak yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

ara

közlenmiş sirkeli salata

akşam
ızgara köfte
1 dilim kepekli ekmek
salata

ara
9 gibi
2 ceviz

yeşil çay

2.5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

spor :yok

Melikecimmmm selamm
Ben geldim tekrar canımmm, buralardayım
Nasıl yani naz erkek miymiş :/
yuh yaaa nasıl anlaşıldı ki..
canımcım geçen haftalar da bir gün buraya gelip boy boy resimlerini paylaşıp itiraf etti .

Dunku menumu yazayim sabah bir dilim ekmek bi yumurta oglen bi tane yogurt bi elma aksam 6 kasik bulgur pilavi et haslama salata turk kahvesi ve yarim saat yuruyus
çok hafif ve güzel bir menü olmuş kadriyecim

Günaydın kızlar
güzel bir hafta diliyorum
pazar günü misafirim olduğumdan kaçamakların haddi hesabı yok
ama bugün itibariyle yogurt yemeye devam

ve tabi tartıda +400 ü gördüm
yarın ki hedefim bu 400 ü silmek

ve kızlar ben her gün tartılıp durumu kontrol edeceğim burdada paylaşacağım
tartılmamak bana yaramıyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…