Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar bugün ben bir değişiklik yaptım ve sabah kahvaltıda karışık tahıllı ekmekle tost yaptım yedim öğle çorba yemek filan
yani mamamya ara verdim
kaç zamadır kilo veremiyordum beliki böyle yeme düzenimi değiştirirsem kilo verebilirim umuyorum inşallah

en doğrusunu yapmışssın tatlım ne o mama felan sağlıklı beslen kg ver inan etkisini göreceksin tabi fazla kacırmadan

ben bu menünüde beğendim canım
pek güzelmiş
sonucu merak ediyorum

ay bu rezildi kadis yaa, çok tansiyonum düştü..bu su atıcı reçeteymiş..
bugün ve yarın yağ yakan reçeteyi yapıyorum.
yani program şöyle :
1 GÜN SU ATICI**2 GÜN YAĞ YAKICI **1 GÜN HIZLANDIRICI**2 GÜN YAĞ YAKICI**1 GÜN SU ATICI
şimdilik listeye sadık gidiyorum, bakalım ne olacak..
ben de merak ediyorum kilo verip veremeyeceğimi..

selam kızlar öğle yemeğinde çorba et türlü gül böreği ve komposto var
acaba yemeğe gitmesemmi napsam sadece çorba ve böreği yicem gidersem et yemem de

selam canım
ben olsam et yerdim, akşam da sebze+yoğurt+1 dilim ekmek yerdim.
öğlen çorba yapınca akşam daha çok acıkacaksın..önemli olan akşam daha az yemek..

ya öyle diyorsun canım da bazen bıkkınlık geliyor...
neyse dilerim kilo veririm de bu kadar eziyet çektiğime değer :)
inşallah canım ya
haklısın bıkkınlık gelir tabi aynı şeyleri sürekli yemek ve devamlı yediklerine dikkat etmek çok kötü şöyle rahat rahat yemek yiyemiyoruz doyasıya offff offffffffffffff

Selam kızlar yeni yüzler görüyorum sanki yokluğum da yeni arkadaslar katılmış:) benim bugünum de çok kötü gecti sürekli yemek yiyorum hatta yemek yesem daha iyi sürekli pasta falan yiyorum yürüyüşe de çıkamadım ah ah ne olacak bu Halim.

Cok iyi yapmissin tatlim bir kac hafta boyle dene bakalim

bugünkü menum

sabah : dilim kızarmış tam tahıllı ekmek, kahvaltılıklar çay
öğlen : 1 tabak menemen 1 dilim ekmek ve az reçel
ara : 1 kupa yeşil çay
akşam : 1 tabak sarma yanına yoğurt

Diger listeyi merakla bekliyorum.sakin vazgecme tatlim.devam et boyle.

Sabah bi tane kivi bi yoqurt oglen bi yogurt ara iki dilim boren aksam 4 kasik corba 2 catal menemen bi catal makarna bi lokma tahin pekmez ara latte aksamda sade yoguqt yeseydim tam super olacakti.

iyi akşamlar kızlar
bu hafta zorunlu ziyaretler akabinde kaçamaklar derken yatılı misafirlerim de vardı onları da yolcu ettim.düzenli paylaşımda bulunamadım beni bi kaç gün daha idare edersiniz canlarım.üstüne regl haftam ve sporada gidemedim.cumaya kadar elimden geldiğince telafi etmeye çalışcam ama fayda eder mi bilmiyorum.o kadar yorgunumki klavyeye düşücem neredeyse kendinize ciciş bakın

menümde elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım.

Kolay gelsin ablacim iyice dinlen.malum haftan olunca her sey daha sikinti ne yaparsin.vakit buldukca ugra ablacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…