Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım sarmaları yemişsin ve bide üstüne ekmek yemişsin keşke ekmek yemeseydin
üstüne pasta cabası
olmaz olmaz sen buları yemiş olamazsın
59 kilo bir bayana bunları hiç yakıştıramadım

yaa haklısın rakibecim ama nasıl acıkmıştım biliyormusun
ama bugün yemicem kendime söz verdim

seninde benden geri kalır yanın yok gibi 10 tane mercimek köftesi 10 sarmada bana ohhh afiyet olsun kg olsun bize ceza olsun

bugunku menumu paylasayim sabah bi dilim ekmek iki yumurta beyazi bi dilim peynir ve digerleri ogle tantuni durum ara turk kahvesi ogleni atlatsam aksama yemem demistim oglen yeyince aksamda yedim bi dilim ekmek bi kase mercimek corbasi 3 catal yogurt yesillik. activia bitmis evde malesef yarin yogurt gunum artik.

Gunduzde sorun yok ama aksam sanki cok olmus 5 tane olsa belki denebilir de on tane col abarti

bugünkü menum

sabah : 1 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek üzerine krem peynir ve salça sürdüm yanına 1 parça peynir ve çay
ara : 1 parça bitter çikolata
öğlen : 1 tabak kepekli makarna yanına yoğurt
akşam : 2 dilim kızarmış köy ekmeği kahvaltılıklar ve çay

tantuni hariç menu çok iyi ama o da öğlen yenmiş zaten

menun çok iyi canım ben bu menulerinin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum :)

burda gözüme batan sadece sarmanın yanındaki ekmek oldu onun dışında güzel ve bazı şeyler spontane gelişmiş

Sabah bi tane kivi bi yoqurt oglen bi yogurt ara iki dilim boren aksam 4 kasik corba 2 catal menemen bi catal makarna bi lokma tahin pekmez ara latte aksamda sade yoguqt yeseydim tam super olacakti.

güzel değişik bir menu olmuş kadişcim

menun guzel canim kacamak yok tebrikler

Kızlar okudum herkesin menülerini çok güzel menüler genel olarak hiç kaçamak yapmıyorsunuz yapanlar da çok az tebrik ediyorum hepinizi. Ben bu aralar fazlasıyla abarttım. Ornek olarak bugun ki menümü yazayım :
Sabah domates ve peynirle sandviç yedim oglen orta sekerli turk kahvesi aksama dogru poaça ve portakal suyu
Aksam börek çorbası var bizim buranın onu yedim sonra kedi diliyle pasta yaptım yarına misafir var geriye 3 tane falan kedi dili artmıştı onları yedim çikolata sosuyla. Böyle iste ne spor var ne çaylarımi iciyorum gidişat çok kötü (

iyi akşamlar

bugünkü menüm56:

sabah

ballı ılık su

kahvaltı

1 bardak ıhlamur çayı
3 zeytin
domates
1 haşlanmış yumurta
kepekli ekmekle yağsız tost

ara
yok

öğlen
ton balıklı salata

ara

1 portakal
1 kaşık yoğurt

akşam
karnıbahar yemeği
1 dilim kepekli ekmek
yarım bardak yoğurt

ara
1 bardak tarçınlı light süt
2 ceviz

2.5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

spor : yok

SELAMKIZLAAAR
hAFTA SONU OKADAR ÇOK GEZİPOKADAAAR ÇOK YEDİM Kİ BİRDE BAKTIIIIM 2 KİLO ALMIŞIIIIIM
ASLINDA MÜMKÜN DEĞİL AMA NE OLDUĞUNUANLAYAMADIM SANIRIM ÖDEM OLDU VÜCUDUMDA:26::26:
ÇÜNKÜ CUMARTESİ MENÜMÜ PAYŞAŞTIM SADECE İKİ LOKMALIK ÇİKOLATA KAÇAMAĞIM OLDU
TAMA İTİRAF EDİYORUMPAZAR AÇIK BÜFE KAHVALTIYA GİTTİM AMA CANIM ÇIKANA KADAR DA YÜRÜDÜM
NEYSE KIZLAR BEN DÜN DUKANA BAŞLADIM AMA İLK GÜN BAYAA BİR SARSTI BENİ
BANA KİLO VERDİREN TEK DİYETE DUKAN OLDU BUGÜNE KADAR BUSEFER DE DENİYCEM BAŞKA YOLU KALMADI

Yine harikasın Ayşeciim
AMA sen spor kaçamağı yapmazdın hayırdır iyi misin canım ??

Tatlımakşamakadar çok güzel olmuşta keşke kedi dillerini akşama bırakmasaydııın:26:

Kadriyeciiiim valla tebrkleeer ne güzel hiç bozmadın diyetini tatlııım

mükemmelsin Besteciiiim

Tatlım akşam 10 merimek köftesi nasıl uyuttu seni tatlıııım,mercimek şişince adeta kıvrandırıyor beni (

Yine harikasın Ayşeciim
AMA sen spor kaçamağı yapmazdın hayırdır iyi misin canım ??
evet tatlım istem dışı oldu akraba ziyaretleri vardı bu hafta ve yatılı misafirlerim de vardı gidemedim.birde regl haftam oldukça da yoğun geçiyor bugün boştum aslında fakat çok yoğun geçen günlerden yorulmuşum sanırım halim yoktu gitmeye,bu haftayı sporsuz kapıcam sanırım başka bir şeyim yok canımcım ilgine teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…