Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

gece öğününde;

1 ortaboy elma+1 çay bardağı light kefir ya da light süt tüketebilirsin

canım birşey yememişsin neredeyse, vereceksin bence..
ya ben arada tartılıyorum meraktan, tık yok..
acaba cumartesi günü mü değişecek herşey, çünkü cumartesi bildiğin az yiyeceğim..üstelik reçetenin son günü..
o gün de misafirim var ve yemeğe çıkaracağım, nasıl olacak bilmiyorum

ekmek kadayıfı dışında güzel olmuş canım.
afiyet olsun

canga kaç kalori Beste, merak ettim.:44:
patlamış mısıra bayılırım ben ya...canım istedi şimdi
afiyet olsun..

bugünkü menumu paylaşmasam daha iyi aslında şu iki gündür iştahım çok açık nedense özellikle şimdi sofrada yemediğimi bırakmadım reglime az kaldı onunla ilgili mi acaba of

sabah : 2 dilim kızarmış köy ekmeği üzerine krem peynir ve salça sürdüm yanında kahvaltılıklar ve çay
ara : 1 kupa yeşil çay ve bir küçük canga
öğlen : 1 kepçe yahniden 1 dilim ekmek ve yanına 1 kepçe pilav
ara : 1 sade soda
akşam : 7-8 tane ottan yapılmış kızartma köfte 2 ince dilim kızarmış ekmek az reçel ve çay

of of çok pişmanım ve rahatsız hissediyorum zaten

canga kaç kalori Beste, merak ettim.:44:
patlamış mısıra bayılırım ben ya...canım istedi şimdi
afiyet olsun..

bilmiyorum Ayşe'cim ama içindeki fıstıklar, çikolata nugası falan düşünülürse düşünmek istemiyorum aslında normalde ben cumaları yiyordum bu cangayı çok hareketli bir gün oluyo çünkü ama bugün tutamadım kendimi evet güzel gidiyor çayın yanına mısır

tatlım çok da kafana takıcak kadar bir şey yememişsin.mesela öğlendeki ekmek benim gözüme çarptı pilav yiyince keşke ekmeği yemeseydin diğerleri bana gayet normal geldi bide şu cangan var

canım bence ayın durumundan -dolunay- kaynaklanıyor, biz de deli gibi birşeyler yemek istiyoruz eşimle ama birbirimizi frenliyoruz
tabii reglin de etkisi vardır, öncesi ve sonrasında daha çok acıkıyor insan..
yine de kötü olmamış o kadar..
valla şu canga ne bilmiyorum, sırf meraktan bir dahaki markete gidişimde bakacağım ne olduğuna
afiyet olsun canım

ben ne yapıyorum biliyor musun?
markete giderken ihtiyaç listesi hazırlıyorum, böyle o reyonlara hiç uğramıyorum
eğer mısır patlağı ve çikolata alınacaksa -bizim evde hep en azından bir paket çikolata olur- onları alıp çıkıyorum hemen reyondan, bir kere bakarken bir torba almışım nerdeyse, annemlerin evine götürdüm sonra, yememek için

kızlar selam,

bugünkü mönü

sabah
2 domates+1 yeşil biber+3 yk lor peyniri sulu şekilde pişirdim
1 adet lavaş (kepekli değil ne yazık ki)

ara1
10 fındık+2 kuru kayısı+2 badem (bademler fazladan oldu)

öğle
yarım tavuk göğüs ızgara
salata (sadece limon+tuz)

ara2
10 fındık+1 elma+3-4 tane kahvelik lokum (hani şu fıstıklı,hindistan cevizli küçük lokumlar )

ara3
2 kuru kayısı
3 yk yulaf ezmesi
1 bardak laktozsuz süt
4-5 fındık (bu listede yoktu ama dünden beri fena birşeyler yiyesim var, abur cubur yememek için bunu yedim)
bu öğünü çok sevdim, sanırım bilhassa yazın kahvaltı şekillerimden biri bu olacak

akşam
1 orta boy çipura (fırında, yağsız)
salata (yağsız, limon+ biraz tuz)

gece öğünümü henüz yapmadım ama 1 dilim ananas+1 çay bardağı light kefir içeceğim

bugün o iğrenç sıvıdan 5 bardak içebildim (normalde 8 bardak ama üzgünüm)
2-3 fincan yeşil çay tükettim (şekersiz)
1 lt kadar su içtim, daha da içiyorum.
1 saat sporum var.

canımcım senin menülerde sıkıntı yok öyle ufak tefek şeyleride takma gayet güzel gidiyorsun

Ay kizlar misafirim vardi zaten yorgunluktan dis agrisindan zor ayaktayim.ve misafire olan ikramlarimin tadina bile bakmadim sadece bi nescafe ictim o kadar opun bakalim beni.sabah durum ne olacak cok heyecanliyim.

Bugunku menumu yazayim sabah bi kivi bi yumurta bi dilim ekmek kahvaltiliklar ara nescafe oglen 5 tane eti burcak biskuvi aksam 5 kasik pilav ustu kuru fasulye 3 parca firinda tavuk salata ara bi fincan nescafe.aralarda icmek icin degisik bitki caylari almaliyim.yogurt almayi yine unuttum iyi mi

Ay kizlar misafirim vardi zaten yorgunluktan dis agrisindan zor ayaktayim.ve misafire olan ikramlarimin tadina bile bakmadim sadece bi nescafe ictim o kadar opun bakalim beni.sabah durum ne olacak cok heyecanliyim.
geçmiş olsun kadriyecim diş ağrısı beterdir.sabaha bi şeyin kalmaz inşallah.evet öpücüğü haketmişin

menün gayet güzel öğlenleride keşke daha iyi beslenebilsen.canım evden salata için yeşillik falan yıkayıp götürsen buzdolabı poşetinde üstünede 1 tane ton balığı falan?yada kepekli sandviç falan yapıp yanına alsan bi küçük yoğurt da olabilir.vitaminsiz kalmada aman.

bugünkü menümüde paylaşıyım

sabah

ballı ılık su

kahvaltı

1 bardak ıhlamur çayı
3 zeytin
domates
kepekli ekmekle yağsız tost

ara
yok

öğlen
taze bakla yemeği
yarım bardak yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

ara

1 bardak light süt tarçınlı
1 küçük armut

akşam
2 kaşıktaze bakla yemeği
1 tabak bulgur pilavı
1 kaşık yoğurt

ara

bir dilim ayva
1 minik armut
yarım çay bardağı süt

2.5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)
1 kupa yeşil çay içtim gün içinde
spor : yok

Kadriyecim öğlen çok az yemişsin canım ya..sonra her yediğin yağ olarak depolanacak ondan korkuyorum..
Yanında bir kepekli soğuk sandviç götüremiyor musun, şöyle küçük boy olanlardan, hem daha sağlıklı bir yemek..
Beyaz çay aldım ben, yeşil çayı daha çok sevdiğimi farkettim..
Bir de 7 otlu çay var, o da fena değil..

dişin için geçmiş olsun canım..allah sabır versin, zordur..

spor olmayabilir ama mönü 10 numara

EVET canım haklısın ama sabah o kadar yoğunluk
yoğurt almayı bile unutuyorum düşü yani
bu güzel menülerle kilolar gidecek ablacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…