canım sen önceden yediklerimi görseydin şimdi evde yapıyorum tostumu felan daha beterdim yani
yürüyüşü yapmaya vaktim olmuyor gecen haftalarda leslie yapmıştım ama bu ara vaktım kalmıyor
gece öğünü ne yiyebilirim ki
dünkü menümü yazayım
bir kivi
sabah 2 dilim kepek ekmeğinden tost
yumurta beyazı
öğlen bir elma bi portakal
ara yarım dilim ekmek
akşam
bir dilim ekmek bi tabak kuru fasulye
sonra uyudum nedense yorgunluktan mı bilmem
akşamalrı ters düşüyorum
6 falandı sanırım yattığımda
sabah tartıda gördüğümü yazmıyayım yarına süpriz olsun bakalım
hemde regli olunca doğru kiloyu anlamak zor
Dünkü menümü paylaşayım hemencecik
sabah:çok tahıllı ekmekle tost ve 1 bardak çay
öğle:2 köfte, 2 dilim ekmek, 1 bardak ayran,4-5 çatal ekmek kadayıfı
akşam:aslında bişey yemedim diyebilirim ,yemeklerin tadına baktım o kadar
ara:1 muz
spor 1 saat yürüyüş
gün içinde 2 litre su, bol bol bitki çayı
dünkü menum
sabah : 2 dilim kızarmış köy ekmeği normal kahvaltım ıhlamur
ara : 1 kurabiye
öğlen : 1 tabak tavuk yahnisi ve 1 dilim köy ekmeği
ara : 1 kupa yeşil çay ve 1 canga
akşam : 1 tabak tavuk yahnisi ve 1 dilim ekmek
ara : çay ve biraz patlamış mısır
canga kaç kalori Beste, merak ettim.:44:
patlamış mısıra bayılırım ben ya...canım istedi şimdi
afiyet olsun..
tatlım çok da kafana takıcak kadar bir şey yememişsin.mesela öğlendeki ekmek benim gözüme çarptı pilav yiyince keşke ekmeği yemeseydin diğerleri bana gayet normal geldibugünkü menumu paylaşmasam daha iyi aslındaşu iki gündür iştahım çok açık nedense özellikle şimdi sofrada yemediğimi bırakmadım reglime az kaldı onunla ilgili mi acaba of
sabah : 2 dilim kızarmış köy ekmeği üzerine krem peynir ve salça sürdüm yanında kahvaltılıklar ve çay
ara : 1 kupa yeşil çay ve bir küçük canga
öğlen : 1 kepçe yahniden 1 dilim ekmek ve yanına 1 kepçe pilav
ara : 1 sade soda
akşam : 7-8 tane ottan yapılmış kızartma köfte 2 ince dilim kızarmış ekmek az reçel ve çay
of of çok pişmanım ve rahatsız hissediyorum zaten
bugünkü menumu paylaşmasam daha iyi aslındaşu iki gündür iştahım çok açık nedense özellikle şimdi sofrada yemediğimi bırakmadım reglime az kaldı onunla ilgili mi acaba of
sabah : 2 dilim kızarmış köy ekmeği üzerine krem peynir ve salça sürdüm yanında kahvaltılıklar ve çay
ara : 1 kupa yeşil çay ve bir küçük canga
öğlen : 1 kepçe yahniden 1 dilim ekmek ve yanına 1 kepçe pilav
ara : 1 sade soda
akşam : 7-8 tane ottan yapılmış kızartma köfte 2 ince dilim kızarmış ekmek az reçel ve çay
of of çok pişmanım ve rahatsız hissediyorum zaten
bilmiyorum Ayşe'cim ama içindeki fıstıklar, çikolata nugası falan düşünülürse düşünmek istemiyorum aslındanormalde ben cumaları yiyordum bu cangayı çok hareketli bir gün oluyo çünkü ama bugün tutamadım kendimi evet güzel gidiyor çayın yanına mısır
canımcım senin menülerde sıkıntı yok öyle ufak tefek şeyleride takma gayet güzel gidiyorsunkızlar selam,
bugünkü mönü
sabah
2 domates+1 yeşil biber+3 yk lor peyniri sulu şekilde pişirdim
1 adet lavaş (kepekli değil ne yazık ki)
ara1
10 fındık+2 kuru kayısı+2 badem (bademler fazladan oldu)
öğle
yarım tavuk göğüs ızgara
salata (sadece limon+tuz)
ara2
10 fındık+1 elma+3-4 tane kahvelik lokum (hani şu fıstıklı,hindistan cevizli küçük lokumlar)
ara3
2 kuru kayısı
3 yk yulaf ezmesi
1 bardak laktozsuz süt
4-5 fındık (bu listede yoktu ama dünden beri fena birşeyler yiyesim var, abur cubur yememek için bunu yedim)
bu öğünü çok sevdim, sanırım bilhassa yazın kahvaltı şekillerimden biri bu olacak
akşam
1 orta boy çipura (fırında, yağsız)
salata (yağsız, limon+ biraz tuz)
gece öğünümü henüz yapmadım ama 1 dilim ananas+1 çay bardağı light kefir içeceğim
bugün o iğrenç sıvıdan 5 bardak içebildim (normalde 8 bardak ama üzgünüm)
2-3 fincan yeşil çay tükettim (şekersiz)
1 lt kadar su içtim, daha da içiyorum.
1 saat sporum var.
geçmiş olsun kadriyecim diş ağrısı beterdir.sabaha bi şeyin kalmaz inşallah.evet öpücüğü haketmişinAy kizlar misafirim vardi zaten yorgunluktan dis agrisindan zor ayaktayim.ve misafire olan ikramlarimin tadina bile bakmadim sadece bi nescafe ictim o kadar opun bakalim beni.sabah durum ne olacak cok heyecanliyim.
menün gayet güzel öğlenleride keşke daha iyi beslenebilsen.canım evden salata için yeşillik falan yıkayıp götürsen buzdolabı poşetinde üstünede 1 tane ton balığı falan?yada kepekli sandviç falan yapıp yanına alsan bi küçük yoğurt da olabilir.vitaminsiz kalmada aman.Bugunku menumu yazayim sabah bi kivi bi yumurta bi dilim ekmek kahvaltiliklar ara nescafe oglen 5 tane eti burcak biskuvi aksam 5 kasik pilav ustu kuru fasulye 3 parca firinda tavuk salata ara bi fincan nescafe.aralarda icmek icin degisik bitki caylari almaliyim.yogurt almayi yine unuttum iyi mi
Bugunku menumu yazayim sabah bi kivi bi yumurta bi dilim ekmek kahvaltiliklar ara nescafe oglen 5 tane eti burcak biskuvi aksam 5 kasik pilav ustu kuru fasulye 3 parca firinda tavuk salata ara bi fincan nescafe.aralarda icmek icin degisik bitki caylari almaliyim.yogurt almayi yine unuttum iyi mi
Ay kizlar misafirim vardi zaten yorgunluktan dis agrisindan zor ayaktayim.ve misafire olan ikramlarimin tadina bile bakmadim sadece bi nescafe ictim o kadar opun bakalim beni.sabah durum ne olacak cok heyecanliyim.
bugünkü menümüde paylaşıyım
sabah
ballı ılık su
kahvaltı
1 bardak ıhlamur çayı
3 zeytin
domates
kepekli ekmekle yağsız tost
ara
yok
öğlen
taze bakla yemeği
yarım bardak yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
ara
1 bardak light süt tarçınlı
1 küçük armut
akşam
2 kaşıktaze bakla yemeği
1 tabak bulgur pilavı
1 kaşık yoğurt
ara
bir dilim ayva
1 minik armut
yarım çay bardağı süt
2.5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)
1 kupa yeşil çay içtim gün içinde
spor : yok
EVET canım haklısın ama sabah o kadar yoğunlukgeçmiş olsun kadriyecim diş ağrısı beterdir.sabaha bi şeyin kalmaz inşallah.evet öpücüğü haketmişin
menün gayet güzel öğlenleride keşke daha iyi beslenebilsen.canım evden salata için yeşillik falan yıkayıp götürsen buzdolabı poşetinde üstünede 1 tane ton balığı falan?yada kepekli sandviç falan yapıp yanına alsan bi küçük yoğurt da olabilir.vitaminsiz kalmada aman.
bu güzel menülerle kilolar gidecek ablacım
bugünkü menümüde paylaşıyım
sabah
ballı ılık su
kahvaltı
1 bardak ıhlamur çayı
3 zeytin
domates
kepekli ekmekle yağsız tost
ara
yok
öğlen
taze bakla yemeği
yarım bardak yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
ara
1 bardak light süt tarçınlı
1 küçük armut
akşam
2 kaşıktaze bakla yemeği
1 tabak bulgur pilavı
1 kaşık yoğurt
ara
bir dilim ayva
1 minik armut
yarım çay bardağı süt
2.5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)
1 kupa yeşil çay içtim gün içinde
spor : yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?