Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

vücut yapın güzelmiş evet
platesle incelenler var benimde bildiğim
2. çocuk
kısmet canım
sen ne istediğini biliyosun sonuçta

aynen annem de benim hep güzel düşün der bana

ooo kaptanım harikasın tebrik ediyorum
beyin gücü işe yarıyor desene
saol tatlım
beyin gücü ve irade
akşam misafire ikramlarımın tadına bile bakmadım düşün
ağzım kilitleniyo benim beyinciğim saolsun
tebrik ediyorum tatlım yaaa nasıl sevındım çok ii yaaaa
bak gördunmu mamaları bırakmanın faydaları
aynen bencede
valla demi ya 59u görecekmıyırm dıyordum 58 bile gördum artık ne dıyım bılemıyorum
gercekten biberiyenin faydası olabılır
biberiye
bunu da bulmaya çalışacağım
unutmazsam eğer

sağol hayatım bakalım böyle giderse yemicem mamaları artık bu haftada deneyeceğim eğer yine verirsem tamamdır bidaha mama yok
evet dene bakalım nasıl olacak
hem düzgün besleneceksin hem kilo vereceksin ne güzel

evt tatlım biberiye çayının faydası var birazda pis bogazımı tutabilseydim daha iyi olacaktı

Ayşecim yaaaa içimi okudun inan tatlım sabah bloğunun adresini istiycektim netim koptu sonra okula yetişmek zorunda kaldım çoooook mutlu oldum şimdi canım ya
evet tatlım sorma cahilliğimi bende diyetisyene giderek 6dilim ekmekle 5kilo verdim ama işte biana vereyim kurtulayım psikolojisine düştüm sanırım tatlım (

Kadriyecim attım gitttim
Buarada gerçekten olumlu düşünmenin insan hayatında dehşet etkileri var
Olabildiğince bardağın dolu tarafını görmek ve mutlu olmak gerekiyor,çünkü emin olun ki dışarıdan ennn mükemmel gözüken insanların bile bardaklarında boş alanlar var önemli olan o boşluklara taklı kalmamak ŞÜKÜR kelimesini hayatın merkezi yapmak diye düşünüyorum bende

eve t tatlım ben ona çok iinanıyoruuum sürekli yiyen arkadaşlarım var inan tık kilo almıyorlar benim ömrüm diyetle geçti yaaaa((
ve haftasonları benimde kabusum resmen kabusum artık gezmelerle birlikte dışarıda yemelere doymuyorum resmen ya

8. takım 298. etap***

eloisee( 56/56/0/ %0)sabit
kadis( 76,0 /74,7/1,3/%1,71 )
umutlayasasen (68,1/68,1/0/%0)sabit
nice15 ( 61,3/60,6 /0,7/ %1,14 )
ceylin3566 (59/58,5/0,5/%0,85)
doge ( 74,2///%)kilo bildirmedi.
xay (93,9/94,5/-0,6/-%0,64)
symrne( 58.2 /58,6/-0,4/ -%0,69 )
turuncu (78/76,7/1,3/%1,67)yeni üye hedef kilo 58
8. Takım Ortalaması :%0,45

bu hafta sonu söz verelim birbirimize abartmayalım ve hergün leslie yapalım yada yapabildiğimiz bir başka spor canım ne dersin

canım işte birden kurtuluyorsun ama azıcık yemek yiyince geri geliyor o kilolar
çok sevindim şu diyeti bırakmana, şimdi karbonhidrat, protein, sebze, meyve..hepsinden tadarak zayıflayacaksın, inan bana ,)

iyi akşamlar

bugünkü menümüde paylaşıyım

sabah

ballı ılık su
2 kuru kayısı

kahvaltı

1 bardak bitki çayı
3 zeytin
domates
1 haşlanmış yumurta
kepekli ekmekle yağsız tost

ara
yok

öğlen
salata
ızgara köfte
1 dilim kepekli ekmek

ara

2 ceviz
2 kuru kayısı

akşam
sebze yemeği
1 dilim kepekli ekmek
yoğurt bitmiş yiyemedim

ara
9 gibi
1 meyve
1 bardak süt

2.5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

spor : 30dk yürüyüş

Gunaydin iyi hafta sonlari.bugun tartida 100 gr daha gitmis.bugun pek kacamak yapmam ama pazar gunu oglumun dogum gunu malum ince bi dilim pasta yerim belki aksam yemek yemem dengelerim boylelikle.

Dunku menumu yazayim sabah bi kivi bi yumurta bi dilim ekmek.ara yesil cay ara nescafe oglen iki elma ara yogurt aksam bi tabak patates tavuk bi dilim ekmek ara turk kahvesi.

Spor eklemen guzel olmus aralari da pek begendim

Yine çok güzel olmuş, afiyet olsun..
spora da yavaştan başlamışsınız, süper

Gunaydin iyi hafta sonlari.bugun tartida 100 gr daha gitmis.bugun pek kacamak yapmam ama pazar gunu oglumun dogum gunu malum ince bi dilim pasta yerim belki aksam yemek yemem dengelerim boylelikle.

Canım günaydın, sana da iyi haftasonu olsun..
Benim de birazdan misafirim geliyor, akşam da yemeğe çıkaracağım, nasıl olacak bilmiyorum..
Misafirimiz oldukça kilolu, yanında diyet yapıyorum desem ayıp olacak..sanırım bazı şeylerden yarım yarım tadacağım..
Yarın da kesinlikle bir saat tempolu yürüyüş yapmak istiyorum, hava müthiş..
Oğlunun nice yaşları olsun Kadisim, sizlerle, sağlıkla, mutlulukla..
Sevgiler

Dunku menumu yazayim sabah bi kivi bi yumurta bi dilim ekmek.ara yesil cay ara nescafe oglen iki elma ara yogurt aksam bi tabak patates tavuk bi dilim ekmek ara turk kahvesi.

Çok güzel olmuş..
Keşke aralarda da azıcık birşeyler yesen, badem, ceviz gibi..hem çok sağlıklı şeyler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…