Evet geçici Kadisim ya, bu yüzden bol bol su tüketmeye çalışıyorum, bir de yeşil çay vazgeçilmezim tabii
evet Kadis benim kollarım, belim incecik, karnım dümdüz..arkadaşlarım sinir olur. Bacaklarım kalın, basen var biraz, ama şükür ki ayak bileklerim incecik..Yani şu son moda Beyonce, JLO vücutları var ya ince belli, koca popolu, vücut yapım öyleo yüzden düzenli spor yapıyorum, epey işe yaradı..şimdi pilatesle o kısımları epey incelten arkadaşlarımı görüyorum, sanırım ufaktan ben de başlayacağım evde..
2. çocuk ilk başta çok istiyordum ama eşim istemedi..şimdi ben de istemiyorum, yaşımdan ötürü..eğer bir tane daha yapsam şimdi, onları büyüt, uğraş derken 40 ların ortalarında olacağım, o yüzden vazgeçtim...eskiden çok sık seyahat ederdik, şimdi oğlumdan ötürü edemiyoruz, onu büyütüp onunla beraber gezmek istiyorum..
Ben normalde çok pozitifimdir, anneme çok benziyorum..o da "amann, at arkana" der hep, umursamaz..
ama bazen saçma sapan şeylerden bir anda canım sıkılabiliyor işte..
ama evet kendimizin en iyi dostu olmak lazım, düşmanı değil...
öpüyorum
saol tatlımooo kaptanım harikasın tebrik ediyorum
beyin gücü işe yarıyor desene
aynen bencedetebrik ediyorum tatlım yaaa nasıl sevındım çok ii yaaaa
bak gördunmu mamaları bırakmanın faydaları
biberiyevalla demi ya 59u görecekmıyırm dıyordum 58 bile gördum artık ne dıyım bılemıyorum
gercekten biberiyenin faydası olabılır
evet dene bakalım nasıl olacaksağol hayatım bakalım böyle giderse yemicem mamaları artık bu haftada deneyeceğim eğer yine verirsem tamamdır bidaha mama yok
saol tatlım
beyin gücü ve irade
akşam misafire ikramlarımın tadına bile bakmadım düşün
ağzım kilitleniyo benim beyinciğim saolsun
aynen bencede
biberiye
bunu da bulmaya çalışacağım
unutmazsam eğer
evet dene bakalım nasıl olacak
hem düzgün besleneceksin hem kilo vereceksin ne güzel
çok sevindim Sudecim..
Sude bak ben doğumdan sonra diyetisyene gittim, hem de Dukan yapma niyetiyle, kadın fena kızdı bana.."bu diyetten sonra hem çabuk kilo alırsın, hem de bağışıklık sistemini çökertirsin" dedi..
Sonra bana başka bir diyet verdi. Bu diyetle kısa zamanda 24 kg verdim, oğlumun ilk doğumgününde 56 kg idim..ki, ben emzirdiğim için günde 6 dilim ekmek yiyordum, sen ilk haftalar 6 dilimle başlayıp, birkaç hafta sonra ekmeği 3-4 dilime düşürebilirsin, yine verirsin
Bu diyeti Kadis bilir, bloguma yazmıştım başkaları da faydalansın diye..
bak linki burada, bir göz at..hem meyve, hem sebze, hem protein alıyorsun..
ve aklına takılan bir şey olursa sor bana, çünkü ben herşeyi sormuştum diyetisyenime, epey bilgilendim..
Smyrnetalya: Henüz yaz bitmedi!
öpüyorum
:)
canım hep beraberiz bak kaç aydır
bende iyi ki seni ve diğer arkadaşalrımı tanımışım
pozitifim
böyle mutluyum
kötü düşünmek
bu bizim düşmanımızın yaptığından daha çok yorar üzer bizi
insan kendinin düşmanı olmamalı
ay işte bu canım
at gitsin dukanı
günaydınlar kilo bilddirimi yapayım mutlulukla
geçen hafta:61,3
bu hafta:60,6
canım menün gayet güzel hatta az bile yemişsin ama az yedikçe mide alışıyor ve ona göre yakıyor bugün çok ye bek nasıl kilo vermiş göükürsün
ben geçen hafta cuma günü sinir olmuştum az verdim diye ve o gün baya yedim cumartesş tartıldım daha gitmiş gördüm 400 gr
Tebrik ederim tatlım harikasınnnn
kızlar,
kilo veren herkesi gönülden tebrik ediyorum..
benim gibi veremeyenler de canını sıkmasınlar, önümüzdeki maçlara bakalım
sporu ve diyeti bırakmak yok, yola devam
canım sıkma canını sen çok düzenli yiyorsun az bile yiyorsun hatta
haftaya verirsin fazla fazla inşallah
eve t tatlım ben ona çok iinanıyoruuum sürekli yiyen arkadaşlarım var inan tık kilo almıyorlar benim ömrüm diyetle geçti yaaaa((
ve haftasonları benimde kabusum resmen kabusum artık gezmelerle birlikte dışarıda yemelere doymuyorum resmen ya
Ayşecim yaaaa içimi okudun inan tatlım sabah bloğunun adresini istiycektim netim koptu sonra okula yetişmek zorunda kaldım çoooook mutlu oldum şimdi canım ya
evet tatlım sorma cahilliğimi bende diyetisyene giderek 6dilim ekmekle 5kilo verdim ama işte biana vereyim kurtulayım psikolojisine düştüm sanırım tatlım(
iyi akşamlar
bugünkü menümüde paylaşıyım
sabah
ballı ılık su
2 kuru kayısı
kahvaltı
1 bardak bitki çayı
3 zeytin
domates
1 haşlanmış yumurta
kepekli ekmekle yağsız tost
ara
yok
öğlen
salata
ızgara köfte
1 dilim kepekli ekmek
ara
2 ceviz
2 kuru kayısı
akşam
sebze yemeği
1 dilim kepekli ekmek
yoğurt bitmiş yiyemedim
ara
9 gibi
1 meyve
1 bardak süt
2.5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)
spor : 30dk yürüyüş
iyi akşamlar
bugünkü menümüde paylaşıyım
sabah
ballı ılık su
2 kuru kayısı
kahvaltı
1 bardak bitki çayı
3 zeytin
domates
1 haşlanmış yumurta
kepekli ekmekle yağsız tost
ara
yok
öğlen
salata
ızgara köfte
1 dilim kepekli ekmek
ara
2 ceviz
2 kuru kayısı
akşam
sebze yemeği
1 dilim kepekli ekmek
yoğurt bitmiş yiyemedim
ara
9 gibi
1 meyve
1 bardak süt
2.5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)
spor : 30dk yürüyüş
Gunaydin iyi hafta sonlari.bugun tartida 100 gr daha gitmis.bugun pek kacamak yapmam ama pazar gunu oglumun dogum gunu malum ince bi dilim pasta yerim belki aksam yemek yemem dengelerim boylelikle.
Dunku menumu yazayim sabah bi kivi bi yumurta bi dilim ekmek.ara yesil cay ara nescafe oglen iki elma ara yogurt aksam bi tabak patates tavuk bi dilim ekmek ara turk kahvesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?