Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

yine güzel menü ayşecim

doğum gününüz kutlu olsun sağlıklı büyüsün inşallah
kadiscim o koşturmacada yakmışsındır yediklerini

canım hoşgeldin aramıza
gayet az kalorili yemişsin
inşallah en kısa zamanda istediğin kgya düşersin

ohhhh afiyet olsun yalnız değilmişim

günaydınnlar nasılsınız
yine bir haftaya daha başladık
hafta sonum yine kaçamaklarla geçti malesef
ama kilo almamışım çok şükür
bugün yine sağlıkla bqşladım güne umarım böyle devam eder

günaydın canımm
bende cozuttum yalnız değilsin canım
sporda yapmışsın daha ne olsun
bende hemen 4 mil leslie yaptım
nasıl bir liste canım bahsetsene

ya ablacım maşallah sen hafta sonlarıda sıkı tutuyorsun tebrik ediyorum yürektennnnn

canım zaten hiç kaçamak yapmamışsın ki pasta da senin en doğal hakkın hemde ince bir dilim ne olacak ondan hemde 6 da yemişsinnn erimiştir o kaoşturmacayla

canım çok güzel bir diyet menüsü helal olsun hemd hafta sonu

canım olsun sen çok kararlısın o yediklerini kararlılığın bile yakar senin
hemde 57,5 olacagım diyosun ne güzel böyle söyleyebilmek

günaydın şekercikler
birazdan avm ye gdicem bol bol yürücem sporada yarın başlıyorum inşallah bi aksilik olmassa
yarından itibaren 3 günlük protein diyeti yapıcam bakalım ne etki vericek bide onu deniyim zaten 3 gün idare ederim artık

iyi yaptın tatlım biz diyet yapmıyoruz sağlıklı yaşam biçimi uyguluyoruz o yüzden arada böyle keyif aldığımız şeyleri yapıcaz tabiki hem vucudu şaşırtmak lazım di mi

ya ablacım maşallah sen hafta sonlarıda sıkı tutuyorsun tebrik ediyorum yürektennnnn
aslında daha iyi beslenirimde eşim sağolsun yokluğumu fırsat bilip yağlı yağlı bezelyeler pilavlar yaapıyo adam bıktı yağsız tuzsuz yemekten bende mecburen evde ne varsa zararını en aza indirerek onu yemek zorunda kalıyorum

arada kacamak yapmak lazim zaten canim ama aklima takilan bu liste neden sana kilo verdirmedi

kadisim selam,
iyi haftalar olsun..
ben diyetisyene giderken de protein diyetleri bana kilo verdirmiyordu, kadın çok şaşırmıştı, genelde protein alanlar çok çabuk kilo verir diye..
ben zaten bu diyetin başında biliyordum böyle olacağını ama yine de bir denemek istedim..
bende protein+sebze+karbonhidrat karışımı diyetler daha çok işe yarıyor..
şimdi ben de senin gibi sentez diyet uyguluyorum: kendi diyetisyenimin reçetesine Taylan Hanım'ın ananas+kefirini falan ekleyeceğim..
ben sebze yemediğim zaman ayıptır söylemesi kabız oluyorum, bak 2 gündür tık yok yine bu akşam sebze yiyeceğim, kesin tuvalete çıkarım..

menun muazzam görünüyor Ayşe'cim...her şey düşünülmüş

Ay kizlar misafirim vardi zaten yorgunluktan dis agrisindan zor ayaktayim.ve misafire olan ikramlarimin tadina bile bakmadim sadece bi nescafe ictim o kadar opun bakalim beni.sabah durum ne olacak cok heyecanliyim.

geçmiş olsun Kadriye'cim diş ağrısı çok zor, umarım iyileşmişsindir

menun fena görünmüyor, öğleni de zaten abartmamışsın

menun gayet güzel görünüyor canım kaçamaklar neredeyse hiç yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…