Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar selam,

dünkü mönümü yazayım

sabah
2 domates+1 biber+3 yemek kaşığı lor, sulu şekilde pişirdim.
1 lavaş

ara1
10 fındık+2 kayısı+3 badem

öğlen
yarım tavuk göğüs ızgara
salata (yağsız)

ara2
10 fındık+1 elma

ara3
3 yk yulaf ezmesi
1 bardak laktozsuz süt
2 kayısı

akşam
1 küçük boy çinekop (aslında 3 yemem gerekiyordu ama balık canavarı oğlum benimkileri de yedi )
2 kepçe yayla çorbası
salata (yağsız)

gece
1 elma
1 çay bardağı light kefir

kızlar sanırım kefiri sevmeye başladım, diyet bittikten sonra da tüketmeye devam edeceğim ara öğünlerde.

hepinize iyi haftasonları

bu arada bu haftaki reçetemin son günü..
elden geldiğince uymaya çalışıyorum ama misafirim gelince onun tepkisine göre devam edip etmeyeceğim belli olacak..
yarın yeni reçetem başlıyor..
sevgiler

Merhaba kızlar..
Haftasonu eşler evde olunca biraz zor oluyor foruma girmek :)
Dün ki menüm :

sabah : 1 bardak süt,3 kaşık müsli
ara : yok
öğlen : 1 ince dilim kek (ayak üstü atıştırdım)
ara : 10 fındık,2 kuru kayısı
akşam : 1 porsiyon yoğurtlu kıymalı ıspanak yemeği,1 dilim ekmek
ara: yok

Bu sabah tartıda -400 gr daha gitmişti..İlk hafta genelde ödem oluyor giden,o yüzden çok fazla sevinmiyorum şimdilik ama yinede bu bile motive ediyor beni

Çok düzenli besleniyorsun ...
Bu diyet listesi ile kaç kg verdin ?

Bu menüde güzel olmuş.Afiyet olsun.

Gunaydin iyi hafta sonlari.bugun tartida 100 gr daha gitmis.bugun pek kacamak yapmam ama pazar gunu oglumun dogum gunu malum ince bi dilim pasta yerim belki aksam yemek yemem dengelerim boylelikle.

Şimdiden oğlunun doğum günü kutlu olsun canım..
Doğum günlerinde ince bir dilim kaçamağa izin vardır her zaman
Diğer günler rahatlıkla telafi edersin...Tabi beyin gücünü de unutmamak lazım.

Son düzenleme:
Yarin gelemem ben menumu yazayg,m bu gunden sabah ikı dilim ekmek bi yumurta 3 catal sucuk ara turk kahvesi bi kucuk cukulata ara bi eti puf aksam bi dilim ekmek firinda hamsi salata birazdan da soda icmeyi planliyorum.bugun mutfagimi temizledim ama buzdolabi daha temizlencek yarim saat yurudum..spor ayakkabisi aldim yarin yuruyuse cikacagim insallah.birazdanda utu yapacagim yarin da genel temizlik hic dur durak yok bana ya.

Gunaydin iyi hafta sonlari.bugun tartida 100 gr daha gitmis.bugun pek kacamak yapmam ama pazar gunu oglumun dogum gunu malum ince bi dilim pasta yerim belki aksam yemek yemem dengelerim boylelikle.

canım oğlunun doğum gününü kutluorummm
allah uzun sağlıklı ömür versin inşallah yavruna

iyi akşamlar kızlar
kadriyecim oğluşunun doğum gününü kutlarım,sağlıklı mutlu başarılı nice nice güzel yaşları olsun inşallah

menümü paylaşıp ben uykuya kaçar

iyi akşamlar

bugünkü menüm

sabah

ballı ılık su

kahvaltı

3 zeytin
1 yumurta
kepekli ekmekle yağsız tost

ara
kaçamak 1 kurabiye

öğlen
sebze yemeği
1 dilim kepekli ekmek

ara

1 bardak süt
3 badem

akşam
etli bezelye yemeği
3 kaşık pilav
yarım bardak yoğurt

ara

1 portakal 1 kaşık yoğurtla

2.5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

spor : yürüdüm ama dakika olarak yazmıcam

Çok düzenli besleniyorsun ...
Bu diyet listesi ile kaç kg verdin ?

Normalde 1 kg hedefleniyor ama ben veremedim..sebebini tam olarak bilmiyorum ama beyin gücüne kesinlikle inanıyorum..
bir de bu ara çok fazla misafir gel gitleri oldu, onların yanında ne yazık ki diyet yapamıyorsun..
mesela dün akşam da alkol aldım, yemek yedim, muffin ve sigara böreği yedim ne yazık ki..
bir de şu detoks sıvıları var tabii, onlar da sürekli değişmeye ve daha masraflı olmaya başladı..o yüzden nasıl yaparım bilmiyorum..ya harfiyen yapmaya devam edeceğim ya da Kadis gibi rejimleri sentezleyeceğim
ama ana kural bende kesinlikle şu: akşam az yemek, akşam ekmek tüketmemek ve gün içinde bol su tüketmek..bende bu işe yarıyor..

kızlar selam,

herkese iyi pazarlar diliyorum..

dün sabah herşey çok güzel başladı ama arkadaşımın öğle yemeği saatinde gelmesiyle herşey bozuldu..
buraya yediklerimi yazmaya utanıyorum
ama şöyle söyleyeyim: 3 sigara böreği (yağsız,fırında)+1 muffin (7 yk yağla yaptım)+ akşam bonfile yemeği+1 kadeh şarap+1 dilim ekmek+gece 2 kadeh bira..dayanamadım yazdım..sabah ekmek falan yok.
pişman değilim, üzgün de değilim, uzun zamandır görüşemediğim dostumla harika saatler geçirdim, dertleştik..çok keyifliydi..

çok komik bir şey daha
bu sabah tartıldım..
malum bizim reçete dün bitti, bu sabah tartılmamız gerekiyordu..
400 gr aldığımı söylemiştim, yanılmışım
sadece 100 gr almışım..
58,2 idim 58,3 olmuşum..

şu an yediklerime dikkat ediyorum..
misafirim bugün dönüyor, birazdan kahveye gelecek..birşey yemeye niyetim yok
ve evet, haftaya niyetim 57,5 olmak ve olacağım da..
herkese iyi pazarlar..

Hayırlı pazarlar kızlar

Oğlum uyumuşken hemen dün yediklerimi yazayım.Dağ gibi ütü beni bekler

sabah : 2 dilim ekmek , 2 dilim ince kaşar,1 zeytin,yeşillik
ara : yok
öğlen : 3 kaşık kadar kısır, 1 bardak ayran,yeşillik
ara : 7-8 tane kaju fıstığı
akşam : tavada 2 yumurta,1 dilim ekmek

selam kızlar mutlu pazarlar diliyorum hepinize bu arada Turuncu aramıza hoşgeldin canım ben Beste...

Merhaba kizlar.dogum gunu kutlamalari icin saolun.misafirler gitti evi toplamadan bi bakayim dedim.menumu de yazayim.sabah iki dilim ekmekle kahvalti ara turk kahvesi ogleden sonra 2 kucuk icli kofte salata 6 gibi yaklasik bi dilim pasta ve kola malesef.temizlik yaptim bol bol simdide mutfagi topluyacagim .iyi geceler size.

iyi geceler kızlar
umarım hafta sonunuz güzel geçmiştir

pişman olmamışsın olmada zaten arada bir keyif hepimizin hakkı

hayırlı geceler canımcım
menün az ve hafif görünüyor

kadriyecim gayet az menün ve o kadarcık pasta zaten yemeliydin malum özel gün sadece kola göze batan amann o kadarcık kusur oluversin

iyi akşamlar

bugünkü menümüde paylaşıyım

sabah

ballı ılık su

kahvaltı

1 bardak ıhlamur çayı
3 zeytin
domates
1 yumurta
maydanozlu dere otlu lor peyniri
kepekli ekmekle yağsız tost

ara
yok

öğlen

2 kaşık pilav üstü 2 kaşık etli bezelye
(pilavı ekmek yerine yedim)
2 kaşık bakla
3 kaşık yoğurt

ara

yok

akşam
2 kaşık kadar yeşillik yağsız tuzsuz
2 kaşık pilav üstü 2 kaşık etli bezelye
3 kaşık yoğurt

ara
1 portakal
2 kaşık yoğurt

2.5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

spor : yok

Gunaydinlar bugun de kosturmaca beni bekliyor kreste 2.partimiz varda aksama dogru gelirim artik.daha tartilmadim sonucu bende merak ediyorum.

guzel menu ablacigim ama sen spor salonunu biraktin bu aralar neden acaba

arada kacamak yapmak lazim zaten canim ama aklima takilan bu liste neden sana kilo verdirmedi

günaydınnn

guzel menu ablacigim ama sen spor salonunu biraktin bu aralar neden acaba
kadriyecim geçen haftanın başı regl olunca o hafta gitmedim spora bugün başlayacaktım gece uyuyamadım sabah da iyi hissetmeyince gitmedim ama evde yapıcam bugün sporu ve dışarıda yürücem yarın dan itibarende düzenli salona gidicem inşallah

günaydın kızlar
cozutuk bir hafta sonundan sonra yine merhaba
evet cozuttum izmirtteki kuzenim en sevdiğim dostum hayatımdaki en önemli insan gelmiş cozutmadan olmazdıki
9 aydır görüşmüyorduk hiçde pişman değilim
çünkü 2 saate yakın leslie yaptım sonrasında
ve bugün kendimce yeni bir liste yapıyorum 1 hafta boyunca ona uymaya çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…