Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın kızlarrrr:)))
Hayırlı cumalaaar
Bu dukan çok sarstı benim halsizlikten ölmeküzereyim sürekliuyuyoruuummm

canım inşallah faydasını görüyorsundur ama dukan vb diyetler bana pek uymuyor eğer halsiz kalıyorsan tekrar düşün derim çünkü gayet enerjik olmamızı gerektiren bir mesleğimiz var

bugunde gecti sukur.dogum gunu telasina pek duzenli beslenemedim malesef.yarin oglende isyerinde yemek var.aksam yemeyerek atlatirim belki yarini.bu sabah hedefime daha 600 gr oldugunu gordum.cumaya gore sadece 100 gr gitmis reglim bittigh. halde.bu hafta hedefime bir ulasabilsem.ayrica yilbasinda aldigim ve o zaman dar olan etegim simdi super oldu.

Hayırlı akşamlar kızlar...
Günümün çok yoğun geçtiğini söylememe gerek var mı bilmiyorum...Malum bebekli olunca her günün yoğun geçiyor da :))
Gün içerisinde oğlum uyudukça temizlik yaptım,cam sil perde yıka vs...Oğluşum uyanınca da onun peşinde dolandım durdum.Velhasılı kelam daha yeni oturdum.Şimdi çay ile keyif zamanı

Bugün yediklerim

kahvaltı (10.00)tam buğday ekmeği ile yapılmış tost
öğlen(13.00) : 1 paket eti form (normalde yarım yerdim ama tutamadım kendimi )
ara (15.00.) : 1 armut
akşam (17.00) : fırında patates-tavuk(1 porsiyon),yoğurtlu karnıbahar salatası
ara (şuan :)) : 3 küçük dilim kabak tatlısı

Regl oldum,tatlı isteğimi kabak tatlısı ile giderdim.Umarım cuma gününe kadar şişlikler gider

selam kızlar
dışarıdaydım hava da çok güzeldi baya bir yürüyüş yaptım,dışarıdayken canım hiç bir şey istemiyor nedense demek tüm gün dolaşsam 1 ayda zayıflarım

canımcım protein kilo aldırıyor demişsin acaba şu kan grubu olayıyla mı alakalı? A gruplarının protein aldıklarında direk yağa dönüştüğü söyleniyor,ben A grubuyum 3 günlük protein diyeti uygulucam yarın sabahtan itibaren bakalım bende sonuç nasıl olacak.

turuncu selam,
öğle yemeğin keşke daha düzgün bir yemek olsaydı..
bir de tatlı var tabii..regl zamanı tarçınlı süt ve kuru kayısı ya da meyve deneyebilirsin

canım selam,
valla bilmiyorum ama ben ne zaman protein diyeti yapsam, kilo veremiyorum
diyetisyenim kan grubuyla alakalı olup olmadığını söylemedi ama her metabolizmanın farklı diyetlere farklı tepkiler verdiğini söylmeişti..
mesela o sadece hızlandırma amaçlı 3 gün protein diyeti veriyor -dukan gibi sırf proteinli diyetlere çok karşıydı- o beni kabız yapmıştı 2 kere denedi, baktı ki vücut hep aynı tepkiyi veriyor, başka bir reçete denemişti o zaman..
aslında bütçem ve fırsatım olduğunda york testi yaptırmak istiyorum, bakalım..

canım olsun sen çok kararlısın o yediklerini kararlılığın bile yakar senin
hemde 57,5 olacagım diyosun ne güzel böyle söyleyebilmek

evet evet, bu haftasonu kısmetse 57,5 olacağım :)
canım ne zaman birşey istese hep bunu düşünerek vazgeçiyorum kaçamak yapmaktan..
haftasonu yeterince yaptık zaten

kızlar bugünkü mönüm

sabah
1 dilim çavdar ekmeği
kibrit kutusu kadar peynir
1 haşlanmış yumurta
domates, salatalık

ara
spordaydım yapamadım :/
spor çıkışı bardan 1 dilim elma+1 dilim portakal ve 1 olips şekeri aldım

öğlen
yarım tavuk göğüs ızgara
bol salata (yağsız)

ara2
1 dilim diyet etimek
üzerine bir tatlı kaşığı kadar light labne

akşam
1,5 kepçe şehriye çorbası
5 yemek kaşığı mantar
5 yemek kaşığı yoğurt

gece
henüz yapmadım
1-2 dilim ananas
1 çay bardağı light kefir içeceğim

80 dakika sporum var (20 dk hızlı tempo yürüyüş+60 dk pilates)
2 lt den fazla sıvı (su ve şekersiz yeşil çay) tükettim, hala da içiyorum.

selam canım,york testini duymamıştım burada okuyunca baktım biraz ekşiden falan da sanırım genellikle aynı gıdalara alerji söyleniyormuş süt maya gibi,gereksiz ve çok pahalı olduğunun üzerinde durulmuş.diyelimki yaptırdık ve süt maya yemeyeceksiniz dendi, canımcım herşeyde süt ve maya var nasıl olcak, ben bilemedim.bir yandan da yaptırılmalımı acaba diye de düşünmüyor değilim.

İyi akşamlar kızlar, bu akşam itibariyle biraz da zorunlu olarak bir süre izne ayrılmaya karar verdim...çünkü internetimi kapattım 2 yıllık sözleşmem bitmişti ve şu kalan sürede ders hazırlamak için okulun internetiyle idare edeceğim...bu yüzden internet bulabildiğim süreler dışında düzenli olarak girip paylaşım yapamayacağım malesef, tabi bu süre içinde sporumu yapıp düzenli beslenmeye devam edeceğim arada uğrayıp kilomdaki değişimleri de sizinle paylaşırım...kendinize iyi bakın umarım herkes ideal kilosuna en kısa zamanda ulaşır sizleri özleyeceğim

canımcım bizde seni özlücez.çok ta uzaklaşma bizlerden dediğin gibi arada uğra ve kilonu bize bildir aman canım sakın bırakma.ipin ucu bi kaçtımı bir daha yakalamak çok zor oluyor bulduğun her fırsatta mutlaka bir şeyler yaz.her şey gönlünce olsun

çok sağol Ayşe ablacım bulduğum her fırsatta uğrayacağım yanınıza, dediklerin çok doğru kendimi salmayacağım bu kadar yol katettim zaten yaz geliyor kontrolümü sağlayacağım

çok sağol Ayşe ablacım bulduğum her fırsatta uğrayacağım yanınıza, dediklerin çok doğru kendimi salmayacağım bu kadar yol katettim zaten yaz geliyor kontrolümü sağlayacağım

canımcım aslında günlük girmesen bile sadece cuma günleri fırsat bulursan kilonu paylaşsan bile yeter bize .paylaşım yapmana gerek yok,bilmiyorum tabii bu mümkünmü girebilirmisin?

iyi akşamlar

bugünkü menümüde paylaşıyım

sabah

ballı ılık su

kahvaltı

1 bardak ıhlamur çayı
3 zeytin
kepekli ekmekle yağsız tost
yarım haşlanmış yumurta

ara
light sütlü şekersiz türk kahvesi

öğlen
ızgara köfte
salata
1 dilim kepekli ekmek

ara

yok

akşam
karnıbahar yemeği
1 dilim kepekli ekmek
yarım bardak yoğurt

ara
9 gibi
yarım nar
1 kaşık yoğurt

2.5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

spor : 30 dk yürüyüş

bu uzucu bi haber tatlim.arada buraya ugramayi unutma.bu cuma bildirim yaparmisin bekliyeyim mi seni?

Bende duymadim bu testi hic.

bu uzucu bi haber tatlim.arada buraya ugramayi unutma.bu cuma bildirim yaparmisin bekliyeyim mi seni?

malesef öyle oldu Kadişcim ama sadece haftasonları girebileceğim gibi yani kilo bildirimi yapmam pek mümkün olmayacak...okulların kapanmasına doğru tekrar aranıza katılmayı düşünüyorum ama fırsat bulduğumda durumumu bildiricem size özletmeyeceğim kendimi

menun guzel olmus canim.spordayken sen efeyi ne yapiyorsun canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…