Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

anneme bırakıyorum.
şu ara annem İzmir'de ama eşim kışın izinli oluyor -turizmci- o da göz kulak oluyor.

ooo iyiymiş senin iş
eşinde idare eder
bloga bakamıyorum bu aralar
bi ara bi dklığına baktım
banyo tadilatından bahsediyodun saırım
okuyamadım yazını
en kısa zamanda vakit bulunca takibindeyim canım:2::2:

selam kızlar
bu sabah itibariyle 3 günlük sebzeli protein diyeti uygulucam bir nevi şok diyet diyebiliriz benim şu metabolizmayı bi şaşırtıyım
akşam paylaşırım yediklerimi.
bu sabah 8 de sporumada gittim nihayet eczaneden bir de doğal bitkiden yapılmış tatlandırıcı aldım sadece kahvede kullanıcam.çay ve bitki çaylarını zaten senelerdir şekersiz içiyorum.

canım ya guzel menun bısey soracağım şu ballı su nasıl oluyor bı burnumu sokmadıgım o kaldı onuda sokayım
tatlım sabahları su ısıtıyorum içine bir tatlı kaşığı bal koyuyorum bir iki damla da limon bunu içiyorum kalkar kalkmaz,ama su 40 dereceyi geçmicek çünkü bal'ın 40 dereceden sonra bileşenleri değişiyor yani faydası kalmıyor.su soğuk olursa da kabzılık yapar,o yüzden suyun ısısı önemli,ben dayanabileceğimden biraz daha ılık yapıyorum.gün boyu bana enerji veriyor.bağırsakları da çalıştırıyor.en önemli konu ise doğal yani gerçek balla bunu yapman yoksa normal ballar şeker ihtiva ettiğinden kilo aldırabilir.

kan tahlili çok önemli vücudda kansızlık ve vitamin eksiklikleri var ise kilo verememenin başlıca sebeplerinden olabiliyorlarmış.bendede kansızlık aşırı derecede vardı doktorum kan hapları verdi ve düzelmemişti 2.yi tekrarlamak zorunda kalmıştık şimdi normale döndü.vitaminlerimede baktırmıştım b12 normal d3 ise çok düşük çıktı şimdide d3 için ilaç kullanıyorum.

ne diyim bilemedim sen gerekçelerini yazmışsın zaten ama yinede 3 halley ne ayol birini anlarım hadi 2 yide anlıyım 3 neee

kadriyecim menünde sadece makarnadaki yoğurt hakkında bir şey söyliyim ,burada kızlardan biri mi yazdı başka bir yerde mi okudum hatırlamıyorum,makarna ile yoğurdun bir arada yenmesinin doğru olmadığıyla ilgiliydi.

gündüz menü tamam
evet bende yoğurtlu makarnanın kalorisinin yuksek oldugunu bılıyorum

evt canım denemıstım bı ara
tarcınlı kurude sıkıldım bıraktım aslında bırakmasam ıyıydı ya erken kalktıgımdan usenıyorum hazırlamaya

Yogurtlu makarnanin kalorıli oldugunu duymamistim ben.neyseki az yemistim.acaba yerimde saymamin bi nedeni wcye cikamamam olabilir mi acaba.bugun ku menumu de yazayim sabah 2 yumurtanin beyazi bi catal peynir ara 2 diyet biskuvi ogle bi dilim ekmek kiymali tava bi bardak kola ara bi fincan sicak cikolata aksam bi yogurt yarim kase sutlu musli 2 lokma tahin pekmez 5 bucukta aksam yemegim bitti ne guzel.bi turk kahvesi icip erkenden yatmayi planliyorum cok yorgunum cunku.

2 hafta hergun tartildim ve kendimi bu sayede frenledim canim.tartilmayinca ipin ucu kaciyo bende bunu fark ettim.her gun tartilip paylasmak da beni motive ediyo.tavsiye ederim.

canım ben tartılıyorum, tuvalete çıkma işim düzenli olmadığı için kilom hep değişiyor tartıda..o yüzden haftada bir tartılmaya özen gösteriyorum..
zaten o haftada birde bile tuvalete çıkamadığım zamanlar çok oluyor, o yüzden de sonuçlarım çoğu zaman sağlıklı olmuyor
böyle senin gibi hep tartılsam sinirlerim bozulur benim..şimdi bile tartım bozuk mu diyorum ama yeni aldım (Tefal'in dijital tartılarından) bozuk olması imkansız..

canım selam,
sanki karbonhidratı fazla mı alıyorsun..

yarım bazlama+2 dilim ekmek+4 kaşık makarna..bana biraz fazla geldi..
ama diğerleri güzel, afiyet olsun..

çok teşekkür ederim
ama bu yeni değil, ben neredeyse hamileliğimden beri böyle besleniyorum, alıştım artık..
kızartma yapmam evde, yemekleri 1-2 kaşık yağla pişiririm, artık eşim de alıştı..
spor salonuna da 2 yıldır gidiyorum..çok düzenli gidemediğim zamanlar oluyor, oğlum çok küçük her zaman bırakacak yer bulamayabiliyorum..ama spor sayesinde oldukça sıkılaştım, kimse 58 kilo olduğuma inanmıyor..
biraz alışkanlık haline dönüştürmek lazım, yani diyet bitince yeniden yemeye başlarsan kendini yine burada bulursun..

canım selam,
ben de bugün simit yedim..ve çok kalorili bilgin olsun
ve evet bugün pek diyet gibi olmamış ne yazık ki..

bence çok ta yememişsin
zaten ara öğünlerde de yiyecek yok..
o yüzden kötü değil bence..

ya evet Kadis kesinlikle çok şanslıyım
annemle eşim sağolsunlar, benim nefes almama imkan tanıyorlar..
cumartesi gecesi arada kızlarla dışarı bile çıkabiliyorum

evet bir yakınımızın banyosunun tadilatını yapıyoruz, çok keyifli geçiyor..
bugün seramikleri ve lavaboyu seçtik..çok keyifli bir gündü..bu işlerle uğraşmayı sevdim, beni lavabocuda yine mimar sandılar
banyonun eski ve yeni halini blogta yayınlayacağım, izin aldım..

evet ben de tahlil yaptıracağım, sonucu merak ediyorum.
ben de söylemiştim, makarna ile salata yemek gerekiyor, diyetisyenim söylemişti..

gündüz menü tamam
evet bende yoğurtlu makarnanın kalorisinin yuksek oldugunu bılıyorum

aslında makarna kalorili birşey değil.
ama yağsız yapılması ve yağsız salata ile birlikte tüketilmesi gerekiyor..yani benim diyetisyen öyle tavsiye etmiş, "mümkünse spor yaptığın günler ye" demişti..
hala spor yaptığım günler yemeye dikkat ederim..
bir de sade sevmediğimden domates, sarımsak ve baharatla pişiriyorum..tabii ki yağsız..

Kadisim demin de yazdım makarna çok kalorili birşey değil..
ama yoğurtsuz yemeye dikkat et..
yoğurdu sebzeyle tüket, daha az acıktırır..
tuvalete çıkamazsan kilo veremezsin, ben diyetisyene kontrole giderken stres olur tuvalete çıkamazdım tartıda direkt farkediyordu..ve abartmıyorum bazen 400 gramı bulurdu fark
akşam fazla sıvı tüketimi de tartıyı etkiliyor, bilgin olsun..

mönüye gelince..
kıymalı tavanın nasıl pişirildiğini, dolayısıyla kalorisini bilmiyorum.
sıcak çikolata kalorili bir içecek, haberin olsun..
diğerleri gayet güzel canım, afiyet olsun..

selam kızlar iyi akşamlar
bugün protein diyetimin ilk gününü bitirdim 9 gibi bir minik yoğurdum kaldı yenecek.
az gibi gelmişti bana listeye bakınca fakat çok fazla doydum her öğünde
ekmeksiz de doyuluyormuş gereksiz ne kadar şey varsa tıkıştırıyoruz demekki midemize
hatta kendimi çok yemiş ve şiş bile hissediyorum

kadriyecim wc nin çok etkisi var canım ondandır mutlaka.menünde gözüme çarpan kola.

Valla tebrik ediyorum...Kusursuz bir menü..
Bebek olmadan önce ben de çok dikkatliyim ama şimdi illa bir öğünümü geçirtiriyorum

Bu da güzel bir menü olmuş.
Afiyet olsun

2 hafta hergun tartildim ve kendimi bu sayede frenledim canim.tartilmayinca ipin ucu kaciyo bende bunu fark ettim.her gun tartilip paylasmak da beni motive ediyo.tavsiye ederim.

Ben de her sabah tartılınca motive oluyorum

Canim hem temizlik yap hem oglen yemek yeme olacak is mi?

Canım öğlen vakti oğluşu kontrol için hastaneye götürdük.Orda çok acıkınca çantadaki eti formu götürdüm.
Eve gelince oğlanı doyur,üzerini değiştir,uyut derken zaman geçti ve yiyemedim

3 halley
ben de dün kabak tatlısını götürdüm

Ben bu sabah itibari ile 76.1 olmuşum
bence menü çok da abartılı değil.

Listeni merakla bekliyorummm

Bugün ki menüm :

sabah 1 bardak süt 3 kaşık müsli
ara : 2 dilim kabak tatlısı :26:
öğlen : 1 porsiyon haşlanmış karnıbahar,2-3 kaşık yoğurt,1 dilim tam buğday ekmeği
ara : 2 minik mercimek köftesi,yarım dilim kek (misafirlikteydim.)
akşam : ızgara et,ızgara tavuk karışımı (1 porsiyon),salata,ayran,1 lavaş

biliyor musunuz biz de eşimle dün aynı konuyu konuştuk..
2 haftadır yediğimiz ekmek o kadar az ki..ve ikimiz de aramıyoruz..
sadece kahvaltılarda ekmek yemeyi seviyorum..
ekmek yerine bulgur pilavı ve makarna favorim.. onları da spor yaptığım günlerde tüketmeye dikkat ediyorum, kaslardan yemesin sonra diye..

kabak tatlısı, kek ve lavaş işi bozmuş :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…