anneme bırakıyorum.
şu ara annem İzmir'de ama eşim kışın izinli oluyor -turizmci- o da göz kulak oluyor.
tatlım sabahları su ısıtıyorum içine bir tatlı kaşığı bal koyuyorum bir iki damla da limon bunu içiyorum kalkar kalkmaz,ama su 40 dereceyi geçmicek çünkü bal'ın 40 dereceden sonra bileşenleri değişiyor yani faydası kalmıyor.su soğuk olursa da kabzılık yapar,o yüzden suyun ısısı önemli,ben dayanabileceğimden biraz daha ılık yapıyorum.gün boyu bana enerji veriyor.bağırsakları da çalıştırıyor.en önemli konu ise doğal yani gerçek balla bunu yapman yoksa normal ballar şeker ihtiva ettiğinden kilo aldırabilir.canım ya guzel menun bısey soracağım şu ballı su nasıl oluyor bı burnumu sokmadıgım o kaldı onuda sokayım
kan tahlili çok önemli vücudda kansızlık ve vitamin eksiklikleri var ise kilo verememenin başlıca sebeplerinden olabiliyorlarmış.bendede kansızlık aşırı derecede vardı doktorum kan hapları verdi ve düzelmemişti 2.yi tekrarlamak zorunda kalmıştık şimdi normale döndü.vitaminlerimede baktırmıştım b12 normal d3 ise çok düşük çıktı şimdide d3 için ilaç kullanıyorum.ben de aynı şeyi düşünmüştüm :)
gerçi benim hepsinden önce bir kan tahlili yaptırmam lazım, çünkü kendimi çoğu zamanlar yorgun, halsiz hissediyorum, üşüyorum..kansız olabileceğimi söyledi annem..
evet york ta gereksiz pahalı, ben de bilemedim..
ne diyim bilemedim sen gerekçelerini yazmışsın zatengünaydınn dünkü menüm
kalkar kalkmaz 1 bardak limonlu ılık su
sabah:yarım simit, 2 zeytin biraz peynir, 1 bardak çay
ara:1 elma, 1 bardak bitki çayı
öğle:yarım simit, 1 bardak çay
ara:1 portakal
halley yedim eve giderken 3 taneregl olacagım krize girdim resmen kan şekerim düştü elim ayağım titredi yedim gitti
akşam:1 tabak sarma biraz yoğurt
2 su bardağı bitki çayı
1 saat yürüyüş
kadriyecim menünde sadece makarnadaki yoğurt hakkında bir şey söyliyim ,burada kızlardan biri mi yazdı başka bir yerde mi okudum hatırlamıyorum,makarna ile yoğurdun bir arada yenmesinin doğru olmadığıyla ilgiliydi.Günaydın kızlar
bugün işlerim çok yoğun dün izinli olunca çift mesai yapıyorum sanki
bu sabah tartıldım yine aynıyım
74.6
4 gündür aynı kiloda duruyorum nasıl iş bu anlamadım canım
dünkü menümü yazayım
sabah bi dilim ekmek bi yumurta
ara nescafe
öğle 2 tane içli köfte
ara küçük dilim yaşpasta okulda kutlama yaptık da
ara türk kahvesi
akşam bi tabak makarna yoğurtlu
pek yemedim gibi olsam da amma yemişim ben ya
ama yinede kilo veremiyorum cuamdan beri 100 gr gitti reglim bittiği halde
kilo almadığıma şükür ne diyeyim
süper kaçamak yok spor var aralar var
tam istediğimiz menü
afiyet olsun canım
Günaydın kızlar
74.6
dünkü menümü yazayım
ara nescafe
öğle 2 tane içli köfte
ara türk kahvesi
selam kızlar
bu sabah itibariyle 3 günlük sebzeli protein diyeti uygulucam bir nevi şok diyet diyebiliriz benim şu metabolizmayı bi şaşırtıyım
akşam paylaşırım yediklerimi.
bu sabah 8 de sporumada gittim nihayeteczaneden bir de doğal bitkiden yapılmış tatlandırıcı aldım sadece kahvede kullanıcam.çay ve bitki çaylarını zaten senelerdir şekersiz içiyorum.
tatlım sabahları su ısıtıyorum içine bir tatlı kaşığı bal koyuyorum bir iki damla da limon bunu içiyorum kalkar kalkmaz,ama su 40 dereceyi geçmicek çünkü bal'ın 40 dereceden sonra bileşenleri değişiyor yani faydası kalmıyor.su soğuk olursa da kabzılık yapar,o yüzden suyun ısısı önemli,ben dayanabileceğimden biraz daha ılık yapıyorum.gün boyu bana enerji veriyor.bağırsakları da çalıştırıyor.en önemli konu ise doğal yani gerçek balla bunu yapman yoksa normal ballar şeker ihtiva ettiğinden kilo aldırabilir.
kan tahlili çok önemli vücudda kansızlık ve vitamin eksiklikleri var ise kilo verememenin başlıca sebeplerinden olabiliyorlarmış.bendede kansızlık aşırı derecede vardı doktorum kan hapları verdi ve düzelmemişti 2.yi tekrarlamak zorunda kalmıştık şimdi normale döndü.vitaminlerimede baktırmıştım b12 normal d3 ise çok düşük çıktı şimdide d3 için ilaç kullanıyorum.
ne diyim bilemedim sen gerekçelerini yazmışsın zatenama yinede 3 halley ne ayol birini anlarım hadi 2 yide anlıyım 3 neee
kadriyecim menünde sadece makarnadaki yoğurt hakkında bir şey söyliyim ,burada kızlardan biri mi yazdı başka bir yerde mi okudum hatırlamıyorum,makarna ile yoğurdun bir arada yenmesinin doğru olmadığıyla ilgiliydi.
2 hafta hergun tartildim ve kendimi bu sayede frenledim canim.tartilmayinca ipin ucu kaciyo bende bunu fark ettim.her gun tartilip paylasmak da beni motive ediyo.tavsiye ederim.
günaydın kızlar
dünkü menümü paylaşayım
sabah:4 kayısı saat 7 gibi
yarım bazlama şekersiz çay
ara: yeşil çay yarım elma
öğle: yoğurt turşu ve 1 kepçe nohut 2 ince dilim ekmek
ara: yeşil çay biberiye çayı
5 gibi yarım elma
akşam: 1 mercimek köfte
yemekte sulu köfte 4 kasık makarna 4 kaşık ve brokoli salatası
ara: 1 kase patlamış mısır ve biberiye çayı
spor: 45 dk leslie 40 mekik 60 bel çalıştım
su: 2.5 lt su
tatlım ya menune hayran kalıyorum okadar dıkkat edıyorsunki bozmuyorsun şu spora bayıldım ya bende ıstıyorum yaaaa
dun aksam yapıyorum leslı esıme dıyorum hadı sende kalk gun ıcınde ben bu hareketlerde çok bulunuyorum demezmı gıcıkmıdır nedır yaaaa sankı zayıfmıs gıbı 100 kg benden cok ıhtıyacı var halbukı ama koca totosunu kaldırıp spor yapmak zor gelıyor
günaydınn dünkü menüm
halley yedim eve giderken 3 taneregl olacagım krize girdim resmen kan şekerim düştü elim ayağım titredi yedim gitti
2 su bardağı bitki çayı
1 saat yürüyüş
Günaydın kızlar
74.6
dünkü menümü yazayım
ara nescafe
öğle 2 tane içli köfte
ara türk kahvesi
ooo iyiymiş senin iş
eşinde idare eder
bloga bakamıyorum bu aralar
bi ara bi dklığına baktım
banyo tadilatından bahsediyodun saırım
okuyamadım yazını
en kısa zamanda vakit bulunca takibindeyim canım:2::2:
kan tahlili çok önemli vücudda kansızlık ve vitamin eksiklikleri var ise kilo verememenin başlıca sebeplerinden olabiliyorlarmış.bendede kansızlık aşırı derecede vardı doktorum kan hapları verdi ve düzelmemişti 2.yi tekrarlamak zorunda kalmıştık şimdi normale döndü.vitaminlerimede baktırmıştım b12 normal d3 ise çok düşük çıktı şimdide d3 için ilaç kullanıyorum.
kadriyecim menünde sadece makarnadaki yoğurt hakkında bir şey söyliyim ,burada kızlardan biri mi yazdı başka bir yerde mi okudum hatırlamıyorum,makarna ile yoğurdun bir arada yenmesinin doğru olmadığıyla ilgiliydi.
gündüz menü tamam
evet bende yoğurtlu makarnanın kalorisinin yuksek oldugunu bılıyorum
Yogurtlu makarnanin kalorıli oldugunu duymamistim ben.neyseki az yemistim.acaba yerimde saymamin bi nedeni wcye cikamamam olabilir mi acaba.bugun ku menumu de yazayim sabah 2 yumurtanin beyazi bi catal peynir ara 2 diyet biskuvi ogle bi dilim ekmek kiymali tava bi bardak kola ara bi fincan sicak cikolata aksam bi yogurt yarim kase sutlu musli 2 lokma tahin pekmez 5 bucukta aksam yemegim bitti ne guzel.bi turk kahvesi icip erkenden yatmayi planliyorum cok yorgunum cunku.
kadriyecim wc nin çok etkisi var canım ondandır mutlaka.menünde gözüme çarpan kola.Yogurtlu makarnanin kalorıli oldugunu duymamistim ben.neyseki az yemistim.acaba yerimde saymamin bi nedeni wcye cikamamam olabilir mi acaba.bugun ku menumu de yazayim sabah 2 yumurtanin beyazi bi catal peynir ara 2 diyet biskuvi ogle bi dilim ekmek kiymali tava bi bardak kola ara bi fincan sicak cikolata aksam bi yogurt yarim kase sutlu musli 2 lokma tahin pekmez 5 bucukta aksam yemegim bitti ne guzel.bi turk kahvesi icip erkenden yatmayi planliyorum cok yorgunum cunku.
kızlar bugünkü mönüm
sabah
1 dilim çavdar ekmeği
kibrit kutusu kadar peynir
1 haşlanmış yumurta
domates, salatalık
ara
spordaydım yapamadım :/
spor çıkışı bardan 1 dilim elma+1 dilim portakal ve 1 olips şekeri aldım
öğlen
yarım tavuk göğüs ızgara
bol salata (yağsız)
ara2
1 dilim diyet etimek
üzerine bir tatlı kaşığı kadar light labne
akşam
1,5 kepçe şehriye çorbası
5 yemek kaşığı mantar
5 yemek kaşığı yoğurt
gece
henüz yapmadım
1-2 dilim ananas
1 çay bardağı light kefir içeceğim
80 dakika sporum var (20 dk hızlı tempo yürüyüş+60 dk pilates)
2 lt den fazla sıvı (su ve şekersiz yeşil çay) tükettim, hala da içiyorum.
iyi akşamlar
bugünkü menümüde paylaşıyım
sabah
ballı ılık su
kahvaltı
1 bardak ıhlamur çayı
3 zeytin
kepekli ekmekle yağsız tost
yarım haşlanmış yumurta
ara
light sütlü şekersiz türk kahvesi
öğlen
ızgara köfte
salata
1 dilim kepekli ekmek
ara
yok
akşam
karnıbahar yemeği
1 dilim kepekli ekmek
yarım bardak yoğurt
ara
9 gibi
yarım nar
1 kaşık yoğurt
2.5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)
spor : 30 dk yürüyüş
2 hafta hergun tartildim ve kendimi bu sayede frenledim canim.tartilmayinca ipin ucu kaciyo bende bunu fark ettim.her gun tartilip paylasmak da beni motive ediyo.tavsiye ederim.
Canim hem temizlik yap hem oglen yemek yeme olacak is mi?
günaydınn dünkü menüm
2 su bardağı bitki çayı
1 saat yürüyüş
Günaydın kızlar
74.6
dünkü menümü yazayım
ara nescafe
öğle 2 tane içli köfte
ara türk kahvesi
selam kızlar iyi akşamlar
bugün protein diyetimin ilk gününü bitirdim 9 gibi bir minik yoğurdum kaldı yenecek.
az gibi gelmişti bana listeye bakınca fakat çok fazla doydum her öğünde
ekmeksiz de doyuluyormuş gereksiz ne kadar şey varsa tıkıştırıyoruz demekki midemize
hatta kendimi çok yemiş ve şiş bile hissediyorum
kadriyecim wc nin çok etkisi var canım ondandır mutlaka.menünde gözüme çarpan kola.
selam kızlar iyi akşamlar
bugün protein diyetimin ilk gününü bitirdim 9 gibi bir minik yoğurdum kaldı yenecek.
az gibi gelmişti bana listeye bakınca fakat çok fazla doydum her öğünde
ekmeksiz de doyuluyormuş gereksiz ne kadar şey varsa tıkıştırıyoruz demekki midemize
hatta kendimi çok yemiş ve şiş bile hissediyorum
Bugün ki menüm :
sabah 1 bardak süt 3 kaşık müsli
ara : 2 dilim kabak tatlısı :26:
öğlen : 1 porsiyon haşlanmış karnıbahar,2-3 kaşık yoğurt,1 dilim tam buğday ekmeği
ara : 2 minik mercimek köftesi,yarım dilim kek (misafirlikteydim.)
akşam : ızgara et,ızgara tavuk karışımı (1 porsiyon),salata,ayran,1 lavaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?