Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ah tatlım ya kaza namazlarını evde oldukca kılıyorum iş yerinde kılıyorum namazı ama sonrasında en fazla 4 dk mekık cekıyorum sonra işime dönmek zorundayım
aksam ekmek yemıcektım ama bamyayı ekmeksız yıyemezdım zaten yarım dılımdı sonrasında 1 saat yürüdüm inş gitmiştir

merhaba canım bizler iyiyiz..
keşke akşam 3 dilim ekmek yemeseydin ...
bir de üzerine halley altın vuruş olmuş
afiyet olsun..

canımcım ben burda gördum biberiyeyi bir diyetisyen önermiş 10 gündür içiyorum faydası var gibi çünkü belli bir süre 60tan inememiştim
artık inmeye başladım yani tam bılemıyorum her yolu denıyorum işte ama ben yemeklerden sonra içiyorum öyle yazıyordu
hatta suanda bardağa koydum demlenıyor bile

OOO güzel telaşlar kolay gelsin canım

kıyma yağsızdı
wcye çıkmak için yoğurt tüketiyorum
sıcak çikolatanın kalorisine bakmadım bakayım derhal

bebeğim yaramaz diyosun misafirliklerde geziyosun :)
çok şanslısın bende oğlumla gezmeye gitmeyi hatta evde kalmayı çok seviyorum canım
manü güzel
kaçamak yok

yine güzel menü afiyet olsun canım

menü de spor da güzel ablacım
kilonu merak ediyorum
menü güzel bu hafta vercesin
yanız gel senle bişey yapalım
perşembe akşam hafif ve erkenden yiyelim
ayrıca perşembe günü wcye çıkmak için form çayı falan içelim
bence bu tartıda kendini gösterecek

şu çiğ köfte olayı gerçekten benıde ınanılmaz mutlu etti
akşam tüketsek nasıl olur
asla olmaz
bulguru akşam değil öğlen yada ikindi tüketin kızlar

bak bak bak
halley yasak sanaaaaaaaa
hele birde akşam

dun aksamki 1 saatlık yürüyüş alışverişe gıtmıstık ordan geldı
mekikler ise namazlardan sonra vakıt buldukça çekiyorum

ne güzel namaz sonrası mekik
sende anca o zamanlar mı kendine vakit ayırabiliyosun
ben kendime malesef hiç vakit ayıramıyorum

canım stresli bir işin mi var..o yüzden de kendini aç hissediyor olabilirsin :44:

çok stresli sayılmaz tabi bazen delirmiyor değilim telefona bakmaktan birde benım işyerim uzak
izmiri bilirsin ben merkezde oturuyorum işyerim 1 saat uzaklıkta ayrancılarda oyuzden eve gec gıdıyorum ve gec yemek yıyınce böyle veremıyorum

bende bitki çayı içmeliyim ama hengisi
bence de canım
cumaya göre ayarlaman lazım
ben nasıl eksik çıktım anlamadım ya
neyse

biberiye bunu unutmamam lazım yaaaaaaaaa

şimdi çiğköfte akşam olmamı diyosun yaaaa olsun ya nolcak nolur olsun ancak akşam yıyebılıyorum ben ama
öyle tatlım ancak namazdan sonra ve aksam evde kız uyuduktan sonra onu bıle bazen bulamıorum bu seferde adam cıkıyor sen benımle hıc ılgılenmıyorsun dıyor gıcıkmıdır nedır yaaa ben kendımle ılgılenemıyorum senle nasıl ılgıleneyım aslında kendıme şaşırıyorum bu tempoya nasıl kg veremıyorum

bende merak ediyorum kilomu kadriyecim bakalım nasıl çıkcak
biberiyeyi bende denemeliyim.ben öyle pek fazla 3ü 5 i bir arada içemiyorum bana acayip uyku yapıp sersemleştiriyor.eşimde 9u birarada getirmiş geçenlerde öyle duruyor açıp bakmadım bile

Son düzenleme:
kızlar yaaa annem yaprak sarma yapmış yemeğe gelin diyorrrr
annecım yaaa naptın dıyemedım dıyette olmama cok kızıyor ne yapcam ben yaaaaaaaaa
nasıl karsı koyucam annemın oguzel sarmalarına

kızlar yaaa annem yaprak sarma yapmış yemeğe gelin diyorrrr
annecım yaaa naptın dıyemedım dıyette olmama cok kızıyor ne yapcam ben yaaaaaaaaa
nasıl karsı koyucam annemın oguzel sarmalarına

tatlım abartmadan bide ekmek yemeden yiceksin tabiki de,sonuçta ölüm orucunda falan değilizyanında tatlı falan varsa yada çorba makarna gibi şeyler onlardan hiç yeme canımcım sadece sarma ye bide sakın kola tarzı bi içecek varsa içme aa bak sarmayla ayran içebilirsinyemekten öncede 1 bardak su içebilirisn sadece sarmaya yer kalır böylelikle anneciğinin ellerine sağlıkafiyet olsun

kola zaten hıc tuketmem ben cok nadır onuda ıcemem bıle
senın dedıgın gıbı yapayım yoğurtla yada ayranla tuketeyım gerçi cumayada az bı zaman kaldı ama dayanamamki cok guzel yapar annem kesın yıcem ama abartmıcam yanı kendımı kaybetmıcem

Bence de canim abartmadan ye hayatim.

bugunku menumu yazayim sabah kivi yarim kase nesfit ara yesil cay ara iki form biskuvi nescafe ogle 2 dilim ekmek bi sis kusbasi et salata soda ara yesil cay ara activia aksam tost kahvaltiliklardan misafirlikte turk kahvesi bi minik tuzlu pasta.spor yuruyus yok malesef

iyi akşamlar

bugünkü menümüde paylaşıyım dünün aynısı yarında böyle olacak

sabah

ballı ılık su

kahvaltı

2 yumurtayla az yağlı omlet
1 ince dilim beyaz peynir

ara
1 bardak yoğurt

öğlen
ızgara et
salata

ara

1 portakal
3 kaşık yoğurt

akşam
1 yumurtayla domatesli az yağlı menemen
1 ince dilim beyaz peynir

ara
9 gibi
2 kaşık yoğurt

2.5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

spor : 70dk

kadriyecim öğlen etin yanında yediğin ekmekler fazla gibi bende ekmekle yerdim 2 gündür ekmek yasak ve etden daha bi lezzet aldım sanki ekmeksiz alışkanlık haline getirsek ne güzel olcak.akşam da keşke tost olmasaymış ama arada mecburen bu tür şeyler yiyoruz.

3 yeni arkadas davet ettim kizlar geldiklerinde yardimci olursunuz degil mi ben buralarda olmazsam

Oglen cok acikmistim aksamda oyle oysa ki arada yaptim acikmamam lazim ama ben daha cok acikiyorum demek ki ara gelmiyo bana.aksamki tost kepek ekmeginden di yine de sikintimi keske nesfit yeseydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…