Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Oglen cok acikmistim aksamda oyle oysa ki arada yaptim acikmamam lazim ama ben daha cok acikiyorum demek ki ara gelmiyo bana.aksamki tost kepek ekmeginden di yine de sikintimi keske nesfit yeseydim.
ğlenkini zaten erken olduğu için yakmışsındır,tost bende yiyorum sabahları, sadece senin akşam yemeğine denk gelmesi biraz sıkıntı ama takma canım zaten kepekliymiş ve eminim küçücüktü.

Kizlar gunluk 5 mesaj yazma zorunlulugunu lutfen unutmayalim.ozgecim nerelerdesin cuma bildirim yapmadin sonrasinda gelmedin meraktayim bilesin canim.

ben de bugün 3 kere yemeklerden önce içtim, çünkü aktar paketin üzerine öyle yazmış..
bakalım, deneyeceğim belki işe yarar :)
teşekkür ederim..
sevgiler

aaa ceylin yoksa İzmirli misin sende?:)
merkez dediğin üçyol falansa oradan bile çok uzak ayrancılar..:/
o zaman sen akşam hiç karbonhidrat tüketmeyeceksin canım, gündüz tercih edeceksin..

kızlar yaaa annem yaprak sarma yapmış yemeğe gelin diyorrrr
annecım yaaa naptın dıyemedım dıyette olmama cok kızıyor ne yapcam ben yaaaaaaaaa
nasıl karsı koyucam annemın oguzel sarmalarına

sorma..
ben de yarın misafirliğe davetliyim ve mantı partisi yapacaklar..
aslında pzt/çrş/cuma yoğun spor yapıyoruz ama yine de yarın kesinlikle yürüyüş yapmam lazım..

canım gayet güzel olmuş, afiyet olsun..
benim de şu activialardan aralarda yemem lazım, hala tuvalete zor çıkıyorum

menemeni çok severim, afiyet olsun
ben de günlerdir yemek yapmaktan sıkıldım, böyle basit şeyler yapıp yiyesim var bu ara..

kızlar selam,

bugünkü mönüm

sabah aç karnına 1 fincan beşi bir yerde çayı

1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
domates,salatalık
1 dilim keten tohumlu ekmek

ara
spordaydım yapamadım:/ spor çıkışı 1 dilim elma+1 dilim portakal

öğlen aç karnına 1 fincan beşi bir yerde çayı

yarım tavuk göğüs ızgara
salata (yağsız)

ara
3 dilim eti form
2 avuç fındık+antep fıstığı :18:

akşam aç karnına 1 fincan beşi bir yerde çayı

ara öğündeki rezalet sebebiyle 2 kepçe tarhana çorbası

gece
1 kepçe dolusu sütlaç (yarım yağlı sütle çok az şekerli yaptım ama tarif kötüymüş, rezil bişi oldu )

2 lt civarı suyumu ükettim
80 dk spor (20 dk yürüyüş+60 dk thai box)

Merhabaaa :)

Ben yeni geldim aranıza, hoşgeldim....

Dün itibariyle Dukan diyetine başladım, yazın verip kışın hergün fastfood yiyip geri aldığım 8 kiloyu vermek üzere :))

Hatta inşallah 8den fazlasını da veririm......

5 MAYIS 69.5
6 MAYIS 68

Dukan vücudumdaki ödemi atmama ilk günden bile yardımcı oldu, 5 günlük atak yapacağım (saf protein evresi)... Zaten daha önce uygulayıp 80 kilodan 69a indiğim bir diyetti 2 ay içerisinde, o kiloları geri almadım...

Şimdi inşallah 7 kilomdan bir an önce kurtulurum:)

Ama ilk hedefim 65 ! Hatta 65 kiloya indiğimde kendime motivasyon kaynağı bir ödül bile vadettim:) Diplerim çok uzadı gidip balyajımı yenileteceğim:) Bir an önce 65e inmek gerek yani... Ama 3 kilo fazla birşey değil, 2 haftada gider diye düşünüyorum=)

Onun dışında 36 beden aldığım ve bütün yaz giydiğim kıyafetler tekrar olmaya başlayacak o da ayrı mesele....

Geçen sefer Dukan diyeti yaptığımda 9 günde 3 buçuk kilo vermiştim, 5 gün atak ve ardından 4 gün sebze+protein, saf+protein sıralamasıyla.. Bakalım bu sefer ne kadar gidecek..

Cuma günleri dansa gideceğim (latin) inşallah hareket anlamında onun yardımı olur, onun dışında günde 15-30 dk kadar yürüyebiliyorum, yetersiz kesinlikle ama ne yapalım.. İş güç okul derken :)

Bugünkü menümü yazayım:

SABAH: 1.5 kaşık yulaf kepeği + 2 kaşık light beyaz peynir + 2 kaşık light süt + 1 yumurtadan yapılmış Dukan krepi

ÖĞLE: 1 orta boy sütlü kahve + 1 konserve light ton balığı (küçük olanlardan)

ARA: 2 çay bardağı yeşil çay

Akşam: 1 çatal ezme salata (dukanda yasak ama canım çok çekmişti, yine de gereksizdi) + 2 şiş tavuk ızgara (ızgara olmasına rağmen yağlıydı biraz ama inşallah etki etmez + coca cola zero (dukanda serbest)

Sonrasında ise 2 fincan latte (yağlı sütten)

Proteinler gerçekten tok tutuyor.. Daha öncesinde meyvelerle diyet yaptığımda devamlı acıkıyordum, proteine geçince az yiyip doymanın ne demek olduğunu anladım..

Son düzenleme:

hoşgeldin canım
ben ayşe 42 yaşındayım.sende birazcık kendini tanıtırmısın
paylaşımlarının bol olacağı belli bu çok güzel,günde 5 mesaj yazma zorunluluğu var ama bunda sıkıntı olacağını düşünmüyorum.günlük menülerimizi paylaşıp arkadaşlarımızın menülerinede yorum yapıyoruz. menünde gayet güzel canım.
cuma günleri tartı günümüz sabah tartılıp kilo bildirimi yapıyoruz.günlük bildirimlerinde eğer yapmış olduğun spor var ise dakika olarak onuda bildiriyoruz.bu kadarcık tekrar hoşgeldin inşallah kalıcı olur ve çok güzel kilolar verip hedefine ulaşırsın

Merhaba kızlar..
Dünkü menü :

sabah : 1 bardak süt,3 kaşık müsli
ara : 5 fındık
öğlen : haşlanmış yoğurtlu karnıbahar
ara : 1-2 çubuk kraker
akşam : yarım porsiyon yoğurtlu mantı
ara : orta kalınlıkta bir dilim pasta (doğum günüm sebebi ile)

fazla dimi yaaaa ben nasıl besleneceğimi şaşırdım içimdeki aç canavara söz geçiremiyorum sanki
bu sabah tartıldım aynıyım sanırım bu hafta veremeyeceğim

Bazen ben de içimdeki canavara söz geçiremiyorum...
Yedikten sonrası tabi ki büyük bir pişmanlık...

bebeğim yaramaz diyosun misafirliklerde geziyosun :)
çok şanslısın bende oğlumla gezmeye gitmeyi hatta evde kalmayı çok seviyorum canım
manü güzel
kaçamak yok

Valla bu aralar bu misafirlik işini baya abarttım gibi.Hem bina içi arkadaşlarla görüşüyorum,hem bina dışındaki arkadaşlar sürekli davet ediyor.Mesela bugün öğlen vakti yine bir yere davetliyim.
Gittiğim yerde bir sürü hazırlık yapılmış oluyor.Ucundan tadına bakmayınca ayıp oluyor.O yüzden bugün akşam yemeğimi meyve ile geçiştirmeyi planlıyorum.Malum yarın cuma
Bebekle gezme cidden çok zor oluyor benim için ama böyle davetlerde arkadaşlar ısrarcı olunca mecbur kalıyorum gitmeye.

kızlar yaaa annem yaprak sarma yapmış yemeğe gelin diyorrrr
annecım yaaa naptın dıyemedım dıyette olmama cok kızıyor ne yapcam ben yaaaaaaaaa
nasıl karsı koyucam annemın oguzel sarmalarına

Mmmm ben olsaydım mutlaka yerdim ama hakkımı sadece sarmadan yana kullanırdım.Yanına da 2-3 kaşık yoğurttt misss :)

Karatay diyeti gibi olmuş.Sıfır karbonhidrat
Bu beslenme şekli ile çok az acıkıyorum ben.
Güzel bir menü olmuş.

Yine düzenli ve güzel bir liste diyecektim ki iki avuç fındık ve sütlaç dikkatimi çekti :)
Neyse sen zaten akşam yemeğinde sadece çorba içerek cezalandırmışın kendini

Merhaba,aramıza hoşgeldin...
Dukan diyetinin popülerliğini çok duydum ama cesaret edip deneyemedim hiç.
Karatay diyeti daha ılımlı geliyor bana.Gerçi şuan onu da yapmıyorum ama yakındır başlamam :)
Dediğin gibi protein diyetleri çok tok tutuyor.
Menü güzel,afiyet olsun

günaydın kızlar cozutuk geldi yine
dünkü menümü paylaşayım
sabah:ılık limonlu su 7 gibi
9 gibi yarım bazlama ve yumurta haşlaması

ara: yeşil çay 3 kayısı

öğle:yarım porsiyon tavuk sote çorba cacık ve 1 dilim kepek ekmek

ara: 2 kayısı 2 dilim elma (tuvalete cıkamadığımdan kayısı yedım ama yınede yok ) biberiye çayı

akşam: 15 ad yaprak sarma ustune 2 kasık yoğurt ve biraz roka

2.5 lt su
spor: 60 mekik 100 defa oldugum yerde zıpladım komık olabılır ama acayip kalori yaktığını duymuştum
akşam yemekten sonra 1 saat yürüyüş

menun bol çeşitli ama azar azar yemıssın ben begendım

ben de bugün 3 kere yemeklerden önce içtim, çünkü aktar paketin üzerine öyle yazmış..
bakalım, deneyeceğim belki işe yarar :)
teşekkür ederim..
sevgiler
bendemi yemeklerden önce içsem acaba bılemedım sımdı

aaa ceylin yoksa İzmirli misin sende?:)
merkez dediğin üçyol falansa oradan bile çok uzak ayrancılar..:/
o zaman sen akşam hiç karbonhidrat tüketmeyeceksin canım, gündüz tercih edeceksin..
ah canım ya yeşilyurttan ayrancılara hergun 2 saat yol cekıyorum belkıde oyuzden cok acıkıyorum ama ne yaparsın işyerı ayrancılarda burdan daha ıyı bır yer bulana kadar burda devam edıcez artık gercı hıc aramadım ama

sorma..
ben de yarın misafirliğe davetliyim ve mantı partisi yapacaklar..
aslında pzt/çrş/cuma yoğun spor yapıyoruz ama yine de yarın kesinlikle yürüyüş yapmam lazım..
canım zaten cok dıkkat edıyorsun yedıklerıne gunduz yersen ve sonrasında yürüyüş yaparsan iyi olur
gerci yarında tartı gunumuz ama olsun sen dengelersın

menünde ki gece sütlaç göze çarpan ben başka birşey göremedim

hoşgeldin aramıza
inşallah hedefine en kısa zamanda ulaşırsın
bu arada benım adım fatma 30 yasındayım 5 yasında bır kızım var karıyer peşinde koşuyorum sanırım oyuzden kg veremıyorum

ayşem menün yıne cok guzel
yoğurtlar cok dıkkatımı cektı yağ yakımına ve metabolızmaya yardımcı dıye duymustum ve tabı bız bayanlar ıcın kemık erımesınde bırebır ılaç dıyebılırım

ya şu doğum günlerinde pasta adetını kım cıkardıysa acayip kınıyorum yaaaa zarar ya her turlu hem maddı hem manevı hem sağlıksız offfffff
gunduz cok ama aksam hem pasta hem mantı olmamış ya neyse bugun telafı edersın sen

Kızlar hepinize gunaydin yanden 1 haftadır giremiyorum çok özür dilerim hastalandım cok kötüydüm yattım sürekli hala yazmaya devam edebilir miyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…