ğlenkini zaten erken olduğu için yakmışsındır,tost bende yiyorum sabahları, sadece senin akşam yemeğine denk gelmesi biraz sıkıntı ama takma canım zaten kepekliymiş ve eminim küçücüktü.Oglen cok acikmistim aksamda oyle oysa ki arada yaptim acikmamam lazim ama ben daha cok acikiyorum demek ki ara gelmiyo bana.aksamki tost kepek ekmeginden di yine de sikintimi keske nesfit yeseydim.
canımcım ben burda gördum biberiyeyi bir diyetisyen önermiş 10 gündür içiyorum faydası var gibi çünkü belli bir süre 60tan inememiştim
artık inmeye başladım yani tam bılemıyorum her yolu denıyorum işte ama ben yemeklerden sonra içiyorum öyle yazıyordu
hatta suanda bardağa koydum demlenıyor bile
çok stresli sayılmaz tabi bazen delirmiyor değilim telefona bakmaktan birde benım işyerim uzak
izmiri bilirsin ben merkezde oturuyorum işyerim 1 saat uzaklıkta ayrancılarda oyuzden eve gec gıdıyorum ve gec yemek yıyınce böyle veremıyorum
bende bitki çayı içmeliyim ama hengisi
biberiye bunu unutmamam lazım yaaaaaaaaa
kızlar yaaa annem yaprak sarma yapmış yemeğe gelin diyorrrr
annecım yaaa naptın dıyemedım dıyette olmama cok kızıyor ne yapcam ben yaaaaaaaaa
nasıl karsı koyucam annemın oguzel sarmalarına
bugunku menumu yazayim sabah kivi yarim kase nesfit ara yesil cay ara iki form biskuvi nescafe ogle 2 dilim ekmek bi sis kusbasi et salata soda ara yesil cay ara activia aksam tost kahvaltiliklardan misafirlikte turk kahvesi bi minik tuzlu pasta.spor yuruyus yok malesef
iyi akşamlar
bugünkü menümüde paylaşıyım dünün aynısı yarında böyle olacak
sabah
ballı ılık su
kahvaltı
2 yumurtayla az yağlı omlet
1 ince dilim beyaz peynir
ara
1 bardak yoğurt
öğlen
ızgara et
salata
ara
1 portakal
3 kaşık yoğurt
akşam
1 yumurtayla domatesli az yağlı menemen
ara
9 gibi
2 kaşık yoğurt
2.5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)
spor : 70dk
Merhabaaa :)
Ben yeni geldim aranıza, hoşgeldim....
Dün itibariyle Dukan diyetine başladım, yazın verip kışın hergün fastfood yiyip geri aldığım 8 kiloyu vermek üzere :))
Hatta inşallah 8den fazlasını da veririm......
5 MAYIS 69.5
6 MAYIS 68
Dukan vücudumdaki ödemi atmama ilk günden bile yardımcı oldu, 5 günlük atak yapacağım (saf protein evresi)... Zaten daha önce uygulayıp 80 kilodan 69a indiğim bir diyetti 2 ay içerisinde, o kiloları geri almadım...
Şimdi inşallah 7 kilomdan bir an önce kurtulurum:)
Ama ilk hedefim 65 ! Hatta 65 kiloya indiğimde kendime motivasyon kaynağı bir ödül bile vadettim:) Diplerim çok uzadı gidip balyajımı yenileteceğim:) Bir an önce 65e inmek gerek yani... Ama 3 kilo fazla birşey değil, 2 haftada gider diye düşünüyorum=)
Onun dışında 36 beden aldığım ve bütün yaz giydiğim kıyafetler tekrar olmaya başlayacak o da ayrı mesele....
Geçen sefer Dukan diyeti yaptığımda 9 günde 3 buçuk kilo vermiştim, 5 gün atak ve ardından 4 gün sebze+protein, saf+protein sıralamasıyla.. Bakalım bu sefer ne kadar gidecek..
Cuma günleri dansa gideceğim (latin) inşallah hareket anlamında onun yardımı olur, onun dışında günde 15-30 dk kadar yürüyebiliyorum, yetersiz kesinlikle ama ne yapalım.. İş güç okul derken :)
Bugünkü menümü yazayım:
SABAH: 1.5 kaşık yulaf kepeği + 2 kaşık light beyaz peynir + 2 kaşık light süt + 1 yumurtadan yapılmış Dukan krepi
ÖĞLE: 1 orta boy sütlü kahve + 1 konserve light ton balığı (küçük olanlardan)
ARA: 2 çay bardağı yeşil çay
Akşam: 1 çatal ezme salata (dukanda yasak ama canım çok çekmişti, yine de gereksizdi) + 2 şiş tavuk ızgara (ızgara olmasına rağmen yağlıydı biraz ama inşallah etki etmez+ coca cola zero (dukanda serbest)
Sonrasında ise 2 fincan latte (yağlı sütten)
Proteinler gerçekten tok tutuyor.. Daha öncesinde meyvelerle diyet yaptığımda devamlı acıkıyordum, proteine geçince az yiyip doymanın ne demek olduğunu anladım..
fazla dimi yaaaa ben nasıl besleneceğimi şaşırdım içimdeki aç canavara söz geçiremiyorum sanki
bu sabah tartıldım aynıyım sanırım bu hafta veremeyeceğim
bebeğim yaramaz diyosun misafirliklerde geziyosun :)
çok şanslısın bende oğlumla gezmeye gitmeyi hatta evde kalmayı çok seviyorum canım
manü güzel
kaçamak yok
kızlar yaaa annem yaprak sarma yapmış yemeğe gelin diyorrrr
annecım yaaa naptın dıyemedım dıyette olmama cok kızıyor ne yapcam ben yaaaaaaaaa
nasıl karsı koyucam annemın oguzel sarmalarına
iyi akşamlar
sabah
ballı ılık su
kahvaltı
ara
1 bardak yoğurt
öğlen
ızgara et
salata
ara
1 portakal
3 kaşık yoğurt
akşam
ara
9 gibi
2 kaşık yoğurt
kızlar selam,
bugünkü mönüm
sabah aç karnına 1 fincan beşi bir yerde çayı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
domates,salatalık
1 dilim keten tohumlu ekmek
ara
spordaydım yapamadım:/ spor çıkışı 1 dilim elma+1 dilim portakal
öğlen aç karnına 1 fincan beşi bir yerde çayı
yarım tavuk göğüs ızgara
salata (yağsız)
ara
3 dilim eti form
2 avuç fındık+antep fıstığı :18:
akşam aç karnına 1 fincan beşi bir yerde çayı
ara öğündeki rezalet sebebiyle 2 kepçe tarhana çorbası
gece
1 kepçe dolusu sütlaç (yarım yağlı sütle çok az şekerli yaptım ama tarif kötüymüş, rezil bişi oldu)
2 lt civarı suyumu ükettim
80 dk spor (20 dk yürüyüş+60 dk thai box)
Merhabaaa :)
Dün itibariyle Dukan diyetine başladım, yazın verip kışın hergün fastfood yiyip geri aldığım 8 kiloyu vermek üzere :))
5 MAYIS 69.5
6 MAYIS 68
Dukan vücudumdaki ödemi atmama ilk günden bile yardımcı oldu, 5 günlük atak yapacağım (saf protein evresi)... Zaten daha önce uygulayıp 80 kilodan 69a indiğim bir diyetti 2 ay içerisinde, o kiloları geri almadım...
Ama ilk hedefim 65 ! Hatta 65 kiloya indiğimde kendime motivasyon kaynağı bir ödül bile vadettim:) Diplerim çok uzadı gidip balyajımı yenileteceğim:) Bir an önce 65e inmek gerek yani... Ama 3 kilo fazla birşey değil, 2 haftada gider diye düşünüyorum=)
Onun dışında 36 beden aldığım ve bütün yaz giydiğim kıyafetler tekrar olmaya başlayacak o da ayrı mesele....
Geçen sefer Dukan diyeti yaptığımda 9 günde 3 buçuk kilo vermiştim, 5 gün atak ve ardından 4 gün sebze+protein, saf+protein sıralamasıyla.. Bakalım bu sefer ne kadar gidecek..
Cuma günleri dansa gideceğim (latin) inşallah hareket anlamında onun yardımı olur, onun dışında günde 15-30 dk kadar yürüyebiliyorum, yetersiz kesinlikle ama ne yapalım.. İş güç okul derken :)
Bugünkü menümü yazayım:
SABAH: 1.5 kaşık yulaf kepeği + 2 kaşık light beyaz peynir + 2 kaşık light süt + 1 yumurtadan yapılmış Dukan krepi
Akşam: 1 çatal ezme salata (dukanda yasak ama canım çok çekmişti, yine de gereksizdi) + 2 şiş tavuk ızgara (ızgara olmasına rağmen yağlıydı biraz ama inşallah etki etmez+ coca cola zero (dukanda serbest)
Proteinler gerçekten tok tutuyor.. Daha öncesinde meyvelerle diyet yaptığımda devamlı acıkıyordum, proteine geçince az yiyip doymanın ne demek olduğunu anladım..
menun bol çeşitli ama azar azar yemıssın ben begendımbugunku menumu yazayim sabah kivi yarim kase nesfit ara yesil cay ara iki form biskuvi nescafe ogle 2 dilim ekmek bi sis kusbasi et salata soda ara yesil cay ara activia aksam tost kahvaltiliklardan misafirlikte turk kahvesi bi minik tuzlu pasta.spor yuruyus yok malesef
bendemi yemeklerden önce içsem acaba bılemedım sımdıben de bugün 3 kere yemeklerden önce içtim, çünkü aktar paketin üzerine öyle yazmış..
bakalım, deneyeceğim belki işe yarar :)
teşekkür ederim..
sevgiler
ah canım ya yeşilyurttan ayrancılara hergun 2 saat yol cekıyorum belkıde oyuzden cok acıkıyorum ama ne yaparsın işyerı ayrancılarda burdan daha ıyı bır yer bulana kadar burda devam edıcez artık gercı hıc aramadım amaaaa ceylin yoksa İzmirli misin sende?:)
merkez dediğin üçyol falansa oradan bile çok uzak ayrancılar..:/
o zaman sen akşam hiç karbonhidrat tüketmeyeceksin canım, gündüz tercih edeceksin..
canım zaten cok dıkkat edıyorsun yedıklerıne gunduz yersen ve sonrasında yürüyüş yaparsan iyi olursorma..
ben de yarın misafirliğe davetliyim ve mantı partisi yapacaklar..
aslında pzt/çrş/cuma yoğun spor yapıyoruz ama yine de yarın kesinlikle yürüyüş yapmam lazım..
kızlar selam,
bugünkü mönüm
sabah aç karnına 1 fincan beşi bir yerde çayı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
domates,salatalık
1 dilim keten tohumlu ekmek
ara
spordaydım yapamadım:/ spor çıkışı 1 dilim elma+1 dilim portakal
öğlen aç karnına 1 fincan beşi bir yerde çayı
yarım tavuk göğüs ızgara
salata (yağsız)
ara
3 dilim eti form
2 avuç fındık+antep fıstığı :18:
akşam aç karnına 1 fincan beşi bir yerde çayı
ara öğündeki rezalet sebebiyle 2 kepçe tarhana çorbası
gece
1 kepçe dolusu sütlaç (yarım yağlı sütle çok az şekerli yaptım ama tarif kötüymüş, rezil bişi oldu)
2 lt civarı suyumu ükettim
80 dk spor (20 dk yürüyüş+60 dk thai box)
hoşgeldin aramızaMerhabaaa :)
5 MAYIS 69.5
6 MAYIS 68
Bugünkü menümü yazayım:
ayşem menün yıne cok guzeliyi akşamlar
sabah
ballı ılık su
kahvaltı
ara
1 bardak yoğurt
öğlen
ızgara et
salata
ara
1 portakal
3 kaşık yoğurt
akşam
ara
9 gibi
2 kaşık yoğurt
Merhaba kızlar..
Dünkü menü :
sabah : 1 bardak süt,3 kaşık müsli
ara : 5 fındık
öğlen : haşlanmış yoğurtlu karnıbahar
ara : 1-2 çubuk kraker
akşam : yarım porsiyon yoğurtlu mantı
ara : orta kalınlıkta bir dilim pasta (doğum günüm sebebi ile)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?