Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İstanbulda yaşıyorum, 24 yaşındayım, psikoloğum, şimdide uzmanlığımı yapıyorum. Bana uygun 5 mesajda yazarım daha fazlada :)))

psikologg selam,
öncelikle aramıza hoşgeldin :)
ben Dukan diyetine pek sıcak bakmıyorum -aslında hiç- zira Fransa'da hükümet televizyonlarda bu diyeti "tehlikeli" kategorisine sokup vatandaşlardan yapmamalarını rica etti..çünkü ileriki zamanlarda böbreklere ciddi zarar veriyor..zaten Mösyö Dukan'ın devamlı "bol su için" demesi bu yüzden..
ayrıca adam doktorluktan men edildi, dünya basınına başka gerekçe gösterdiler -onlar kendi ülkelerindeki ayıpları asla dışarıdan birisinin öğrenmesinden hoşlanmazlar- ancak kendi içlerinde herkes biliyor neden doktorluğunun elinden alındığını..
ben doğumdan sonra 6/7 ay kadar diyetisyene gittim; o zaman bile bana protein diyetlerini sadece 3 günlük verdi, metabolizmam hızlansın diye..hoş beni daha çok kabız yaptı, o ayrı
demem o ki, ilk etapta verdiğin hızlı kilolara sevinebilirsin ancak ileride bu tip tek taraflı diyetlerin sana zarar vereceği..
dilerim kilolarını en kısa zamanda, sağlıklı bir şekilde verirsin..
sevgiler

bu arada ben çok eskiyim diye ismimi vermeyi unutmuşum, benim de adım Ayşe :)
37 yaşındayım o yüzden size abla demeyeceğim, gayet gençsiniz
sevgiler

turuncu selam,

mantı ile pasta işi bozmuş, keşke birinden feragat etseydin :44:
afiyet olsun

canım selam,
yarım bazlama kaç dilim ekmek yapıyor, onu öğrensene..
yaprak sarma yiyeceksen 7/8 adeti geçmemen gerekiyor, ya da 2 adet küçük dolma+salata vermişti diyetisyen bana, haberin olsun..
çok kötü değil bence mönü, sadece yine fazla karbonhidrat var ama en azından yürüyüş yapmışsın..

canım selam,
annem de buraya Antalya'ya gelmeden önce MİT evlerinin karşısında oturuyordu Yeşilyurt'ta :)
ben buraya gelmeden önce hayatım boyunca Hıfsızsıhha'da oturduk Amerikan Koleji'nin orada..
Evet mesafe uzakmış, daha yakın bir yerlerde iş baksana..ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama..
evet birazdan çıkığp yürüyeceğim..
bu arada benim asıl tartı günüm pazar ama yarın bildirim yapmak için tartılacağım..
bu arada hedefime 200 gr kalmış, 57.7 olmuşum sanırım pazar gününe kadar hedefime ulaşacağım

kızlar selam,

Kadisssss ben nihayet tuvalete doğru düzgün çıkabildim dün, sabah ilk işim tartıya gitmek oldu 57.7 olmuşum..hedefime 200 gr kaldı
asıl tartı günüm pazar ben o güne kadar rahat 57,5 olurum
bugün misafirlikte mantı partisi var ama 5-6 yemek kaşığını geçmeyeceğim, birazdan yürüyüşe çıkıyorum..
gündüz yine diyete devam...

canım yaaa sarmalara karsı koyamazdım inankı pişman değilim cunku mukemmeldiler
evt yakınmış banada burda olsaydın görüşürdük
bir şirkette santral ve evrak kayıt işleriyle uğraşıyrum günde yaklaşık olarak 300 telafona bakıyorum ve 300 evrak kaydedıyorum
işim iyi ortamım ıyı oyuzden cekıyorum yolu
ohhhhhhhhhh hedefe ne kalmış yaaa bende öyle vermek ıstıyorum ama içimdeki pis durmuyor sürekli aç hıssedıyorum kendımı
ayşecim bugün menüde makarna ıspanak borani mercimek çorba ve yoğurt var sen söyle hangisini nasıl yıyeyım
makarna yememyı düşünüyorum ama ıspanakta ekmeksiz gitmez ben ne yapcam yaaaaaaa

canım yeşil çay
biberiye
ya da bunların hepsinin karıştığı benimki gibi birşey içebilirsin..aktarlarda var değişik böyle çaylar..
EVEet aktara bakmayı unutmamam laızm :)
çok unutkanım çok iş güç çürüttü beni ya
canım gayet güzel olmuş, afiyet olsun..
benim de şu activialardan aralarda yemem lazım, hala tuvalete zor çıkıyorum
aynen benimde sorun devam ediyor
activa geçen sefer ki gibi iş görmüyor bende nedense
ne yapmalı acaba

abartı derken
fındık fıstık bence sayılmaz
akşam ki sütlaç az şekerli demişsin sorun değil
bend eçok severim sütlacı ama yapmayı beceremiyorum ya
güzel bence menün
yaş pasta zorun luluk sanırsam ince olsa daha iyiydi de neyse

15 tane saydın mı kızzz gerçekten
afiyet olsun bence abartı sayılmaz

aramıza hoşgeldin
adım kadriye takım kaptanıyım
evli 2 çocuklu çalışan bir bayanım
11 aylık bebeğim var ve onun kilolarını vermeye çalışıyorum

ismini cismini yazarsan memnun oluruz

takım kurallarımız
her gün menü paylaşmak
günde en az 5 mesaj yazmak
menülere yorum yapmak
cuma sabah kilo bildirimini yapmak
bu cuma değil haftaya cuma listede olacaksın canım

daha önce her hangi bir takımda yarışmışmıydın?

Kızlar hepinize gunaydin yanden 1 haftadır giremiyorum çok özür dilerim hastalandım cok kötüydüm yattım sürekli hala yazmaya devam edebilir miyim ?

geçmiş olsun tatlım
şimdi nasılsın

bu hafta bildirimde bulunmasaydın sıkıntıydı

cuma sabah bildirimde bulunursun değil mi
tatil bitti döndün mü
yoksa hala antepte misin

İstanbulda yaşıyorum, 24 yaşındayım, psikoloğum, şimdide uzmanlığımı yapıyorum. Bana uygun 5 mesajda yazarım daha fazlada :)))
zor mu mesleğin canım

vay sevindim canım
hedefine yaklaşmışsın

darısı bana diyelim
akşam mı parti canım

ben de tartıldım aynıyım bugün yarına 200 gr vermem lazım
nasıl olacak bilmiyorum
akşam yemek yemesem bir de yürüyüş yapsam gider mi

ay özür dilerim geç kalmışım, sen yemeğini çoktannn yemişsindir
canım bence eğer bilmiyorsan öncelikle neler karbonhidrat, neler protein, neler sebze..onları öğren..o zaman dengeleyerek yiyebilirsin..
ekmek+makarna+çorba aynı şey bir kere haberin olsun..yani eğer yemek+yoğıurt yiyeceksen ya çorbadan, ya makarnadan ya da ekmekten feragat edeceksin, birinden birini seçeceksin..
sonrasında da ıspanak+yoğurt yiyebilirsin.

kesinlikle bitki çaylarını denemelisin, işe yarıyor
fındık fıstık ta kalorili ya, öyle deme..10 tanede bırakmak lazım ama dün o kadar ağır spor yaptırdı ki -düşün 80 dk kardiyo yaptım, şu an kemiklerim ağrıyor- acıktım doğal olarak, zor frenledim kendimi..
1 lt sütle yaptığım sütlaca sadece 1 türk kahvesi fincanı şeker koydum..üstelik ben yağ falan da koymuyorum, süt ise yarım yağlı.
ama rezil oldu
oğlum çok seviyor, o yüzden yeni tarifler araştırıp deneyeceğim, düzgün tarif bulursam burada paylaşırım..

evet canım akşam parti..ama çok geç yemek yeme alışkanlıkları yok çok şükür..tahminim 18.00-18.30 gibi yeriz..
canım bence yememezlik yapma çünkü o sahte sonuç olur sana...ama bence senin sorunun da benimkiyle aynı, kesinlikle tuvalete çıkmalısın..
ayıptır söylemesi dünkü içtiklerimi yazayım sana..

her yemek öncesi aç karnına o bahsettiğim 5i 1 yerde çay
2-3 fincan yeşil çay
2 fincan doğadan form mısır püsküllü
1 lt kadar su.

yalnız hepsini akşam tüketmemeye çalış, şimdiden başla..çünkü akşam çok sıvı alırsan sabah tartıldığında fazla çıkıyor..
ben diyetisyene tartılmaya giderken çok fazla su içmememi söylemişti, bilgin olsun..

geçmiş olsun tatlım
şimdi nasılsın

bu hafta bildirimde bulunmasaydın sıkıntıydı

cuma sabah bildirimde bulunursun değil mi
tatil bitti döndün mü
yoksa hala antepte misin
iyiyim canım ya çok şükür valla ne olduğunu da anlamadık ateşim falan çıktı baya kımıldayacak halim yoktu.:105:
evet tabiki artık hep bildirimde bulunacağım tatil bitti canım maalesef İzmir'deyim işte şimdi okul başladı öyle işte. bu arada ben neredeyse başladığım yere geri döndüm antepte kilo aldımda geldim şuan 76.5 kiloyum cumaya kadar 1 kilo falan verebilirim umarım. sen nasılsın? yeni üyeler katılmış aramıza daha kalabalık bir aile olmuşuz.

Canım öğlen ıspanak yoğurt ve 3 kaşık makarna yedimm
ama şimdi midemde kazı çalışması var mübarek bende 1 avuç kayısı yiyorum canım sıkıldı ıyıce nıye böyle yaaa şekerim felanmı var anlamadımki

hoş geldin canım aramıza. benim adım özge 21 yaşındayım bende izmir'de tekstil mühendisliği okuyorum psikolog hanım pek çok ziyaret ederim psikiyatrileri çok severim onları psikologlarda kardeş sayılır onlarla. dukan diyeti konusunda pek çok ön yargı var bir çok insan uygulayamıyor zaten uygulayanlardan ise bir kısmı başarılı oluyor bir kısmına da ters tepiyor. fakat diyetisyenler hiç önermiyor bu diyeti vücudumuza zararı varmış falan. işine karışmak gibi olmasın ama yapmanı pek önermem. bir de bişey soracağım yeşil çay neden 2 bardak ?

selam kızlar naslsınız ben çok yoğunum bu aralar artık kusuruma bakmayın
dün doktora gittim tahlil yaptırdım çoook kansızlık varmış ilaç verdi bakalım kullanacagım 1 ay sonra tekrar gideceğim
kansızlık kilo vermeyide engelliyormuş diye söylemişti ayşe abla sağolsun
onun demesiyle gittim ve sonuç ortada umarım ilaçları kullanınca daha çok kilo verebilirim hızlandırır umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…