hoşgeldin canım
ben ayşe 42 yaşındayım.sende birazcık kendini tanıtırmısın
paylaşımlarının bol olacağı belli bu çok güzel,günde 5 mesaj yazma zorunluluğu var ama bunda sıkıntı olacağını düşünmüyorum.günlük menülerimizi paylaşıp arkadaşlarımızın menülerinede yorum yapıyoruz.menünde gayet güzel canım.
cuma günleri tartı günümüz sabah tartılıp kilo bildirimi yapıyoruz.günlük bildirimlerinde eğer yapmış olduğun spor var ise dakika olarak onuda bildiriyoruz.bu kadarcıktekrar hoşgeldin inşallah kalıcı olur ve çok güzel kilolar verip hedefine ulaşırsın
Merhabaaa :)
Ben yeni geldim aranıza, hoşgeldim....
Dün itibariyle Dukan diyetine başladım, yazın verip kışın hergün fastfood yiyip geri aldığım 8 kiloyu vermek üzere :))
Hatta inşallah 8den fazlasını da veririm......
5 MAYIS 69.5
6 MAYIS 68
Dukan vücudumdaki ödemi atmama ilk günden bile yardımcı oldu, 5 günlük atak yapacağım (saf protein evresi)... Zaten daha önce uygulayıp 80 kilodan 69a indiğim bir diyetti 2 ay içerisinde, o kiloları geri almadım...
Şimdi inşallah 7 kilomdan bir an önce kurtulurum:)
Ama ilk hedefim 65 ! Hatta 65 kiloya indiğimde kendime motivasyon kaynağı bir ödül bile vadettim:) Diplerim çok uzadı gidip balyajımı yenileteceğim:) Bir an önce 65e inmek gerek yani... Ama 3 kilo fazla birşey değil, 2 haftada gider diye düşünüyorum=)
Onun dışında 36 beden aldığım ve bütün yaz giydiğim kıyafetler tekrar olmaya başlayacak o da ayrı mesele....
Geçen sefer Dukan diyeti yaptığımda 9 günde 3 buçuk kilo vermiştim, 5 gün atak ve ardından 4 gün sebze+protein, saf+protein sıralamasıyla.. Bakalım bu sefer ne kadar gidecek..
Cuma günleri dansa gideceğim (latin) inşallah hareket anlamında onun yardımı olur, onun dışında günde 15-30 dk kadar yürüyebiliyorum, yetersiz kesinlikle ama ne yapalım.. İş güç okul derken :)
Bugünkü menümü yazayım:
SABAH: 1.5 kaşık yulaf kepeği + 2 kaşık light beyaz peynir + 2 kaşık light süt + 1 yumurtadan yapılmış Dukan krepi
ÖĞLE: 1 orta boy sütlü kahve + 1 konserve light ton balığı (küçük olanlardan)
ARA: 2 çay bardağı yeşil çay
Akşam: 1 çatal ezme salata (dukanda yasak ama canım çok çekmişti, yine de gereksizdi) + 2 şiş tavuk ızgara (ızgara olmasına rağmen yağlıydı biraz ama inşallah etki etmez+ coca cola zero (dukanda serbest)
Sonrasında ise 2 fincan latte (yağlı sütten)
Proteinler gerçekten tok tutuyor.. Daha öncesinde meyvelerle diyet yaptığımda devamlı acıkıyordum, proteine geçince az yiyip doymanın ne demek olduğunu anladım..
hoşgeldin canım
ben ayşe 42 yaşındayım.sende birazcık kendini tanıtırmısın
paylaşımlarının bol olacağı belli bu çok güzel,günde 5 mesaj yazma zorunluluğu var ama bunda sıkıntı olacağını düşünmüyorum.günlük menülerimizi paylaşıp arkadaşlarımızın menülerinede yorum yapıyoruz.menünde gayet güzel canım.
cuma günleri tartı günümüz sabah tartılıp kilo bildirimi yapıyoruz.günlük bildirimlerinde eğer yapmış olduğun spor var ise dakika olarak onuda bildiriyoruz.bu kadarcıktekrar hoşgeldin inşallah kalıcı olur ve çok güzel kilolar verip hedefine ulaşırsın
Merhaba kızlar..
Dünkü menü :
sabah : 1 bardak süt,3 kaşık müsli
ara : 5 fındık
öğlen : haşlanmış yoğurtlu karnıbahar
ara : 1-2 çubuk kraker
akşam : yarım porsiyon yoğurtlu mantı
ara : orta kalınlıkta bir dilim pasta (doğum günüm sebebi ile)
günaydın kızlar cozutuk geldi yine
dünkü menümü paylaşayım
sabah:ılık limonlu su 7 gibi
9 gibi yarım bazlama ve yumurta haşlaması
ara: yeşil çay 3 kayısı
öğle:yarım porsiyon tavuk sote çorba cacık ve 1 dilim kepek ekmek
ara: 2 kayısı 2 dilim elma (tuvalete cıkamadığımdan kayısı yedım ama yınede yok ) biberiye çayı
akşam: 15 ad yaprak sarma ustune 2 kasık yoğurt ve biraz roka
2.5 lt su
spor: 60 mekik 100 defa oldugum yerde zıpladım komık olabılır ama acayip kalori yaktığını duymuştum
akşam yemekten sonra 1 saat yürüyüş
ah canım ya yeşilyurttan ayrancılara hergun 2 saat yol cekıyorum belkıde oyuzden cok acıkıyorum ama ne yaparsın işyerı ayrancılarda burdan daha ıyı bır yer bulana kadar burda devam edıcez artık gercı hıc aramadım ama
canım zaten cok dıkkat edıyorsun yedıklerıne gunduz yersen ve sonrasında yürüyüş yaparsan iyi olur
gerci yarında tartı gunumuz ama olsun sen dengelersın
canım selam,
yarım bazlama kaç dilim ekmek yapıyor, onu öğrensene..
yaprak sarma yiyeceksen 7/8 adeti geçmemen gerekiyor, ya da 2 adet küçük dolma+salata vermişti diyetisyen bana, haberin olsun..
çok kötü değil bence mönü, sadece yine fazla karbonhidrat var ama en azından yürüyüş yapmışsın..
canım selam,
annem de buraya Antalya'ya gelmeden önce MİT evlerinin karşısında oturuyordu Yeşilyurt'ta :)
ben buraya gelmeden önce hayatım boyunca Hıfsızsıhha'da oturduk Amerikan Koleji'nin orada..
Evet mesafe uzakmış, daha yakın bir yerlerde iş baksana..ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama..
evet birazdan çıkığp yürüyeceğim..
bu arada benim asıl tartı günüm pazar ama yarın bildirim yapmak için tartılacağım..
bu arada hedefime 200 gr kalmış, 57.7 olmuşumsanırım pazar gününe kadar hedefime ulaşacağım
EVEet aktara bakmayı unutmamam laızm :)canım yeşil çay
biberiye
ya da bunların hepsinin karıştığı benimki gibi birşey içebilirsin..aktarlarda var değişik böyle çaylar..
aynen benimde sorun devam ediyorcanım gayet güzel olmuş, afiyet olsun..
benim de şu activialardan aralarda yemem lazım, hala tuvalete zor çıkıyorum
kızlar selam,
bugünkü mönüm
sabah aç karnına 1 fincan beşi bir yerde çayı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
domates,salatalık
1 dilim keten tohumlu ekmek
ara
spordaydım yapamadım:/ spor çıkışı 1 dilim elma+1 dilim portakal
öğlen aç karnına 1 fincan beşi bir yerde çayı
yarım tavuk göğüs ızgara
salata (yağsız)
ara
3 dilim eti form
2 avuç fındık+antep fıstığı :18:
akşam aç karnına 1 fincan beşi bir yerde çayı
ara öğündeki rezalet sebebiyle 2 kepçe tarhana çorbası
gece
1 kepçe dolusu sütlaç (yarım yağlı sütle çok az şekerli yaptım ama tarif kötüymüş, rezil bişi oldu)
2 lt civarı suyumu ükettim
80 dk spor (20 dk yürüyüş+60 dk thai box)
güzel bence menünMerhaba kızlar..
Dünkü menü :
sabah : 1 bardak süt,3 kaşık müsli
ara : 5 fındık
öğlen : haşlanmış yoğurtlu karnıbahar
ara : 1-2 çubuk kraker
akşam : yarım porsiyon yoğurtlu mantı
ara : orta kalınlıkta bir dilim pasta (doğum günüm sebebi ile)
15 tane saydın mı kızzz gerçektengünaydın kızlar cozutuk geldi yine
dünkü menümü paylaşayım
sabah:ılık limonlu su 7 gibi
9 gibi yarım bazlama ve yumurta haşlaması
ara: yeşil çay 3 kayısı
öğle:yarım porsiyon tavuk sote çorba cacık ve 1 dilim kepek ekmek
ara: 2 kayısı 2 dilim elma (tuvalete cıkamadığımdan kayısı yedım ama yınede yok ) biberiye çayı
akşam: 15 ad yaprak sarma ustune 2 kasık yoğurt ve biraz roka
2.5 lt su
spor: 60 mekik 100 defa oldugum yerde zıpladım komık olabılır ama acayip kalori yaktığını duymuştum
akşam yemekten sonra 1 saat yürüyüş
aramıza hoşgeldinMerhabaaa :)
Dün itibariyle Dukan diyetine başladım, yazın verip kışın hergün fastfood yiyip geri aldığım 8 kiloyu vermek üzere :))
5 MAYIS 69.5
6 MAYIS 68
Dukan vücudumdaki ödemi atmama ilk günden bile yardımcı oldu, 5 günlük atak yapacağım (saf protein evresi)... Zaten daha önce uygulayıp 80 kilodan 69a indiğim bir diyetti 2 ay içerisinde, o kiloları geri almadım...
Ama ilk hedefim 65 ! Hatta 65 kiloya indiğimde kendime motivasyon kaynağı bir ödül bile vadettim:) Diplerim çok uzadı gidip balyajımı yenileteceğim:) Bir an önce 65e inmek gerek yani... Ama 3 kilo fazla birşey değil, 2 haftada gider diye düşünüyorum=)
Onun dışında 36 beden aldığım ve bütün yaz giydiğim kıyafetler tekrar olmaya başlayacak o da ayrı mesele....
Geçen sefer Dukan diyeti yaptığımda 9 günde 3 buçuk kilo vermiştim, 5 gün atak ve ardından 4 gün sebze+protein, saf+protein sıralamasıyla.. Bakalım bu sefer ne kadar gidecek..
Cuma günleri dansa gideceğim (latin) inşallah hareket anlamında onun yardımı olur, onun dışında günde 15-30 dk kadar yürüyebiliyorum, yetersiz kesinlikle ama ne yapalım.. İş güç okul derken :)
Bugünkü menümü yazayım:
SABAH: 1.5 kaşık yulaf kepeği + 2 kaşık light beyaz peynir + 2 kaşık light süt + 1 yumurtadan yapılmış Dukan krepi
Akşam: 1 çatal ezme salata (dukanda yasak ama canım çok çekmişti, yine de gereksizdi) + 2 şiş tavuk ızgara (ızgara olmasına rağmen yağlıydı biraz ama inşallah etki etmez+ coca cola zero (dukanda serbest)
Proteinler gerçekten tok tutuyor.. Daha öncesinde meyvelerle diyet yaptığımda devamlı acıkıyordum, proteine geçince az yiyip doymanın ne demek olduğunu anladım..
Kızlar hepinize gunaydin yanden 1 haftadır giremiyorum çok özür dilerimhastalandım cok kötüydüm yattım sürekli hala yazmaya devam edebilir miyim ?
zor mu mesleğin canımİstanbulda yaşıyorum, 24 yaşındayım, psikoloğum, şimdide uzmanlığımı yapıyorum. Bana uygun 5 mesajda yazarım daha fazlada :)))
vay sevindim canımcanım selam,
annem de buraya Antalya'ya gelmeden önce MİT evlerinin karşısında oturuyordu Yeşilyurt'ta :)
ben buraya gelmeden önce hayatım boyunca Hıfsızsıhha'da oturduk Amerikan Koleji'nin orada..
Evet mesafe uzakmış, daha yakın bir yerlerde iş baksana..ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama..
evet birazdan çıkığp yürüyeceğim..
bu arada benim asıl tartı günüm pazar ama yarın bildirim yapmak için tartılacağım..
bu arada hedefime 200 gr kalmış, 57.7 olmuşumsanırım pazar gününe kadar hedefime ulaşacağım
darısı bana diyelimkızlar selam,
Kadisssss ben nihayet tuvalete doğru düzgün çıkabildim dün, sabah ilk işim tartıya gitmek oldu 57.7 olmuşum..hedefime 200 gr kaldı
asıl tartı günüm pazar ben o güne kadar rahat 57,5 olurum
bugün misafirlikte mantı partisi var ama 5-6 yemek kaşığını geçmeyeceğim, birazdan yürüyüşe çıkıyorum..
gündüz yine diyete devam...
15 tane saydın mı kızzz gerçekten
afiyet olsun bence abartı sayılmaz
canım yaaa sarmalara karsı koyamazdım inankı pişman değilim cunku mukemmeldiler
evt yakınmış banada burda olsaydın görüşürdük
bir şirkette santral ve evrak kayıt işleriyle uğraşıyrum günde yaklaşık olarak 300 telafona bakıyorum ve 300 evrak kaydedıyorum
işim iyi ortamım ıyı oyuzden cekıyorum yolu
ohhhhhhhhhh hedefe ne kalmış yaaa bende öyle vermek ıstıyorum ama içimdeki pis durmuyor sürekli aç hıssedıyorum kendımı
ayşecim bugün menüde makarna ıspanak borani mercimek çorba ve yoğurt var sen söyle hangisini nasıl yıyeyım
makarna yememyı düşünüyorum ama ıspanakta ekmeksiz gitmez ben ne yapcam yaaaaaaa
EVEet aktara bakmayı unutmamam laızm :)
çok unutkanım çok iş güç çürüttü beni ya
aynen benimde sorun devam ediyor
activa geçen sefer ki gibi iş görmüyor bende nedense
ne yapmalı acaba
abartı derken
fındık fıstık bence sayılmaz
akşam ki sütlaç az şekerli demişsin sorun değil
bend eçok severim sütlacı ama yapmayı beceremiyorum ya
vay sevindim canım
hedefine yaklaşmışsın
darısı bana diyelim
akşam mı parti canım
ben de tartıldım aynıyım bugün yarına 200 gr vermem lazım
nasıl olacak bilmiyorum
akşam yemek yemesem bir de yürüyüş yapsam gider mi
iyiyim canım ya çok şükür valla ne olduğunu da anlamadık ateşim falan çıktı baya kımıldayacak halim yoktu.:105:geçmiş olsun tatlım
şimdi nasılsın
bu hafta bildirimde bulunmasaydın sıkıntıydı
cuma sabah bildirimde bulunursun değil mi
tatil bitti döndün mü
yoksa hala antepte misin
ay özür dilerim geç kalmışım, sen yemeğini çoktannn yemişsindir
canım bence eğer bilmiyorsan öncelikle neler karbonhidrat, neler protein, neler sebze..onları öğren..o zaman dengeleyerek yiyebilirsin..
ekmek+makarna+çorba aynı şey bir kere haberin olsun..yani eğer yemek+yoğıurt yiyeceksen ya çorbadan, ya makarnadan ya da ekmekten feragat edeceksin, birinden birini seçeceksin..
sonrasında da ıspanak+yoğurt yiyebilirsin.
hoş geldin canım aramıza. benim adım özge 21 yaşındayım bende izmir'de tekstil mühendisliği okuyorum psikolog hanımMerhabaaa :)
5 MAYIS 69.5
6 MAYIS 68
Bugünkü menümü yazayım:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?