merhaba canım bizler iyiyiz..
keşke akşam 3 dilim ekmek yemeseydin ...
bir de üzerine halley altın vuruş olmuş
afiyet olsun..
canım ya sen bu ara pek düzensiz beslenıyorsun gıbı geldi bana
Merhabaaa :)
Ben yeni geldim aranıza, hoşgeldim....
Dün itibariyle Dukan diyetine başladım, yazın verip kışın hergün fastfood yiyip geri aldığım 8 kiloyu vermek üzere :))
Hatta inşallah 8den fazlasını da veririm......
5 MAYIS 69.5
6 MAYIS 68
Dukan vücudumdaki ödemi atmama ilk günden bile yardımcı oldu, 5 günlük atak yapacağım (saf protein evresi)... Zaten daha önce uygulayıp 80 kilodan 69a indiğim bir diyetti 2 ay içerisinde, o kiloları geri almadım...
Şimdi inşallah 7 kilomdan bir an önce kurtulurum:)
Ama ilk hedefim 65 ! Hatta 65 kiloya indiğimde kendime motivasyon kaynağı bir ödül bile vadettim:) Diplerim çok uzadı gidip balyajımı yenileteceğim:) Bir an önce 65e inmek gerek yani... Ama 3 kilo fazla birşey değil, 2 haftada gider diye düşünüyorum=)
Onun dışında 36 beden aldığım ve bütün yaz giydiğim kıyafetler tekrar olmaya başlayacak o da ayrı mesele....
Geçen sefer Dukan diyeti yaptığımda 9 günde 3 buçuk kilo vermiştim, 5 gün atak ve ardından 4 gün sebze+protein, saf+protein sıralamasıyla.. Bakalım bu sefer ne kadar gidecek..
Cuma günleri dansa gideceğim (latin) inşallah hareket anlamında onun yardımı olur, onun dışında günde 15-30 dk kadar yürüyebiliyorum, yetersiz kesinlikle ama ne yapalım.. İş güç okul derken :)
Bugünkü menümü yazayım:
SABAH: 1.5 kaşık yulaf kepeği + 2 kaşık light beyaz peynir + 2 kaşık light süt + 1 yumurtadan yapılmış Dukan krepi
ÖĞLE: 1 orta boy sütlü kahve + 1 konserve light ton balığı (küçük olanlardan)
ARA: 2 çay bardağı yeşil çay
Akşam: 1 çatal ezme salata (dukanda yasak ama canım çok çekmişti, yine de gereksizdi) + 2 şiş tavuk ızgara (ızgara olmasına rağmen yağlıydı biraz ama inşallah etki etmez+ coca cola zero (dukanda serbest)
Sonrasında ise 2 fincan latte (yağlı sütten)
Proteinler gerçekten tok tutuyor.. Daha öncesinde meyvelerle diyet yaptığımda devamlı acıkıyordum, proteine geçince az yiyip doymanın ne demek olduğunu anladım..
canım geçmiş olsun bendede var kansızlık yıllardan beri yaşıyorum bu problemıselam kızlar naslsınız ben çok yoğunum bu aralar artık kusuruma bakmayın
dün doktora gittim tahlil yaptırdım çoook kansızlık varmış ilaç verdi bakalım kullanacagım 1 ay sonra tekrar gideceğim
kansızlık kilo vermeyide engelliyormuş diye söylemişti ayşe abla sağolsun
onun demesiyle gittim ve sonuç ortada umarım ilaçları kullanınca daha çok kilo verebilirim hızlandırır umarım
Bazen ben de içimdeki canavara söz geçiremiyorum...
Yedikten sonrası tabi ki büyük bir pişmanlık...
Valla bu aralar bu misafirlik işini baya abarttım gibi.Hem bina içi arkadaşlarla görüşüyorum,hem bina dışındaki arkadaşlar sürekli davet ediyor.Mesela bugün öğlen vakti yine bir yere davetliyim.
Gittiğim yerde bir sürü hazırlık yapılmış oluyor.Ucundan tadına bakmayınca ayıp oluyor.O yüzden bugün akşam yemeğimi meyve ile geçiştirmeyi planlıyorum.Malum yarın cuma
Bebekle gezme cidden çok zor oluyor benim için ama böyle davetlerde arkadaşlar ısrarcı olunca mecbur kalıyorum gitmeye.
Mmmm ben olsaydım mutlaka yerdim ama hakkımı sadece sarmadan yana kullanırdım.Yanına da 2-3 kaşık yoğurttt misss :)
Karatay diyeti gibi olmuş.Sıfır karbonhidrat
Bu beslenme şekli ile çok az acıkıyorum ben.
Güzel bir menü olmuş.
Yine düzenli ve güzel bir liste diyecektim ki iki avuç fındık ve sütlaç dikkatimi çekti :)
Neyse sen zaten akşam yemeğinde sadece çorba içerek cezalandırmışın kendini
Merhaba,aramıza hoşgeldin...
Dukan diyetinin popülerliğini çok duydum ama cesaret edip deneyemedim hiç.
Karatay diyeti daha ılımlı geliyor bana.Gerçi şuan onu da yapmıyorum ama yakındır başlamam :)
Dediğin gibi protein diyetleri çok tok tutuyor.
Menü güzel,afiyet olsun
hoşgeldin aramıza
inşallah hedefine en kısa zamanda ulaşırsın
bu arada benım adım fatma 30 yasındayım 5 yasında bır kızım var karıyer peşinde koşuyorum sanırım oyuzden kg veremıyorum
psikologg selam,
öncelikle aramıza hoşgeldin :)
ben Dukan diyetine pek sıcak bakmıyorum -aslında hiç- zira Fransa'da hükümet televizyonlarda bu diyeti "tehlikeli" kategorisine sokup vatandaşlardan yapmamalarını rica etti..çünkü ileriki zamanlarda böbreklere ciddi zarar veriyor..zaten Mösyö Dukan'ın devamlı "bol su için" demesi bu yüzden..
ayrıca adam doktorluktan men edildi, dünya basınına başka gerekçe gösterdiler -onlar kendi ülkelerindeki ayıpları asla dışarıdan birisinin öğrenmesinden hoşlanmazlar- ancak kendi içlerinde herkes biliyor neden doktorluğunun elinden alındığını..
ben doğumdan sonra 6/7 ay kadar diyetisyene gittim; o zaman bile bana protein diyetlerini sadece 3 günlük verdi, metabolizmam hızlansın diye..hoş beni daha çok kabız yaptı, o ayrı
demem o ki, ilk etapta verdiğin hızlı kilolara sevinebilirsin ancak ileride bu tip tek taraflı diyetlerin sana zarar vereceği..
dilerim kilolarını en kısa zamanda, sağlıklı bir şekilde verirsin..
sevgiler
Merhaba kızlar..
Dünkü menü :
sabah : 1 bardak süt,3 kaşık müsli
ara : 5 fındık
öğlen : haşlanmış yoğurtlu karnıbahar
ara : 1-2 çubuk kraker
akşam : yarım porsiyon yoğurtlu mantı
ara : orta kalınlıkta bir dilim pasta (doğum günüm sebebi ile)
tatlım sabahki bazlamanın kalorisi nedir bende bilmiyorum ama sabah olduğu için olabilir,menün bence güzel sadece gözüme çarpan öğlen hem çorba hem ekmek biri olmasaymış iyimiş.akşamki sarmalarda normal bence afiyet olsunnngünaydın kızlar cozutuk geldi yine
dünkü menümü paylaşayım
sabah:ılık limonlu su 7 gibi
9 gibi yarım bazlama ve yumurta haşlaması
ara: yeşil çay 3 kayısı
öğle:yarım porsiyon tavuk sote çorba cacık ve 1 dilim kepek ekmek
ara: 2 kayısı 2 dilim elma (tuvalete cıkamadığımdan kayısı yedım ama yınede yok ) biberiye çayı
akşam: 15 ad yaprak sarma ustune 2 kasık yoğurt ve biraz roka
2.5 lt su
spor: 60 mekik 100 defa oldugum yerde zıpladım komık olabılır ama acayip kalori yaktığını duymuştum
akşam yemekten sonra 1 saat yürüyüş
evet canımcım yoğurt hele belirli bi yaştan sonra çok gerekli.bu 3 günlük listemdi yarın normale dönücemayşem menün yıne cok guzel
yoğurtlar cok dıkkatımı cektı yağ yakımına ve metabolızmaya yardımcı dıye duymustum ve tabı bız bayanlar ıcın kemık erımesınde bırebır ılaç dıyebılırım
Kızlar hepinize gunaydin yanden 1 haftadır giremiyorum çok özür dilerimhastalandım cok kötüydüm yattım sürekli hala yazmaya devam edebilir miyim ?
adaşım selam,evet deme tatlım kendimi yaşlı hissetmiyimbu arada ben çok eskiyim diye ismimi vermeyi unutmuşum, benim de adım Ayşe :)
37 yaşındayım o yüzden size abla demeyeceğim, gayet gençsiniz
sevgiler
ben kendi tarifimi yazıyım sütü kaynatıyorum içine pirinci ekliyorum pişmesine yakın şekerinide ekliyorum çok güzel oluyor tabi aylardır yapmadım diyet sebebi ile1 lt sütle yaptığım sütlaca sadece 1 türk kahvesi fincanı şeker koydum..üstelik ben yağ falan da koymuyorum, süt ise yarım yağlı.
ama rezil oldu
oğlum çok seviyor, o yüzden yeni tarifler araştırıp deneyeceğim, düzgün tarif bulursam burada paylaşırım..
geçmiş olsun tatlım inşallah çabucak hallolur ben 2 kutu içmek zorunda kalmıştım..şimdide d3 içn ilaç kullanıyorum.selam kızlar naslsınız ben çok yoğunum bu aralar artık kusuruma bakmayın
dün doktora gittim tahlil yaptırdım çoook kansızlık varmış ilaç verdi bakalım kullanacagım 1 ay sonra tekrar gideceğim
kansızlık kilo vermeyide engelliyormuş diye söylemişti ayşe abla sağolsun
onun demesiyle gittim ve sonuç ortada umarım ilaçları kullanınca daha çok kilo verebilirim hızlandırır umarım
yanlış bi inanış var bence canımcım kan ilaçları için bende tereddüt etmiştim kullanmadan önce sonra tamamen yanlış olduğunu araştırıp öğrendim.ben 2 kutu kan ilacı içip üzerine 11 kilo verdim. ilacını içerken de rejim yaparsak ve spor hayatımızda olursa alınmaz yoksa ben veremezdim 11 kilo . halende d3 için ilaç kullanıyorum.canım geçmiş olsun bendede var kansızlık yıllardan beri yaşıyorum bu problemı
doktorun verdıgı ılaclar sana kg verdırmıcek aksıne aldıracak benım kg sebebım kan ılaclarıdır bılgın olsun
ılaç yerıne keçiboynuzu pekmezını önerırım sana kesınlıkle kullanma derım ılacı yınede sen bılırsın
aramıza hoşgeldin
adım kadriye takım kaptanıyım
evli 2 çocuklu çalışan bir bayanım
11 aylık bebeğim var ve onun kilolarını vermeye çalışıyorum
ismini cismini yazarsan memnun oluruz
takım kurallarımız
her gün menü paylaşmak
günde en az 5 mesaj yazmak
menülere yorum yapmak
cuma sabah kilo bildirimini yapmak
bu cuma değil haftaya cuma listede olacaksın canım
daha önce her hangi bir takımda yarışmışmıydın?
aramıza hoşgeldin
adım kadriye takım kaptanıyım
evli 2 çocuklu çalışan bir bayanım
11 aylık bebeğim var ve onun kilolarını vermeye çalışıyorum
ismini cismini yazarsan memnun oluruz
takım kurallarımız
her gün menü paylaşmak
günde en az 5 mesaj yazmak
menülere yorum yapmak
cuma sabah kilo bildirimini yapmak
bu cuma değil haftaya cuma listede olacaksın canım
daha önce her hangi bir takımda yarışmışmıydın?
hoş geldin canım aramıza. benim adım özge 21 yaşındayım bende izmir'de tekstil mühendisliği okuyorum psikolog hanımpek çok ziyaret ederim psikiyatrileri çok severim onları psikologlarda kardeş sayılır onlarla. dukan diyeti konusunda pek çok ön yargı var bir çok insan uygulayamıyor zaten uygulayanlardan ise bir kısmı başarılı oluyor bir kısmına da ters tepiyor. fakat diyetisyenler hiç önermiyor bu diyeti vücudumuza zararı varmış falan. işine karışmak gibi olmasın ama yapmanı pek önermem. bir de bişey soracağım yeşil çay neden 2 bardak ?
canım hoşgeldin aramızaçok memnun oldum
umarım istediğin kiloya çabucak inersin
destekle inanılmaz zevkle veriliyor kilolar
bılemıyorumkı tatlım bana 10 kg aldırmıstı kan ılacları tabı ben ozmn spor yapmıyordum onun etkısı olmustur muhakkaktatlım sabahki bazlamanın kalorisi nedir bende bilmiyorum ama sabah olduğu için olabilir,menün bence güzel sadece gözüme çarpan öğlen hem çorba hem ekmek biri olmasaymış iyimiş.akşamki sarmalarda normal bence afiyet olsunnn
evet canımcım yoğurt hele belirli bi yaştan sonra çok gerekli.bu 3 günlük listemdi yarın normale dönücem
yanlış bi inanış var bence canımcım kan ilaçları için bende tereddüt etmiştim kullanmadan önce sonra tamamen yanlış olduğunu araştırıp öğrendim.ben 2 kutu kan ilacı içip üzerine 11 kilo verdim. ilacını içerken de rejim yaparsak ve spor hayatımızda olursa alınmaz yoksa ben veremezdim 11 kilo . halende d3 için ilaç kullanıyorum.
iyi akşamlar
3 günlük protein diyetimin son günü
bugünkü menümüde paylaşıyım
sabah
ballı ılık su
kahvaltı
2 yumurtayla az yağlı omlet
1 nce dilim beyaz peynir
ara
bir bardak yoğurt
öğlen
ızgara et
salata
ara
1 doğal tatlandırıcıyla türk kahvesi
1 saat sonra arada
1 portakallı yoğurt
akşam
1 yumurtayla az yağlı menemen
lor peyniri
ara
9 gibi
3 kaşık yoğurt
bi ara yeşil çay içerim uyumadan
2.5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)
spor : 90dk
zor bir hafta geçirmişsin .canım kansızlığınada baktır saç dökülmelerinin önemli nedenlerinden biri.yarın gelebilirsin umarımselam kızlarrr;
şaka gibi bir hafta vınım bozuldu tamire gitti
okulun neti tamamıyla yok onbeştatilden beri
veeee tel.im düştü nete girilmiyooo
herşey üst üste geldi Allahım wvren benimle dalga geçiyor sanırıııım
yarın tekrardan bir modem alıcam kızlar:)
Ark. Telden ulaşıyorum şimdi kilom 68 100 gr cık gitmiş
deliler gibi hergün yürüdüm bi1 hafta boyunca ama olmadı işte .@
Bu hafta içinde doktora gidicem aşırı saçım dökülüyo ve kel kalıyorum neredeyse
ve killo verememelerimde arkadaşlarımın gözüne takıldı okadar çok uğraşıyorum spoor diyet yok yok yok
guart ve hormon testine gidicem hafta içi normal değilmiş bu kadar yemeyip aynı kalmam bakalım hayırlısı
Şimdi çıkmak zorundayım kızlar yarın modem alır almaz tüm gelişmeleri okuycam inşalllah
İyi bakın kendinizeeeee :)
inşallah canımcım90 dk spor harıkaymıs cnım, kısa sürede kurtulursun yağlarından bu sekılde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?