Selam kızlar ben de bugun ki o bol kalorili menümü paylaşayım.
Sabah hersey çok normaldi yarım simit ve beyaz peynir yedim öğlen ise un kurabiyesi yedim ve aksam 2 buçuk tane su yufkayla yapılan yalancı mantidan yedim ve daha sonra portakal suyu ictim su an karnım çok sis çok rahatsız oldum çok pişmanım bu kadar çok yediğim içinzaten verdigim kiloları da geri aldım hemen her şeyi yoluna koymam lazım
Kilom etkilendi etkileneceği kadar ya memlekete gittim geldim ben orda kilo aldım geldim şimdide daha başlayamadim diyeteOowwwwwwwwwwwwwwww fenaymışİnşallah kilon etkilenmez canım
Merhaba, cok sağlıklı bır dıyet olduğunu desteklemiyorum kesısnlıkle :) orası kesın, ama ben bol sıvı alıyorum ve 1 aydan fazla sürdürmeyı düşünmüyorum. Ama doktorluktan atılmasının sebebı dukan diyetıyle alakalı bır şey degıl onu belirteyım.
Cok teşekkür ederm ıyı dileklerin için, umarım sen de sağlıklı verirsin kilolarını
selam kızlarrr;
şaka gibi bir hafta vınım bozuldu tamire gitti
okulun neti tamamıyla yok onbeştatilden beri
veeee tel.im düştü nete girilmiyooo
herşey üst üste geldi Allahım wvren benimle dalga geçiyor sanırıııım
yarın tekrardan bir modem alıcam kızlar:)
Ark. Telden ulaşıyorum şimdi kilom 68 100 gr cık gitmiş
deliler gibi hergün yürüdüm bi1 hafta boyunca ama olmadı işte .@
Bu hafta içinde doktora gidicem aşırı saçım dökülüyo ve kel kalıyorum neredeyse
ve killo verememelerimde arkadaşlarımın gözüne takıldı okadar çok uğraşıyorum spoor diyet yok yok yok
guart ve hormon testine gidicem hafta içi normal değilmiş bu kadar yemeyip aynı kalmam bakalım hayırlısı
Şimdi çıkmak zorundayım kızlar yarın modem alır almaz tüm gelişmeleri okuycam inşalllah
İyi bakın kendinizeeeee :)
ayşem yine süper menün spor harika azmine hayranımiyi akşamlar
3 günlük protein diyetimin son günü
bugünkü menümüde paylaşıyım
sabah
ballı ılık su
kahvaltı
2 yumurtayla az yağlı omlet
1 nce dilim beyaz peynir
ara
bir bardak yoğurt
öğlen
ızgara et
salata
ara
1 doğal tatlandırıcıyla türk kahvesi
1 saat sonra arada
1 portakallı yoğurt
akşam
1 yumurtayla az yağlı menemen
lor peyniri
ara
9 gibi
3 kaşık yoğurt
bi ara yeşil çay içerim uyumadan
2.5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)
spor : 90dk
günaydın bayanlar
kadınlar günümz kutlu mutlu olsun
nasılsınız bakalım bir haftayı daha geride bıraktık
ben kilo olarak düne göre aynıyım
geçen hafta 74,7
bu hafta 74,2
fark 0,5
hedefim 74.0 dı olmadı 200 gr eksideyim yani
haftaya hedefim 73
verilecek kilo 1,2
ÇOK GÜZEL VERDİN CANIMSelam kızlar günaydın :)
66lı bir rakam görmeyi beklerken istediğim oldu 66.9Ucundanda olsa görmüş oldum, 65e iyice yaklaştım artık !!!!!!!!!
Dukan yapmaya başladığımdan beri vücudum inanılmaz sıkılaştı 3 günde yani inanılmaz :S
05 MART 69.5
06 MART 68
07 MART 67.4
08 MART 66.9
Bugün dukan diyeti atakta 4. günüm, yarın son :) Seyir evresine geçiyorum hayırlısıyla
Şimdi kahvaltımı hazırlıyorum; 1 yumurta + 2-3 kaşık yağsız beyaz peynir + 2 kaşık yağsız süt + çeşitli baharatlar (karabiber, kırmızı toz biber, nane) + 1 buçuk yemek kaşığı yulaf kepeği'nden oluşan Dukan Krebi
Bugün aksam 18:00'de latin dansları kursuna gidicem, hareket etmiş olucam en azından
Selam kızlar günaydın :)
66lı bir rakam görmeyi beklerken istediğim oldu 66.9Ucundanda olsa görmüş oldum, 65e iyice yaklaştım artık !!!!!!!!!
Dukan yapmaya başladığımdan beri vücudum inanılmaz sıkılaştı 3 günde yani inanılmaz :S
05 MART 69.5
06 MART 68
07 MART 67.4
08 MART 66.9
Bugün dukan diyeti atakta 4. günüm, yarın son :) Seyir evresine geçiyorum hayırlısıyla
Şimdi kahvaltımı hazırlıyorum; 1 yumurta + 2-3 kaşık yağsız beyaz peynir + 2 kaşık yağsız süt + çeşitli baharatlar (karabiber, kırmızı toz biber, nane) + 1 buçuk yemek kaşığı yulaf kepeği'nden oluşan Dukan Krebi
Bugün aksam 18:00'de latin dansları kursuna gidicem, hareket etmiş olucam en azından
mehaba kızlar hemen kilo bildirimimi yapayım
geçen hafta:60,6
bu hafta:60.7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?