Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kilomu açıklıyorum üzülerek
hassas tartım bozulduğu için diğerinde tartıldım sanırım 200 grm gitmiş

yani 58.3 çok az ama ne yapayım bu hafta böyle oldu inşallah diger hafta daha fazla olur

tartı değiştirmek de kiloyu fark ettirir canım
artık tek tartıda tartılmaya çalış
üzülmene ne hacet canım
200 gr 200 grdır

kadis canım bişi sorcam sana...
genel yüzde hesaplarken ayrılan yarışmacıyıda dahil ederek mi hesapladın ???

bende birini takımdan ayırmıştım ozaman okuduğum ve anladığım buydu...

takım listesinde adı varsa yanına ne yazılırsa yazılsın izinde geri dönmek üzere ayrıldı mezun vs farketmiyo genel yüzdeye dahil etmek gerekiyordu

3- ETAP LİSTESİ ORTALAMASI HESABINA KİMLER DAHİL OLUR?
İlgili etap listesini hazırlarken, yanına HER NE NOT YAZILMIŞ OLURSA OLSUN listede adı geçen herkesin kilosu etap ortalamasına dahil edilir.
Ayrıldı, geri dönmek üzere ayrıldı, bildirimde bulunmadı, 2.kez bildirimde bulunmadı, 3.kez bildirimde bulunmadı, diskalifiye edildi, mezun oldu.. vs..vs..vs..

canım ilgili madde bu

Ablacım harikasın
tebrik ederim
90lara yakında elveda diyeceksin ne güzel
ama haftaya almak yok
bir hafta al bir hafta ver oluyo senin iş
:)
teşekkür ederim kadriyecim inşallah 8 leri göreyim sonra 7 leri gerisi gelir
sorma canımcım ya niye öyle oluyor anlamıyorum dikkat ediyorum kilo vermem gerekirken artış çıkıyor sonraki haftada 2 haftalık birden gidiyor ben en iyisi 15 günde bir tartılıyım

aynı anda aynı şeylere bakmışız canım ya
düzelttim ben

saol canım seninde kutlu mutlu olsun
yalnız geçen hafta 58,6 olarak geçiyosun listede bilgine canım

1 kg mu vermişim o zaman
yuhhh, 5 günde
bu arada ben bugün diyeti sonlandırdım, tam bir hafta dolsun diye yarın başlıyorum, cuma günü daha sağlıklı rakam vermek için..
haftaya 56,5 olacağım kısmetse

Kadis şu çay işe yarıyor galiba, hani yemeklerden önce aç karnına içtiğim..bilgin olsun

5i bi yerde olanmı nerden aldın ismi ne hemen paylaşman lazım yoksa senı soru yağmuruna tutarım ayşecim

Dunku menumu yazayim ben liste karmasasindan unutmusum sabah bi kase nesfit ara yesil cay 3 form biskuvi ogle 5 catal kisır salata ayran ara latte aksam bi parca firinda tavuk ve 5 tane firinda mantar bugun ku menum sabah 2 kuru pasta ara 5i bi arada cay 3 diyet biskuvi ara 5i bi arada ogle 4 parca tavuk izgara salata ayran ara latte aksam yarim tabak patates yemegi 3 catal bulgur pilavi ara turk kahvesi

Diyeti bize uyarlaman iyi olmus canim.daha saglikli sonuc olur yeni listeni merak ediyorum.ya ben bugun baktimda kendime epey incelmisim ya.cok sevindim cok.mezromu atmis esim.yenisini alip bundan sonra her cuma olcup yazmayi dusunuyorum.

Neyse canim gitsinde boyle gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…